Sidste Splatoon 2 Splatfe...

Lanceringstrailer udsendt...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Ugens Downloads: Uge 2 20...

Doom Eternal (Switch)

Action-trailer udsendt fo...

Rogue Heroes: Ruins of Ta...

Lanceringstrailer for Dow...

Det dansk-udviklede Glyph...

New Pokémon Snap udkomme...

New Pokémon Snap

Dit seneste køb

Animal Crossing

My Nintendo

Super Mario 3D World + Bo...

Mario Kart 8 Deluxe

Switch - spilrygter og sp...

Kickstarter Tråden

Pokémon-tråd

Mario Kart Tour

K: Wii remote plus

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #64: Super Mario 3D All-stars, Game Awards og Retro

Skrevet af Zone - 25-09-2020 14:15

Så er vi klar med ugens episode af N-cast. I denne uge er det kun Anne og undertegnede der deltager, da Mark ikke kunne nå at være med. Vi kommer dog stadig rundt om nogle gode emner, i denne lidt kortere episode. Vi snakker om hvad vi har spillet, hvor den har stået på Super Mario 3D All-stars og Hyrule Warriors Definitive Edition. Derudover snakker vi om at prisuddelingsshowet, The Game Awards har fået dato i år, og hvad vi håber på at se til arrangementet. Derefter dækker vi nogle af de få nyheder der har været i Nintendo-regi og slutter af med et retro-segment!

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - DragonTail

Level: 5 (Cheep)

28-09-2020 16:14

God episode Smiley Age of Calamity ser ud til at blive det spil der skal bære julesalget for Nintendo. Tror ikke rigtig på, at det kan lade sig gøre. Jeg skal have det fordi jeg gerne vil vide mere om historien i BotW, men jeg tror ikke, at den gængse Switch-spiller har det på helt samme måde.
3
1ups givet

#2 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

05-10-2020 17:30

Fik aldrig feedbacket på den her, så hørte den lige igen.

Jeg har det ligesom Anne, og ikke kun med Mario spil, hvor man starter et spil og egentlig hygger sig ret meget med det og så kommer man bare ikke lige tilbage og så går der lidt tid og så kommer man slet ikke tilbage. Smiley

I får mig også næsten til at overveje de der Warriors spil, men tænker alligevel at det bliver lidt ensformigt hurtigt. Men god snak.

Game Awards skuffer altid, men jeg er lige som jer. Kan ikke lade være med at glæde mig og når nu E3 er forsvundet er det fedt at have et stort show at se frem til. Også selvom store Nintendo nyheder nok ikke dukker op der. Og ja, Geoff Keighley er sgu lidt af en flødebolle... Smiley

Jeg er ikke til Smash, men der er jeg nok i et markant mindretal. Det er lidt for kaotisk for mig og efter at have set Teddy prøver kræfter med solo Ultimate på stream tror jeg bare jeg må erkende at det ikke er for mig. Men anerkender det for det kæmpe ambitions niveau det lægger for dagen.

Og I to behøver slet ikke ham snakketøjet Mark... Smiley Rigtig god podcast. Tak.
3
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

12-10-2020 19:10

Titlen er Diddy’s Kong Quest, Niklas - den skal man altså kunne udenad, når Bowser vækker en kl. 2 om natten med et Koopa skjold mod tindingen Smiley

Og jo, de fleste mener, at DKC2 var det bedste, men personligt finder jeg originalen langt bedre, med en mere balanceret sværhedsgrad og sjovere baner. Dog er alle tre Country-spil jo verdensklasse Smiley
0
1ups givet