Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 41

Skrevet af Mr. Mario - 15-10-2010 20:28

Så blev det fredag igen og det er dermed blevet tid til at tage et kig på hvilke nye titler, der er dukket op i Nintendos digitale butikker til Nintendo DSi og Wii.

Uge 41 byder på seks nye titler, to WiiWare-titler og fire DSiWare-titler. Virtual Console-titler må vi endnu en gang se langt efter, men har du abstinenser efter noget mere retro-gaming, kan den ene WiiWare-titel måske dulme abstinenserne. De seks nye titler er:


Downloads i uge 41:


WiiWare:

miffy's world 1000 Wii Points
Ugens første titel er udgivet af Pan Vision. Spillet byder på underholdning for de helt små i selskab med den søde kanin Miffy, der til dagligt optræder på TV2 meget tidligt om morgen. I spillet skal dine børn løse små opgave, spille små lærerige minigames og andre hyggelige ting. Denne titel kan spilles af op til to spillere.

SONIC THE HEDGEHOG 4 Episode I 1500 Wii Points
Er du skuffet over, at denne uge ikke byder på nogen nye Virtual Console-spil? Så er SEGA klar med denne titel, der måske kan hjælpe lidt på din tørst efter retro-spil. SEGA er nemlig klar med efterfølgeren til det nu 16 år gamle spil, Sonic the Hedgehog 3. Selvom der er sket meget indenfor spilbranchen igennem de seneste 16 år, er spillet dog alligevel i 2D og ligner de gamle spil og byder på en god gammeldags omgang Sonic. Spillet er for en spiller.


DSiWare:

Tic-Tac-Toe Noughts and Crosses 200 DSi Points
Ugens første DSiWare-spil er udgivet af Gamelion og byder på intet mindre end en god gammeldags omgang kryds og bolle. Med denne titel på din DSi, kan du altid tage en omgang kryds og bolle mod spillet. Titlen byder på flere forskellige varianter af det kendte spil. Spillet er for en spiler, men mon ikke også at spillet kan byde på et spil mellem dig og dine venner.

GO Series: Pinball Attack! 500 DSi Points
Den næste udgiver i rækken er Gamebridge, der er klar med deres tredje titel i deres serie, GO Series. Spillet er lavet af ArtePliazza. Her bliver vi budt på et alternativt pinballspil. Her bevæger dine flippere sig langsomt op af en bane, der er fyldt med diverse væsner, som du skal tilintetgøre din kugle. Så er du på udkig efter et ganske almindeligt pinballspil, er det ikke her, at du skal lede. Spillet er for en enkelt spiller.

Music on: Playing Piano 200 DSi Points
Abylight er i denne uge på banen med det femte Music on-spil. Denne titel indeholder 15 populære melodier, som du kan lære at spille uanset om du kan spiller musik eller ej. Hvis du hører til de lidt mere øvede, er der selvfølgelig forskellige sværhedsgrader, så du ikke falder i søvn på begynderniveauet. Spillet er for en enkelt spiller.

QuickPick Farmer 200 DSi Points
Sidste spil i række er udgivet af Dancing Dots og byder på masser af uld. Ulven George er på spil, og det er din opgave at beskytte en flok får. Dette gør du ved at indsamle ensfarvede får samme, for at udvinde en garnnøgle af deres uld, som du kan fyre i hovedet på ulven. Spillet byder på 30 baner og flere forskellige game modes. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

15-10-2010 21:28

Bare for at være den ultimative nit-picker, men Sonic 4 er teknisk set en efterfølger til Sonic & Knuckles.

Anyway, har spillet det på min PS3 siden onsdag, og selvom det er sindssygt kort er det utrolig sjovt hele vejen. Sonic fans burde ikke holde sig tilbage.
0
1ups givet

#2 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

15-10-2010 21:57

Sonic er helt klart stjernen i denne uge.
0
1ups givet

#3 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

15-10-2010 22:08

Er det virkelig?
0
1ups givet

#4 - Yugio

Level: 1 (Goomba)

16-10-2010 11:45

Okay, det er lidt en minus for mig altså. Fordi hvis Sonic kun kan hoppe der hvor han står, når han er i sin kugle-form og altså ikke når han rulle sig imens. Er det ihvertfaldt dårligt, og når man ser til de gamle sonic-spil, så kunne Sonic ihvertfaldt hoppe imens når han var i sin kugle-form eller hvad det nu hedde.
0
1ups givet

#5 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

17-10-2010 17:05

Altså, hvis jeg har forstået det du siger rigtigt, så kan man det sagtens. Har spillet demoen et par gange og jeg er helt vild med den, selvom det kun er første bane. Jeg bliver nødt til at købe det på et tidspunkt.
0
1ups givet

#6 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

17-10-2010 17:39

Det er vist kun hvis man slipper d-paddet, at han bare hopper lodret op Smiley
0
1ups givet