LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Masser af DLC på vej til Mario Golf: World Tour

Skrevet af KJ85 - 22-04-2014 15:36

Nintendo er blevet helt vilde med DLC, og der kommer masser af slagsen til 3DS-spillet, Mario Golf: World Tour. Det er allerede blevet nævnt i en kommentar i forummet kan jeg se, men det fortjener helt klart en nyhed, så den kommer her i form af den officielle pressemeddelelse udsendt fra Bergsala for blot ganske kort tid siden.

22. april 2014 – Nintendo giver spillerne mulighed for nærmest at fordoble indholdet i Mario Golf: World Tour, som udkommer den 2. maj til Nintendo 3DS-familien.

Med ti baner og 126 huller, et antal som omtrent svarer til det i seriens tidligere titler, et omfattende multiplayer samt regionale turneringer såvel som worldwide, byder hovedspillet i sig selv på masser af indhold for golf- og Mario-fans. Men for de spillere, som ikke kan få nok og ønsker at udvide oplevelsen, bliver det muligt at købe og downloade op til i alt 108 nye huller og flere Mushroom Kingdom-figurer til at åbne for flere udfordrende baner.

Dette ekstra indhold kan downloades efterhånden som det lanceres i tre separate pakker: Mushroom Pack den 2. maj, Flower Pack lanceres senere i maj og Star Pack udkommer i juni. Hver pakke indeholder to nye baner med 18 huller og en ny spilbar figur. Spillerne vil modtage Toadette med Mushroom Pack, Nabbit med Flower Pack og Rosalina med Star Pack.

Hver pakke vil være tilgængelig for 45,- kr. fra Toad’s Booth, som du finder i spillets hovedmenu. Mario Golf: World Tour-indehavere, som ved, at de gerne vil have alle tre pakker, kan købe et Three-Pack Set til en særpris på 90,- kr. fra den 2. maj frem til d. 31. maj, hvorefter det vil koste 112,50 kr. Three-Pack Set-kunder får adgang til hver pakke, når de bliver tilgængelige, og modtager desuden en bonus i form af Gold Mario som spilbar figur på købstidspunktet af Three-Pack Set. Gold Mario har et særligt Gold Flower-skud, som får mønter for hver meter det flytter sig. For de spillere, som køber pakkerne hver for sig, bliver Gold Mario også tilgængelig, så snart alle tre pakker er lanceret.

Nintendo vil også tilbyde Trial Tournaments for de spillere, der er interesserede i at teste en af de baner, der kan downloades, før de beslutter sig for evt. at købe. Spillere, der ejer spillet og downloader Trial Pack vil kunne deltage i disse onlineturneringer.


Hvad siger du til den enorme udvidelse af spillet, der ligger derude og venter i form af DLC, og er det noget du kunne finde på at købe?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lunario

Level: 17 (Deku Baba)

22-04-2014 16:20

Jeg skal selv have spillet, og jeg vil i hvert fald købe sæsonpasset.
Demoens udvalg af huller var imponerede, så 108 huller oveni de oprindelige 128 huller er det bare et must have.

Og at kunne spille som Rosalina, der er min favorit karakter fra Mario-spillene, kan det næsten ikke blive bedre.
0
1ups givet

#2 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

22-04-2014 16:21

Stadig ingen E. Gadd... SmileyHvor længe skal jeg vente Nintendo?

Anyway, jeg fik prøvet demoen, og... ja. Jeg bliver nok nødt til at eje det her spil. Og hvis jeg bliver helt bidt, sure, så kunne jeg godt samle en DLC pakke eller to op, hvis det content i dem er pengene værd.
0
1ups givet

#3 - Super Yoshi

Level: 11 (Octorok)

22-04-2014 16:56

Nabbit er da for sej Smiley Måske jeg køber three-pack pakken, da den jo koster det samme som to pakker Smiley Så får man jo én gratis Smiley
0
1ups givet

#4 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

22-04-2014 21:01

dette her spil og Mario kart er de to spil jeg ser allemest frem til og skal hel klart have three-pack når man får så meget til den pris Smiley
0
1ups givet