N-cast #49: Mere Animal C...

N-cast #48: Animal Crossi...

Mangler du spil? Få et k...

Gameplay-trailer udsendt ...

Nintendo eShop forårsuds...

Ugens Tilbud: Uge 14 2020

Rygte: Nintendo markerer ...

NIS America annoncerer Th...

Nintendo eShop highlights...

Nintendo varsler forårsu...

Dit seneste køb

Animal Crossing: New Hori...

Animal Crossing: New Hori...

Nintendo Switch

Alternative nyheder

Vurdering af gamle kort f...

Billede inlæg på forum

Midt om natten

Pokémon GO

Switch - spilrygter og sp...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

Tilbudstråden

SNES Classic

K: Ring Fit Adventure

S: Xbox One S 1TB + 4 spi...

S: Hollow Knight (uåbnet...

">Sælger, min spil samling...

Dark Souls

S: Uåbnet Labo Variety K...

5 første norske nintendo...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #46: Murder By Numbers, Metro Redux, Reggie joiner Gamestop og Retro

Skrevet af Zone - 12-03-2020 16:50

Efter en uge med sygdom er N-cast nu tilbage igen. I denne uges episode snakker vi om hvad vi har spillet siden sidst, som blandt andet inkluderer Murder By Numbers, Rune Factory 4 Special, Metro Redux, gamle Forgotten Realms RPG'er der er blevet genudgivet (så som Baldur's Gate og Icewind Dale) og mere Mega Man Zero/ZX Legacy Collection. Udover det snakker vi også lidt om hvad der rører sig af aktuelle nyheder, som Luigi's Mansion 3 multiplayer DLC og at Reggie får plads hos Gamestops bestyrelse.

Yderligere savner vi fortsat en Direct fra Nintendos side og stilheden begynder at være bekymrende - så bekymrende at Yacht Club Games nåede at smide sin egen lille Direct ud, hvor der blev annonceret en masse ting om kommende Shovel Knight-spinoffs og Cyber Shadow, som vi også snakker om. Vi vender dog også nogle af de rygter der har været omkring en kommende direct. Vi slutter af med en sød historie om en gammel japansk dame der var vild med sin Gameboy og selvfølgelig et retro-segment der i denne uge handler om et helt specielt Gamecube-spil.

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.



Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BroSmash

Level: 5 (Cheep)

14-03-2020 18:14

Dejligt med endnu en god episode. I er den perfekte weekendlyd til ørerne! Smiley
1
1ups givet

#2 - DragonTail

Level: 4 (Stalkid)

14-03-2020 18:49

Ift. jeres Reggie-diskussion: Er han ikke bare trådt ind i Gamestops bestyrelse? Hvis ja så er det vel begrænset hvor meget effekt han selv har og dermed hvor meget han kan rykke. Han har vel bare en stemme som resten af bestyrelsen. Hvis han er bestyrelsesformand er det selvfølgelig noget andet Smiley
1
1ups givet

#3 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

14-03-2020 19:42

Annes kommentarer om Murder by Numbers er jeg enig i. Picross-puzzles er selvfølgelig bare Picross-puzzles, men det kunne være integreret langt mere i historien og spillets mechanics. Den eneste variation i puzzles er, når man én gang pr. case skal hacke ved hjælp af puzzles. Det er egentlig fint nok - det er svært at ødelægge et Picross-spil, men jeg er ikke imponeret over integrationen med historien.
1
1ups givet