KuvertLanceringstrailer for Bo:...

KuvertNy trailer for Sonic x Sh...

KuvertLanceringstrailer for Nin...

KuvertNintendo afslører horror...

KuvertPrøv Mario + Rabbids Spa...

KuvertBasketball kommer som gra...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertN-cast #226: Luigi’s Ma...

KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSplatoon 3

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertFortnite

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSuper Mario Run

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertTetris 99

KuvertDit seneste køb

KuvertTilbudstråden

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

UPDATE: Sværd & Troldom – nu som spil!

UPDATE: Sværd & Troldom – nu som spil!

Skrevet af Lukas Skywalker - 08-07-2009 18:33

Aspyr er et firma vi stortset kun har set på computer-markedet, men nu er de begyndt at ride med på konsolvognen. Denne gang med en port af noget så usædvanligt som en bog.

Spillets navn er Fighting Fantasy: The Warlock of Firetop Mountain, og det bliver et RPG-spil til Nintendo DS. Det er dog ikke bare et traditionelt RPG-spil der ses fra oven, for dette er nemlig et rollespil i førsteperson, som vi kender det fra bl.a. The Elder Scrolls-serien. Spillet er direkte baseret på den legendariske bog fra Ian Livingstone og Steve Jackson, der i Danmark hedder Sværd & Troldom: Troldmanden på Ildbjerget.

Sværd & Troldom er en interaktiv bogserie hvor man helt selv bestemmer hvad der ska ske, og der skal en gang i mellem også rulles med terninger i stedet for bare at læse og bladre sider. Der er udgivet over 70 bøger i serien, og den har tilsammen solgt over 14 millioner eksemplarer verden over. Troldmanden på Ildbjerget er den allerførste bog i serien.

Spillet vil have en meget detaljeret 3D-motor, og Damir Slogar fra Big Blue Bubble Inc. udtaler følgende:

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses her.

Fighting Fantasy: The Warlock of Firetop Mountain er vores mest ambitiøse Nintendo DS-projekt til dato. Drevet af visionen om at bringe næstegenerations konsol-gaming til den håndholdte del, sammen med vores passion for rollespil, har vi brugt de sidste par år på at arbejde på et spil der virkelig vil vise hvordan et førstepersons rollespil på Nintendo DS kan og skal se ud.

- Damir Slogar, Big Blue Bubble Inc.


Spillet følger den klassiske bog, og i Troldmanden på Ildbjerget indtager hovedpersonen rollen som en ensom eventyrer på sin rejse gennem de gamle dværgeminer under Ildbjerget. Dværge er der dog ikke mange af, for en ond troldmand har indtaget bjerget og gjort det til sin bopæl. Nu lurer der horder af onde monstre og mærkelige væsner i bjerget, og ingen har før gået ind i bjerget og kommet ud igen.

Præcis ligesom i bogen er der masser af genstande at samle op, lige fra rustninger og underlige drikke, til magiske amuletter og våben. Undervejs vil du kunne interagere med en række forskellige personer, som kan hjælpe dig med – eller måske forhindre dig i – at nå dit endelige mål: at slippe helskindet gennem Ildbjerget og besejre troldmanden.

Fighting Fantasy: The Warlock of Firetop Mountain udkommer kun til Nintendo DS, og det bliver engang i den kommende vinter.

Update: Vi har nu fire friske screenshots fra spillet klar, se dem lige nedenunder.

0
1ups givet

Kommentarer:

Destructo

#1 - Destructo

Level: 3 (Koopa-Troopa)

08-07-2009 00:40

Lyder vældig interessant.
Kanon in-depth nyhed også.
0
1ups givet
@-boy

#2 - @-boy

Level: 15 (Geega)

08-07-2009 00:54

Brugte pænt meget tid på de bøger da jeg var yngre undre mig dog over at der tales om bøgerne i datid da de stadig bliver lavet, serien fandt sin vej til markedet igen for nogle år siden både gamle i nye designs men også nogle som jeg antager var nye da det ikke var nogen jeg havde set før.
Men at lave et DS firstperson RPG synes jeg næsten er synd da det fjerner konceptet fra bøgerne helt og ånden ved traditionelt RPG spil.
Kunne være nice hvis der var nogen der lavede et pen & paper RPG som kunne spilles på DS med noget tilhørende billede og lyd side for at pifte det lidt op.
Men at lave et decideret spil baseret på en af sværd og troldom's historierne og så fjerne konceptet fra bøgerne helt det er synd.
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

08-07-2009 00:59

^ Informationen om selve spillet er ikke voldsomt stor, så jeg ved faktisk ikke om de helt har fjernet den samme "metode" som i bøgerne - hvem ved, måske er det endda et on-rails spil hvor man skal lave en masse valg ind i mellem.
0
1ups givet
Dennis Høj-Suhr

#4 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

08-07-2009 09:05

lyder fedt vil vente spænt på den titel her
0
1ups givet
Goldenpie

#5 - Goldenpie

Level: 1 (Goomba)

08-07-2009 09:54

Vinteren 2009? Mon ikke der menes 2010 Smiley
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#6 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

08-07-2009 12:12

^ Det har du delvist ret i, skriver lige 'den kommende vinter', eftersom det er uklart om det er op til eller efter julen Smiley
0
1ups givet
Ignorancia

#7 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

08-07-2009 19:35

Hvorfor udviklerne bliver ved at arbejde på titler i "realistisk" 3D på DS'en er mig en gåde, hardwaren er ikke til det, erkend det nu!
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#8 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

08-07-2009 19:42

^ Der må jeg så erklære mig fuldstændig uenig - grafikken minder om The Cave (er det ikke det den dungeoncrawler til DS'en hedder?) men langt bedre. Tjek bare billede fire (og egentlig også billede to, omend det ligner at figuren bare er en front-sprite der ikke ændrer sig lige meget hvilken vej man ser ham fra), det er meget nydeligt. Minder nok mest af alt om Die by the Sword Smiley

Grafikken virker meget lovende herfra Smiley
0
1ups givet
Ignorancia

#9 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

08-07-2009 19:53

Ja, grafikken minder om de Point'n'click spil jeg spillede for 5-6 år siden, hvis man syntes dette er flot har du ret. Sæt denne grafiske stil op imod spil som Scribblenauts, Partners in Crime, Chrono Trigger, Advance Wars, Pokémon Platinum etc. og jeg ville vælge den mere childish stil til enhver tid.

Det er et generelt problem som udviklerne har på Nintendo's konsoller, tag nu for pokker og træd et skridt ned på den grafiske stige, men forbedrer dette trin væsentligt med baggrundsdetaljer etc. det er langt mere succesfuldt.
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#10 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

08-07-2009 20:03

Omvendt så kunne det jo lige netop tiltrække folk, at det ikke "bare" ligner alle de andre spil - spil der får skyhøje anmeldelser pga. deres gameplay, er langtfra nødvendigvis storsællerter Smiley

Men jeg synes at det er flot at DS'en kan håndtere den grafik, det er jo så min mening Smiley
0
1ups givet
Kristian Mols

#11 - Kristian Mols

Level: ()

14-07-2009 15:47

Saadanne grafiske eksperimenter er det der skaber fremskridt, personlig kan jeg saette mig ind i at "childish" stil giver en mere fuldendt spiloplevelse, og ja, der er rigtig mange halvkvalte daarlige forsoeg paa at levere holdbar 3D graffik paa DS'en idag, omvendt er der ogsaa mange for hvem jeg synes det lykkes ganske godt. Ta fx metroid prime hunters, som var et af de foerste spil til DS'en overhovedet! Desuden synes jeg det er spaendende at foelge med i de forskellige "tricks" udviklerne bruger til at faa graffiken til at se paenere ud.
Tag fx NG DS, hvor de stillestaaende baggrunde skaber en illusion af god grafik.

BTW: som jeg husker det fra svaerd og trolddom kunne man af og til foretage valg der gjorde man var noedt til at starte HELT forfra, kunne vaere spaendende at faa det integreret i spillet paa en eller anden maade.
0
1ups givet