Ny trailer udsendt for Ca...

Vi streamer Deadly Premon...

Shantae and the Seven Sir...

Vi streamer Deadly Premon...

Vind Oxyjet til Nintendo ...

Ny trailer for Clubhouse ...

Ugens Tilbud: Uge 21 2020

N-cast #54: Paper Mario, ...

Vind Xenoblade Chronicles...

Maj måneds NES Online-sp...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Xenoblade Chronicles: Def...

Animal Crossing: New Hori...

Zelda: Breath of the Wild...

Mortal Kombat 11

Switch Friend Codes

Custom joycon shells

De gode Super Nintendo-sp...

Nintendo Switch

Tilbudstråden

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #53: Hvad har vi spillet og Q4 kvartalsregnskab

Skrevet af Zone - 09-05-2020 12:59

Så blev ugens episode af N-cast klar! Vi skulle lige nå at have lidt talsnak med fra Nintendos kvartalsregnskab der blev offentliggjort i torsdags. Udover at vi snakker om nogle ret så imponerende salgstal, så snakker vi selvfølgelig også om hvad vi har spillet af spil siden sidst. Vi taler Deadly Premonition: Origins, Blossom Tales: The Sleeping King, Yooka-Laylee og selvfølgelig lidt Animal Crossing: New Horizons. Derudover berører vi lidt om Nintendos vennekoder, efter et stort læk fra en af Nintendos partnere, har afsløret nogle interessante ting. Vi kigger også på lidt rygter der handler om at der godt kan gå noget tid før Nintendos næste Direct.

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BroSmash

Level: 5 (Cheep)

09-05-2020 16:43

God episode som altid Smiley Ville være fedt hvis I lige rundede “news” highlight til sidst i episoderne som I gjorde her Smiley og husk nu cliffhangeren næste gang Smiley
2
1ups givet

#2 - DragonTail

Level: 4 (Stalkid)

10-05-2020 12:24

Interessant episode. Ift diskussionen om friend codes: er der overhovedet andre end Mark der synes det er en god ide? 😅 Det eneste parameter der giver mening er sikkerhed, men for nyligt blev en masse gamle Nintendo accounts jo alligevel hacked? Jeg har også svært ved at se, hvorfor man ikke bare kunne tilgodese privacy delen ved at give brugere muligheden for at gøre deres account privat med en kode ligesom blizzard så man ikke bare kunne søge den frem. Det ville tilgodese begge “Lejre”.

Friend code systemet virker for mig fuldstændig forældet. Bare det at brugere på et Forum som det her har en tråd, hvor de skriver vennekoder så andre brugere herinde kan tilføje dem vidner om en essentiel del denne tilgang mangler og som er noget af det online og spil kan: muligheden for at møde nye venner. Switch gør det bedre end tidligere konsoller, men der mangler stadig ting som at kunne tilføje folk man netop har været i spil med som man ser det på andre platforme. Nintendo og online er bare ikke er godt match. De er blevet bedre over årene, men er stadig længder fra de andre spillere. Nintendo online appen til telefoner er et andet glimrende eksempel på det.
1
1ups givet

#3 - Pydte

Level: 3 (Koopa-Troopa)

11-05-2020 18:58

@BroSmash - Som altid tak for lyttet!

@DragonTail - Rigtig gode pointer. Jeg fik måske overformidlet min holdning, hvis det lød som om, at jeg er decideret fan af friend-code-systemet. Det er jeg som sådan ikke, men jeg synes heller ikke, det er markant ringere end så mange andre systemer derude - og jeg prøvede at advokere for, hvorfor Nintendo har truffet beslutningerne, som de har. I de fleste tilfælde, når jeg skal tilføje en kammerat til en onlinetjeneste, beder jeg alligevel personen om nickname, kode, hashtag, whatever. Og om det er 12 cifre eller , gør ikke den store forskel for mig. Men det kan afgjort blive bedre, det skal bare gøres i en god balance mellem privatliv og tilgængelighed - og deraf er dit om at kunne gøre sin konto privat rigtig fornuftig, synes jeg.
1
1ups givet

#4 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

12-05-2020 07:02

Tak fordi, at I producerer disse podcasts hver uge. Rigtig god underholdning, - især i disse coronatider.
Friend Code systemet og Nintendos online system generelt har jeg heller aldrig været fan af. Det eneste positive, jeg ser ved det er, at det er så besværligt at bruge, at man roligt kan lade børn bruge det uden risiko for at møde folk online med onde hensigter. Jeg tror også, at Nintendo prioriterer denne sikkerhed højt.
2
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

12-05-2020 19:22

I de fleste tilfælde, når jeg skal tilføje en kammerat til en onlinetjeneste, beder jeg alligevel personen om nickname, kode, hashtag, whatever.


Forskellen på at have et nickname og 12 tal er bare, at det som regel er lettere at huske et nickname. Smiley Men ellers ja, det gør ikke den store forskel, når det kommer til stykket.

0
1ups givet

Læs videre

Ninjala udskydes til 25. juni - ny beta annonceret
Ny lang trailer for Xenoblade Chronicles: Definitive Edition udsendt
Ny trailer udsendt for Those Who Remain
Salgstal for perioden april 2019 til marts 2020 fremlagt
Evergate annonceret til Switch

Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing New Horizons
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
20-03-2020

Kan købes hos:
Coolshop - 499.00 kr

Pokémon Sword & Shield

Pokémon Sword & Shield
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
15-11-2019

Kan købes hos:
Proshop - 904.00 kr
Coolshop - 999.00 kr

Yooka Laylee

Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
14-12-2018