Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Switch

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

3
1ups givet

Skrevet 16-10-2015 15:03 - Redigeret 23-01-2017 14:44



Udgivelsesdato: d. 3. marts 2017

Pris: 2649-2999 kr

Specifikationer - endnu ukendt

Liste af forskellig 3rd party support:



Tråden hvor vi diskuterer Nintendos nyeste hardware, som står til at udkomme i marts 2017!


Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#496 - Skrevet 25-07-2016 22:54

Emily Rogers er igen på banen med en udtalelse om NX'en. Ikke noget specifik som sådan, men hun påstår altså, at der vil lække nogle rimelig signifikante informationer om konsollens specifikationer. Ydermere siger hun også, at det lyder til at være en dyr konsol, ikke på grund af specifikationerne som sådan, men mere den "gimmick" konsollen har.

Trods hun har en god succesrate med rygter, så tror jeg stadig ikke specielt meget på noget som helst med NX'en. Det er det rene roderi med rygter omkring den skide konsol, tror sådan set vi skal regne med, at hvis nogle som helst af de rygter vi har hørt ender med at være rigtige, så er det nok i sidste ende mere held end forstand, men nu må vi se, vi kan ikke være langt fra offentliggørelsen nu (selvom, det har vi nu sagt i lang tid... *suk*).


ThePatrickBay
ThePatrickBay

8110
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#497 - Skrevet 26-07-2016 06:36

^ Mit gæt er, at den bliver fremvist til Tokyo Game Show Smiley


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#498 - Skrevet 26-07-2016 16:07

SÅ er der "nyheder" fra Eurogamer - det siges at kunne bekræftes af samtlige kilder, og det er... Ikke så spændende, men derimod som noget vi har sumpet rundt i før - nemlig hybrid-konceptet!

De skriver:

NX vil som udgangspunkt være en high-end håndholdt konsol m. eget display. Gimmicket er, at to controllere angiveligt er at finde på hver side af skærmen, således at man kan docke den håndholdte og bruge den som stationær hjemmekonsol på stort tv.

Ydermere lader NX til at gøre brug af cartridges som førhen rygtet. Det giver nu også god mening, da det blot er vejen frem, hvis man spørger mig.

Eurogamer skriver, at NX er baseret på Nvidias Tegra-chip. Det giver også enormt meget mening, for som vi før har diskuteret, så ville Nintendo være bedst sat med ARM eller x86 arkitektur - i dette tilfælde ARM. Tegra er som bekendt en SoC (system-on-chip), og det er derfor næsten sikkert, at det er en håndholdt, hvis det er dette, som de går med.



MEN - personlige holdninger hehe...

Tegra x1 ville muligvis give mening, selvom jeg mener, at det er yderst risikabelt at udgive en konsol i marts 2017, når Tegra x1 var annonceret i marts 2015. Altså skulle hele maskinen været baseret på 2 år gammelt hardware... Wauw...

Her er dog ting at overveje:

Nintendo har aldrig været nogen for at gå efter rå kraft! Tegra x1 vil heller ikke kunne konkurrere med de andre. Tror der er snak om 1.0 teraflops el. noget (kan ikke helt bekræfte) mod PS4's 1.8 og Xbox Ones 1.4 (Scorpios 6.0 næste år...)

MEN husk følgende:

Nintendo har været inde over samarbejdet med Vulkan API, og det har altså virkelig betydet meget for mobil grafik:



Tegra x1 ville muliggøre en relativ billig konsol. Dog håber jeg på endnu uannonceret Tegra x2 teknologi.

Hernæst er jeg bekymret for controllers - hvad menes der med 2 controllers på én unit? Er der snak om de der moduler, som Nintendo har patenteret, eller får vi noget ala Wii U's prototype, hvor der er snak om Wiimotes?



Der er jo tydeligvis ikke snak om standard controllere, som vi ser det på PS4 og Xbox One - det ville se meget underligt ud så, skulle de altså kunne integreres i ét samlet design på en håndholdt. I don't know.

MEN - det her giver faktisk okay mening, og jeg må indrømme, at jeg aldrig selv har troet på Nintendos pladder om et koncept som er så "nyt og banebrydende", at de ikke kan udtale sig om det, fordi de er bange for, at konkurrenterne stjæler... Jeg tror helt og hundrede på, at Nintendo er dumme nok til at pulle det her move, som jeg simpelthen ikke forstår, at de tør. Der må være noget vi ikke ved, for som udgangspunkt, forsøger de at appellere til deres fans af håndholdte - et publikum der er skrumpet enormt meget siden DS - og dermed altså konkurrerer de mod den mobile platform. Der er ingen tvivl om, at Nintendo har et større navn indenfor gaming end Nvidia (og andre), men alle som har forsøgt sig med den her slags "mid-range"-gaming i form af tablets og lign., de har alle fejlet stort.

Held og lykke Nintendo. Jeg holder øje.





KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#499 - Skrevet 26-07-2016 16:11 - Redigeret 26-07-2016 16:15

Tror snart, at der er stof nok til en hel roman i alle de rygter, der har været om NX, og nu er Eurogamer på banen med en artikel, som de skriver er baseret på adskillige troværdige kilder. Hos NintendoLife er den opsummeret i følgende punkter:

- The NX is primarily a "high-powered handheld console with its own display", with the key twist that "the screen is bookended by two controller sections on either side, which can be attached or detached as required".

- At home you can connect the portable (which houses the power as a standalone device) to a base station that displays the system on the TV. This dual approach is to ensure that all games are fully functional 'on the go' or at home.

- It'll apparently use Nvidia Tegra technology, with the expected tech in use considered beyond the abilities of PS3 / Xbox 360, but potentially not up to current-gen home console levels in terms of graphical power, unsurprising as this concept is essentially a dedicated portable. It all depends, ultimately, on which Tegra chip is at the core of the system, something that's not quite clear.

- NX will use cartridges, as previously speculated. They may be limited to 32GB in size, though downloads can naturally get around that.

- There are apparently no plans for backward compatibility, as a result of the different architecture being used.

- Nintendo is apparently using a new operating system of its own, not Android as rumoured.

- The system is likely to be revealed in September, with a core marketing pitch to keep things simple and emphasize gaming on the go.



Edit: Kan se O-train kom mig i forkøbet og tilmed har postet egne holdninger i posten ovenfor Smiley


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#500 - Skrevet 26-07-2016 16:27

^ jeg skulle lige til at tilføje dele af det, som du har skrevet nu hehe.

Jeg er i gang med at samle en koncentreret opsummering af rygterne, så vi kan perspektivere ift ny information.

Forvent et ufatteligt stort indslag i den nærmere fremtid. Jeg skal nok forsøge at være mere konkret end tidligere udtaler, men der er SÅ meget i det ny læk som giver ufattelig god mening ift alle de hints, som vi har fået førhen. Jeg har også nogle enormt positive holdninger omkring de her haha!


stelzig
stelzig

4795
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#501 - Skrevet 26-07-2016 16:33 - Redigeret 26-07-2016 16:33

Jeg er også mest bare bekymret for det med controllere. Specielt fordi nintendo tidligere har fucket op med dem - især inden de viser dem første gang (gamepad der brugte circle pads under e3...).

Konsollen i sig selv har jeg det fint med. Synes faktisk det ville være meget fedt med mulighed for også at bruge den håndholdt. Så længe controllerne altså også er i orden Smiley

Glæder mig til at se nintendo vise lidt frem så jeg kan vurdere det ordentligt.


JOEP
JOEP

74310
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#502 - Skrevet 26-07-2016 18:47

@O-train: Smæk det ud som en nyhed, når du har forfattet det, så kan vi få lidt mere fokus på det. Smiley

Jeg er faktisk ret positiv omkring det nye rygte, det ville passe mig glimrende. Det er blot ærgerligt, at det kommer til at koste på tekniksiden, men de kan måske indbygge ekstra kræfter i den base, der vil høre til TV'et. Det håber jeg, ellers er der lang vej til multiplatformsspil om et års tid, og så er vi her igen,


JOEP
JOEP

74310
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#503 - Skrevet 27-07-2016 08:17 - Redigeret 27-07-2016 08:57

Jeg brugte noget tid i aftes på at læse lidt op på det og fandt dette mock-up af, hvordan det med aftagelige controllere kan gøres:



Jeg er spændt på at se, hvordan formen faktisk bliver, men det kunne blive en håndholdt med en ordentlig touch-skærm, som kan tilkobles controllere, lidt á là dette:



Det vil give den ret stor dybde.

Alt i alt synes jeg, at dette giver så meget mening, at det umuligt kan være et rygte. Ovenikøbet tvivler jeg på, at Eurogamer vil sætte sit ry på spil over rygter. Især når det nu er nået videre til <a href="http://uk.businessinsider.com/nintendo-nx-unifies-platforms-2016-7?r=US&IR=T">Business Insider</a>, som har skrevet en artikel på baggrund af det!

Jeg glæder mig enormt meget til at se, hvordan det ser ud, og hvad den kan, men er stadig lidt bekymret for teknologien. Jungletrommerne nævner dog, at Tegra X1 blot er til Dev. Kits, og at den endelige chip i maskinen er X2, der kan give den kræfter på linje med Xbox One. Det ville være OK! Der er en gut her, der taler lidt om X1-chippen:

<iframe width="500" height="281" src="https://www.youtube.com/embed/C6cTt_nxTWo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jeg kan også godt lide idéen om en docking-station, der evt. vil kunne give den håndholdte et boost. Måske er der X1 i den håndholdte, og en X2 i docking stationen, der overtager og outputter i 1080p eller 900p. Det vil også give mulighed for inkrementelle opdateringer, hvor de kan opgradere docking stationen for sig, når de har brug for 4K, og kan opgradere den håndholdte for sig, når de har brug for noget andet. Det giver god mening ift. det, Kimishima sagde på et investormøde i april, hvor de snakkede om løbende opdateringer af hardware.

En bekymring er batterilevetiden for den håndholdte, hvis der er den slags kræfter i den, som der bør være. Det bliver spændende at se. Størrelsen på den er også vigtig, men jeg tænker iPhone 6S+-størrelsen er fin til det formål. Mon de bevæger sig væk fra dual screen nu?

Lige nu, uden spil, er det naturligvis svært at sige noget over hardware, men umiddelbart er jeg på og klar til at opgradere hurtigt. Det er dog ærgerligt, at bagudkompatibilitet er røget i svinget, men det går nok.

(Beklager den rodede post, jeg smider bare tanker ud!)


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#504 - Skrevet 27-07-2016 13:41 - Redigeret 27-07-2016 13:54

Jeg kan også godt lide idéen om en docking-station, der evt. vil kunne give den håndholdte et boost. Måske er der X1 i den håndholdte, og en X2 i docking stationen, der overtager og outputter i 1080p eller 900p. Det vil også give mulighed for inkrementelle opdateringer, hvor de kan opgradere docking stationen for sig, når de har brug for 4K, og kan opgradere den håndholdte for sig, når de har brug for noget andet. Det giver god mening ift. det, Kimishima sagde på et investormøde i april, hvor de snakkede om løbende opdateringer af hardware

.

Jeg lover dig for, at dette ikke sker.

1. Tegra er en SoC - system-on-a-chip. Pointen er, at du har alle de nødvendige komponenter for at skabe et funktionelt produkt. Dermed sagt ingen grund til at have to chips, og da slet ikke hvis det betyder, at den ene skal være ude af funktion, før den anden kan sætte ind. Det er jo spild af penge for både producent og forbruger.

2. Nvidias generationer af chips ser altid KÆMPE spring i teknologien, og hvis de sidste par måneder har noget at vise for sig, så er Tegras næste indslag meget mere imponerende end Tegra X1. Bare se Tegra K1 til X1.



Og den næste Tegra-chip er angiveligt Pascal-baseret, og det har været enormt imponerende - det er ikke fair at stille det op med desktop GPU's, men hvis du fx. ser springet fra Nvidia GTX 900-serien og 1000-serien, og vi kan forvente samme udvikling indenfor Tegra, så vil forskellen være forbløffende.

3. Desuden har Tegra X1 et video output af 4k x 2k v. 60 hz og 1080p v. 120 hz. Det er altså helt afhængigt af performance pr. software app, og hvad udviklere vil prioritere (detaljer, fps, opløsning osv.)

Okay...

Her er min holdning til det her..

Jeg har meget svært ved at forestille mig, at Nintendo alvorligt talt udgiver et produkt til marts, hvori SoC'en som udgør deres system er 2 år gammel. Det kan jeg simpelthen ikke tro på, for de kan ikke udgive den til en pris af 1500+ uden at virke anti-forbrugere.

Men jeg tror så heller ikke på det.

Det gør jeg ikke, fordi Tegra X1 er ARM-baseret, og det er stort set alle chips i mobilt hardware i dag. Derfor skulle næste Tegra-chip som udgangspunkt være en opdatering i råstyrke og ikke meget mere - og hvad så?

Det betyder, at udviklere sagtens kan sidde og udvikle på Tegra X1 devkits uden at bøvle med at få det til at fungere på næste Tegra-chip. Det er heller ikke unormalt, at man udskifter devkits gennem tiden, og derfor tror jeg 100 % på, at det her er tilfældet.

PS: ekstern GPU er også udelukket på grundlag af pris.




seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#505 - Skrevet 27-07-2016 13:49

Jeg så det sådan set godt i går stort set lige da det kom ud, men jeg havde en lidt hektisk og travl dag i går, så fik ikke lige chancen for at sætte mig ned og dele min mening herinde, men here goes...

Umiddelbart er jeg mest af alt træt... Jeg er så træt af at alt skal lække. Alle annonceringer er så meget federe, når de kommer på det planlagte tidspunkt.

Men, anyway, jeg har da stadig gjort mig nogle tanker om det vi nu engang har fået ud af det her. Jeg er umiddelbart forsigtig omkring det, men stadig meget spændt. Jeg vil ikke turde give min endelig bedømmelse baseret på det her, der vil jeg godt lige have lov at se den for alvor først. Men jeg synes faktisk det lyder rigtig godt. Ikke lige den slags hybrid konsol jeg havde regnet med, men stadig et solidt nok koncept efter min mening. Hvad der bekymrer mig mest er, ligesom for mange af jer andre, det med controlleren... Hvis det bliver ligesom det JOEP har postet i #521, så er jeg ikke specielt bekymret, det ser sådan set meget godt ud. Men jeg frygter bare det går helt galt på den front... Dog har Nintendo i mange tilfælde gennem tiderne, givet dig god mulighed for at vælge præcis hvilken controller du vil bruge, så jeg tror nok det går under alle omstændigheder.

Lækket eller ej, så vil jeg stadig glæde mig til at se den officielle annoncering, forhåbentligt inden alt for længe.


JOEP
JOEP

74310
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#506 - Skrevet 27-07-2016 14:07 - Redigeret 27-07-2016 14:07

O-train skrev:
Jeg lover dig for, at dette ikke sker.

1. Tegra er en SoC - system-on-a-chip. Pointen er, at du har alle de nødvendige komponenter for at skabe et funktionelt produkt. Dermed sagt ingen grund til at have to chips, og da slet ikke hvis det betyder, at den ene skal være ude af funktion, før den anden kan sætte ind. Det er jo spild af penge for både producent og forbruger.


Sandt, det er fjollet at have to chics, når den ene ikke bruges. Men jeg håber stadig, at det på en måde er muligt at tilføje ekstra kræfter til maskinen, når den er stationær.En håndholdt har ikke brug for at være så kraftig som en stationær, så derfor giver det god mening at spare på indholdet af den håndholdte og så skalere det op, når den sluttes til docking stationen. Derudover er der ingen som siger, at docking stationen vil udkomme med det samme (selvom det vil give mest mening).

Jeg har meget svært ved at forestille mig, at Nintendo alvorligt talt udgiver et produkt til marts, hvori SoC'en som udgør deres system er 2 år gammel. Det kan jeg simpelthen ikke tro på, for de kan ikke udgive den til en pris af 1500+ uden at virke anti-forbrugere.


De fleste forbrugere aner ikke en kæft om alderen på chipsets... Nu om dage siger hestekræfter virkelig ikke særligt meget, når man læser en liste. Selvom jeg engang var ganske meget inde i den slags har jeg svært ved at bedømme hastigheden af teknologi nu om dage, fordi alting afhænger af hinanden.

Men som du siger, så er det meget muligt, at det blot er X1 i de nuværende DevKits, og at den endelige version indeholder X2, hvilket er muligt, da det er meget let at skalere til X2 fra X1. Det er bare X1, der er mulig at tage udgangspunkt i på nuværende tidspunkt.

Jeg tvivler dog på, at vi får det at vide før maskinen udkommer, da Nintendo ikke har for vane at afsløre deres teknik.

----------------------------------------------

#523: (Jøsses, hvor er vi nået langt op i numrene på denne tråd!) Der spekuleres i, at Nintendo måske selv har planlagt dette læk for at sprænge bomben om, at det er en håndholdt, så det ikke vil være det største fokus til deres egen afsløring. Det ville blot være rart, hvis deres egen afsløring så ikke først kommer til september, som rygtet siger.


KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#507 - Skrevet 27-07-2016 14:35

Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at se NX være en håndholdt konsol (eller hybrid for den sags skyld), sådan som der bliver annonceret spil til 3DS'en stadig. Med en udgivelse i marts 2017, så giver det ikke den store mening, hvis store firmaer som Level-5 stadig annoncerer spil til 3DS, og Nintendo selv ser da også ud til at holde ganske fint gang i udgivelserne til den konsol.

Det er noget helt andet med Wii U til gengæld, hvor vi stort set ingen annonceringer har til den lukrative efterårs- og vinter-sæson, så det er vel den konsol, der skal erstattes? Man kan selvfølgelig godt køre 3DS'en videre ved siden af en hjemmekonsol, som fordelagtigt også kan tages med på farten, men ville man så ikke annoncere spil til NX også i større stil. På nuværende tidspunkt er det kun The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Just Dance 2017 og Project Sonic 2017, der er annonceret til NX, og der er umiddelbart ingen af dem, der skriger "håndholdt konsol" ud i hovederne på os.

Jeg vælger i hvert fald at tage dette rygte fra Eurogamer som et hvert andet rygte, hvor meget de så end tror på deres kilder. Jeg vil med andre ord høre noget fra hestens egen mund, før jeg tager det for gode varer Smiley


JOEP
JOEP

74310
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#508 - Skrevet 27-07-2016 14:52

^Der bliver stadig annonceret og udgivet spil til Xbox 360, så kan sagtens se det muligt, at Nintendo vil fortsætte med at supportere 3DS et godt stykke tid endnu. Især taget den relativt store brugerbase i betragtning, så ville det næsten være dumt andet.

Jeg tror også, at mange firmaer har fået mundkurv på i forhold til at annoncere nye spil til NX. Så når den bliver afsløret bliver det sikkert med et væld af nye spil, hvoraf en del godt kan være en mere håndholdt end stationær oplevelse. Dog vil jeg mene, at kun Just Dance 2017 ikke ligefrem egner sig til håndholdt hvad vi ved af endnu. Desuden glemmer du ups-annonceringen af Dragon Quest .. var det X?

Det er klart, at det skal tages som et rygte, men det er ret velfunderet, og det giver meget god mening. Der er formentlig en masse, vi ikke ved, så vi har måske kun fået en halv sandhed. Det tror jeg i hvert fald på.


KJ85
KJ85

21454
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#509 - Skrevet 27-07-2016 15:15

^Ja, det kan selvfølgelig godt lade sig gøre, men det ville samtidig gøre New 3DS til deres mest ligegyldige håndholdte til dato. Det er godt nok ikke mange eksklusiver den har fået sig på nuværende tidspunkt, men det kunne man selvfølgelig godt frygte lidt allerede fra start.

Der er helt sikkert annonceringer, som ikke må gives endnu, men der må jo også være åbnet lidt op der, når Ubisoft og SEGA hver især har fået tilladelse til at annoncere et spil til konsollen. Havde såmænd ikke glemt Dragon Quest XI, men det er jo ikke rigtig officielt, da de var hurtig til at trække det tilbage. Som jeg ser det, så burde det kun være launch-titler, som skal holdes hemmelige på nuværende tidspunkt. Spil der først kommer et halvt år efter udgivelsen skulle det være i orden at annoncere..


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#510 - Skrevet 27-07-2016 17:04

JOEP skrev:
De fleste forbrugere aner ikke en kæft om alderen på chipsets... Nu om dage siger hestekræfter virkelig ikke særligt meget, når man læser en liste. Selvom jeg engang var ganske meget inde i den slags har jeg svært ved at bedømme hastigheden af teknologi nu om dage, fordi alting afhænger af hinanden.



Det er ikke så meget forbrugernes viden, men det handler også om Nvidia selv - de har ikke interesse i at bevare Maxwell på markedet, når de kan producere GPU'er med stærk ydeevne og lavere energiforbrug.

De har lige udgivet en ny generation af GPU'er, som er meget hurtigere end deres forrige og har meget bedre ydeevne ift. energiforbrug - traditionen tro vil samme sikkert kunne siges om Tegra X1's efterfølger - og tilbage i januar 2016 bekræftede de, at de netop arbejder på en Pascal-baseret Tegra-SoC (Pascal er deres nye generation af GPU'er som set m. Nvidia GTX 1070 og 1080 m. 1060 og Titan X på vej)

KJ85 skrev:
Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at se NX være en håndholdt konsol (eller hybrid for den sags skyld), sådan som der bliver annonceret spil til 3DS'en stadig. Med en udgivelse i marts 2017, så giver det ikke den store mening, hvis store firmaer som Level-5 stadig annoncerer spil til 3DS, og Nintendo selv ser da også ud til at holde ganske fint gang i udgivelserne til den konsol.



Altså Tegra X1 vil kunne levere bedre end Wii U på papir, så uanset hvad det er, og om det ender med at være baseret på Tegra X1 soc'en, som angiveligt er i NX-devkit, så vil det være en opgradering.

Men som udgangspunkt mener jeg, at det NETOP ville være optimalt med en håndholdt, når nu alligevel alle japanske producenter stort set udgiver på ARM-baseret platforme (tablets/mobiltelefoner). Det ville spare dem besværet ved at opdele resurser.

Fra et forretningsaspekt ser jeg mig også uenig med dig, idet jeg mener fremtidige udgivelser på 3DS kun giver mening ift. brugerbasen, og dermed de potentielle salg. Men at tro på, at 3DS kan forblive en signifikant deltager i det håndholdte marked, når salg har været så statiske, så giver det absolut mening at rykke videre til ARM.

En Thunderbolt 3 port, og så har du lynhurtig video-output samt dataoverføring og andet. Det er måske overkill, men i så fald ville det give for en lækker oplevelse på TV'et.

Jeg ser overordnet set ingen grund til at holde 3DS'en i live gennem 2015, hvis de kan slappe en opdateret Tegra chip i deres hardware, for så har de banket to fluer med ét smæk.

KJ85 skrev:
...men det ville samtidig gøre New 3DS til deres mest ligegyldige håndholdte til dato. Det er godt nok ikke mange eksklusiver den har fået sig på nuværende tidspunkt, men det kunne man selvfølgelig godt frygte lidt allerede fra start.



Skal New 3DS være meget mere end en hardware opdatering? Den vil jo have været markedsaktuelt i 2 år v. NX's udgivelse. Det er da mere end i orden for en hardware-opdatering. Især når man tænker på, hvad Gameboy Micro formåede. Ingenting. Desuden pumpede de DS-opdateringer ud, og der kan man snakke om, hvor vidt det overhovedet var nødvendigt.