Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ultimate NES Remix annonceret til 3DS

Skrevet af KJ85 - 30-08-2014 02:30

Nintendo of America og Nintendo of Europe kom i går med en højst besynderlig annoncering af Ultimate NES Remix til 3DS. Det er ikke så underligt, at spillet eksisterer, men det mærkelige består i, at de stort set ingen detaljer gav om spillet, og da det kun har indhold fra 16 klassiske NES-spil kan det ikke være fuldstændig identisk med den opsamlingspakke amerikanerne får af Wii U-versionerne her til jul.

Det eneste vi ved ud over antallet af spil repræsenteret er, at der vil være online leaderboards og en Championship Mode, som udfordrer spillerne med tre på hinanden følgende spil.

De sparsomme informationer har dog ikke holdt Nintendo tilbage fra, at annoncere en udgivelsesdato lydende d. 7. november både fysisk og digitalt.

Er en 3DS-version af NES Remix noget, der kunne friste?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

30-08-2014 10:24

Det kommer meget an på hvad det indeholder. Det skal ikke være en hemmelighed at jeg elsker konceptet bag serien, men jeg foretrækker at spille det på Wii U, og hvis prisen samtidig er dyrere skal jeg lige høre hvor meget af det der er en genbrug og hvor meget der er nyt. Men dejligt at dele det op på tværs af konsoller, er ikke noget Nintendo har gjort sig så meget i tidligere, men det er ved at komme nu.
0
1ups givet

#2 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

30-08-2014 11:51

Jeg spiller for det meste hellere 1-player spil på 3DS end på Wii U, for Wii U er en mere social konsol for mig, så jeg kunne godt gribe NES Remix til 3DS Smiley
0
1ups givet

#3 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

30-08-2014 13:21

Nu hvor vi desværre ikke får pakken til Wii U, så kunne det godt være jeg snuppede mig det her i stedet. Det er dog underligt, at de bare annoncerer det sådan uden rigtig at fortælle os hvad det er.
0
1ups givet

#4 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

30-08-2014 13:55

#3 Jep, håber ikke det er fordi de føler de bør annoncere noget nyt og ikke rigtig har noget... Men det er da ikke sikkert endnu at vi ikke får pakken, er det?
0
1ups givet

#5 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

30-08-2014 14:03

NoE havde den i hvert fald ikke på deres releaseliste for et par uger siden. Ikke engang som "2015" eller "TBA". Det ser ikke ud til, at der er planer om at udgive det her. Det kan dog selvfølgelig ændre sig, hvis den viser sig at være en succes i USA.
0
1ups givet

#6 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

30-08-2014 17:07

Det ligner en slags best of...



Take on a rapid-fire onslaught of challenges and mash-ups from 16 of Nintendo’s finest 8-bit games! Test your skills on a gauntlet of quick, tricky challenges and remix stages that combine parts of different games. The best mix of titles from the NES™ Remix and NES™ Remix 2 games is on Nintendo 3DS. Now you’re playing with PORTABLE power!

Link™ vs. Donkey Kong™! Kirby™ vs. Boo™! It’s mash-up mania in this celebration of all things NES™! Race through to earn stars on increasingly tough tasks, like beating Ridley from Metroid™ or making Princess Peach™ save herself! Compete in Championship Mode’s blitz of challenges from the Super Mario Bros., Super Mario Bros.™ 3, and Dr. Mario™ games, then compare scores with others in your region via online leaderboards*.

Features action-packed challenges from 16 classic 8-bit Nintendo games.
Dominate exciting chunks of retro Nintendo games from NES™ Remix, such as Super Mario Bros.™, The Legend of Zelda™, Excitebike™, and Donkey Kong™.
Challenges from NES™ Remix 2 include bite-sized chunks of Super Mario Bros.™ 3, Zelda II- The Adventure of Link™, Metroid™, Kid Icarus™, and Kirby’s Adventure™, among many others.
Test your skills in a series of altered 8-bit challenges and improve your times to unlock more challenges!
Take on 3 unique challenges from the Nintendo World Championships and Nintendo Campus Challenge, then check your score on online leaderboards* to see how you stack up.


1
1ups givet

#7 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

30-08-2014 19:35

Smiley
0
1ups givet

#8 - kaldra

Level: 1 (Goomba)

31-08-2014 13:32

Det er virkelig en titel jeg glæder mig til, jeg har altid gerne ville prøve at spille de gamle titler.
0
1ups givet