Picross S3 annonceret - u...

Trailer for Konamis Arcad...

Vi streamer Katana Zero i...

Joker og version 3.0 komm...

N-cast: Yoshi's Crafted W...

BoxBoy! + BoxGirl vises f...

Ny Tetris 99-konkurrence ...

Switch version 8.0.0 ude ...

Yderligere tre figurer vi...

Streaming-tjenesten Disne...

Mest spillede spil - Swit...

TUB streamer til klubben!

Super Smash Bros. Ultimat...

Biograftur: Pokémon Dete...

Cuphead

Game Boy fylder 30. Jeres...

Reggie stopper - memes og...

Releasedatoer

Nintendo Switch

WoW: Classic

Tilbudstråden

Defekte N64 memorycards g...

S: N64 spil og tilbehør

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Celebrity Sports Showdown (Wii)

N-cast: Yoshi's Crafted World, Monolith Soft laver Zelda, Udlån af Nintendo IP'er og Retro

Skrevet af Zone - 11-04-2019 18:08

Så er der ny episode af N-cast klar til jer derude. I denne uges episode snakker vi om det nyligt udgivede Yoshi's Crafted World, vi diskuterer vi også nyheden om at Monolith er ved at hyre udviklere til at lave et nyt Zelda-spil, hvorefter vi tager en snak om Nintendos historie i at lade andre udviklere røre ved deres IP'er. Selvfølgelig er Retro-segmentet også tilbage, som i denne uge handler om en klassiker til Gameboy.

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere, så du kan høre de nyeste episoder med det samme!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - powerfull499

Level: 17 (Deku Baba)

12-04-2019 17:57

Jeg sad med et kæmpe smil på læben hele vejen!
Det var en fed overraskelse, at I alle sammen kendte til Super Mario Land. Det var især sjovt at høre, at spillet også har betydet en del for KristianH, siden han husker, hvor han var, da han gennemførte det! Og så blev jeg også glad for at høre, at I også syntes, at det var et svært spil! Nu nager det mig ikke helt lige så meget, at jeg ikke fik det gennemført.
Og efter en Google-søgning, så lader det til, at Pydte har ret i, at Super Mario Land blev bundlet med Gameboy Pocket. Dette havde jeg ikke tænkt over.
I øvrigt også fedt, at Pydte kender til Wario Land - det var mit andet gameboy spil, som jeg også spillede enormt meget og har gode minder om.

Tusind tak for at I tog det op, - det var virkelig fedt!

Og forklaring på mit brugernavn, powerfull499: Sagen er den, at da jeg gik i 3. klasse, så ville jeg meget gerne spille Runescape med kammeraterne. Derfor skulle jeg oprette mit første log-in til et spil. Mit daværende selv synes "powerfull" lød fedt (og troede også, at jeg stavede det rigtigt dengang), men der var selvfølgelig mange andre med det navn. Derfor foreslog Runescape selv, at jeg skulle hedde powerfull499. Navnet har jeg brugt til mange log-ins siden, - heriblandt N-club, som jeg kom på et par år efter senere.
3
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

14-04-2019 19:13

Endnu en excellent N-cast, de herrer. Fedt at I kom i dybden med beskrivelsen af gameplayet i Yoshi’s CW, så man undgår indforståetheder Smiley

Super Mario Land er super svært! Selv gennemførte jeg det en eneste gang på en ferie med en ven, hvor vi hver især ‘specialiserede’ os i de forskellige baner og klarede det i fællesskab.

Monolith har lavet content til både Breath of the Wild og Skyward Sword (så vidt jeg husker), så mon ikke deres nye opgave er af en lignende art til det næste store 3D Zelda?
1
1ups givet

#3 - Pydte

Level: 1 (Goomba)

17-04-2019 22:43

Som altid tusind tak for input, feedback og ros. Smiley
0
1ups givet