N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 46

Skrevet af Mr. Mario - 19-11-2010 20:12

Så blev det fredag igen og nye titler er klar på Wii Shop Channel og Nintendo DSi Shop. Vi er derfor klar med et kort overblik over, hvilke nye titler, du kan finde i de to digitale shops fra og med i dag.

Uge 46 byder på en enkelt ny WiiWare-titel og tre nye DSiWare-titler. Du kan læse om de fire nye downloads på nedenstående liste, for at se, om der skulle være noget der kunne friste.


Downloads i uge 46:


WiiWare:

BIT.TRIP FATE 800 Wii Points
Så er Aksys Games klar med endnu en BIT.TRIP-titel fra Gaijin Games og denne gang er der tale om et on-rail scrolling shoot-em-up-spil. Du tager i denne titel styringen over CommanderVideo, der har til mål at sætte en stopper for Mingrawn Timbletot, der har gjort verdenen til et teknologisk mareridt. BIT.TRIP FATE byder, ligesom de andre BIT.TRIP-titler, på den særprægede grafiske stil. Spillet er for en enkelt spiller.


DSiWare:

GO Series: Ivy the Kiwi? Mini 500 DSi Points
Ivy the Kiwi har allerede fundet vejen frem til butikkerne til både Wii og DS og nu bringer GameBridge også en GO Series-udgave som digitalt download. Spillet er lavet af PROPE og er designet af pindsvinet Sonic's skaber, Yuji Naka. Spillet byder på 50 baner, hvor du skal hjælpe den nyudklækkede kiwi fra start til slut ved at tegne lianer på skærmen, som Ivy the Kiwi blandt andet kan gå på. Spillet er for en spiller.

Nintendo Countdown Calendar 200 DSi Points
Nintendo er i denne uge klar med en applikation, der skal gøre det nemmer for dig at huske dine aftaler og hvilke opgaver du skal udføre. Applikationen er en kalender, hvor du kan notere alt fra lektier, aktiviteter (som fx møder og biografturer) til fødselsdage. Så for 200 DSi Points kan du trylle din DSi om til en digital kalender. Applikationen har dog en begrænset levetid, men bare rolig, den virker helt indtil år 2099.

Supermarket Mania 500 DSi Points
Denne titel bliver leveret af G5 Entertainment og er en simulator. Du skal du dog ikke shoppe til den store guldmedalje i denne titel, men hjælpe Nikki med at holde styr på en håndfuld supermarkeder, hvilket blandt andet foregår i en story mode bestående af 50 baner. Du kan i løbet af spillet opnå forskellige opgraderinger til butikkerne og ud over en story mode, byder spillet også på en Endless Shift Mode. Spillet er for en spiller.


Ugen 46 byder yderligere på to nye WiiWare demoer:
BIT.TRIP FATE (Aksys Games)
Chronos Twins DX (EnjoyUp Games)

0
1ups givet

Kommentarer: