Eldest Souls får lanceri...

Project Zero: Maiden of B...

Nyt, gratis indhold til N...

Baldo: The Guardian Owls ...

Super Monkey Ball: Banana...

Dr. Mario World lukker ne...

Rygte: Netflix arbejder p...

Se bilerne i ny trailer f...

Doctor Who: The Edge of R...

Lanceringstrailer for Cri...

Pokémon Unite

Nintendo Switch

Mario Kart Tour

Hvilket Game Engine bruge...

Legend of Zelda: Skyward ...

Stearinlys erstatter Wii-...

Hukommelseskort

LEGO Jurrasic World

Switch - spilrygter og sp...

Mario Golf: Super Rush

Tilbudstråden

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #98: E3 2021 Special

Skrevet af Zone - 18-06-2021 11:24

Så er vi klar med ugens episode af N-cast, som selvfølgelig er en helt speciel én af slagsen. Der har været E3 Nintendo Direct, som vi har set frem til i lang tid og har haft store forventninger og forhåbninger til. Bliver de indfriet eller ej? Hvad siger N-cast-værterne til alt fra Mario Party Superstars og Metroid Dread til WarioWare: Get it together! og Breath of the Wild 2-trailer? Hvad med Life is Strange, Shin Megami Tensei V eller Mario + Rabbids Sparks of Hope? Hør vores meninger om alle annonceringerne, fra store til små, og find ud af om Anne, Mark og undertegnede var tilfredse med årets Direct - og manglede der egentlig noget? Find ud af alle de ting og meget mere i denne massive E3 2021 Special-udgave af N-cast!

Hør podcasten via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre os på disse platforme: iTunes
Spotify
Google Podcasts

Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform eller hold øje med vores Podcast-arkiv, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Vi modtager meget gerne feedback i kommentarerne!

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - DragonTail

Level: 5 (Cheep)

19-06-2021 10:25

God episode. Efter at have sovet lidt på directen er jeg desværre meget på Marks hold. Der var gode annonceringer og også af spil som jeg køber, men synes der manglede nogle spektakulære ting vi kender Nintendo for.
4
1ups givet

#2 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

20-06-2021 11:20

Klasse podcast. Stor tak herfra. Gav mit (al for lange input) ovre på Discorden, men ville også lige smide det her. Smiley

TLDR: Tilfreds med direct. Mange forskellige slags spil kommer inden for kort tid. Mario+Rabbids og Metroid mine favorit annonceringer. Smiley

Jeg var en del af chatten hos Niklas under directen og vi var generelt meget tilfredse, så var sjovt at høre de noget mere skeptiske Mark og Anne. Og jeg lægger mig ned Mark; du fik ret med Mario + Rabbids efterfølgeren selvom jeg havde kaldt 'Pydte-jinx'. Godt holdt fast Mark.Smiley

Den annoncering reddede jo også bare hele E3 hjem for mig fra start, så mindsettet bare var fuld af 'overrask mig' mere end forventninger. Nok derfor jeg personligt syntes det var en fed direct med en masse som man ikke havde set komme og som endda også kommer lige om lidt.

Mario Party Superstars til julehyggen og så må man enten tænke fedt med remake af klassiske baner og mini spil eller aj, endnu et rehash; men jeg vælger det første. Og Mark var lidt på vej ud af en lidt sjov tangent med sin kritik af den annoncering; selvfølgelig skal der da komme nyt spil i en serie som sælger 10 milioner+ og så kan os gamle hoveder glæde os over gensyn med klassiske baner og nytilkommere kan få mere mini spil magik fra Nintendo.

Niklas spurgte seriøs i optakt til directen hvad vi allerhelst ville se og jeg sagde 2D Metroid og så kommer der fandme et, og hvis de robotter ikke er skræmmende, så se seriøst det Black Mirror afsnit i sort/hvid, hvor en stakkels kvinde bliver jagtet i hele afsnittet af sådan en robot hund (det hedder Metalhead og er i sæson 4). Men faktisk enig med Mark i at baggrundene var noget kedelige og når indiefolk smider Hollow Knight og Ori spil på gaden, så er der noget at leve op til. Men jeg tror på Nintendo og glæder mig rigtig meget til en Nintendo produceret sidescroller. Jeg ender sgu nok på special edition og Amiibos.

Derudover kommer der nyt WarioWare, som jeg ikke er helt sikker på er for mig og en remake af Advance Wars, som jeg har hørt godt om (men som jeg nok er lidt afventende på, da jeg hurtigt gik kold på Wargroove og gameplayet virker meget som det). Og hvis man ikke er til noget af det kommer der en seriøs RPG i form af SMT 5.

Synes godt Nintendo her på den korte bane har et indbydende og ekstremt afvekslende line-up. Krydret med indier som f.eks. Life is Strange, Disco Elysium og Sky Children kommer man altså ikke til ikke at have noget at spille.

Kan godt se at der er meget remake og gamle serier som bliver pudset af, men det er også som I citerer Reggie for, lidt svært at vinde som Nintendo nogle gange. Tror også at BotW 2 trailer skal ses som en teaser og det mest optimistiske bud er at det bliver julespillet 2022. Det må vi bare leve med. Grunden til at jeg ikke troede på en Mario+Rabbids efterfølger var også at jeg syntes der allerede var gået for lang tid, men gode spil tager tid at lave i disse tider åbenbart.

Manglende Animal Crossing skuffede da også mig lidt, men jeg er egentlig begyndt at lede efter en vej væk fra AC, så jeg kan bruge mere tid på andre spil, så jeg var næsten lidt lettet over at der ikke kom noget vild content, men samtidigt også skuffet naturligvis.

Alt i alt meget tilfreds med Mario+Rabbids: Sparks of Hope og Metroid Dread som mine personlige favorit annonceringer.
5
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

21-06-2021 20:39

^Super gode kommentarer, Jonezy!

Metroid Dread skal nok blive fedt - de viser da nok bare noget fra de første steder i spillet for at holde lidt på det spektakulære, der jo gerne kommer lidt længere inde, når spillet åbner sig op.

Lige en kommentar til Skyward Sword. Problemet med det spil kan koges ned til dette: Manglende tiltro til spilleren.

Det lineære design er i forvejen langt fra Zelda-formularens grundsten, men koblet med Fi, der konstant fortæller dig, hvad du skal og dowsing-mekanikken, som bogstaveligt talt guider dig hele vejen, så er der tale om en titel, der håbløst undervurderer spillerens evner til selv at navigere i spillet. Men hey, der er noget om, at Fi måske er tonet ned i remaket - det ville løfte oplevelsen gevaldigt Smiley

I øvrigt: den der grønne hånd i BotW II traileren, som tilsyneladende tager bopæl i Links højre arm. Mon det skulle være selv samme Fi eller et væsen, der ligner?
4
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 47 (Boo)

22-06-2021 08:10

^Det glæder nok de fleste, at Nintendo har lavet justeringer til spillets guidance-system. Jeg læser det som om, at Fi er mindre aktiv. Står her:

Enhanced performance
Improved motion controls with the Joy-Con controllers
All-new button controls, allowing you to choose your style of play
Various quality-of-life enhancements, including refinements to player tutorials and general guidance throughout the adventure


4
1ups givet

#5 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

22-06-2021 20:02

Tak for et fremragende podcast som altid. Utroligt at I uge efter uge kan levere indhold af så høj kvalitet Smiley

Det er godt, at du gav de to yderst veltalende kritikere modstand, Zone. Du gjorde det godt!
Jeg er et sted midt imellem jer. Tror jeg ville give denne års Direct 6-7 ud af 10. Der var en del fede overraskelser, - fx et nyt Wario Ware! Jeg var lidt skuffet over Pydtes lidt afdæmpede begejstring, - var det ikke ham, der for et par episode tilbage fortalte, at Nintendo havde sendt et survey ud, hvor han havde stemt på Wario Ware tusind gange? Eller husker jeg forkert? Smiley
Og jeg er enig med dig Zone, - jeg synes at teaseren for BotW2 var god! Spillet kommer jo først i 2022 (hvem ved, måske først engang sidst på året?), og derfor er det for mig at se klart, at de venter med at fylde kul på the hype-train, før at vi er lidt tættere på en udgivelse.
5
1ups givet

Læs videre

To A Plague Tale-spil annonceret til Switch
Trailer for sæson 6 af Ninjala udsendt
Gameplay-trailer for Doki Doki Literature Club Plus udsendt
Pokémon Unite udgives i juli til Switch
Vind LEGO Super Mario startersæt

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
03-12-2021

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
20-11-2020

Kan købes hos:
Coolshop - 420.00 kr
Proshop - 430.00 kr

Life is Strange Remastered Collection

Life is Strange Remastered Collection
Platform:
Switch Download Software

Udgivelse:
31-12-2021

Life is Strange: True Colors

Life is Strange: True Colors
Platform:
Switch Download Software

Udgivelse:
10-09-2021

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Mario + Rabbids Sparks of Hope
Platform:
Nintendo Switch

Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
25-06-2021

Kan købes hos:
Proshop - 399.00 kr
Coolshop - 405.00 kr

Mario Party Superstars

Mario Party Superstars
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
29-10-2021

Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel's Guardians of the Galaxy
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
26-10-2021

Metroid Dread

Metroid Dread
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
08-10-2021

Metroid Prime 4

Platform:
Nintendo Switch

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
09-07-2021

Project Zero: Maiden of Black Water

Project Zero: Maiden of Black Water
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
28-10-2021

Shin Megami Tensei V

Shin Megami Tensei V
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
12-11-2021

Super Monkey Ball: Banana Mania

Super Monkey Ball: Banana Mania
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
05-10-2021

Kan købes hos:
Coolshop - 299.00 kr

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
07-12-2018

Kan købes hos:
Proshop - 416.00 kr
Coolshop - 429.00 kr

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Platform:
Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
16-07-2021

Kan købes hos:
Proshop - 399.00 kr
Coolshop - 416.00 kr

WarioWare: Get It Together!

WarioWare: Get It Together!
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
10-09-2021