N-cast #38: Alien Isolati...

Ugens Tilbud: Uge 50 2019

Shantae 5 får titlen Sha...

La-Mulana 1 & 2 udkommer ...

Team 17 afslører Moving ...

Ugens Downloads: Uge 50 2...

De nominerede titler til ...

Two Points Hospital udkom...

Med Nintendos julekalende...

Efterfølgeren til Golf S...

Genial Bergsala Doku

Switch - spilrygter og sp...

Animal crossing switch

Dit seneste køb

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Luigi's Mansion 3

[Brætspil]

Switch Online

Pakkeleg 2019

Alternative nyheder

Tilbudstråden

Little samson og Flintsto...

S: Starfox-samling & 3DS-...

V: Little samson og Flint...

S: Luigis Mansion 3 + Lin...

Nintendo konsoller

S: The Legend of Zelda: L...

K: Club Nintendo magasine...

S: Masser af spil

S: Masser af spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

N-cast #31: YookaLaylee and the Impossible Lair, The Witcher 3 og Retro

Skrevet af Zone - 17-10-2019 19:47

Så er vi klar med en ny episode af N-cast. I denne uge handler episoden om blandt andet om YookaLaylee and the Impossible Lair, som udkom på Switch i sidste uge. Vi taler også om det måske mest ambitiøse Switch port til dato, nemlig The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, som udkom tidligere i denne uge og sidst men ikke mindst har vi også et retrosegment der handler om et omdiskuteret, meme-værdigt Wii-spil.

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

20-10-2019 11:56

Fed episode. Især jeres retrosegment var sjovt. Ret grinern at I alle tre har haft fingrene i Wii Music Smiley

Fedt at høre at Hekseren 3: Den vilde jagt kører godt på Switch. Jeg har også lige set videoen fra Digital Foundry. Da jeg har en ret fin computer, så springer jeg den dog over!

Yooka-Laylee lyder super fedt, og ligesom jer, er jeg overrasket over, at det rent faktisk er et godt spil, når man tager det tidligere spil i betragtning. Nu skal jeg overveje, om jeg skal anskaffe mig Tropical Freeze eller dette...

Og så en lille ting: I må vel gerne snakke om N-gamez? Den side er for længe siden død, ligesom dens efterfølger, Playception, også ser ret død ud. Det er faktisk bare interessant, at et lille land som Danmark har haft så mange fansider for Nintendo. Ikke noget man har set på samme måde i Sverige og Norge fx. Ren tilfældighed, eller har Bergsala gjort noget rigtigt her?
2
1ups givet

#2 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

20-10-2019 12:58

^ Der er intet i vejen for at tale om N-Gamez, især når nu det ikke eksisterer længere Smiley Det blev ganske rigtigt efterfulgt af Playception, men fordi vi fandt ud af, at der stadig var en efterspørgsel efter et strictly Nintendo-fokuseret community, invaderede vi N-club, som - uden at gå for meget i detaljer - ikke havde de bedste udsigter.
0
1ups givet

#3 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

20-10-2019 14:33

^ Yes, I know. Men i streamen lyder det nemlig til, at de ikke må nævne navnet Smiley Der siges noget i retning af, "det må vi ikke tale om", da de kommer til at tale om et eller andet event, som der engang var på N-gamez.
1
1ups givet

#4 - Zone

Level: 27 (Beetle)

21-10-2019 14:12

powerfull499 skrev:
^ Yes, I know. Men i streamen lyder det nemlig til, at de ikke må nævne navnet Smiley Der siges noget i retning af, "det må vi ikke tale om", da de kommer til at tale om et eller andet event, som der engang var på N-gamez.Det var ment som en joke. Smiley Det er sjovt at tænke tilbage på hvor tilspidset rivaliseringen blev en gang i mellem. Selvfølgelig må vi da snakke om N-Gamez og Playception alt hvad vi vil. Smiley

0
1ups givet

#5 - Jonezy

Level: 17 (Deku Baba)

21-10-2019 17:25

For helvede Mark.... Nu er man jo næsten nødt til at give The Impossible Lair et forsøg. Smiley

Lækker podcast som sædvanlig. Godt arbejde drenge!

@powerfull499 Tropical Freeze er et mesterværk og Mark siger jo også selv at Yooka-Laylee ikke helt er deroppe (men tæt på!), så tænker at du starte med DK og bare nyde verdensklasse level design og gameplay. Smiley
2
1ups givet

#6 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

23-10-2019 13:44

Har endelig fået tid til at høre podcastet, og har lige en hurtig opklaring til det med efterfølger til spil med Wii i titlen.

Wii Play fik faktisk en efterfølger, der gik under navnet Wii Play: Motion.
2
1ups givet

#7 - Pydte

Level: 2 (Keese)

23-10-2019 23:14

ThePatrickBay skrev:
Har endelig fået tid til at høre podcastet, og har lige en hurtig opklaring til det med efterfølger til spil med Wii i titlen.

Wii Play fik faktisk en efterfølger, der gik under navnet Wii Play: Motion.


Tak for opklaringen, Patrick. Hukommelsen er ikke altid, hvad den har været. Selvom jeg står ved, at der ikke findes et "Wii Play 2". Smiley

0
1ups givet