Rygte: Nintendo 64 på ve...

Vind Reznor-væltning udv...

LEGO® Super Mario 64™ ...

Ni no Kuni II: Revenant K...

Lanceringstrailer for War...

Nintendo sænker prisen p...

N-cast #101: Switch OLED ...

N-cast #105: En mystisk d...

My Friend Peppa Pig får ...

Lanceringstrailer for Son...

Switch - spilrygter og sp...

Tetris 99

Nindie Klubben præsenter...

N64Digital chip installat...

Nintendo Switch

Nindie Klubben

Dit seneste køb

LEGO Super Mario

Byt pokemon mellem firere...

SMM3 eller MM eller DKM -...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #86: Animal Crossing fylder år, og Anne kommer med en afsløring

Skrevet af Zone - 19-03-2021 12:04

Så blev det fredag og det betyder selvfølgelig at vi er klar med en ny episode af N-cast. Endnu engang var der ikke de store nyheder at skrive hjem om, men som altid fik vi fyldt tiden ud. Undertegnede har fået spillet Sega Mega Drive Classics, så jeg fortæller lidt om den samling man får for prisen og hvordan emulationen fungerer. Derefter kommer Anne med en afsløring: Hun spiller et ultra populært spil der har taget verden med storm de sidste par år! Vi følger også op på Marks progress i Ghosts 'n' Goblins: Resurrection, før vi dækker den nyeste rapport fra Bloomberg.

Endnu engang peger de på at en Switch Pro i år, men derudover skriver de også om skyhøje forventninger til det næste finansårs software-salg. Kunne det være at et længe ventet, højt profileret spil kommer til at drive salget? Hmm! Vi vender derefter 1-års-opdateringen til Animal Crossing: New Horizons, og snakker lidt om spillet der på mange måder definerede 2020 for os Nintendo-fans. Sidst men ikke mindst snakker vi om et DS-spil i retro-segmentet.

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BroSmash

Level: 7 (Korok)

19-03-2021 19:17

God episode, og interessant Fortnite diskussion. Epic har så vidt jeg ved udtalt, at de forsøger at skabe er såkaldt metaverse. Så det er ikke så underligt, at de fokuserer mere og mere på events der jo ikke som sådan har noget med selve spillet at gøre. Det bliver mere og mere en platform fremfor et spil.
2
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

20-03-2021 21:42

Så fik jeg også lyttet den her igennem på min cykeltur til og fra Bilka Smiley
I formåede til gengæld her at have en episode, hvor jeg nok ikke kommer til nogensinde at spille et eneste af spillene, som I snakker om i længere tid.

Jeg har personligt ikke et stort behov for at spille gamle spil fra 90'erne, men har naturligvis gjort nogle undtagelser for Nintendo-serier, som jeg gerne har villet opleve de ældre installationer i. Ikke for at genspille, men for at prøve dem for i mit vedkommende første gang. Det der med at genspille noget, det får jeg meget sjældent lyst til, og der kommer konstant nye og spændende ting, hvorfor det bliver lidt overflødigt.

Fortnite er et spil i en genre, som ikke rigtig tiltaler mig, og jeg er nok mest til single player-oplevelser må jeg nok indrømme, selv om det selvfølgelig også er vildt sjovt med lidt online i Mario Kart og Splatoon i ny og næ.

Fascinationen af Animal Crossing deler jeg som sagt før ikke, men jeg har heller aldrig spillet et spil i serien på konsol ud over amiibo Festival, der tiltalte mig pga. brætspilselementet. Ved ikke om, det er en serie, der kræver, at man prøver den for at forstå, hvorfor den er så populær, men jeg kan udefra ikke se noget i spillene, som får mig til at købe dem.

Nintendogs er ej heller noget, som jeg har prøvet, men det rammer også bare den her simulator-genre, som jeg også synes Animal Crossing hører til under, og det er ikke noget for mig.

Ghosts 'n Goblins: Resurrection er således nok det spil, som jeg med størst sandsynlighed ville overveje at kaste mig over på et tidspunkt, men jeg har ikke spillet de gamle spil i serien, og jeg ser det ikke som en titel, som jeg bare må og skal eje, selvom jeg godt kan lide at blive udfordret og for nyligt har spillet både The Messenger og Celeste Smiley


1
1ups givet

#3 - Spitzann

Level: 2 (Keese)

21-03-2021 20:00

@KJ85 Fedt at du lyttede med hele vejen selvom der ikke lige var noget for dig denne gang. Hvis du har et forslag til et (retro) spil vi burde snakke om kan du altid sende det vores vej Smiley

@Brosmash Yeah det er virkelig mange sjove cross promotions, selv er jeg dog mest til Fortnites eget univers som er faldet lidt i baggrunden, desværre. Bliver sjovt at se om Nintendo en dag vil låne en karakter ud.

Tak for de gode kommentarer, venner ♥️
0
1ups givet

Læs videre

Space Otter Charlie ude nu - se lanceringstrtaileren
Lanceringstrailer for Signs of the Sojourner udsendt
Among Us får ny opdatering 31. marts, tilføjer The Airship-banen
Ny trailer for Balan Wonderworld udgivet
Ny trailer for Ty the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD udsendt

Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing New Horizons
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
20-03-2020

Kan købes hos:
Coolshop - 415.00 kr

Fortnite

Platform:
Switch Download Software

Ghosts 'n' Goblins Resurrection

Ghosts 'n' Goblins Resurrection
Platform:
Switch Download Software

Udgivelse:
25-02-2021

SEGA Mega Drive Classics

SEGA Mega Drive Classics
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
07-12-2018

Kan købes hos:
Coolshop - 223.00 kr