Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

3D Teknologi

Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 03-08-2010 00:19

Jeg skriver herinde, da jeg simpelthen er et stort spørgsmålstegn. Muligvis på grund af manglende viden.

Nintendo 3DS er revolutionerende idet du kan se 3D effekter uden de der 3D briller. Jeg har læst flere steder, at denne teknologi allerede er blevet demoet på mindre mobiltelefoner og var egentligt af den opfattelse, at der derudover ikke findes tv'er, som kan vise 3D effekter, uden man har briller på.

Indtil for små 14 dage siden vel af mærke. Jeg har lige været på en lille rundrejse i kina og skulle i den forbindelse fra Shanhai airport til Shenzhen airport.

I Shanghais lufthavn, hænger der pludselig godt 20 skærme, over der hvor man checker ind, der viser reklamer i fuld 3D. Min overraskelse var noget stor og det samme gjalt for to andre på turen, der begge to er inkanerede konsol spillere.

Har i andre stødt på disse Tv'er? Jeg troede at de TV'er der er på markedet, alle krævede 3D briller, men tog helt klart fejl.

Nu er jeg ikke i tvivl om, at det fungerede, da vi stod i længere tid og så på dem, mens vi talte om det. Men mit spørgsmål er så. Har jeg sovet under en sten, eller er det tilsynladende super simpelt at lave denne type skærme? Og er det sidste tilfældet hvordan kan nogen så overhovede se en fremtid i, at producere tv'er der kan vise 3D, men samtidig kræver du har briller på?

Følg mig her: twitch eller twitter
    Jainay
    Jainay

    2
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 03-08-2010 08:23

    De findes jo allerede, men prisen er jo ufatteligt høj. Så TV med briller er jo til dem der gerne vil have en fuld 3D oplevelse, men ikke lige har pengene til automatisk 3D.

    Og siden Asien jo nok er en af de største producenter, skal det jo nok ikke overraske du har fundet nogen af TV'erne i brug der allerede.


    Zøvnig
    Zøvnig

    10
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 03-08-2010 08:51 - Redigeret 03-08-2010 08:53

    Det forklare jo en del trods alt, jeg troede bare ikke de rent teknisk kunne lave dem så store. Men det så damn blærer ud kan jeg roligt love jer hehe. Men det er typisk Shabhaisk at skulle blamere sig lidt. Hele indre by ligner noget der høre hjemme i år 2020, så hvorfor ikke også blære sig lidt for turisterne i lufthavnen Smiley

    Man skulle have stjålet sådan et lækkert tv med hjem hehe


    L3G3ND
    L3G3ND

    6
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 03-08-2010 13:48

    Whoa! Tak for info..!

    Hurtigt offtopic spørgsmål: Er der virkelig så meget luftforurening, at man ikke kan have en lys t-shirt på, eller er det bare en myte?


    M60dk
    M60dk

    0
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 03-08-2010 17:17

    Skulle man stå lige foran skærmene for at det virkede?
    Problemet med den teknologi skulle jo være at den i f.eks. en normal stue, ikke ville virke for en hel familie pga. den begrænsede betragtningsvinkel.


    Jonas
    Jonas

    204
    Offline
    Level: 15 (Geega)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 03-08-2010 22:54

    Kunne også godt tænke mig at vide, hvor god betragtningsvinklen var. Altså, hvor langt kunne man dreje sig omkring TV'et, før 3D-effekten holdte op med at virke? Almindelige 3D-fjernsyn sender begge billeder i så bred en vinkel som muligt, og så er det brillernes opgave at lukke de rigtige billeder igennem de rigtige brilleglas, men disse skærme må jo sende det ene billede i én retning og det andet billede i en anden :/

    L3G3ND skrev:
    Whoa! Tak for info..!

    Hurtigt offtopic spørgsmål: Er der virkelig så meget luftforurening, at man ikke kan have en lys t-shirt på, eller er det bare en myte?


    Ja, hvis man prøver at tage en hvid t-shirt på, kommer forureningen simpelthen og tager den af.


    L3G3ND
    L3G3ND

    6
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 03-08-2010 23:03

    Du ved, hvad jeg mener lol


    Zøvnig
    Zøvnig

    10
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 04-08-2010 11:49

    Til Danonymous:

    Det er en myte det der. Jeg skal ikke kunne sige om problemet er reelt nok i f.eks. Beijing, men de har så meget OBS på den slags i Shanghai, at luften ikke er værre end i mange europæiske storbyer. Byen vil gerne være et kulturelt centrum for hele verdenen, så de bruger sindsyge ressourcer på, at byen skal rar at opholde sig i.

    Omkring skærmene så var synsvinklen bedre end jeg havde regnet med. Dvs. ud fra skærmen kunne du se effekterne fint, så længe du selv befandt dig ud for selve skærmen. Så vidt jeg husker faldt effekten helt væk hvis bare du kom en 30-50 cm ude på den ene eller anden side af skærmen.

    Men det problem kan selvfølgelig løses ved at købe et 50 tommer eller større, hvis man skal sidde flere og se det hehe. Men jo det har helt klart sine begrænsninger og øjnene skal lige adjuste sig til det.

    første gang jeg kiggede virkede billedet bare "mærkeligt", men når jeg så kiggede grundigere på det (måske 5-10 sekunder) så "åbner" billeder sig nærmest og det gik op for mig det var 3D.