Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendos million-sællerter det seneste år

Skrevet af KJ85 - 27-04-2012 17:14

Mange omlysninger kom frem ved Nintendos nyligt afholdte investormøde – blandt dem en liste over de spil der formåede at sælge mere end en million eksemplarer på verdensplan mellem start april 2011 og slut marts 2012. Alt i alt har 19 forskellige titler, langt de fleste til Wii, formået at gøre dette – hvilke kan du se her i nyheden.

På listen herunder er tallene præsenteret i enheder af 10.000 stk. og 320 svarer eksempelvis således til 3,2 millioner. Yderst til højre finder man også det totale salg af spillene siden deres respektive udgivelser.



Som det ses på listen er der ikke nogen af Nintendos laceringsspil til 3DS’en der har formået at sælge en million eksemplarer i perioden, og man må således konstatere at ingen af dem har været interessante nok til at sælge godt i det lange løb. Til gengæld har de mere nyligt udgivne Super Mario 3D Land og Mario Kart 7 begge været blandt de tre mest sælgende spil fra Nintendo i det forgangne år, og må vel siges at indfri forventningerne.

Med offentliggørelsen af denne liste får vi også et præcist tal for salget af Skyward Sword, der må se sig slået af både Mario Kart Wii og New Super Mario Bros. Wii når det kommer til salget af software til Wii. 3,52 millioner eksemplarer har spillet formået at sælge siden sin udgivelse d. 18. november, og hvorledes det er tilfredsstillende vil jeg lade være op til jer.

Hvad synes I om listen? Er der nogle spil der overrasker, eller er det nogenlunde som forventet?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

27-04-2012 22:06

Legend of Zelda-serien har aldrig solgt specielt godt. Det overrasker mig endda at Ocarina of Time 3D har solgt så godt som det gjorde, men der var også meget hype og markedsføring med omkring udgivelsen.

Jeg er meget glad for at se Professor Layton på listen, der gør at det ikke kun er etablerede Nintendo-serier der er på listen. Jeg så dog fortsat gerne de bevægede sig lidt mere udenfor deres comfort-zone, men desværre sælger det ikke skide godt når det gør det, så det er forståeligt nok egentlig..
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

27-04-2012 22:58

Nej, det er selvfølgelig en serie, som det efterhånden kun er fans af Zelda-spillene der køber. Synes personligt det er lidt ærgeligt, men ved ikke hvad Nintendo kan gøre for at få flere med på vognen.

Havde måske lidt håbet, at se Xenoblade Chronicles på listen også, for at øge chancerne for lokalisering af flere af den type spil i fremtiden.
0
1ups givet