Super Mario Odyssey

N-club > Nintendo Switch > Super Mario Odyssey

Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#1:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 13. Nov 2017 15:16Den officielle tråd til Super Mario Odyssey til Nintendo Switch. Tråden opdateres løbende med nye informationer, men bruges til at dele mindre nyheder og ellers blot diskutere spillet.


Udvikler: Nintendo EPD
Udgiver: Nintendo
Platform: Switch
Størrelse: TBA
DLC: TBA
Amiibo: Ja, udkommer samtidig med spillet
Dato: 27. oktober 2017
Genre: Platform / Adventure
Antal spillere: Single-player + co-op-muligheder for 2 spillere
Controls: Gyro kan anvendes til visse ting, men ellers regulær controller
Anmeldelse: Her


Første trailer for spillet blev vist frem 13. januar ved Nintendos store Switch-præsentation:Anden trailer for spillet kom i forbindelse med E3 2017:amiiboSide: 123456789Vis alle


Level 50
17797000 XP
Indlæg: 6298
#2:  KJ85 -

Spillet skulle faktisk stort set være færdigt, hvis man skal tro dette udpluk fra NintendoEverything, der desværre ikke har listet nogle kilder til nyheden.

Development on Super Mario Odyssey is considerably finished, so producer Yoshiaki Koizumi wants people to get their hands on it. But since the release isn’t close, Nintendo didn’t offer Mario as playable demo.

The theme of Super Mario Odyssey is active exploration by players. Naturally, the story is to rescue Princess Peach from Bowser. Mario goes out from Mushroom Kingdom and travels a “certain Earth” with a hat-shaped airship. Players will be able to go on adventures across various countries.

Director Kenta Motokura gathers many ideas from the team to implement in the game and they build each one into a playable form. Then they keep playing those again and again. The team only throws these ideas into the sandbox if they find it to be really fun.
Also mentioned is that Mario has more facial expressions, and the hat is still a secret.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#3:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 17. Jan 2017 12:18

^Hehe. Det var netop derfor, jeg oprettede tråden. Smiley

Der er også delt en video af de forskellige moves, Mario kan udføre. Minder jo alt i alt meget om det, vi så i Super Mario 64:


Level 22
256500 XP
Indlæg: 187
#4:  Jonezy -

Det der Mario parkour ser jo al for fedt ud... Ved jeg kommer til at eje en Switch på et tidspunkt, da jeg SKAL have SMO, men om det er direkte fra launch og Zelda kan jeg ikke helt lure...

Men SMO ser genialt ud!

NNID: Jonezy77


Level 34
613000 XP
Indlæg: 638
#5:  Kanin -


Level 19
180500 XP
Indlæg: 183
#7:  Retrolasse -

Hahahahahhahaha. Hyle morsom Smiley


Level 50
17797000 XP
Indlæg: 6298
#8:  KJ85 -

Humor er meget forskellig kan jeg se. Fandt den video total åndsvag, og efter 20 sekunder havde jeg set nok..


Level 47
1178000 XP
Indlæg: 791
#9:  [8-Bit] MoNkEy -

Her må jeg holde med den gode hr. KayJay... Hold kæft hvor en åndsvag video. Jeg vil meget gerne ha' mine 2o sekunder tilbage igen... ... ...

...oO( Virkeligheden skal holde sin kæft når jeg spiller Nintendo )Oc.


Level 34
613000 XP
Indlæg: 638
#10:  Kanin -

Beklager mine åndsvage humor. Jeg sidder her og fniser højlydt hvergang jeg ser den Smiley


Level 50
4278500 XP
Indlæg: 3823
#11:  Bo130 -

Jeg er på Kaninens side Smiley Smiley


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#12:  ThePatrickBay -

^ Samme jer. Det er fjollet, men livet er SÅ meget sjovere, hvis man kan grine af den slags også Smiley


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#13:  JOEP -

Spillet er blevet kåret som Game of the Show af IGN (andet år i træk, at Nintendo vinder den kategori).Samtidig er den nye trailer den mest viste trailer fra E3 2017 på Youtube med over 10 mio. views.

Der blev under Treehouse-streamingen annonceret, at spillet understøtter co-op, hvor spiller 2 styrer hatten. Det bliver demonstreret her:Jeg får opdateret trådens OP, når jeg lige får tid til det.


Level 9
44500 XP
Indlæg: 19
#14:  Rechain -

Damn, hvor jeg glæder mig til denne titel Smiley


Level 21
242500 XP
Indlæg: 304
#15:  Andreas Tarding -
redigeret af Andreas Tarding d. 21. Jun 2017 23:15

Ja, jeg har også en eller anden fornemmelse af - at det egentlig kunne gå hen, og blive en endnu mere "koncentreret gaming-oplevelse", end Zelda var. BotW arbejdede jo med (og, helt med vilje, selvf!) en genre, som flere øvrige større spil, har været inde over. Vil man have et platforming-spil, derimod - Så ér der jo kun én spilserie, som man i sidste ende ender hos her, let's be honest. Det bliver rigtigt spændende - men men behøver jo ikke engang heller argumentere for hypen med ord - Youtube-responsen har jo tilsyneladende tal på det. (Hurtigere og flere views end Zelda-videoerne, rettere sagt.)

.. Det ér selvfølgelig også bare Nintendos maskot, konkurrerende med Mickey Mouse i genkendelighed - det er måske ikke så underligt, alligevel. Smiley

Mvh. AndTAR.


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#16:  ThePatrickBay -

Kristian Hedeholm og jeg er her til morgen kommet hjem fra Frankfurt, hvor vi bl.a. prøvede Super Mario Odyssey. Inden for få dage kommer der en hands-on artikel. Kan godt afsløre, at artiklen kommer til at afspejle, at det er et fantastisk spil.


Level 34
613000 XP
Indlæg: 638
#17:  Kanin -

Jeg er spændt på at høre jeres mening. Indtil videre synes jeg spillet ser... well.... kedeligt ud. På trods af alle de skøre idéer de har puttet ind. Banerne ser store og åbne ud, men det lader til at lide af at have for mange ligegyldige collectibles.


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#18:  Brocky -
redigeret af Brocky d. 24. Jun 2017 16:58

Enig i, at det ser meget kedeligt ud. Der er mange sjove design-ting: Mario i storbyen, referencer til gamle spil osv. Men gameplayet ser utrolig tamt ud. Og det ligner ikke noget, jeg gider at (gen)spille. Eksempelvis at skulle samle NPC'ere. Når man først ved, hvor de er - ikke fordi de er svære at finde - er det ikke ret sjovt at gentage. Skovbanen så også forfærdelig tam og kedelig ud. Jeg kunne ikke rigtig se, at der var noget interessant at lave. Man kunne hoppe på en ghettoblaster og skifte musik. Og gå forbi en sovende T-Rex. Jeg er klar over, at man kan capture den, men til hvilken nytte? Ellers kunne man samle ligegyldigt skrammel a la A Hat in Time.

Det kan selvfølgelig være at spillet gemmer på mere banebrydende tiltag. Men alt, som de har vist end til videre, ser i hvert fald meget tamt ud. Mere af det samme, ville ikke være nok til at overbevise mig. Der skal være noget interessant gameplay, der gør det sjovt at spille i længere tid - efter man har set alt det flotte æstetisk design og "tricks".

Jeg havde lidt håbet på, at Nintendo ville lave en "Breath of the Wild" på Mario-serien, men det er nok for tideligt. Måske næste gang. Har svært ved at se det her spil blive en kæmpe success, men mindre er måske også ok for Nintendo.


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#19:  ThePatrickBay -

Collectibles og secrets i spillet er ekstremt veldesignet. De er balanceret på en sådan måde, at man får lyst til at lede efter dem, fordi de er tilpas svære at finde / få fat i.

Controls er markant bedre end i noget 3D Mario-spil nogensinde. Sammenlignet med Sunshine og Galaxy-spillene er følingen med controls blevet mere "tight". Det er lidt svært at forklare, men man føler i langt højere grad, at Mario reagerer, som man vil have ham til. Desuden er long jumps blevet fikset, så der ikke er den utilfredsstillende egenskab, at man mister momentum, når man lander, som jeg ellers har afskyet inderligt ved Sunshine og Galaxy-spillene. Det virker som om, man kan langt flere ting i forhold til controls, selvom det ikke føles mere kompliceret at udføre den movement, man vil.

Det er den altid vigtige "game feel", der gør forskellen for mig. Det føles fantastisk, men det er svært at kommunikere den følelse, uden I selv har prøvet det. Kristian og jeg vil dog gøre vores bedste i vores hands-on artikel.


Level 34
624000 XP
Indlæg: 606
#20:  stelzig -
redigeret af stelzig d. 24. Jun 2017 23:07

^Først ville jeg have ladet din sunshine kommentar om mindre tight controls ligge, men efterfølgende omtaler du tabt momentum efter longjumps i spillet og longjumps findes slet ikke i sunshine.
Som tidligere sunshine speedrunner (starter muligvis igen når jeg får sommerferie) føler jeg nu et behov for at pointere at spillet har de klart mest tight controls af alle 3D mario spil (og betydeligt bedre end galaxy), samt at du netop kan holde momentum rigtig godt i spillet generelt.

Omkring odyssey så synes jeg det ser godt ud. Jeg fokuserer forresten netop ret meget på controls, hvor det umiddelbart ser fornuftigt ud indtil videre. Dog med et minus som faktisk gør controls allerede dårligere end sunshine - nemlig at du, ligesom i 3D world, skal rotere styrepinden 2 gange for at lave et spinjump. Det ser ud til at de har forbedret den mechanic i forhold til 3D world ved at mario kan rotere "in place", men det er stadig unødvendigt og ødelægger smooth controls. Forestil jer hvis de gjorde det samme med links spinattacks.
Forstår virkelig ikke hvorfor nintendo synes at de to rotationer er nødvendige. Eller jeg vil forestille mig at det er fordi de mener at man ellers kommer til at lave spinjumps ved en fejl? idk, men det er et minus for mit vedkommende.

Edit: Apropos så mener jeg heller ikke at man mister momentum efter longjumps i galaxy. Det kan dog i sandhed være ret svært at opbygge momentum, hvilket kan være irriterende.


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#21:  ThePatrickBay -

@Stelzig, det jeg mener med at miste momentum, er at Marios fart sænkes, når han lander. Jeg er klar over, at man umiddelbart efterfølgende kan longjumpe igen, men det ødelægger totalt den tilfredsstillelse, der var i longjumps i SM64. Det har de rettet i Odyssey.

Sunshine er ubetinget det 3D Mario, jeg bryder mig mindst om, primært pga. de - for mig - "dårlige" controls. De føles langt bedre i Galaxy og Odyssey end i Sunshine.

I forhold til spinjumps kan jeg ikke svare på, hvordan det føles i Odyssey, for det prøvede jeg ikke, men tror at jeg sammenlagt i mit ene Sunshine playthrough og mine 2-3 Galaxy playthroughs sammenlagt har lavet 10 spinjumps. Det er i mine øjne som skabt til speedruns, men som stille og roligt playthrough bruger man det sjældent.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#22:  JOEP -Teksten lyder:

“If Mario’s health drops to zero, or if he falls down a bottomless pit, you’ll lose 10 of your coins. But…! No matter how many times you’ll mess up, there’s never a game over.”


Level 50
17797000 XP
Indlæg: 6298
#23:  KJ85 -

^Det vidste vi nu godt i forvejen. Blev fremhævet mange gange under Treehouse Live..


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#24:  JOEP -

^Nu har vi det også på skrift. Smiley


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#25:  Brocky -
redigeret af Brocky d. 6. Jul 2017 12:19

Jo mere jeg hører om dette spil, jo mere tamt fremstår det. Heldigt, at PS4 fik Crash Bandicoot Remastered.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#26:  JOEP -

En lille note omkring amiibo i spillet:


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#27:  O-train -

10/10 hos EDGE. Vanvid

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#28:  Krisp -

#27: De gav også Galaxy 10 og det kan slet ikke komme op på siden af SM64. Men håber de har ret denne gang. Smiley


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#29:  O-train -

Krisp skrev:
#27: De gav også Galaxy 10 og det kan slet ikke komme op på siden af SM64. Men håber de har ret denne gang. SmileyGalaxy 1 og 2 er langt bedre spil end 64, om end ikke ligeså indflydelsesrige for industrien. Men level design, art direction, controls og mechanics er så meget mere.

Du skal selvfølgelig have lov til din mening, men den formuleres som om Galaxy er slående dårligere, hvilket jeg synes er overdrevet. Kan forstå hvis du ikke brød dig om controls eller level design (som i mange tilfælde er mere indskrænket end 64)

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#30:  Krisp -
redigeret af Krisp d. 12. Oct 2017 22:19

#1: Selv idag er der et stort publikum som dedikerer alt sin tid til at speedrunne Mario 64 og finde nye og hurtigere metoder. Spillet er tidsløst IMO. Jeg gennemspillede det igen med 120 stjerner sidste efterår og det holder stadigt 100.

Jeg kan spille det igen og igen. Ligeså fedt som for 20 år siden.

Galaxy spillene er alt for lineære og så bryder jeg mig ikke om alt det planet hopperi der er i mange baner. Jeg vil helst udforske en stor sandbox når jeg spiller 3D Mario, som jeg gør i SM64. Det er derfor jeg ser så meget frem til Odyssey.


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#31:  O-train -

^ De er bestemt mere lineære. Det er én af mine præferencer, så derfor er vi nok bare uenige. Jeg vil nemlig vove at påstå, at 3D World er én af mine favorit spil, og det meget lineært, selvom det stadigvæk er 3D

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#32:  Krisp -

O-train skrev:
^ De er bestemt mere lineære. Det er én af mine præferencer, så derfor er vi nok bare uenige. Jeg vil nemlig vove at påstå, at 3D World er én af mine favorit spil, og det meget lineært, selvom det stadigvæk er 3DJeg synes også 3D World er langt bedre end galaxy. Men de slår ikke SM64’s sandbox baner. Smiley


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#33:  ThePatrickBay -

Personligt synes jeg, at både SM64 og Galaxy-spillene er helt igennem fantastiske spil. Det er svært at sammenligne dem, fordi de har så forskellig struktur. Det eneste 3D Mario, som jeg ikke er så stor fan af, er Sunshine.


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#34:  Krisp -
redigeret af Krisp d. 15. Oct 2017 10:52

ThePatrickBay skrev:
Personligt synes jeg, at både SM64 og Galaxy-spillene er helt igennem fantastiske spil. Det er svært at sammenligne dem, fordi de har så forskellig struktur. Det eneste 3D Mario, som jeg ikke er så stor fan af, er Sunshine.Helt enig. Jeg sprang Gamecube generationen over, men har siden spillet Sunshine og jeg synes bare styringen er elendig i det spil. Jeg bliver aldrig venner med FLUD. Smiley

Galaxy 1 og 2 har jeg gennemført. Men Sunshine er det eneste main Mario spil som jeg aldrig har gennemført og jeg har ellers prøvet ihærdigt flere gange.

Hvis der en dag kommer en remaster til Switch med fixede controls, så kan det være jeg prøver igen.


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#35:  ThePatrickBay -

For mig at se er der to problemer med Sunshine; den anderledes styring (her mest af alt FLUDDs stive og ufleksible styring, når man bruger den til at svæve) samt de skide blå mønter.

FLUDD kan jeg overleve, men de blå mønter er årsagen til, at jeg aldrig har fået alle shines. Har dog gennemført spillet story wise.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#36:  JOEP -

39/40 i Famitsu. Officielt et ringere spil end Nintendogs...! Til sammenligning er her de øvrige Mario-anmeldelser fra Famitsu:

Super Mario 64: 39/40
Super Mario Sunshine: 38/40
Super Mario Galaxy: 38/40
Super Mario Galaxy 2: 37/40
Super Mario 3D Land: 38/40
Super Mario 3D World: 38/40
Super Mario Odyssey: 39/40


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#37:  ThePatrickBay -

Så bedste main-Mario siden SM64? Det tegner jo godt Smiley Hvilket parameter valgte de at give mindre end 10/10?


Level 19
180500 XP
Indlæg: 183
#38:  Retrolasse -

JOEP skrev:
39/40 i Famitsu. Officielt et ringere spil end Nintendogs...! Til sammenligning er her de øvrige Mario-anmeldelser fra Famitsu:

Super Mario 64: 39/40
Super Mario Sunshine: 38/40
Super Mario Galaxy: 38/40
Super Mario Galaxy 2: 37/40
Super Mario 3D Land: 38/40
Super Mario 3D World: 38/40
Super Mario Odyssey: 39/40Så bliver det Knack 2 herfra i stedet for Smiley


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#39:  chessr -

ThePatrickBay skrev:
Så bedste main-Mario siden SM64? Det tegner jo godt Smiley Hvilket parameter valgte de at give mindre end 10/10?Det er jo 4 anmeldere så der er ikke en bestemt paragraf men kun en mands mening Smiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#40:  ThePatrickBay -

Åh, det er bare mig, der har misforstået deres review system. Jeg havde fra for mange år siden det indtryk, at det var fire parametre, eksempelvis grafik, lyd, gameplay eller lignende.


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#41:  chessr -

Nej nej det er altid 4 anmeldere som til sammen kan give 40/40 hvis alle 4 giver 10 Smiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#42:  ThePatrickBay -

Det er da meget rart, at jeg ved det nu, efter at have kendt til Famitsu de seneste 10 år Smiley


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#43:  chessr -

bedre sent end aldrig Smiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#44:  Brocky -

Store dele af Super Mario Odyssey er blevet leaket. Banerne (kingdoms) er godt nok små og få. Især de første par er næsten en joke. De er mindre end mange af banerne i Super Mario 64.


Level 19
180500 XP
Indlæg: 183
#45:  Retrolasse -

^Du skal måske ikke have det så? Jeg så lige den leakede intro og var mildt sagt vældig begejstret. Jeg glæder mig til fredag


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#46:  O-train -

Brocky skrev:
Store dele af Super Mario Odyssey er blevet leaket. Banerne (kingdoms) er godt nok små og få. Især de første par er næsten en joke. De er mindre end mange af banerne i Super Mario 64.Det ser småt ud ja. Men det ville chokerer mig, hvis Nintendo på nogen måde sprang over, hvor gærdet er lavest, når det gælder indslag i Mario-serien, især ét som skal sælge. Anmeldelser har også været overvældende. Jeg tænker, at det er lig 3D World og 3D Land, hvor man tænker, at der ikke er så meget, og så åbnes der 50% mere indhold, når man tror, man har gennemført spillet.

Leaks kom også i takt med, at manden spillede, så han har jo ikke rigtig prøvet så meget.

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#47:  chessr -

Det bliver så konge Smiley hvordan man kan tvivle på kvaliteten på et 3d Mario forstår jeg ikke med deres track record

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#48:  Brocky -
redigeret af Brocky d. 22. Oct 2017 17:00

Jeg har set et fuldt playthrough af spillet nu, inklusiv sidste boss. Mine næsten spoiler-fri tanker:

- Overraskende få baner (kingdoms).

- Overworld hub er ligesom i Galaxy 2. Man vælger bane med sit rumskib. Stort set fra A til Z med enkelte valg.

- Mange af verdnerne består af små ø'er, der flyver rundt i ingenting, og som man transporterer sig mellem via den der el-maste - basically ligesom i Galaxy-spillene, blot med strøm i stedet for gravity-hop.

- Ud af det fulde antal af baner er i hvert fald en fjerdedel uden ret meget indhold. Den første er ren tutorial uden fjender (der er måske en), nummer to er ekstremt lille og bygger på T-rex gimmicket som de fleste nok har set. Banens areal formentlig på størrelse med bjerget fra Bomb-omb-banen i SM64 (altså ikke engang hele banen).

- Generelt meget lineære baner, men der er dog døre til fx 2d-segmenter eller ting der foregår i mindre boxes som i Galaxy og 3D World. Alle banerne indeholder maps, så det er meget nemt at danne sit et overblik størrelse.

- Generiske boss battles det meste af spillet, som allerede er vist i mange trailers, og som ligner dem fra 3D World.

- Fulde mellemsekvenser hver gang du finder den første måne i en bane eller capture'er en ny ting. De kan ikke springes over første gang.

- Nogle af de sidste baner i spillet er ret nytænkende i forhold til indhold og verden. De er ikke blevet fremvist før. Det er meget interessant.

- Vil estimere at man kan speedrunne spillet på en 20-30 minutters tid (altså fra start til sidste boss, uden at samle alle måner)

- Den sidste boss virker overraskende fed og old school, i hvert fald i første del.


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#49:  chessr -

Hvorfor ser du en hel playthrough af det ? Er det så vigtigt at vide alt inden du prøver det ?

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 19
180500 XP
Indlæg: 183
#50:  Retrolasse -
redigeret af Retrolasse d. 22. Oct 2017 17:46

Rigtig fin skildring af dine indtryk af spillet. Jeg er selv lidt skeptisk over nogle af tingene fra trailerne - og dem kan du også nikke genkendende til, kan jeg se. Hvis banerne er små SKAL de være fyldt med indhold. Ellers er det helt OFF. Derudover er jeg heller ikke til fragmenterede baner.

MEN MEN MEN. Jeg glæder mig meget til på fredag. Jeg har set oceaner af gode ting fra spillet og er sikker på, at det lever op til forventningerne Smiley


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#51:  Brocky -
redigeret af Brocky d. 22. Oct 2017 17:45

chessr skrev:
Hvorfor ser du en hel playthrough af det ? Er det så vigtigt at vide alt inden du prøver det ?


Skal ikke have det, fordi jeg ikke synes det ser ret spændende ud, desværre.

Lasse >> Jeg kunne godt komme med mere specifik kritik af spillet, men så vil det blive spoilerish.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#52:  JOEP -

Jeg har spillet, så vil ikke udtale mig om de specifikke ting, men en ting jeg vil sige er, at det er super ærgerligt, at anmeldere eller andre vælger at smide hele spillet ud på den måde, da det gør det sværere for os, der faktisk gerne vil anmelde det, at få spillet før tid, og det kan ende med at blive som led Bethesda, der først sender deres spil til anmelderne på udgivelsesdagen


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#53:  Brocky -
redigeret af Brocky d. 22. Oct 2017 20:58

Jeg ser lidt ligheder med Odyssey og Skyward Sword (som jo også fik mange gode anmeldelser på dagen, men som folk senere fik et lidt mere lunkent forhold til - i hvert fald visse segmenter af fansene). Jeg håber, at det her bliver et lignende vendepunkt for Mario-serien. Det er simpelthen for meget "Kejserens Nye Klæder". Jeg synes, at det er virkelig komisk, at de bliver ved med at kalde det open world.


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#54:  chessr -

Har de nogen sinde kaldt det open World Smiley? Jeg mindes ikke men hvis de har så har de selvfølgeligSmiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#55:  Goomba -

Hvordan er jeres erfaringer med forudbestillinger - hvad er den sikreste måde at sikre sig et fysisk eksemplar på udgivelsesdagen?


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#56:  chessr -

At gå ned i GameStop Smiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#57:  Goomba -
redigeret af Goomba d. 23. Oct 2017 16:15

chessr skrev:
At gå ned i GameStop Smiley

Og forudbestille?

Det der undrer mig er at jeg kan bestille til afhentning hos elgiganten, men denne skal så afhentes inden 48 timer. Det har jeg gjort - og fået en SMS om at jeg kan afhente varen. Meeeeeen... Tvivler på at jeg kan hente det nu Smiley Medmindre en meget uvidende medarbejder udleverer det.

Hvordan forudbestiller man i disse butikker? Erfaringer?

Edit: Nu kom følgende besked så: "Kære kunde. Grundet en fejl i vores system har du fået en besked, om at dit spil er klar til afhentning. Dette beklager vi da spillet først kan afhentes i butikken d. 27/10. Mvh Elgiganten Strøget."


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#58:  ThePatrickBay -

"Grundet en fejl i vores system" - bullshit. Det er en medarbejder, der manuelt sender SMS'er ud, medmindre de har lavet det om inden for det seneste 1½ år siden jeg stoppede i Elgiganten. Men OK, et eller andet skal de jo skrive.


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#59:  Brocky -

Patrick >>

Skete det samme for mig med min forudbestilling af Switch og Zelda. Skete i øvrigt også i Power.


Level 15
119500 XP
Indlæg: 159
#60:  DrRoland -

Hypehypehyyyyyyyyyype!

Jeg kan huske jeg i sin tid købte Super Mario Galaxy i en Arnold Busck dagen før release. Man kan være heldig indimellem.

Kæft Odyssey ser fedt ud...


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#61:  ThePatrickBay -

Brocky skrev:
Patrick >>

Skete det samme for mig med min forudbestilling af Switch og Zelda. Skete i øvrigt også i Power.


Power bruger nøjagtigt samme salgssystem, som i præcis det samme. Det er en medarbejder, der sender en SMS ud, men efterfølgende opdager, at spillet ikke har haft officiel release endnu.


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#62:  Goomba -

#58-#61: Det må dog være noget de så gør meget ofte, idet deres system åbenlyst ikke er gearet til denne situation.

@ThePatrickBay: Hvordan er din oplevelse med spil på udgivelsesdagen i Elgiganten. Kan man forvente at de har 'nok'? Bør man møde tidligt - og er det så forventeligt?


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#63:  ThePatrickBay -

@Goomba, fantastisk spørgsmål, som er næsten umuligt at svare på. Elgiganten er generelt gode til at vurdere efterspørgslen, men nogle gange er det ikke muligt at få den mængde units, der er efterspørgsel efter.

Derfor vil jeg anbefale dig 100%, hvis du ikke møder op, når butikkerne åbner, at lave en Collect@Store, så de plukker en ud af lagerbeholdningen og reserverer til dig. Så kan du komme og hente den inden for to døgn.

Jeg oplevede nemlig, da Crash Bandicoot-trilogien udkom (ikke Nintendo, men whatever), at de i mit lokale varehus havde masser på lager, men de var reserveret via Collect@Store, så jeg ikke kunne få lov at købe en kopi med hjem.


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#64:  Goomba -

@ThePatrickBay: Tusinde tak for svaret. Jeg laver en Collect@Store og møder tidligt. Så må det da lykkes Smiley


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#65:  Brocky -
redigeret af Brocky d. 24. Oct 2017 17:02

Power har til 389, så vidt jeg husker.


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#66:  Goomba -

Nå, Collect@Store er åbenbart ikke muligt. Så må jeg møde op, når de åbner og håbe...


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#67:  ThePatrickBay -
redigeret af ThePatrickBay d. 25. Oct 2017 12:33

@Goomba, det er ikke muligt endnu, nej, men det plejer at blive gjort muligt om morgenen på releasedagen.

Jeg har i øvrigt lige fået et tip fra en tidligere kollega om lagerstatus i nogle af butikkerne, og jeg kan fortælle, at der gerne skulle være rigeligt. For et par af butikkerne bærer det næsten præg af en FIFA-udgivelse (ikke helt, men næsten), så mange de har på lager. +100 stk på lager i en mellemstor by ... med over 100 mere på vej.


Level 15
119500 XP
Indlæg: 159
#68:  DrRoland -

Jeg var heldig i dag.

Var forbi Power (Herlev). Det stod ikke på hylden men jeg spottede en stak Mario Odyssey ved kassen og spurgte om jeg måtte købe et. Det måtte jeg da godt.

Har nået at spille en god times tid indtil videre. Alt er godt Smiley


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#69:  chessr -

Kan huske jeg så splatoon 2 på hylden i Elgiganten i Horsens 5 dage før release. Haps Smiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#70:  Goomba -
redigeret af Goomba d. 25. Oct 2017 18:09

#68: Arg. Snyd. Har lige bestilt og betalt i Power, Frederiksberg. Jeg var så heller ikke fræk nok at spørge Smiley Hos Elgiganten, Strøget får de 200 stk. Så alle burde kunne få.


Level 10
45500 XP
Indlæg: 53
#71:  J3pseN -

Nogle der har set, om de skulle have sat det frem i Power i Odense? Smiley

"If you get a knife from behind, then you're nice and in front" - Mr. Skinner


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#72:  Brocky -

Jeg var ude i Power i dag med et andet ærinde, så så jeg det også og impuls-købte det. Nu har N-clubs største Odyssey-hader også spillet Smiley. Ved ikke om jeg får det åbnet foreløbigt, da jeg har andre ting at lave. Også hvis jeg skulle fortryde.


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#73:  Goomba -

#72: Hovmod står for fald! Smiley

Du kommer til at elske det!


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#74:  JOEP -

Så er anmeldelsen skrevet, den bliver gjort tilgængelig herinde kl 15 i morgen. Smiley


Level 14
96000 XP
Indlæg: 103
#75:  palsted -

Det var hurtig


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#76:  Goomba -

JOEP skrev:
Så er anmeldelsen skrevet, den bliver gjort tilgængelig herinde kl 15 i morgen. SmileySpændende! Ved dog ikke om jeg venter med at læse den til fredag, når jeg har haft et par timer med spillet Smiley


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#77:  ThePatrickBay -

^ Jeg har netop læst anmeldelsen, og jeg kan fortælle, at der ikke er nogle spoilers, udover at Bowser selvfølgelig endnu en gang har kidnappet Peach - men det kan vel dårligt tælle som en spoiler Smiley


Level 10
45500 XP
Indlæg: 53
#78:  J3pseN -

Jeg synes mange steder, at jeg kan læse, at det er meget meget let hele vejen igennem?

"If you get a knife from behind, then you're nice and in front" - Mr. Skinner


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#79:  JOEP -

Det er det. Nogle kalder det Odeasy. Men der bliver låst op for flere udfordringer efter credits, så det hjælper på det.


Level 10
45500 XP
Indlæg: 53
#80:  J3pseN -

Så for os der genre vil udfordres, kan det godt svare sig, at komme hurtigt igennem og der efter genspille?

"If you get a knife from behind, then you're nice and in front" - Mr. Skinner


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#81:  JOEP -

Well. Tag det i et roligt tempo og nyd nogle af verdenerne i stedet, når du så har måner nok til at komme videre, så gør det, og vend så tilbage og ryd op. Det er det, jeg er i gang med.


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#82:  Krisp -
redigeret af Krisp d. 27. Oct 2017 21:37

Som jeg nævnte tidligere, havde jeg ønsket mig Odyssey i fødselsdags gave. Og jeg har først fødselsdag næste torsdag. Så vente tiden var lidt svær og det har min kone nok kunne mærke. Smiley.

Denne seddel hang på døren da jeg kom hjem fra arbejde:
https://1drv.ms/i/s!AlnYngIa7YKMtT6QKjv71VnJOAz0

Awesome overraskelse. Så fik jeg alligevel spillet lidt idag. Smiley. Det er mega fedt indtil videre. Jeg elsker at udforske banerne og giver mig god tid til at finde hemmelige ting. Lækkert med er ikke lineært Mario. 3D Mario når det er bedst.

Fede detaljer. Elsker at de små fugle i start banen/Cappy banen har små hatte på. Alt i den bane har bare hatte på, haha. Smiley


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#83:  JOEP -

Fedt for dig! Sødt gjort af dem. Smiley

Jeg er nået til Champion's Road nu. Sidste bane. Den er vanskelig, men tror ikke, den er helt oppe ved Galaxy 2 (mener den er sygt svær). Jeg mangler dog stadig adskillige måner.

En anden ting jeg lige vil dele: efter at have klaret spillet kan man købe måner i bundter a 10 i butikkerne. Lad være med de, de tæller kun op i antal og er derfor bare en måde at komme hurtigt til sidste bane på.


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#84:  Krisp -

#83: Ved du om man kan se hvor mange måner man mangler i en bane? Jeg undersøger stadigt banen med dinoen, for at se efter flere stjerner. Men synes ikke jeg kan finde flere. Tror jeg har 10.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#85:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 28. Oct 2017 12:51

Hiv kortet frem med minus og tryk så på Y. Kan afsløre, at du bestemt manglet en del, men der kommer flere måner på banerne, når du har gennemført historien. Indtil da kan du snakke med papegøjen for at få nogle hints.


Level 23
271500 XP
Indlæg: 251
#86:  powerfull499 -

Patrick Bay har været på spil og figurerer i nyhederne på dr.dk Smiley

https://www.dr.dk/nyheder/kultur/aarets-bedste-spil-nintendo-genopfinder-den-ikoniske-mario


Level 26
354000 XP
Indlæg: 316
#87:  Michael -

^
Sejt, go N-club!


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#88:  Krisp -
redigeret af Krisp d. 28. Oct 2017 21:09

#85: Dvs. jeg kan ikke 100%’e en bane, før jeg har gennemført historien?


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#89:  JOEP -

^Jeps. Det er korrekt. Du har måske set de der mystiske, grå sten, du ikke rigtigt kan gøre noget ved, men hvor Cappy siger, at det er en mystisk, grå sten? De aktiveres i post-game.


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#90:  O-train -

Var lige til en kort intimkoncert med Zane Carney, som har spillet guitar for John Mayer i 2013 og Avril Lavigne. Han er en sindssyg dygtig jazzguitarist, udover de tour-gigs han får for at tjene til dagen.

Men én af de ting, som jeg altid har synes var sjovt, det var, at han åbenbart er mega Nintendo fan. Før koncerten faldt jeg i snak med ham, da jeg havde joket med ham på instagram, at han måtte signe min Switch (hvortil han svarede "Dude i am SO on!" ), men vi endte med at snakke Nintendo spil frem for musik haha. Han havde lige købt Super Mario Odyssey og glædede sig helt vildt!

Både ham og Mayer har en Switch, og som jeg forstod det på ham, så er det bare en kæmpe sejr for Nintendo, at de kan levere den slags til folk som ham, hvor karrieren ofte tage dem ud på vejen!

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#91:  ThePatrickBay -

powerfull499 skrev:
Patrick Bay har været på spil og figurerer i nyhederne på dr.dk Smiley

https://www.dr.dk/nyheder/kultur/aarets-bedste-spil-nintendo-genopfinder-den-ikoniske-mario


Jeg ville egentlig have linket det, men var ude fra kl 8 om morgenen til midnat, så havde ikke lige tid - men fedt at nogen fandt det Smiley


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#92:  JOEP -

Jeg fik klaret Champion's Road i går. Holder fast i, at den ikke er den sværeste udgave i serien, men den tog da en del forsøg alligevel. Særligt et sted var super irriterende. Ikke vanskelig, men kunne bare ikke komme forbi det. Da det så endelig lykkedes, klarede jeg resten i første hug.

Har stadig lang vej igen til at få alle måner, men det skal nok komme stille og roligt. Tager et kongerige ad gangen og vender så tilbage, fordi der typisk er et par stykker, der ikke lige er til at få.

Oplever også at gå lidt kold i et kongerige, hvis jeg skal samle alle måner på én gang.


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#93:  O-train -

Ved at være ved "slutningen". Glæder mig til at åbne op for resten af spillet, da jeg altid finder Mario bedre på den anden side af historiedelen.

Hvilken verden er folks favorit indtil nu? Kan bedst lide madverden, som jeg ikke kan huske navnet på, men det er mest pga æstetikken. Synes alle verdener er sjove på hver deres måde.

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 19
180500 XP
Indlæg: 183
#94:  Retrolasse -

Spillet har solgt over to millioner på tre dage, lyder meldingen fra Nintendo. Imponerende salgstal.

Jeg er ikke rigtig kommet i gang endnu, men det skyldes ikke manglende interesse men tid. Det ser forrygende ud.


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#95:  O-train -

Retrolasse skrev:
Spillet har solgt over to millioner på tre dage, lyder meldingen fra Nintendo. Imponerende salgstal.

Jeg er ikke rigtig kommet i gang endnu, men det skyldes ikke manglende interesse men tid. Det ser forrygende ud.Glæd dig! Jeg efterlod bevidst min Switch hos min mor, da jeg besøgte hende forleden, velvidende om at jeg forsømmer eksamenslæsning ellers haha. Det er pinligt...

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#96:  JOEP -

Jeg er ved at være oppe på 650 måner nu, har skrabet de fleste til mig op til Seaside Kingdom, som jeg er i gang med nu. Som tidligere nævnt bliver jeg lidt småtræt af banerne, når jeg skal samle så meget i dem, udover New Donk City, som bød på nok variation og hop til at forblive sjov.

Selvom spillet først for alvor blev sjovt efter historien, så holder jeg fast i min karakter på 4/5. Der er for meget spildtid til tider, og de sjoveste segmenter i spillet er klart dem, hvor man bare skal klare en udfordring baseret på ens evner.

Og så hader jeg den, der fandt på, at det er en måne for at hoppe 100 gange i sjippetovet i New Donk City!


Level 2
1000 XP
Indlæg: 2
#97:  Mini007 -

#96
Har du spillet med splittet joycons eller controller?


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#98:  JOEP -

Har hovedsageligt spillet i handheld mode, men når jeg har har adgang til TV, har det været med Pro Controller. Hvad da?


Level 2
1000 XP
Indlæg: 2
#99:  Mini007 -

Det var mest for at høre, om det var værd at spille med splitted. Nogle af Marios moves er jo låst til motion controlles med splittede joy cons, og det var for at høre om det var besværet værd Smiley Jeg er nemlig mest fan af Pro-controlleren Smiley


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#100:  JOEP -

Jeg har ikke oplevet noget tidspunkt, hvor motion controls var strengt nødvendig. Enkelte steder er det lettere, men med lidt fingersnilde kan det lade sig gøre uden.


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#101:  Krisp -

Mini007 skrev:
Det var mest for at høre, om det var værd at spille med splitted. Nogle af Marios moves er jo låst til motion controlles med splittede joy cons, og det var for at høre om det var besværet værd Smiley Jeg er nemlig mest fan af Pro-controlleren SmileyJeg spiller næsten kun med Pro Controller i Odyssey og jeg synes det fungerer rigtigt godt. Det skal siges at man alligevel kan lave næsten alle motion controls med Pro Controlleren, ved at ryste den m.m.

Men jeg må sige at jeg faktisk stort set kun bruger de normale moves og jeg synes det fungerer glimrende.

Det eneste tidspunkt jeg bruger joycons, er når jeg spiller håndholdt. Men selv der, bruger jeg alligevel nogle gange Pro Controlleren. Den er bare noget mere ergonomisk at holde ved. Smiley


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#102:  Goomba -

Synes egentlig det fungerer godt og er behageligt med Joycons, men er også fra Wii æraen og nød at hænderne var adskilte.

MEN: Jeg er stuck. Har klaret kampagnen er nu i Mushroom Kingdom ... eller det vil sige jeg er nu i Seaside fra shortcut i Mushroom Kingdom ... Hvordan pokker kommer jeg tilbage til Mushroom Kingdom - kan simpelthen ikke regne det ud Smiley


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#103:  JOEP -

Warp tilbage til Odyssey og rejs tilbage til MK. Det er i hvert fald en sikker vej.


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#104:  Goomba -

JOEP: Men hvorfra warper du? Det er det der volder problemer Smiley


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#105:  JOEP -

Kortet i Seaside Kingdom?


Level 10
47500 XP
Indlæg: 40
#106:  Goomba -

JOEP: Ja, jeg tænkte sgu nok det var indlysende at jeg måtte have overset det. Vidste ikke at kortet var interaktivt ... spørg ikke Smiley


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#107:  chessr -

Det er vidst nok fortalt i intro mener jeg Smiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#108:  ThePatrickBay -

Jeg har nu gennemført main story og må sige, at jeg er imponeret. Det er et helt igennem fantastisk spil. Ja, spillet er enormt let med få undtagelser, men prøv at huske tilbage på de fleste andre Mario-spil - de har aldrig været voldsomt svære.

Om det er et 10/10-spil ved jeg ikke, men det er godt nok til at få masser af ros med på vejen. Mine kritikpunkter fra Galaxy-spillenes controls er mere eller mindre fikset, samtidig med at Cappy giver mange nye, spændende muligheder.


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#109:  chessr -

Er 210 måner inde og skal til imod slut bossen

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 34
613000 XP
Indlæg: 638
#110:  Kanin -

Tror jeg er på 250ish stjerner. Gennemført spillet, men kan allerede mærke at jeg går død i spillet- Collectathons siger mig ikke meget - jeg mangler et ordenligt formål med hvad jeg laver.

Spillet har en forfærdelig masse charme og nostalgi. Desværre er det stadig blot et Mario-spil i min verden, så kommer nok ikke meget videre Smiley


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#111:  JOEP -

750 måner nu, og jeg har oplevet et sted, hvor jeg blev nødt til at bruge motion controls for at få nogle noder i en af de senere baner. Det irriterede mig.

Jeg er også ved at gå død i at samle måner, men bliver ved, fordi der er nogle, der er super nice at få fat på. F.eks. Spinning Athletics I Luncheon, den var præcis det, jeg gerne vil have ud af et Mario-spil.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#112:  JOEP -

Det her er ret sejt!
Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#113:  Krisp -

#108: Jeg synes nu nok at man kunne kalde det svært at få 100% i Super Mario 3D World. Den hemmelige sidste verden var ret hård. Smiley. Jeg husker især en af banerne, som mig og konen brugte timevis på at klare. Og så skulle man klare spillet med alle figurer, for at få 100%, udover at samle alle stjerne mønterne og få toppen af flagstangen.

Nu har jeg ikke klaret Odyssey 100% endnu, så kan ikke sige om der kommer noget lignende. Men prøver at holde mig lidt fri for spoilers. Smiley

#112: Ja, det er mega sejt. Det er en af mine absolutte yndlings baner fra SM64. Smiley. Musikken fra banen spiller allerede i mit hovede, bare jeg læser navnet. Hold op hvor ville jeg elske at få noget DLC med SM64 baner til Odyssey.


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#114:  chessr -

Den lille detalje viser bare Nintendos overskud og kærlighed til serien

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 33
563000 XP
Indlæg: 437
#115:  LinkTheWindWaker -
redigeret af LinkTheWindWaker d. 9. Nov 2017 20:37

For sjov lagde jeg i går et videoklip op på Reddit, hvor jeg walljumper. Klippet er nu blevet set næsten 80.000 gange! o.O

Anyways, har bevist afholdt mig fra alle forumtråde omkring spillet indtil nu for at undgå spoilers. Gennemførte spillet i sidste weekend og er nu oppe på 600 måner. Fantastisk spil som bare bliver bedre og bedre!


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#116:  Brocky -

Når man rammer 300-400 måner, synes jeg oplevelsen begynder at gå lidt ned af bakken. Runs er dog sjove. Kunne være et spil i sig selv.


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#117:  O-train -

Brocky skrev:
Når man rammer 300-400 måner, synes jeg oplevelsen begynder at gå lidt ned af bakken. Runs er dog sjove. Kunne være et spil i sig selv.Enig. Jeg har over 500 måner nu, og som jeg forstår det, så har jeg åbnet op for sidste verden, som jeg kæmper med. Kan ikke rigtig se, hvad jeg skal lave efterfølgende. Men det er fint nok. Har lagt mange, mange timer i spillet, og jeg vil sikkert gerne spille det engang i fremtiden.

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#118:  O-train -

Når! Jeg havde ikke lige spillet siden min sidste post, men jeg tog lige 35-40 måner her i løbet af i går og i morges. Jeg ved ikke, hvor sjovt, jeg faktisk har det med spillet mere. Der er enkelte udfordringer, hvor jeg virkelig føler, at jeg testes, men i flere tilfælde udnytter jeg nok bare spillets barmhjertige design, og det er efterhånden lidt ligegyldigt. Jeg mangler lige at klare sidste bane, men den frustrerer mig helt enormt meget, så jeg venter lidt endnu.

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#119:  JOEP -

^Champion's Road i dete spil er nok seriens letteste - det sagt brugte jeg adskillige forsøg, fordi jeg altid fejlede hen mod slutningen af banen, hvor man skal overtage en Poky. Det var frustrerende control lige dér.


Level 19
178000 XP
Indlæg: 95
#120:  Brocky -

Er også gået død i det. Synes man dør ret hurtigt i post game-delen.

4/5 herfra. Spilmotoren og de første 10-15 timer er dog fantastiske.


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#121:  Krisp -

Brocky skrev:
Når man rammer 300-400 måner, synes jeg oplevelsen begynder at gå lidt ned af bakken. Runs er dog sjove. Kunne være et spil i sig selv.Hmm. Jeg gennemførte spillet med lidt over 300 måner og jeg har lidt over 400 måner nu. Jeg synes stadigt spillet er rigtigt fedt og ser frem til at spille det, hver gang jeg har muligheden. Det er altid spændende at udforske efter måner synes jeg. Smiley. Men nu har jeg også altid elsket collect-a-thon spil fra N64 dagene.


Level 23
270500 XP
Indlæg: 297
#122:  Snaps87 -

Jeg er på ca 600 måneder. Jeg synes, at spillet er for nemt - inklusiv post game. Derudover savner jeg mere platforming. Galaxy var bedre imo.

Stadig en yderst sjov omgang.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#123:  JOEP -
Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#124:  Krisp -

JOEP skrev:
Hehe, grineren. Smiley


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#125:  O-train -
redigeret af O-train d. 14. Nov 2017 13:10

Snaps87 skrev:
Jeg er på ca 600 måneder. Jeg synes, at spillet er for nemt - inklusiv post game. Derudover savner jeg mere platforming. Galaxy var bedre imo.

Stadig en yderst sjov omgang.Har lidt under 600 måner og, ligesom dig, synes jeg heller ikke, at der er voldsomt meget udfordring. De gange, hvor jeg har haft seriøse problemer, har det mest været pga. kameraet (hvilket ellers overordnet set er godt!)

Min entusiasme for spillet er ved at falde fra, nu hvor jeg er nået til det sted, hvor "udfordringen" ligger mere i udforskningen, men denne kan være så irriterende langtrukken, at jeg bare går på nettet for at finde ud af det... Købte jo ikke Mario for at spille gemmeleg.

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#126:  Krisp -

O-train skrev:

Snaps87 skrev:
Jeg er på ca 600 måneder. Jeg synes, at spillet er for nemt - inklusiv post game. Derudover savner jeg mere platforming. Galaxy var bedre imo.

Stadig en yderst sjov omgang.Har lidt under 600 måner og, ligesom dig, synes jeg heller ikke, at der er voldsomt meget udfordring. De gange, hvor jeg har haft seriøse problemer, har det mest været pga. kameraet (hvilket ellers overordnet set er godt!)

Min entusiasme for spillet er ved at falde fra, nu hvor jeg er nået til det sted, hvor "udfordringen" ligger mere i udforskningen, men denne kan være så irriterende langtrukken, at jeg bare går på nettet for at finde ud af det... Købte jo ikke Mario for at spille gemmeleg.Jeg synes nu at udforskning er en af de sjove ting ved 3D Mario spil. Det at lede efter secrets. Smiley.

Men hold op der er nogle måner, som jeg virkeligt ikke begriber hvordan jeg skal få fat på. Men jeg nægter at kigge i walkthroughs indtil videre, vil forsøge at klare det 100% på egen hånd. Smiley


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#127:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 23. Nov 2017 08:37

Der sker noget skørt på Reddit for tiden omkring dette spil. Brugere har taget det til sig at gengive film-plakater med Mario.
----

Derudover en ret imponerende tid for Luncheon Kingdom freerun: 13.07:


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#128:  JOEP -

Soundtracket kan hentes fra iTunes fra i morgen og indeholder følgende numre:

Cascade Kingdom
Tostarena
Steam Gardens
New Donk City
Jump Up, Super Star! (New Donk City Festival Edition)
Shiveria
Bowser’s Castle
Break Free! (Lead The Way)
Jump Up, Super Star! (Japanese version)
Break Free! (Lead The Way) (Japanese version)
Jump Up, Super Star! (Karaoke version)
Break Free! (Lead The Way) (Karaoke version)


Level 27
386500 XP
Indlæg: 368
#129:  Fawful -

Jeg har nu langt om længe klaret Bowser, og det har været én stor underholdning! Men som forventet er der jo meget mere at klare endnu. Jeg er stadig meget underholdt af spillet og samle flere moons, men kan godt følge nogle af jer andre med oplevelsen, når man kommer op i et vis antal moons. Jeg må se, om det fortsætter med at underholde mig lige så meget. Planen er i hvert fald at få fat på alt i spillet Smiley


Level 19
180500 XP
Indlæg: 183
#130:  Retrolasse -

Så fik jeg taget mig sammen til at gennemføre spillet 100% med 999 måner. Det klarede jeg på 65 timer eller mere ifølge Switchen. Det var en rigtig fin oplevelse, dog i den noget lette ende, som alle ejere af en Nintendo Switch ikke bør snyde sig selv for. For mig det bedste spil med Mario siden Super Mario Galaxy 2.

Post-delen var lige lang nok og fyldt med et overflod af ligegyldigheder i form af en masse gentagelser, som blev trivielle i længden. Men alt i alt et meget flot spil med et godt soundtrack og masser af sjovt gameplay. 8/10 herfra.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#131:  JOEP -

Lidt random fakta fra udviklerne:


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#132:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 21. Feb 2018 23:34

Lader til, at vi får Balloon World på fredag eller deromkring.


Level 23
271500 XP
Indlæg: 251
#133:  powerfull499 -
redigeret af powerfull499 d. 24. Feb 2018 14:14

Så er jeg også kommet igennem det. Rigtig fed campaign, - 9/10! Virkelig kreativt og sjovt spil, og har været imponerende mange gange af spillet undervejs. Har nok ca. 250 måner. Jeg havde ikke forventet, at der var så meget at foretage sig efter hoveddelen! Ved dog ikke, om jeg har tålmodighed til at finde alle de måner. Hovedparten er nemlig ikke særlig interessante at få fat på, men der er selvfølgelig også en del undtagelser.

Utroligt at Nintendo udgav to så store titler i løbet af 2017. The Legend of Zelda BOTW er dog bedre efter min mening, selvom de er svære at sammenligne Smiley Det ville jeg nemlig give 10/10.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#134:  JOEP -

Den nye patch er blevet data-minet, og det viser sig, at der formentlig kommer nogle nye kostumer senere hen, men der er også indikationer af, at der kommer nye måner. Det sker i form af nogle nye "hint art"-billeder, der er opdaget i den nye version af spillet. Man kan læse lidt om der her og her.


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#135:  ThePatrickBay -

Hvis der da kommer mere content, så glæder jeg mig til at spille det!


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#136:  Krisp -

JOEP skrev:
Den nye patch er blevet data-minet, og det viser sig, at der formentlig kommer nogle nye kostumer senere hen, men der er også indikationer af, at der kommer nye måner. Det sker i form af nogle nye "hint art"-billeder, der er opdaget i den nye version af spillet. Man kan læse lidt om der her og her.Jeg håber virkeligt ikke det kun bliver hint art måner. Det var de mest kedelige at jagte i spillet. Smiley.

De må gerne komme med nogle flere kingdoms. Smiley


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#137:  JOEP -

Nå, de nye hint arts, der blev data-mined bruges således:
Side: 123456789Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?