Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

MMOexp - EA FC 24 TOTS Wa...

MMOexp - Hotfix 25 for Da...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 36

Skrevet af Mr. Mario - 10-09-2010 18:41

Så er det endelig fredag igen. Det betyder først og fremmest at weekenden står for døren, men også at der er udkommet nye WiiWare-, DSiWare- og måske Virtual Console-titler.

Uge 36 byder på tre nye WiiWare-titler og fire nye DSiWare-titler, mens ugen ikke kan byde på nogen nye Virtual Console-titler. Find ud af hvilke titler, der er tale om på nedenstående liste.


Downloads i uge 36:


WiiWare:

Balance Training Physiofun 2000 Wii Points
Kaasa er folkene bag denne alternative WiiWare-titel. Målet med denne titel er at gøre balancetræning sjovt. Så det vil sige, at du her får mulighed for at finde Balance Board'et frem fra gemmerne. Med denne titel på din Wii kan du blandt andet få aflæst dit tyngdepunkt samt finde ud af, hvor god din balance er. Ydermere indeholder titlen også muligheden for at sammensætte dit eget fysioterapeutiske træningsprogram. Spillet er for en enkelt spiller.

My Aquarium 2 500 Wii Points
Så er Hudson Soft klar med deres anden My Aquarium-titel, hvilket betyder, at der nu er hele tre akvariesimulatorer at vælge imellem i WiiWare-kataloget. Denne gang er fokus sat på det mystiske dybe hav. Spillet indeholder et større udvalg af fisk og pyntegenstande end sin forgænger. Og hvis du savner flere fisk vil der løbende blive udgivet udvidelsespakker med flere fisk i. Spillet er for en spiller.

Racers' Islands - Crazy Racers 1200 Wii Points
Zallag byder i denne uge på en omgang underholdende ræs. Her gælder det selvfølgelig om at komme først over målstregen, men dette gøres ikke udelukkende på teknisk snilde. Her får du nemlig også stillet våben til rådighed. Du styrer dit køretøj med Nunchuk'en, mens du bruger Wii Remote'en til at sigte med. Spillet er for fire spillere, men kan dog også spilles af op til otte spillere, hvis man laver hold på to, der deles om Wii Remote'en og Nunchuk'en.


DSiWare:

Music on: Acoustic Guitar 200 DSi Points
Abylight levere i denne uge endnu en Music on-titel, men denne gang skal musikken ikke skabes på et keyboard, men til gengæld på en akustisk guitar. Så nu har du chancen for at forvandle din DSi om til en miniudgave af en akustisk guitar, som du kan have med overalt. Denne titel er for en enkelt spiller.

myNotebook: Tan 500 DSi Points
Så giver Nnooo dig atter chancen for at forvandle din DSi til en notesbog. Notesbogen byder på i alt 128 sider, som du kan skrive og tegne på med fem forskellige farver blæk. Spillet er for en enkelt spiller, men en omgang kryds og bolle for to burde ikke være umulig at udføre.

Trailblaze: Puzzle Incinerator 500 DSi Points
Nintendo er også blandt de udgivere, der levere en DSiWare-titel i denne uge. Spillet er lavet af Mindware og byder på en tur ud i rummet. I denne puzzle-titel skal du flyve fra planet til planet, hvilket ikke er lige til, da din vej er fyldt med forhindringer. Men forhindringer er til for at overvindes og dette gøres blandt andet ved at brænde dem af med den brandvarme udstødning fra dit fartøj. Du får selvfølgelig også stillet diverse power-ups til din rådighed. Spillet er for en enkelt spiller.

Where's Wally? Travel Pack 3 500 DSi Points
For tredje uge i træk er Ludia klar med en Where's Wally-titel. Så hvis din DSi ikke allerede er fyldt til randen med Where's Wally (eller Find Holger som vi danskere ville kalde ham), er her en ny titel, der indeholder tre nye magiske verdner. I denne titel skal du lige som i de tidligere titler finde blandt andet Holger og andre skjulte objekter. Spillet kan spilles af op til to spillere.

0
1ups givet

Kommentarer: