Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 43

Skrevet af Mr. Mario - 29-10-2010 18:35

Så siger kalenderen endnu en gang, at det er blevet fredag og nye spil er derfor blevet tilgængelige på Wii Shop Channel og Nintendo DSi Shop. Vi er derfor også klar med et kig på, hvilke nye downloads, der er landet i de to digitale butikker i dag.

Uge 43 byder på to nye WiiWare-spil, tre DSiWare-titler og, for anden uge i træk, en enkelt Virtual Console titel. Læs om de enkelte titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 43:


WiiWare:

chick chick BOOM 800 Wii Points
Denne action-titel er udgivet af tons of bits og byder på intet mindre end en kamp mellem to hold kyllinger. Du skal som det ene hold først og fremmest beskytte dine kyllinger mod modstanderens angreb, men selvfølgelig også angribe din modstander. Du beskytter dine kyllinger ved at tegne streger, der skal forhindre modstanderens angreb i at ramme dine kyllinger og du angriber blandt andet ved at smide tunge ting ned over modstanderens banehalvdel. Du har fem hold kyllinger at vælge imellem og du kan unlocke yderligere 10 hold. Spillet er for en til fire spillere.

Reel Fishing Challenge II 500 Wii Points
Tidligere i år kunne Natsume præsentere Reel Fishing Challenge og nu er de så klar med efterfølgeren. Du får hermed endnu en gang chancen for at komme på fisketur hjemme i din varme sofa. Spillet byder på i alt 30 missioner, der vil udfordre dit talent for virtuel fluefiskeri. I forhold til sin forgænger er spillets styring blandt andet blevet forfinet, så den nu skulle føles mere realistisk. Spillet er for en enkelt spiller.


Virtual Console:

SUPER E.D.F. Earth Defense Force 800 Wii Points
Jaleco er i denne uge klar med en af deres Super Nintendo-titler. Spillet udkom i 1991 og er et side-scrolling shooter, hvor du endnu en gang tager styringen over et armeret rumskib. Dette rumskib er et intelligent et af slagsen, der har den unikke egenskab, at det kan lærer nye egenskaber i åben kamp. Ydermere er rumskibet også det eneste, der kan redde jorden mod ondsindede rumvæsner, der har i sinde at destruere Jorden. Spillet er for en enkelt spiller.


DSiWare:

GO Series: Let’s Swing 200 DSi Points
GameBridge bringer i denne uge det fjerde GO Series-spil. Denne gang er spillet udviklet af Suzak og er lige så simpelt som de tidligere GO Series-titler. Her skal du nemlig blot styre en gymnast igennem en forhindringsbane, der udelukkende består af stænger. Du skal svinge fra stang til stang for at nå dit mål, hvilket ikke er helt så let endda, da afstanden til næste stang samt dens højde varierer. Jo hurtigere det går, jo flere point får du og får du indsamlet alle de items, der er rundt omkring på banen, på din vej, får du ekstra point. Spillet er for en spiller.

Go! Go! Island Rescue! 500 DSi Points
Connect2Media står for denne puzzle-titel, hvor du tager styringen over et flok modige brandfolk. Med denne flok under din kommando er det din opgave at redde turister i nød på en lækker men yderst farlig ferieø. Du bliver selvfølgelig udsat for brande, men også oversvømmelser og sågar gale robotter, så der er nok at se til. Spillet byder på over 50 udfordrende baner og skulle du lave en fejl midt i dit redningsarbejde, har du mulighed for at spole tiden tilbage, så der ikke går nogen menneskeliv tabt. Spillet er for en spiller.

Sleep Clock: Record and analyse your sleep patterns 200 DSi Points
Nintendo udgiver i denne uge endnu et analyseredskab og denne gang er det hverken dine skridt eller din hjernes og krops alder, der skal analyseres. Denne gang er det din søvn, der bliver sat under lup. Titlen er en applikation, du mere eller mindre kun skal bruge når du sover. Når du lægger dig til at sove, skal du starte uret, hvorefter du lukker maskinen i, så den er klar til du vågner igen. Derefter skal du så svare på nogle spørgsmål, om hvorvidt du har sovet godt. Al data bliver selvfølgelig opsamlet, analyseret og fremstillet som grafer. Titlen er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

30-10-2010 16:58

Kunne godt finde på at købe 'chick chick BOOM', hvis det ikke havde kostet så mange points :v
0
1ups givet