N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Velkommen til nye crewmedlemmer på N-club

Skrevet af Kanin - 10-02-2013 12:10

Jeg er glad for at kunne præsentere hele fire nye frivillige i N-club crewet. En community manager, to skribenter og en ny udvikler. Personligt glæder mig til at se frugten af deres kræfter og engagement!

Giv en varm velkomst til:

Dennis S. aka King Suhr
[i]Hej alle sammen mit navn er Dennis Suhr, aka KingSuhr .
Har været medlem i næsten 6 år og har brugt N-club hver dag siden.  

Jeg fandt N-club da jeg kiggede efter en Nintendoside der havde en form for onlineevents, turneringer og sådan. Jeg er et konkurrencemenneske og det har jeg altid været. Har altid bedst kunne lide Nintendo og af den grund at de bare har de fedeste spilserier.
Er glad for at kunnet være med til at forsat gøre at N-club til det fede forum med de bedste debatter, sjove turneringer og andet guf i fremtiden. Med mig i crewet bliver det bestem ikke kedeligt!

Vil gøre mit bedste for N-club forsat bliver ved at være det sjoveste Nintendo forum i Danmark.[/i]



Christopher aka Super Mario
[i]Hey!
Mit navn er Christopher Becker, men her på N-club er jeg nok bedre kendt som Super Mario. Jeg har været medlem af N-club i snart 8 år, og er nu utroligt stolt af at kunne kalde mig selv for crew member!

Jeg er mere eller mindre født med en controller i hånden, og jeg vil beskrive mig selv som en kæmpe spil-entusiast, med en forkærlighed for Nintendo. Jeg følger med i spilindustrien på dagligt basis, og spiller på stort set alle konsoller der findes. Jeg er pt. optaget af min uddannelse, som om et par år giver mig titlen "Cand.it. i Spil" med speciale i spildesign.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med N-club, og med alle jer, som er med til at gøre det danske Nintendo community til noget helt specielt![/i]



Thomas N. aka Shajita
[i]Davs. Mit navn er Thomas Nielsen, også kendt som Shajita.

Efter at have fundet N-club igennem en Googlesøgning, og efter at have rumsteret lidt på siden, opdagede jeg Live 4. Jeg fik oprettet en bruger kort efter og jeg har sådan set været fast bagage for N-club lige siden.

Jeg lever og ånder Nintendo, og vil gerne kæmpe for at den danske scene vedligholdes. Jeg har et lille håb om at vi her i crewet kan gøre N-club til dit første stop når du researcher spil, dit første valg når du skal opdateres på hvad der sker i industrien. Jeg håber også på at vi kan få stablet et online community på benene igen, igennem turneringer og andet spas.

Det er mig en kæmpe ære at få lov til at være med til at forme N-club, som på mange måder har formet mig. Jeg vil gøre mit bedste for ikke at skuffe jer.[/i]



Erik Madsen
[i]Fellow N-club’ers

Det er med stor glæde, at jeg kan melde min tilbagekomst i crewet. Jeg har i en årrække son crew her på siden bidraget med nyheder, anmeldelser samt en hjælpende hånd til Live 6. N-club står med Thomas Dyregaard i spidsen foran et nyt og spændende kapitel hvor N-club i højere grad ligger i brugernes hænder. Min pause i crewet er bl.a. brugt på min uddannelse, Cand.It i Webarkitektur - og det er med denne baggrund, at jeg primært vil besidde stillingen som udvikler her på siden. Mine personlige gøremål for N-club er selvfølgelig først og fremmest at siden bliver vedligeholdt samt udvikling af nye funktioner. Derudover vil jeg have fokus på, at vi får mulighed for at afholde endnu et Live-event.[/i]



De har alle fulgt N-club igennem mange år tykt og tyndt, vist interesse og engagement og nu får de chancen for selv at få indflydelse på siden.

Erik har tidligere været en del af crewet, men stoppede da tiden løb fra ham, nu er han stærkt tilbage med et mål, at kigge N-clubs kode igennem og hjælpe med rettelser og tilføjelser hvor han kan.

Dennis kommer primært til at sidde med moderatoropgaver, men kommer også til at arbejde mere aktivt med vores Facebook side og andre sociale medier.

Christopher og Thomas vil primært kigge på nyheder og anmeldelser.

... Og så kommer de alle selvfølgelig til at hjælpe med at udtænke det næste Live-arrangement...

13
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

10-02-2013 18:53

Supet godt at se så mange nye crew medlemmere Smiley Sammen med NesBozz er jeg sikkker på, at i nok skal få genrejst den gode gamle klub.
4
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

10-02-2013 18:54

Velkommen til, gutter - det er fedt at se noget initiativ Smiley
0
1ups givet

#3 - Slettet

Level: 1 (Goomba)

10-02-2013 19:39

Fantastisk nyhed. Velkommen til de nye.
0
1ups givet

#4 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

10-02-2013 20:38

Velkommen til Crewet ! Smiley Må jeres bidrag til n-club få rejst "clubben" op igen, så vi alle forsat kan nyde tilstedeværelsen af dette elskede forum. Smiley
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-02-2013 21:04

Først og fremmest god arbejdslyst til det nye crew Smiley

Jeg håber, det er noget vi straks kan se skaber ændringer på siden, så den stille og roligt kan udvikle sig til det bedre.

Eksempelvis håber jeg ikke, nyheder i fremtiden kan komme til at ligge klar i et halvt døgn inden de accepteres - det dræber nemlig ofte al nyhedsværdi..
0
1ups givet

#6 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

10-02-2013 21:12

Held og lykke, folkens.

Det vil være trist, hvis en af de sidste danske Nintendo-sites også forsvinder, ligesom utallige af andre har gjort gennem årene (jeg tror, der er en forbandelse mht. danske Nintendo-sider og relanceringer med nyt design [se bare på NintenDome, N-Gamez, etc.]).

Jeg håber, at der kommer liv her på siden igen Smiley
0
1ups givet

#7 - Linda B

Level: 13 (Baby Dodongo)

11-02-2013 10:45

Tillykke med posterne til alle de nye crewmedlemmer! Smiley
0
1ups givet

#8 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

11-02-2013 11:38

Stærkt at se et nyt og motiveret mandskab ombord på N-club-skuden. Jeg håber I får god vind i sejlene!
0
1ups givet

#9 - AND

Level: 35 (Lakitu)

11-02-2013 13:12

KJ85 skrev:
Eksempelvis håber jeg ikke, nyheder i fremtiden kan komme til at ligge klar i et halvt døgn inden de accepteres - det dræber nemlig ofte al nyhedsværdi..


Det kan jeg virkelig ikke se problemet i - specielt når nu alle crewmedlemmer er frivillige Smiley

0
1ups givet

#10 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-02-2013 13:35

^Nogle gange er det heller ikke det store problem - det vil jeg godt give dig ret i.

Men har du indsendt en nyhed ved middagstid eller hen på eftermiddagen, og den først bliver accepteret efter kl. 23 om aftenen, er der stor chance for, at; a) andre spilder kræfter på at skrive det samme, b) nyheden bliver diskuteret i forummet i stedet.

Efter Lukas kom i søværnet har han selvfølgelig ikke den samme tid til, at kigge forbi siden i tide og utide,og han gør helt sikkert sit bedste - ingen kritik der overhovedet. Ansvaret for at acceptere nyheder skal bare ikke hvile på et enkelt individ, og derfor håber jeg også, at de nye crewmedlemmer må acceptere nyheder indsendt af brugerne Smiley
0
1ups givet