Rygte: Nintendo 64 på ve...

Vind Reznor-væltning udv...

LEGO® Super Mario 64™ ...

Ni no Kuni II: Revenant K...

Lanceringstrailer for War...

Nintendo sænker prisen p...

N-cast #101: Switch OLED ...

N-cast #105: En mystisk d...

My Friend Peppa Pig får ...

Lanceringstrailer for Son...

Switch - spilrygter og sp...

Tetris 99

Nindie Klubben præsenter...

N64Digital chip installat...

Nintendo Switch

Nindie Klubben

Dit seneste køb

LEGO Super Mario

Byt pokemon mellem firere...

SMM3 eller MM eller DKM -...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #85: Er Bowser's Fury fremtidens Mario?

Skrevet af Zone - 12-03-2021 11:07

Så er vi klar med ugens N-cast. I denne uge vender vi tilbage til Bowser's Fury, eftersom undertegnede endelig har spillet det igennem. Er det fremtidens model for Mario eller mangler der noget? Anne har i mellem tiden genbesøgt det første Paper Mario, så I får faktisk dobbelt op på retro i denne uge. Herefter vender vi nogle af ugens nyheder og rygter, blandt andet flere rygter der peger i retning af en Switch Pro, mens vi på nyhedsfronten snakker Shredder's Revenge og Rune Factory 5, samt brud på embargo af Pokémon Unite-beta'en, hvilket vi har taget et kig på. Vi slutter af med et retro-segment der i denne omgang omhandler en spilserie, hvor man træder i karakter som advokat/detektiv!

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

19-03-2021 14:15

Har kun kørt halvdelen indtil videre, men det er dejligt, at Anne tager ordet lidt mere og ikke holder sig tilbage under hele snakken om Paper Mario, Harvest Moon / Rune Factory / Story of Seasons. Passionen stråler ud af mine højtalere Smiley
2
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

20-03-2021 14:20

Angående Mario som open world-spil, så ville det da være langt mere oplagt at gøre med Paper Mario.

3D Mario har altid fungeret bedst med de mindre, tight velkonstrueret verdener. Jeg kan ikke se, hvad open world-tilgangen skulle føje positivt til den formular.

Og ja, Anne - Paper Mario 64 var det bedste i serien! Det havde mest sjæl Smiley
1
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

20-03-2021 15:24

I taler på et tidspunkt her om, at det kunne være rart, hvis man selv kunne fremkalde Bowser i Bowser's Fury, og det er lige præcis hvad man kan. Det kræver dog, at man ejer en Bowser-amiibo, men funktionen er der, og jeg valgte også at bruge den i min gennemspilning, da man derved undgår at vente på ham.

Det passer heller ikke helt, at man ikke ved, hvor længe der går, før han kommer frem igen, for man kan kigge ud på havet, hvor han stiger op fra, og dermed er der en indikator - om end, at den ikke er så præcis.

Husker godt Mario-tegnefilmen fra min barndom, og den synes jeg faktisk var ganske fin og underholdende. Har til gengæld aldrig set Zelda-animationen, men den ser også bare bund-elendig ud. Til gengæld er nedenstående krydsning med Beavis & Butthead vildt sjov:Kan slutteligt også tilslutte mig koret, om at Phoenix Wright: Ace Attorney-spillene er fantastisk gode og underholdene, så jeg krydser også fingre for mere i den serie på Switch. Har også tidligere bragt en anmeldelse af 3DS-versionen af trilogien, hvis nogle skulle ville vide mere Smiley
2
1ups givet

#4 - Spitzann

Level: 2 (Keese)

21-03-2021 17:57

@ThePatrickBay Godt at høre at man kan mærke passionen derude, det er jo også nogle excellente spil vi snakker om. Endelig nogle spil jeg kunne snakke med på Smiley

@AND Kan kun give dig ret Smiley

@KJ85 Sjovt med Amiibo funktionerne. Det lader til at det er en lidt vigtig funktion at gemme i en Amiibo dog.
Phoenix Wright <3
1
1ups givet