Picross S3 annonceret - u...

Trailer for Konamis Arcad...

Vi streamer Katana Zero i...

Joker og version 3.0 komm...

N-cast: Yoshi's Crafted W...

BoxBoy! + BoxGirl vises f...

Ny Tetris 99-konkurrence ...

Switch version 8.0.0 ude ...

Yderligere tre figurer vi...

Streaming-tjenesten Disne...

Mest spillede spil - Swit...

TUB streamer til klubben!

Super Smash Bros. Ultimat...

Biograftur: Pokémon Dete...

Cuphead

Game Boy fylder 30. Jeres...

Reggie stopper - memes og...

Releasedatoer

Nintendo Switch

WoW: Classic

Tilbudstråden

Defekte N64 memorycards g...

S: N64 spil og tilbehør

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Celebrity Sports Showdown (Wii)

N-cast: Cloud Gaming, Hvem er KristianH og Retro

Skrevet af Zone - 04-04-2019 12:04

Så er vi klar med endnu et nyt afsnit af N-cast. I denne episode vover vi os ud i at snakke om Cloud Gaming. Hvad fordele og ulemper ser vi og hvor står Nintendo i hele dette spørgsmål? Derefter dykker vi ned i KristianHs barndom og spørger lidt ind til hvem han er og hvad hans forhold til gaming og Nintendo er. Til sidst slutter vi selvfølgelig af med at snakke et Retro-spil, som er et Gamecube-spil, som Zone i dén grad har skiftet mening omkring siden de gyldne GC dage!

Tak til dem der allerede har været inde og skrive i retro-emnet på forummet. Har du et spil du rigtig gerne vil have vi snakker om, så er det med at klikke ind og skrive din begrundelse og/eller komme med en god historie om netop dét spil!

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere, så du kan høre de nyeste episoder med det samme!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - DragonTail

Level: 2 (Keese)

05-04-2019 09:03

God episode Smiley Ift. jeres Stadia-diskussion: Google har helt sikkert mulighed for at være den der får cloud gaming til at lykkes. Jeg håber det dog ikke. Deres dataetik er forfærdelig og det virker ikke som et move de har af interesse for at gøre spilbranchen bedre, men bare en mulighed for at gøre deres Youtube-gaming univers større så de kan tjene flere penge på reklamer. Tror vi ser en utrolig lav pris på tjenesten så de kan lukrere på reklameindtægterne der bliver skabt via integrationen med Youtube.

Det underminerer bare branchen og bringer intet positivt til den. Jeg håber Microsoft får succes med deres take, de virker meget mere interesseret (ved godt de også er drevet af penge) i rent faktisk at skabe noget gamere synes er fedt. Håber gamere (er nok i antal) straffer Googles forsøg på at skabe en reklametragt mere.
0
1ups givet

#2 - Pydte

Level: 1 (Goomba)

08-04-2019 22:22

@DragonTail - Mange tak. Rigtig gode pointer, du har omkring Google Stadia og en full-blown cloud gaming fremtid. Jeg ser heller ikke for positivt på hele rettighedssnakken, som du er inde på, og frygter, hvad det vil betyde for slutbrugeren. Vi må håbe, at Microsoft og evt. BigN kan holde Google og måske også Apple for døren. Smiley
0
1ups givet

#3 - BroSmash

Level: 4 (Stalkid)

09-04-2019 12:07

Dejligt med en oversigt over tidligere episoder! Smiley Rigtig god episode, spændende at høre om værternes baggrund. Glæder mig til mere af det Smiley
0
1ups givet