Ugens Downloads: Uge 9 20...

Vi streamer Majora's Mask...

Ugens Downloads: Uge 8 20...

Overpass får ny udgivels...

Masser af nyt fra Animal ...

N-cast #44: Er E3 på dø...

MotoGP 20 annonceret til ...

Animal Crossing Direct ko...

Brug aber for at overleve...

Warface udkommet på Swit...

Spil på vej til Switch

Animal Crossing: New Hori...

Animal crossing switch

Midt om natten

Annonceringer af annoncer...

Fortnite

Marvel Ultimate Alliance ...

Switch - spilrygter og sp...

Pokémon Sword / Shield

Kickstarter Tråden

S: Hollow Knight (uåbnet...

Tilbudstråden

">Sælger, min spil samling...

Dark Souls

S: Uåbnet Labo Variety K...

5 første norske nintendo...

Gamer rum idéer.

S: Xbox One S 1TB + 4 spi...

S: Luigis Mansion 3

S: Pokemon 3DS spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

N-cast: Shovel Knight Dig, Klassiske Genudgivelser og Retro

Skrevet af Zone - 10-09-2019 13:41

Efter vi er kommet tilbage fra vores sommerferie i juli måned, har mine medværter og jeg haft travlt på N-cast. Vi har haft en del nyheder at følge op på, og ligesom vi følte vi var ved at følge godt med, så dropper Nintendo selvfølgelig en sprød og lækker Direct. For at følge op på Direct'en har vi valgt at tage tid ud af kalenderen for at optage en ny episode til denne uge. Men derfor har vi også en ekstra episode i reserve, som I så får i dag, inden nyhedsværdien falder på emnerne.

Dette afsnit handler blandt andet om Shovel Knight Dig, et nyt spil fra skaberne af det populære Shovel Knight, som også fås til Switch. Derefter snakker vi om en række genudgivelser, blandt andet af Lion King og Aladdin, to gode gamle Disney-spil fra 90'ernes spillekonsoller, og så snakker vi også om de kommende genudgivelser af Mega Man Zero og ZX-spillene, som kommer til januar i 2020. Sidst men ikke mindst slutter vi af med et retro-segment, der i denne omgang handler om et Nintendo 64-spil med masser af bølger og motorstøj!

OBS! Vi har pt. nogle problemer med iTunes, som gør at podcastet ikke figurerer på tjenesten. Vi er i kontakt med Apple for at udbedre problemet, men indtil det er løst, kan I desværre kun finde vores nye afsnit her og på Spotify. Vi beklager ulejligheden og håber problemet er løst inden længe!

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-09-2019 15:19

Ville da være på sin plads, hvis I havde læst lidt mere om spillene i snakker om, for I har da ikke særligt godt styr på den annoncerede Disney-samling Smiley

Der er jo flere versioner af hvert spil i samlingen, og Lion King er der både i Mega Drive-, Game Boy-, Super Game Boy- og SNES-udgaverne. På samme måde er Aladdin der også i flere versioner, men SNES-versionen er rigtigt nok ikke en af dem, da det er fra Capcom, mens de øvrige var fra Virgin.

Disney Afternoon Collection er i øvrigt ikke udgivet på en Nintendo-platform..
1
1ups givet

#2 - Pydte

Level: 3 (Koopa-Troopa)

10-09-2019 17:09

@KJ85 - Tak for feedback og beklager de upræcise informationer. Det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi prøver at gøre det bedre næste gang!
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-09-2019 17:23

^Nå ja, det er hvad der kan ske, og jeg har allerede skrevet lidt med Niklas om det. Lyder til, at I måske havde bedre styr på det, end det fremgår i udsendelsen her, men Niklas får uheldigvis sagt "det er Mega Drive-udgaven af Aladdin og SNES-udgaven af Lion King", og så får man jo det indtryk, at I ikke ved, at samlingen indeholder fire mere eller mindre ens versioner af hvert spil.
0
1ups givet

#4 - BroSmash

Level: 5 (Cheep)

11-09-2019 20:55

Dejligt med så meget n-Cast som vi får i øjeblikket 😀 nu ved jeg ikke hvor lang tid før I optager men kunne være fedt med noget eksklusiv snak når vi nærmer os udgivelserne på nye spil. Det lyder som om I får spillene før tid ofte, så eksempelvis ville det være fedt at høre jeres indtryk af Links Awakening fra den af jer der anmelder det Smiley
1
1ups givet

#5 - DragonTail

Level: 3 (Koopa-Troopa)

12-09-2019 08:01

Yndlingspodcast 😀
1
1ups givet