N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 48

Skrevet af Mr. Mario - 03-12-2010 20:03

Så blev det fredag igen og nye titler kan i dag hentes for en smule Nintendo Points via Wii Shop Channel og Nintendo DSi Shop. Vi er derfor klar med at overblik over ugens nye downloads.

Uge 48 byder på to nye WiiWare-titler, hele to nye Virtual Console-titler, to nye DSiWare-titler og en enkelt WiiWare-demo. Tag et kig på nedenstående liste og bliv lidt klogere på ugens seks nye downloads og hvilken demo, der er tale om.


Downloads i uge 48:


WiiWare:

Sneezies 500 Wii Points
Chillingo er i denne uge klar med denne puzzle-titel for hele familien og er bestemt et af de spil du skal holde dig langt fra, hvis du ikke er til nuttede spil, for spiller er fyldt til renden med sødme. Her gælder det om at få de nuttede Sneezies ud af svævende bobler ved hjælp af nysepulver og placerer du nysepulveret det rette sted, kan du danne en kædereaktion og befri så mange Sneezies som muligt. Spillet byder på 45 baner i en afslappende Classic Mode og 15 baner i en mere hjernevridende Challenge Mode. Spillet er for en enkelt spiller.

Soccer Bashi 500 Wii Points
I går kunne fodboldentusiasterne finde ud af, hvor de skulle rejse hen, hvis de ville helt tæt på fodbold VM i 2018 og 2022 og i dag kan Icon Games Entertainment så præsentere denne noget alternative fodboldtitel. Dette WiiWare-spil ligner spil som Arkanoid, men er bygget op omkring et fodboldtema. Spillet byder på 90 baner, hvoriblandt du af og til støder på en boss battle. Skulle de 90 baner ikke være nok, har du også mulighed for at skabe op til 100 baner selv. Spillet er for en til to spillere.


Virtual Console:

Karnov's Revenge 900 Wii Points
D4 Enterprise udgiver i denne uge denne Data Easts NEOGEO-titel fra 1994. Spillet hører til blandt fighting-genren og byder på 13 karakter, der er klar til at gå i kamp flæsket på hinanden. Hver karakter har et antal hemmelige angreb, men til gengæld også nogle svage punkter. Titlen indeholder nemlig også et weak spot system, hvilket betyder, at hver karakter har et svagt punkt. Som de fleste andre spil i genren, kan dette også spilles af en til to spillere.

Magical Drop II 900 Wii Points
D4 Enterprise er også klar med denne NEOGEO-titel fra Data East. Her er der tale om en puzzle-titel fra 1996, hvor det gælder om at fjerne balloner fra din skærm. Dette gøres ved at rykke rundt på de nederste balloner i hver søjle, så du kan skabe dig en række på tre ensfarvede balloner, der dermed forsvinder. Du vil også støde på balloner med forskellige egenskaber, der kan gøre livet lidt lettere for dig. Spillet byder på en puzzle mode og en VS CPU mode og begge kan spilles af to spillere.


DSiWare:

Rocks N' Rockets 500 DSi Points
Denne arkadetitel er udgivet af TikGames og giver dig chancen for at blive dagens helt. Civilisationen er nemlig truet af meteorer i lange baner, der har kurs lige direkte mod vore kære planet, Jorden. Din opgave i dette spil er derfor at beskytte Jorden ved at tilintetgøre meteorerne med raketter. Spillet er for en enkelt spiller.

Tetris Party Live 500 DSi Points
Denne fredag sørger Tetris Online Inc. for at den populære puzzle-titel Tetris og er at finde som DSiWare-titel. DSiWare-versionen byder på flere forskellige game mode, Marathon mode, Computer Battle mode, VS Battle mode og Dual Space mode. Udover de fire nævnte game modes kan du også koble dig til internettet og spille online mod tre andre spillere rundt omkring i verdenen.


Samtidig er følgende WiiWare-demo blevet tilgængelig i dag:
Max & the Magic Marker (Press Play)

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

04-12-2010 22:12

Hep hep => Tetris, Tetris og så liiiige lidt mer' Tetris! Det er og blir' en sællert.
You simply just can't dismiss it.
Det er det samme som de gode gamle firsere. You gotta love to hate 'em... respect teh pants Smiley

0
1ups givet