Braid: Anniversary Editio...

Nintendo fremlægger kvar...

Adventures of Pip (Wii U ...

Pikmin 3 Deluxe annoncere...

Paper Mario: The Origami ...

N-club Streams: Uge 32

Næste sommeropdatering t...

Atelier Ryza 2: Lost Lege...

Unboxing af LEGO Super Ma...

Vi streamer Luigi's Mansi...

Spil på vej til Switch

LEGO Super Mario

TV bord

Paper Mario: The Origami ...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

E3 2013

Super Smash Bros. Ultimat...

Satoru Iwata er gået bor...

Pokémon GO

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U svagere end PlayStation 3?

Skrevet af AND - 03-04-2012 12:28

Anonyme udviklere, som tilsyneladende arbejder på spil til Wii U, citeres i dag for at være skuffede over konsollens ydeevne. Mere specifikt handler det om, at Wii U's grafiske kunnen skulle være svagere end både Xbox 360 og PlayStation 3, og dermed give Nintendos næste stationære konsol et betydeligt problem, i konkurrencen med Sony og Microsoft.

Ifølge IGN som bringer nyheden, så kan dette være en af årsagerne til, at Gearbox' Randy Pitchford som i skrivende stund arbejder på Wii U-spillet Alien: Colonial Marines, ikke specifikt udtalte sig om Wii U's grafik da han fornyligt roste Wii U. Pitchford valgte, i en nyhed som ligeledes blev bragt her på N-club, i stedet at fremhæve Wii U's touch pad som en unik mulighed for Wii U til at skille sig ud fra konkurrenterne.

Det skal fremhæves at det naturligvis ikke har været muligt at tjekke op på de udtalelser som IGN bringer, da kilderne ønsker total anonymitet.

Hvad mener I: er det essentielt for Nintendos næste hjemmekonsol, at kunne konkurrere med Sony og og Microsoft på det grafiske område, eller er de unikke styringsmuligheder motivation nok til at investere i Wii U?

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-04-2012 15:21

Den her har vist allerede været oppe at vende i tråden "Alternative Nyheder" flere gange gennem den seneste tid.

Den ene uge hører vi, at Wii U er langt bedre end PS360, den næste at den kun lige kan holde trit med dem..

Ærligt talt er jeg ved at være godt træt af disse rygter, og at skidtet overhovedet bliver bragt på diverse nyhedssites er mig en gåde, når man ikke engang kan sætte navn på kilden..

Når der engang er nogle facts, se så er der noget at skrive om Smiley
1
1ups givet

#2 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

03-04-2012 15:22

Tjaa nu må vi se til E3
Rygter angående Wii U's Grafik svinger konstant...
Tidligere blev der for eksempel sagt:

THQ: “WiiU is just a lot more powerful than current HD consoles it does 1080p very easy.”

Epic: “It will do things current HD consoles simply can't do, it's going to be a powerful box.”

Crytek: “WiiU devkits are very powerful,the specs are very good”

Vigil Games: “We had the game at the same level as high end pc version in a matter of days and a few lines of code got the game up and running on tablet in 5 mins.”

EA: “Wii U is not a transitional platform, it is a true next generation system.”

IGN: "Wii U 50% more powerful than PS3, twice as powerful as X360"

Så tror ikke at man skal gøre et stort nummer ud af det før vi får nogle konkrete specs Smiley
2
1ups givet

#3 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

03-04-2012 15:27

Tror at tingende bliver en del klarere til E3 i år.
Tror Nintendo vil give nogle mere specifikke facts omkring både Wii U og de spil og funktioner der kommer til konsollen
0
1ups givet

#4 - The ultimate beast

Level: 19 (Bullet Bill)

03-04-2012 15:32

Vi burde også få noget footage, som vi kan bruge til noget. Vi får sikkert også en masse nye detaljer, selvfølgelig specs, men også om hvad den tablet kan bruges til.
Jeg håber alle rygterne kan smides væk, og at vi får et klarere billede efter dette års E3. Nintendo, der er høje forventninger til jer!
0
1ups givet

#5 - Andreas Tarding

Level: 17 (Deku Baba)

03-04-2012 15:54

Wii har vel bevist, at man godt kan sælge læssevis af konsoller uden at være forrest i teknikræset. Jeg tror dog, at tingene skal sættes lidt i perspektiv mht. grafik, da det jo ikke kun er rå ydeevne, der afgør visuel kvalitet.

Det ville f.eks. give fin mening at forvente bedre grafiske effekter i Wii U-udgaven af et spil, end fra "HD tvillingernes" port af samme, af den simple årsag, at grafikchippen i Wii U formentlig bliver nyere dato end PS3/360'ernes, og derfor vil beherske nogle mere moderne grafiske teknikker.

De muligvist mest dominerende tekniske rygter om Wii U omhandler i øvrigt slet ikke grafikken, men RAM-hukommelsen i maskinen. RAM er næppe den vigtigste faktor fra et rent grafisk synspunkt, men det viser sig, at den fra en ren spildesignmæssig vinkel afgør en del, og åbenbart er den mest efterspurgte tekniske forbedring, fra adskillige udvikleres side af (der kan, som også tidligere nævnt, citeres direkte fra udviklere hos EA/DICE, Valve og Crytek - mindst.)

At Wii U får mindst 1 GB RAM, hvilket er dobbelt så meget som PS3 og 360 har, virker ikke helt urealistisk - og så længe denne rent spildesign-hæmmende "flaskehals" prioriteres, er jeg selv ganske rolig. Selv hvis den rå, polygons-per-second ydeevne måske er en lille smule lavere. Smiley
0
1ups givet

#6 - Erik 2

Level: 4 (Stalkid)

03-04-2012 15:57

Skal lige siges at i samme artikel(som blev bragt på GamesIndustry.biz) sagde "udviklerne" at det var nemmere at udvikle til PS3 + Vita end det var til Wii U. Giver ingen mening når Vigil har sagt at det tog 2 linier kode at få noget til at vise på controlleren. Virker somom de har set sig sure på Nintendo eller så er det er en af de der artikler: "We'll bring this with anonymous sources. If the Wii U is weaker we'll be the awesome ones and if it isn't true we can say: Hey not our fault our sources didn't tell the truth even though it's all fake."
1
1ups givet

#7 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

03-04-2012 16:06

Det ville ikke undre mig hvis ydeevnen er på niveau eller lavere end PS3. Nintendo er laangt bagud efterhånden med deres konsoller. SmileyOg tablet er ikke fremtiden IMO. drop den og fokuser på konsollens ydeevne i stedet.. Smiley
0
1ups givet

#8 - RandomDovenGuy

Level: 1 (Goomba)

03-04-2012 16:12

jeg har svært ved at se hvorfor de skulle lave den sværere end de andre... Det virker fjollet
0
1ups givet

#9 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

03-04-2012 16:13

THQ, EPIC, Crytek har ellers sagt direkte det modsatte.
0
1ups givet

#10 - Erik 2

Level: 4 (Stalkid)

03-04-2012 16:19

IMO synes jeg at det er ved at være latterligt. Spil koster penge at lave. Næste generation kommer til at koste alt fra det det koster nu til dobbelt så meget. Hvilke udviklere har penge til det? Kun de store. Hvem vil have mere power næste generation? Epic, DICE, Crytek.
Wii U bliver nok ca. 2x - 2.5x grafik mæssigt bedre end de to andre(leaks fra en med insider info som er langt mere troværdig end dette. Han er på et forum med rigtige udviklere med adgang til Wii U som siger hans information passer). Wii U har en CPU der er lige så god i nogle ting og meget bedre i andre ting end 360'erens.
Wii U vil have en dedikeret audio DSP som 360'eren ikke har. Nogle spil bruge en hel kerne(ud af 3) på audio. Den vil også bruge en lille arm CPU til I/O hvilket igen vil gøre den kan bruges til meget mere end 360.

Husk udviklere har haft 7 år til at optimere software på 360 og kun 9 måneder på Wii U'en.
0
1ups givet

#11 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

03-04-2012 16:28

Jo svagere den bliver desto bedre. Så længe den bare er en smule bedre end Wii er jeg tilfreds. Gider ikke skulle punge ud for at få en masse processorkræfter og en meget dyr grafikchip og alt muligt. Synes det niveau PS360 præsterer lige nu er fint, og hvis Wii U bare ligner det nogenlunde vil det være ganske ok, da X360 jo faktisk kan købes ret biligt nu om dage.

Desværre er der den dumme Wii U tablet som ødelægger det hele og får prisen til at skyde i vejret.
0
1ups givet

#12 - odensen

Level: 11 (Octorok)

03-04-2012 16:41

Moysen skrev:
Det ville ikke undre mig hvis ydeevnen er på niveau eller lavere end PS3. Nintendo er laangt bagud efterhånden med deres konsoller. SmileyOg tablet er ikke fremtiden IMO. drop den og fokuser på konsollens ydeevne i stedet.. Smiley



Du mener vel at nintendo EN gang har haft den svageste konsol på markedet (wii) normalt ligger de jo i den tunge ende grafisk..Og u-moten, som både ms og sony har sagt at de også vil have i næste gen.. (sony vil bruge vita, og ms snakker om alm tablets) er fremtiden..

0
1ups givet

#13 - Kanin

Level: 23 (Skree)

03-04-2012 16:42

@Oni Nick: Nu skal vi heller ikke trække skindet af bjørnen før den er skudt. Vi kender ikke prisen for Wii U endnu. Hvem siger den bliver meget dyrere end eksisterende platform.

Jovist, den bliver nok en tanddyrere, da det trods alt bliver et helt nyt produkt. Men vi ved jo reelt set ikke noget om det endnu.
0
1ups givet

#14 - Bota

Level: 20 (Moblin)

03-04-2012 17:10

Selvfølgelig er hardwaren vigtig, men hvis den bare er på niveau med PS360, er det fint for mig. Det handler om softwaren, hvor Nintendo er deres konkurrenter overlegne, i hvert fald når det kommer til 1st party titler.
1
1ups givet

#15 - Sillyyy

Level: 16 (Space Pirate)

03-04-2012 20:29

Jeg har det på samme måde som Bota. De grafiske muligheder er ikke det, som afgør et køb eller ej for mig, men jeg ville være lidt ked af det, hvis WiiU ikke blev meget stærkere end hvad Wii'en kan præstere. Hvis bare den ligger omkring PS360-niveauet, vil det være rigtig godt for mig, (:
0
1ups givet

#16 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

04-04-2012 00:45

håber bare den bliver lige så kraftig som PS 3 men behøves ikke være den bedste på marked når den nye generation kommer Smiley
0
1ups givet

#17 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

04-04-2012 02:07

faldt lige over denne sider, de holder skarpt øje med wii U¨en og det er lykkedes dem at få fat i en model af konsollen som de viser frem, de har næsten alle specs afklaret med undtagelse af de helt specifikke konsol specs. siden er meget interessant, men om det hele passer ved jeg så ikke. men det virker nu til at være meget troværdigt.
0
1ups givet

#18 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

04-04-2012 02:18

Undskyld for dobbelt posten men glemte helt at skrive linket til hjemmesiden min anden post giver ikke så meget mening hvis folk ikke kan se hvad jeg snakker om. http://wiiuinsiders.com/wii-u-specs/
0
1ups givet