Vi streamer Super Mario M...

Ugens Downloads: Uge 28 2...

N-cast #59: Hvad har vi s...

Nintendo åbner døren fo...

Vi streamer Zelda II i af...

Vind Paper Mario: The Ori...

Captain Tsubasa: Rise of ...

Endnu en stor opdatering ...

Fairy Tail får ny traile...

Switch-trailer udsendt fo...

Spil på vej til Switch

Paper Mario: The Origami ...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Zelda: Breath of the Wild...

Animal Crossing: New Hori...

Pokemon Home siger forker...

Nintendo Switch

Pokémon Sword / Shield

Nintendo Switch spørgsm...

Super Smash Bros. Ultimat...

K: Heart Gold/Soul Silver

Tilbudstråden

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast: Dragon Quest 11, Mario Kart Tour og Retro

Skrevet af Zone - 10-10-2019 13:04

Så har vi endelig en ny episode af N-cast klar til jer derude! Vi fik desværre ikke udgivet nogen episode i sidste uge, da nogle af os var ramt af sygdom. Men nu er vi på benene igen og her får i en opsummering af hvad I kan forvente af ugens episode. Vi starter hårdt ud med at snakke om Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition (aka. Dragon Hest), som langt om længe fandt vej til Switch i slutningen af september.

Derudover har vi taget et kig på Mario Kart Tour, Nintendo nyeste mobilsatsning, hvor vi vender alt fra gameplay til microtransactions. Derudover snakker vi også om Ori and the Blind Forest, som undertegnede også er igang med at streame og så vender vi de sørgelige nyheder om AlphaDream, udviklerne bag Mario & Luigi-serien, som desværre er gået konkurs. Vi slutter vanen tro af med et retro-spil, som i denne omgang er taget fra GBA'ens bibliotek, og oven i købet et JRPG. Vi håber I synes om episoden!

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BroSmash

Level: 6 (Cucco)

14-10-2019 11:10

God episode som altid! Smiley Kan godt se, hvad i mener med Ori and the Blind Forest. Jeg var på forhånd helt sikker på, at det blev en ligeså stor oplevelse som første gang, men måske Shovel Knight har ødelagt det for mig? Jeg håber det ikke, men nu må vi se Smiley
1
1ups givet

#2 - Pydte

Level: 3 (Koopa-Troopa)

14-10-2019 18:23

BroSmash skrev:
God episode som altid! Smiley Kan godt se, hvad i mener med Ori and the Blind Forest. Jeg var på forhånd helt sikker på, at det blev en ligeså stor oplevelse som første gang, men måske Shovel Knight har ødelagt det for mig? Jeg håber det ikke, men nu må vi se Smiley


Tak! Haha, så er det ikke bare os. Man tænker altid, når man er efter et ellers populært spil, om man selv er helt på afveje, men jo mere vi diskuterede det internt, jo mere blev vi overbeviste om, at der ER noget om snakken. Stadig et fremragende spil, men måske ikke helt klassiker-materiale som, ja, Shovel Knight eller Hollow Knight, imo.

0
1ups givet

#3 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

20-10-2019 11:54

Ret interessante synspunkter mht. Nintendos valg med microtransactions. Jeg er helt enig i, at det er svært at finde en balancegang, sådan alle er tilfredse. Hvis det er one-time purchase er det for dyrt, og folk kommer ikke til at downloade det. Hvis der er microtransactions, så er folk derimod også sure over det. Man taber næsten ligegyldigt hvad. Mobilmarkedet er kommet for at blive, men jeg holder mig til deres konsoltitler!
0
1ups givet