KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Betingelser

Betingelser for dit gratis medlemskab af N-club og beskyttelse af dine persondata
Sidst opdateret: 22. maj 2018.


N-club er en hjemmeside, en service og et community, der er til for at du altid kan være den første til at vide hvad der sker indenfor Nintendo-gaming. N-club informerer, underholder og forbinder Nintendo-gamere.

For at kunne bruge en del af funktionerne på N-clubs hjemmeside, kræver det at du accepterer disse regler og at du registrerer en medlemsprofil. Det er helt gratis. Du registrerer dig via www.n-club.dk/community/opret.php

Som medlem af N-club kan du blandt andet komme med din mening og dine idéer ved at oprette indlæg i hjemmesidens forum, til nyhederne og i andre medlemmers gæstebøger. Desuden kan du oprette din egen medlemsprofil, som du kan bruge til at komme i forbindelse med andre gamere via din venneliste, til at holde styr på din spilsamling og til på din egen N-club hjemmeside at fortælle om dine oplevelser i Nintendo-universet. Yderligere får du mulighed for at deltage i konkurrencer og undersøgelser, samt for at modtage e-mail-nyhedsbreve.

Disse regler forklarer N-clubs praksis og synspunkter for de betingelser, som vi sætter for at du gratis kan bruge N-clubs service og hjemmeside (www.n-club.dk). Reglerne forklarer desuden vores praksis og synspunkter for beskyttelse af dine personlige oplysninger.

Reglerne er til for din skyld, så du trygt og frit kan være med til at deltage i det danske Nintendo community, N-club. Reglerne er dermed til for at opbygge et endnu bedre community for alle brugere af N-club.dk. Da mange bruger N-club.dk, er det vigtigt at alle medlemmer tager ansvar og følger disse regler. Hvis du er under 15 år, så husk at få dine forældre til at gennemgå og diskutere disse regler med dig.

1. Hvem er N-club


Konceptet N-club tilbydes, udvikles og drives af:
N-club ApS
Dronning Olgas Vej 41
2000 Frederiksberg
E-mail: info@n-club.dk

Læs mere om N-club via om os.

Vi er interesserede i at beskytte og respektere dit privatliv, og i det følgende forklarer vi hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, som du giver os eller som vi på anden måde indsamler fra dig din brug af N-clubs hjemmeside.. Se nærmere omkring vores specifikke behandling af personlige oplysninger under punkt 5 om persondata.

2. Vilkår og aftaleindgåelse

2.1. Accept af vilkår og aftale
Når du tilmelder dig som bruger (medlem) af N-club, bekræfter du, at du her på denne side, har læst og accepterer N-clubs regler for betingelser for brug af N-club og for beskyttelse af dine persondata, og at det kan sammenlignes med at være en aftale mellem dig og N-club, hvorefter du og N-club er bundet af reglernes vilkår.

Vi forbeholder os retten til at opdatere, omforme og ændre reglernes betingelser og vores politik om beskyttelse af persondata efter behov og uden forudgående varsel. Hvis vi laver sådanne opdateringer, omformninger og ændringer, så er de bindende for alle brugere af N-club, og de vil blive bekendtgjort her på siden. Vi opfordrer dig derfor til løbende at holde dig orienteret om indholdet af vores reglers betingelser og beskyttelse af persondata. Væsentlige opdateringer, omformninger og ændringer i betingelserne vil blive offentliggjort på forsiden af N-clubs hjemmeside.

2.2. Rettigheder
Alle rettigheder til konceptet N-club samt websitet www.n-club.dk, dets service, koncept, design, indhold og deleelementer herunder, men ikke begrænset til tekst, grafik, fotografier, lyd- og billedoptagelser, software samt URLs, tilhører N-club og/eller N-clubs samarbejdspartnere (spiludviklere, spiludgivere, spildistributører, spilforhandlere og lignende) og må ikke, uden N-clubs og/eller N-clubs samarbejdspartners konkrete forudgående samtykke, kopieres, vises eller distribueres til tredjemand.

Udnyttelse uden sådan tilladelse af konceptet N-club, websitet www.n-club.dk og dets indhold udgør en overtrædelse af ophavsretsloven, herunder denne lovs regler om databasebeskyttelse, ligesom der kan være tale om andre overtrædelser af andre immaterialretlige lovregler, samt markedsføringsloven.

3. Tilmelding som bruger (medlem)

3.1 En speciel note til børn under 15 år
Du skal være 15 år eller derover for at tilmelde dig N-club. Er du under 15 år kan du tilmelde dig N-club, hvis dine forældre giver sit samtykke til det.

Vi opsamler ikke bevidst oplysninger fra brugere under 15 år og hvis det viser sig at en mindreårig har oprettet sig, uden at have fået sine forældres accept, vil deres medlemskonto øjeblikkeligt blive lukket.

3.2. En speciel note til forældre af børn under 15 år
Du bør som forælder overvåge dine børns online aktiviteter og overveje mulighederne for mere sikker brug af Internettet ved at benytte kontrollerende programmer fra onlineservices og softwareudbydere, som hjælper med at skabe et børnevenligt miljø på Internettet.

Disse værktøjer kan også forhindre, at børn videregiver deres navn, adresse, Nintendo DS eller Wii Friend Codes og andre personlige oplysninger uden forældres tilladelse.
For uddybende information om børnevenligt miljø på Internettet kan du besøge http://andk.medieraadet.dk/Internet/Europe%20Direct.aspx

3.3. Information om personlige oplysninger og adgangskode
For at du kan bruge det fulde potentiale i N-club skal du registrere dig som medlem og oplyse os om din identitet, være privatperson, være mindst 15 år eller have tilladelse fra dine forældre, ikke være umyndiggjort af anden grund end alder. Juridiske personer (virksomheder, organisationer og lignende) må ikke lade sig registrere, da vi udelukkende er interesserede i at lade private medlemmer vinde præmier.

Hvis der sker ændringer i dine personlige oplysninger, er du forpligtet til at opdatere dem hos N-club.

3.4. E-mail-adresse og personlig adgangskode
Når du tilmelder dig N-club, skal du registrere dig med din e-mail-adresse, et valgfrit brugernavn som ikke allerede eksisterer og en valgfri adgangskode.

Adgangskoden er en helt personlig oplysning, som du er forpligtet til at holde for dig selv og derfor ikke må overdrage til andre. Det giver dig sikkerhed for, at det kun er dig, der kan få adgang til din brugerkonto på www.n-club.dk.

For at øge sikkerheden for at det kun er dig, der kan få adgang til din brugerkonto, opfordrer vi dig til at benytte en stærk adgangskode. Dvs. en kode, hvor hverken hele adgangskoden eller dele af den, kan slås op i en ordbog. Den består ikke af navne, årstal eller fødselsdage. En stærk adgangskode er på minimum 8 karakterer og indeholder en blanding af både store og små bogstaver, tal samt specialtegn som f.eks. udråbstegn eller procenttegn. Vi opfordrer dig desuden til aldrig at skrive din adgangskode ned på et stykke papir eller lignende.

Hvis du har en mistanke om, at nogen har haft adgang til din adgangskode, skal du straks anmelde det til kundeservice på kundeservice@n-club.dk. Sker dette ikke, hæfter du selv for eventuelt misbrug. Du vil snarest modtage en bekræftelse fra kundeservice på, at vi har spærret din konto med angivelse af tidspunktet for din meddelelse.

N-club er ikke ansvarlig for tab som følge af, at tredjemand opnår adgang til kontoen, eller der sker offentliggørelse af kodeord til tredjemand.

3.5. Brugerkonto (medlemskonto)
Vi tillader kun én brugerkonto pr. person. Det er ikke tilladt at have flere brugerkonti. Det er dermed ikke tilladt at oprette en brugerkonto på sin hjemmeadresse og en på sin arbejdsadresse.

Det er ikke tilladt at tilmelde sig med en anden persons e-mail-adresse, navn eller øvrige personlige oplysninger.

Alle, der har flere brugerkonti (uanset om det er via samme IP-, e-mail- eller fysiske adresse), kan medføre IP-spærring.

Enhver bruger, der får sin konto lukket, kan ikke oprette en anden medlemskonto hos N-club.

Vi tillader ikke at du har et brugernavn, der kan virke anstødende eller at du har et brugernavn, der kan forveksles med nogen fra kundeservice.

Din brugerprofils signatur vises ved hvert forumindlæg, du opretter. For at gøre dine og andres forumindlæg overskuelige, må din signatur max. fylde tre linjer.

Se om beskyttelse af personlige data under punkt 5.

3.6. Nyhedsbreve
Ved din tilmelding til N-club eller på et senere tidspunkt, har du mulighed for at give dit samtykke til, at N-club må sende elektroniske nyhedsbreve til dig på den e-mail-adresse, du tilmelder dig med.

Du har til enhver tid, let og hurtigt, mulighed for at afmelde eller tilmelde dig nyhedsbrevet ved at logge ind på din medlemskonto og gøre dette via http://www.n-club.dk/community/kontrol/indstillinger.php.

Nyhedsbrevet indeholder information om nyheder og tilbud - herunder tilbud om specielle kampagner, stemmeret i undersøgelser, deltagelse i præmiekonkurrencer og andet, der tilbydes via N-club af N-clubs tilbudsgivere (annoncører).

N-club kan ikke tage ansvar, hvis et nyhedsbrev eller en anden kommunikation fra N-club ikke kommer frem til dig, eller hvis din e-mail eller anden kommunikation ikke kommer frem til N-club, eksempelvis hvis e-mails bliver fanget i spam-filtre.

3.7. Stoppe brug af medlemskonto
Hvis du ønsker at stoppe brugen af din egen medlemskonto, kan du til enhver tid gøre det ved blot at stoppe brugen af den.

Se evt. nærmere under punkt 5.

3.8. Uautoriseret adgang og snyd
Ethvert forsøg på uautoriseret adgang (f.eks. hacking) til hjemmesiden (www.n-club.dk) er ulovligt og vil blive retsforfulgt. Dette inkluderer også snyd eller lignende udnyttelse af eventuelle bugs eller errors på N-clubs hjemmesides kode eller design, eller i hvilke som helst af N-clubs samarbejdspartneres koder eller designs, som bruges i forbindelse med de services, som N-club stiller til rådighed, til at opnå unfair fordele eller ufortjente eller uautoriserede privilegier, adgang eller muligheder, som ikke tydeligt er formålet med produktets eller tjenesteydelsens design. At videregive infromation om sådanne aktiviteter til andre opfattes på samme måde som uautoriseret adgang eller snyd.

Vi forbeholder os retten til at kontakte din Internet-udbyder vedrørende hvilke som helst uhensigtsmæssige aktiviteter begået af dig mod N-clubs hjemmeside, services eller tilknyttede services.

4. Oprettelse af forumindlæg

Som medlem af N-club, kan du oprette forumindlæg på de forskellige fora på www.n-club.dk.

N-club forbeholder sig eneretten til at slette indlæg og til at bandlyse brugere, der overtræder krav og retningslinjer for brug af N-clubs hjemmeside.

4.1. Generelle krav og retningslinjer for forumindlæg, nyhedskommentarer og gæstebogshilsner
N-club forhåndskontrollerer ikke det indhold, du publicerer på www.n-club.dk, men forbeholder sig til enhver tid ret til at foretage stikprøvekontrol af forumindlæg, nyhedskommentarer og gæstebogshilsner (herefter nævnt samlet som indlæg). Hvis du ikke overholder disse krav og retningslinjer for oprettelse af indlæg, forbeholder vi os retten til at redigere eller slette dit indlæg - og i grove tilfælde, spærre din medlemskonto, så du udelukkes fra N-club i 14 dage eller permanent.

Du skal sikre dig, at indholdet af ethvert af dine indlæg ikke er racistisk, injurierende, anstødeligt, krænker andres religiøse, politiske, seksuelle holdning eller privatliv, eller på anden måde er i strid med gældende lovgivning, ligesom det ikke på nogen måde må opfordre andre til at bryde lovgivningen. Læs mere om reglerne for racistiske og injurierende indlæg hos www.cfje.dk.

Du skal være opmærksom på, at du i dine indlæg ikke må identificere andre på nogen måde, eksempelvis ved at angive deres fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, Friend Codes eller på anden måde afsløre fortrolige oplysninger uden deres samtykke.

Dine indlæg må ikke omfatte indhold af pornografisk karakter.
Derudover skal du sikre dig, at dine indlæg ikke krænker andres immaterielle rettigheder, herunder men ikke begrænset til ophavsrettigheder og varemærkerettigheder. Du indestår således for, at du besidder de fornødne rettigheder til det materiale, du publicerer/uploader.

I det omfang, dine indlæg indeholder billeder og videomateriale med andre mennesker, skal du være opmærksom på, at disse muligvis skal give tilladelse til offentliggørelsen. Det kan for eksempel være tilfældet, hvis billederne er optaget på private steder. Du bærer selv ansvaret for at indhente de fornødne tilladelser fra dem, der optræder på billed- eller videomaterialet.

Læs mere om offentliggørelse af billeder på Internettet via
www.datatilsynet.dk/include/show.article.asp?art_id=584.
Se mere om dette under punkt 4.3 og 4.4.
Du må aldrig downloade eller på anden måde kopiere det materiale, som andre har publiceret/uploadet, med mindre det er til din egen personlige brug.

Dine indlæg skal overholde den til enhver tid gældende lovgivning, og du bærer selv det juridiske straf- og erstatningsansvar for, at det er tilfældet. Eventuelle krav mod N-club som følge af dine indlæg vil derfor altid blive videreført til dig, og du skal holde N-club skadesløs i enhver henseende.

4.2. Piratkopiering
Det tager ofte mange års arbejde at udvikle et Nintendo-spil. Det kræver teams af spiludviklere, kunstnere, animatorer, musikere og mange andre. Det koster millioner af kroner at udvikle, producere, markedsføre og distribuere et enkelt Nintendo-spil. Uheldigvis taber Nintendo og deres mere end 100 uafhængige udgivere og udviklere hundrede millioner af kroner hvert år til internationale piratkopister og lignende.

Piratkopiering af Nintendos spil og tilbehør er en seriøs kriminel handling. I mere end 20 år har Nintendo været nødt til at køre aggressive tiltag i deres forsøg på at stoppe produktionen og distributionen af piratkopierede spil og tilbehør. Som fanklub af Nintendo sætter vi hos N-club pris på din interesse og på enhver hjælp, du kan give i forbindelse med at sikre Nintendos rettigheder, så de og deres udgivere og udviklere kan blive ved at underholde os med seriøs og sjov gameplay.

Via Internettet distribueres og downloades uautoriserede kopier af Nintendo-spil til stor skade for Nintendo og i sidste ende dig som Nintendo-fan og -gamer.

Det er ulovligt at lave, spille og dele illegale kopier eller piratkopier af Nintendo-spil, der krænker Nintendos ophavsrettigheder og varemærker. Desuden er det ulovligt at opfordre andre til at krænke Nintendos ophavsret eller varemærker.

Enhver direkte eller indirekte nævnelse af illegal kopiering eller piratkopiering, herunder;
- kopieringsudstyr til at kopiere Nintendo-spil over på flash kort, computer harddiske eller DVD-skiver med det formål ulovligt at lave, spille eller dele illegale kopier af Nintendo-spil, eller
- Nintendo emulatorer med det formål at spille illegalt kopierede Nintendo-spil som fx ROMs downloaded fra Internettet eller opnået på anden vis, eller
- mod chips der modificerer din Nintendo konsol til at undgå kopibeskyttelsen i illegalt kopierede Nintendo-spil med det formål at spille illegalt kopierede Nintendo-spil downloaded fra Internettet eller opnået på anden vis, eller
- lignende der opfordrer til ulovligt at lave, spille eller dele illegale kopier eller piratkopier af Nintendo-spil, der krænker Nintendos ophavsrettigheder eller varemærker (herunder warez, piratkopiering og backupspil),
vil resultere i en ændring af dit indlæg og i en automatisk spærring på 14 dage. Diskuterer du, opfordrer du til eller fisker du efter at få andre til at diskutere, ovenstående, vil det resultere i en automatisk forlænget spærring på 28 dage med muligheden for en permanent spærring fra N-club. Det samme gælder hvis du nævner at du selv benytter dig af illegal kopiering.

Samme politik gør sig gældende ved køb, salg eller bytte af ovenstående gennem N-club Markedsplads, herunder i tilfælde, hvor originale varer tilbudt til spotpriser, kan forveksles med ovenstående.

Udover den fjernede risiko for erstatningskrav, er dine fordele ved at gå langt uden om piratkopiering, tydelige:
- Du spiller dine spil mere og får en bedre spil-oplevelse, fordi du ikke har spil i overflod.
- Du vælger kun de bedste spil, fordi du interesserer dig for spil-anmeldelser.
- Du sætter mere pris på din hobby og får mere ud af din hobby, fordi det er nødvendigt for dig at diskutere spil med andre, lytte til andres gode råd og give andre gode råd om spil.
- Du kan tage dine spil med på vennebesøg eller til spilarrangementer, fordi dine spil kan afspilles på alles konsoller.
- Dine spil og konsoller bevarer en brugtprisværdi, fordi du trygt kan sælge eller bytte dem igen.

Bevar din hobby og hold piratkopiering ude af N-club.

4.3. God Netiquette
Hvis du ikke overholder en generel god Netiquette, forbeholder vi os retten til at redigere eller slette dit indlæg - og i grove tilfælde, spærre din medlemskonto, så du udelukkes fra N-club i 14 dage eller permanent.

God Netiquette er pæn opførsel og god tone, hvor du viser respekt for N-club og andre mennesker, hvilket kan hjælpe dig med at undgå at andre mennesker bliver irriterede over dine indlæg eller at dine indlæg bliver slettet af kundeservice.

Tips til god Netiquette:
- Tiltal og omtal andre i en venlig og ordentlig tone.
- Opret ikke indlæg, der indeholder flaming, dvs. indlæg, som indeholder trusler, bandeord, chikane, nedværdigelse eller meningsløst indhold, som ikke har nogen relevans for et emne, da det kan irritere andre mennesker, som deltager seriøst i et emne. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til eksempler som bl.a.; øgenavne ("du er en idiot", "din nar", osv.), direkte fornærmelser eller ordrer ("fuck dig", "hop i havnen", osv.), hentydninger ("er du dum eller hvad?") eller fornærmelser overfor familie ("din mor ligner", osv.) og lignende.
- Opret ikke indlæg, der indeholder trolling, dvs. indlæg, som indeholder opfordring til flaming, fx ved at irritere andre brugere med at gå stik imod et forums eller et inlægs naturlige indhold. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til eksempler som bl.a.; at provokere andre brugere til at svare igen med flaming, at provokere fans af et bestemt spil eller en bestemt konsol, at oprette misvisende overskrifter på forumemner, stille åbenlyst unødvendige spørgsmål, oplyse falske informationer som fakta, benytte andre brugeres citater i din signatur uden tilladelse og lignende.
- Brug søgefunktionen øverst i høje side til at undersøge om der allerede er debat om emnet før du opretter et indlæg. Opret desuden ikke flere indlæg i træk om samme emne. Benyt i stedet rediger-knappen, som findes under hvert indlæg, du har oprettet.
- Hold dig til emnet i det pågældende forum - du kan se en oversigt over N-clubs mange forskellige fora via www.n-club.dk/fora/. Hold dig desuden til emnet for den forumtråd du skriver i. Det øger samtidigt sandsynligheden for at flere brugere forstår din hensigt og svarer dig.
- Brug klare og præcise overskrifter for dine forumemner, som opsummerer forumemnets indhold kortfattet med simple ord. En velskreven overskrift fanger desuden andre brugeres opmærksomhed og trækker dem ind på dit forumemne, så sandsynligheden for at flere svarer dig, den øges.
- Enhver holdning accepteres, men begrund din holdning, så andre kan se det fra dit synspunkt og måske blive enig med dig.
- Dine indlæg må ikke have karakter af kommercielle budskaber. De må dermed ikke indeholde reklame, kommercielle internethenvisninger, kommercielle links og lignende. Herunder links til eksterne brugerundersøgelser og spørgeskemaer, med mindre der foreligger en skriftlig aftale med N-club. Kontakt N-club om annoncering via www.n-club.dk/om-os/
- Respekter og hjælp nybegyndere tålmodigt, da nye medlemmer ofte kan komme til at lave begynderfejl, skrive i et forkert forum, bringe et gennemdebatteret emne på bane på ny eller måske stille ?dumme spørgsmål?.
- Hvis du synes et forumemne eller et indlæg dertil er meningsløst, tomt eller ?latterligt?, så ignorer det, da endnu et indlæg automatisk vil flytte forumemnet til toppen af forumoversigten og gøre den mere synlig og aktuel.
- Hvis du vil snakke privat, så gør det ikke via et indlæg, men via din egen eller din vens Gæstebog eller via Post-beskeder, som du finder adgang til via din eller din vens Profil.
- Dine indlæg skal til enhver tid være oprettet på dansk og du må ikke gøre overdrevent brug af specielle tegn som fx udråbstegn, spørgsmålstegn, punktum. Skriv forståeligt for alle og læs dit indlæg igennem inden du opretter det, så du undgår at irritere andre mennesker med STORE bogstaver, sKifTENde SmÅ og sTORe bogstaver, moderne forkortelser ikke alle forstår som ^5, ROFLSLMAH eller lignende chat-/SMS-forkortelser - brug i stedet mulighederne for formateret tekst via www.n-club.dk/help/index.php?help=formatering og smilies via www.n-club.dk/help/index.php?help=smilies.
- Indlæg hvor der indgår links til virus eller andre programmer, der har til hensigt at skade en brugers computer, konsol eller mobiltelefon, tolereres ikke.


Tænk dig om før du opretter et indlæg. Hjælp os med at holde N-clubs hjemmeside Nintendo-relateret og informativ for alle.
Ser du en bruger, der ikke følger disse regler, kan du rette henvendelse til kundeservice på e-mailen anmeldbruger@n-club.dk. Fortæl os hvilken bruger, det drejer sig om og hvilken regel vedkommende har overtrådt, så ser vi på sagen. Husk at oplyse dit eget brugernavn.

4.4. Køb, salg og bytte mellem brugere
Som gratis medlem af N-club kan du få adgang til at kontakte brugerprofiler tilknyttet annoncer i N-clubs forum. Du kan desuden selv indrykke annoncer og byde på auktioner i N-clubs forum.

N-club formidler køb, salg og bytte via bl.a. forumindlæg og post. N-club er som formidler af køb, salg og bytte ikke part i nogle aftaler eller handler. N-club stiller alene de tekniske hjælpemidler - herunder handelsplads i form af N-clubs hjemmeside - til rådighed i forbindelse med aftaler og handler mellem brugere af hjemmesiden.

N-club er dermed hverken sælger eller leverandør af de varer eller tjenester, der sættes til salg, annonceres eller auktioneres på N-clubs hjemmeside, og er dermed ikke pålagt nogle juridiske forpligtelser, som gælder for sælgere af disse varer eller tjenester.

N-club er ikke og kan ikke gøres ansvarlig for en sælgers adfærd eller for de varer eller tjenester, som sælger udbyder til salg eller levering - uanset om sælger er en enkeltperson eller en erhvervsdrivende.

N-club er ikke ansvarlig for kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af de varer eller tjenester, som handles på N-clubs hjemmeside. N-club er heller ikke ansvarlig for at varer og tjenesteydelser er nøjagtige og korrekte.

Bland dig ikke i andre brugeres køb, salg eller bytte, hvis du ikke selv er interesseret i at handle i den specifikke situation. Gode råd er velkomne. Link dog ikke til sider, hvor varen eller tjenesteydelsen, kan købes billigere, da det opfordre andre til at gøre det samme og så kan emnet hurtigt blive til en prissammenligningsportal.

Skriv tydeligt i overskriften om det drejer sig om køb, salg eller bytte, fx K: Wii spil, S: spilsamling, osv.

Du skal sætte en pris eller en minimumspris på din vare eller tjenesteydelse. Ved du ikke hvad du skal kræve, kan du benytte N-clubs Vurderingsforum, som du fidner via www.n-club.dk/fora/oversigt/32

Ønsker du som erhvervsdrivende at tilbyde en vare eller tjenesteydelse via reklame, kommercielle internethenvisninger, kommercielle links og lignende, herunder links til eksterne brugerundersøgelser og spørgeskemaer, kan du gøre dette ved at kontakte N-club og lave en aftale om dette. Kontakt N-club om annoncering via www.n-club.dk/cms.php?id=6

4.5. Overtrædelse af betingelser, krav og retningslinjer
Hvis du efter N-clubs vurdering overtræder disse betingelser, krav eller retningslinjer, som du læser på denne side, forbeholder N-club sig ret til, uden varsel eller informering, at redigere i dine indlæg, så de bringes i overensstemmelse med kravene og retningslinjerne.

N-club er desuden til enhver tid berettiget til, uden varsel eller informering, at slette dine indlæg, dine oplysninger, billeder og videomateriale eller dele heraf oprettet på www.n-club.dk uden forudgående varsel, hvis N-club vurderer eller bliver gjort bekendt med, at dit indlæg strider mod gældende ret samt de krav og retningslinjer, som står beskrevet på denne side.

Hvis dine indlæg mere end to gange har været stødende, diskriminerende og krænkende eller er åbenlyst retsstridige eller ulovlige, har N-club ret til uden forudgående varsel at spærre din medlemskonto, så du ikke længere kan oprette forumindlæg nyhedskommentarer eller gæstebogshilsner på www.n-club.dk.

Gentagne overtrædelser af disse krav og retningslinjer medfører udelukkelse fra N-club som helhed, ligesom overtrædelse af lovgivningen, herunder bestemmelserne om freds- og ærekrænkelser, privatlivskrænkelser, ophavsretslovgivningen mv., kan medføre politianmeldelse.

Det er alene N-clubs beslutning, hvordan overtrædelse af disse retningslinjer sanktioneres. N-club opfordrer dig til at anmelde ethvert indlæg til kundeservice på kundeservice@n-club.dk, såfremt du mener, at en bruger ikke respekterer de krav og retningslinjer, der fremgår af denne side.

Henvendelser vedrørende et specifikt forum eller spærring skal foregå via e-mail til den ansvarlige moderator for det pågældende forum.

4.6. Rettigheder til materialet
Når du publicerer/uploader dine indlæg på www.n-club.dk, giver du tilladelse til, at andre har adgang til at se materialet på www.n-club.dk.

Vil du deltage i diskussioner og anden involvering på www.n-club.dk, giver du N-club ret til at anvende dine indlæg, billeder, optagelser mv. tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføring og demonstration af tjenesterne.

4.7. Tilbudsgiveres betingelser
N-club prioriterer, at både brugere og tilbudsgivere (annoncører) har en god oplevelse med www.n-club.dk, og vi vælger derfor vores tilbudsgivere med omhu.

N-club er på ingen måde ansvarlig for de aftaler, som en bruger indgår med en tilbudsgiver (annoncør), og alle tilbud gennemføres for brugerens egen risiko.

N-club er ikke ansvarlig for annoncøreres tilbud, services og produkter. Hvis der er problemer med en annoncørs tilbud, service eller produkt, skal du kontakte annoncøren direkte.

5. Persondata

Vi lægger stolthed i at skabe gode og dybe interaktive oplevelser gennem redaktionel programmering, der kombinerer originalt, uafhængigt og brugergenereret indhold. På baggrund af N-clubs hjemmeside opbygger vi interaktive oplevelser baseret på de ting Nintendo-gamere elsker allermest.

Vi tager dit privatliv seriøst. Da vi indsamler visse oplysninger om brugere af N-club, ønsker vi at hjælpe dig med at forstå de vilkår og betingelser, der dækker indsamling og brug af disse oplysninger. Denne anonymitetserklæring fortæller hvilke typer af oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og hvordan du kan rette eller ændre dem på N-club.dk

5.1. Behandling af persondata
Vores overordnede formål med at indsamle personlige oplysninger er at give dig de bedste tjenester og det mest nyttige indhold. Flere af de tjenester og funktioner, vi tilbyder på N-clubs hjemmeside kræver, at du giver os oplysninger, som en betingelse for brugen af hjemmesiden.

Vi indsamler personligt identificerbare oplysninger, såsom dit navn, e-mail-adresse, postadresse, telefonnummer, Friend Codes, mobilnummer og kreditkortoplysninger, når du giver dem til os. Fra tid til anden, vi kan også indsamle andre følsomme oplysninger såsom din stillingsbetegnelse, køn, brugernavn og adgangskode. Vi kan også modtage oplysninger om dig fra andre kilder og føje dem til de oplysninger, du har givet os.

Når du registrerer en medlemskonto hos N-club.dk er du ikke længere anonym for os.

Behandling af alle personlige oplysninger sker i henhold til Personoplysningsloven.
De persondata, som vi indsamler, eller som du afgiver til os, vil blive lagret på servere, som er beskyttede af kodeord og firewall. Dine oplysninger er således kun tilgængelige for dig og betroede N-club Support Crew medlemmer hos N-club.

N-club vil under ingen omstændigheder videregive disse data, medmindre du har givet dit samtykke hertil. Undtagelse hertil er, hvis lovgivningen pålægger det, eller som svar på en gyldig anmodning fra en retshåndhævende eller offentlig myndighed.

5.2. Automatisk indsamling af persondata
En forudsætning for at kunne bruge www.n-club.dk optimalt er, at din browser er sat til at acceptere cookies. En cookie er en lille fil med information, som en hjemmeside gemmer permanent på din computers harddisk. Der findes også cookies, som knytter sig midlertidigt til din computer, når du besøger hjemmesiden, men som forsvinder igen, når du lukker siden ned. Cookien gør, at hjemmesiden kan genkende din computer og bruges til at forbedre brugervenligheden. Cookies benyttes af størsteparten af alle større websites.

Vores cookies afslører og indeholder ingen identificerbare eller personlige data, men gør os i stand til at indsamle, registrere og behandle hvilke dele af vores hjemmeside, der interesserer dig, og hvor lang tid du opholder dig på hjemmesiden. På den måde kan vi tilrettelægge hjemmesiden efter dine behov. Vi kan også se, hvilke hjemmesider besøgende kommer fra.
Din IP-adresse bliver også registreret. Vi bruger din IP-adresse til statistiske formål og til at målrette annoncering og indretning af hjemmesiden.

Du kan til enhver tid slette disse cookies. Hvis du sletter cookies, kan vi dog ikke garantere at du kan benytte N-clubs hjemmeside optimalt.

Den tid du bruger på sider på N-club.dk og information om de sider du besøger på N-club.dk.

Medmindre du registrer dig til et produkt eller en service som N-club eller en af vores samarbejdspartnere tilbyder, kan den information, vi samler, gennem brug af cookies og lignende tracking teknologier (sporingsteknologier) ikke matches med personligt identificerbare informationer om dig.

Vi bruger cookies og lignende tracking teknologier på forskellige måder, herunder til at:
- Holde styr på antallet af tilbagevende besøg til N-clubs hjemmeside eller vores samarbejdspartneres hjemmesider.
- Sammenlægge og rapportere om anonyme og statistiske informationer om brugen af N-clubs hjemmeside og samarbejdspartneres reklamer.
- Afgøre hvilke funktioner gennemsnits-brugere bedst kan lide.
- Gemme din brugerprofil så du ikke behøver logge ind hver gang du besøger N-clubs hjemmeside.
- Vise de mest passende reklamer eller indhold baseret på dine interesser.

Den information vi indsamler, bruger vi til disse generelle formål:
- For at målrette de reklamer og det indhold du ser med det formål fortsat at forbedre brugeroplevelsen af N-clubs hjemmeside og nyhedsbrev.
- Til at afgøre hvor meget hver side på N-clubs hjemmeside bruges, baseret på statistikker om mønstre i demografi og trafik til hver side med det formål at hjælpe os med at opbygge en bedre service for dig og at opfylde dine forespørgsler efter bestemte produkter og services som at udsende nyhedsbreve og give dig mulighed fro at deltage i konkurrencer, undersøgelser og fora.
- For at vise dig den information du har givet dit samtykke til at modtage omkring områder vi mener vil være interessante for dig.

5.2.1. Tredjemands persondatapolitik
5.2.1.1. Annoncører og andre samarbejdspartnere
N-clubs hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider - typisk annoncører. N-club har ingen kontrol med indholdet på tredjemands hjemmesider og er ikke ansvarlig for disse hjemmesiders betingelser for brug, persondatapolitik eller de persondata, de udtrykkeligt eller automatisk måtte indsamle. Den brug, du foretager af sådanne hjemmesider, er undergivet de pågældende tredjemænds betingelser og vilkår, herunder deres regler om persondata. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og beskyttelse af persondata omhyggeligt.

Vi tillader samarbejdspartnere, der præsenterer reklamer på N-clubs hjemmeside og i N-clubs nyhedsbrev, at bruge cookies og lignende tracking teknologi på din computer. Vi giver ikke personligt identificerbare oplysninger til samarbejdspartnere som en del af dette forhold. Medmindre du besøger samarbejdspartneres hjemmesider og forsyner dem med personligt identificerbare oplysninger om dig selv, vil cookies og lignende tracking teknologier intet fortælle til samarbejdspartnere om hvem du er. Vores samarbejdspartneres brug af tracking teknologier er underlagt deres egne regler for beskyttelse af personoplysninger.

Samarbejdspartnere i form af online annonce-netværk, medie-bureauer og lignende partnere, der viser annoncer på N-club.dk, kan anvende oplysninger om sine egne brugere til at vælge, hvilke annoncer, der skal vises.

5.2.1.2. Specielle tilfælde
Vi må under fortrolighed dele visse statistiske data om brug af vores indhold. Disse data kan indeholde demografiske data såsom aldersgruppe og/eller geografisk placering af grupper af brugere. Ingen personlige data såsom navne eller e-mail-adresser vil kunne identificeres fra sådanne statistikker.
Vi vil gøre dine personligt identificerbare informationer tilgængelige for andre, når:
- Du bruger hjemmesiden, kan oplysningerne i renset form blive brugt i en større undersøgelse eller analyse om f.eks. besøgendes adfærd. Oplysninger om din konkrete brug bliver ikke brugt særskilt i forhold til dig som person. Sådanne undersøgelser bliver lavet af os eller vores samarbejdspartnere, som er underlagt fortrolighed.
- Du har valgt at give os mulighed for at dele denne information på det tidspunkt, hvor du registrerede dig hos N-club eller gav os oplysningerne, eller ved et efterfølgende bekræftende valg via N-clubs hjemmeside eller nyhedsbrev.
- Du frivilligt videregiver information eller deler en offentlig profil i forbindelse med din deltagelse i N-clubs communitys funktioner såsom fora, afstemninger, undersøgelser, anmeldelser, vurderinger, chatrum, deling af fotos eller andre former for offentlig kommunikation og interaktion.
- Du bruger co-brandede services (fx hjemmesider eller services, som vi tilbyder dig i forbindelse med en partner, som er at finde på N-clubs hjemmeside eller nyhedsbrev). Når du bruger en co-branded service på N-clubs hjemmeside eller på en hjemmeside i vores partner-netværk, giver du os tilladelse til at tilbagesende dine registreringsoplysninger til hjemmesidens eller servicens partner. Partneres brug af dine oplysninger er underlagt deres respektive regler om beskyttelse af persondata.
- Vi hyrer tredjeparts-partnere til at levere specialiserede tjenester, såsom systematisering og kontrol af e-mail-adresser, sammenfletning af informationer på baggrund af e-mail-adresser, dobbelttjek af e-mail-adresser, databehandling og specielle produkter eller tjenester, du har anmodet om. Disse tredjeparts-partnere har kun tilladelse til at anvende oplysninger for at hjælpe os med at opfylde N-clubs services overfor dig. Vi giver ikke dine oplysninger til disse tredjeparts-partnere til deres egen permanente brug.
- Du tilmelder eller afmelder dig modtagelse af information eller tilbud via e-mail, som vi sender til dig på vegne af en tredjepart. Vi kan dele din tilmeldings- eller afmeldingsinstrukser med tredjemand, så de kan opdatere deres liste over hvem de må og ikke må udsende e-mails til.
- Du er vinderen af en konkurrence, en turnering, et først-til-mølle-tilbud eller lignende, som er co-sponsoreret af en tredjepart og tredjemand har brug for dine oplysninger for at kunne sende dig din vinderpræmie eller lignende til dig.
- Det kræves ved lov, som hvis vi skal reagere på stævninger, retskendelser eller andre juridiske processer.
- Vi mener, at dine handlinger i strid med gældende love, N-clubs regler, eller retningslinjer for at benytte bestemte produker, services, eller truer rettighederne, ejendomsrettighederne eller sikkerheden for N-clubs virksomhed, brugere eller andre.

Vi samler statistikker om personlige informationer og oplyser om statistikkerne i ikke-personligt identificerbar form til annoncører og andre samarbejdspartnere til brug i markedsføring, salgsfremstød og lignende initiativer.
Samarbejdspartnere kan få adgang til oplysninger fra medlemskonti, når det er nødvendigt at sende oplysningerne videre til deres ordresystem. I den forbindelse må samarbejdspartnere også indtaste data om sine kunders ordrer. Disse oplysninger deles kun i statistisk form.

Vi sælger eller deler ikke dine persondata med andre selskaber uden dit udtrykkelige samtykke.

Vi forsøger altid at forbedre vores netværk af partnere-hjemmesider og at forbedre bæredygtigheden af N-club. For at opnå disse mål, kan vi købe eller sælge en virksomhed, en eller flere virksomheder i vores partner-netværk kan sammenlægges med hinanden eller blive opkøbt af en anden virksomhed. Vi forbeholder os derfor retten til at sælge eller uddele hvilke som helst data, inkluderende persondata, til tredjemand i tilfælde af salg, fusion, sammenlægning, ændring i kontrol, overførsel af betydelige aktiver, reorganisering eller likvidation af N-club, med det formål at du fortsat kan benytte den service, du gør eller for lignende forretningsformål.

5.3. Registrering, redigering eller sletning af persondata
Brugere af N-clubs hjemmeside, som ikke ønsker at dele personlige oplysninger med os, som krævet ved registrering af en medlemskonto, behøver ikke registrere en medlemskonto hos os. Du kan stadig se meget af indholdet og bruge en del af de services vores hjemmeside tilbyder uden at du behøver registrere en medlemskonto.

Vi giver desuden brugere af N-club følgende valgmuligheder:
- Muligheden for at modtage eller ikke modtage N-clubs nyhedsbrev eller samarbejdsparteres i forbindelse med registrering af en medlemskonto hos N-club. Brugere der vælger at tilmelde sig kan afmelde sig på hvilket som helst tidspunkt gennem sin medlemskonto eller ved at følge informationerne i den e-mail, der sendes fra os eller vores samarbejdspartnere.
- Vælger du at du ikke vil modtage nyhedsbreve i forbindelse med registrering, kan det betyde at du ikke kan benytte alle produkter eller services, som vi eller vores samarbejdspartnere tilbyder medmindre du deler visse personlige informationer med os.
Du kan gennemse, redigere eller slette de informationer, du giver ved registrering af en medlemskonto hos N-club. Dette kan du gøre på hvilket som helst tidspunkt og så ofte det er nødvendigt, når du er logget ind på din medlemskonto.

Ønsker du at stoppe brugen af din egen medlemskonto, kan du til enhver tid gøre det ved blot at stoppe brugen af den. Når du opretter en medlemskonto giver du dit samtykke til at den, under normale omstændigheder, ikke kan slettes. Sletning af medlemskonti vil medføre datatab i fx N-clubs forum, hvor vi baserer indholdet på baggrund af de oprettede medlemskonti. Sletning af en medlemskonto er desuden en manuel og tidskrævende proces. For nogle betyder det meget at kunne slette sin medlemsprofil på trods af betingelserne, indgået ved oprettelsen. Til disse brugere tilbyder vi at gøre det mod det gebyr til dækning af særskilt support på 95 kr.

6. Live events

6.1. Regler ved live events
N-club arrangerer live events, hvor du kan mødes og hygge med andre, som også har interesse for Nintendo. Du kan prøve Nintendo-spil og spille med andre for sjov eller for at vinde.

Deltager du i live events arrangeret af N-club, accepterer du disse regler for de events, du deltager i.

Til disse events gælder de samme regler, som gør sig gældende for at bruge N-clubs hjemmeside - eller regler, som kan sidestilles med dem.

Det betyder bl.a. at du til et live event kan modtage advarsler og blive bortvist adgang til N-club eventet såvel som N-clubs hjemmeside.

Bl.a. betyder det også at din adfærd til et live event, skal være normal god opførsel, så du undgår at genrere andre deltagere med fx larm, høj musik eller lignende.

N-club forbeholder sig ret til at eller at lade repræsentanter foretage stikprøvekontrol af at Nintendos ophavsrettigheder overholdes.

Derudover gælder at indtagelse af alkohol og andre rusmidler ikke må finde sted til eller umiddelbart op til et N-club live event.

Rygning er ikke tilladt til indendørs events og i nogle tilfælde udendørs events.

Såfremt N-club skulle lide tab som følge af handlinger eller undladelser begået af deltagere, vil dette krav blive rettet mod de involverede deltagere.

N-club har ikke ansvar for følgeskader og tyveri i forbindelse med et N-club live event. Derfor skal du sørge for at have opsyn med dine ting. Tyveri vil det blive politianmeldt.

6.2. Medbringelse af eget udstyr
I tilfælde af det er nødvendigt, at benytte stole til et indendørs event, er du velkommen til at medbringe din egen kontorstol, hvis du medbringer et underlag, så du ikke skader gulvet på stedet.

I tilfælde af det er nødvendigt, at du medbringer din egen konsol, vil der være adgang til strøm og Internet.

7. Snyd i online og live turneringer, konkurrence og lignende
Enhver form for snyd vil blive offentliggjort på N-clubs hjemmeside. Deltagere der snyder vil blive bortvist fra fremtidige turneringer, konkurrencer eller lignende, samt fra N-clubs hjemmeside.

Er en deltager, der snyder, medlem af et team, vil teamet automatisk tabe den pågældende turnering, konkurence eller lignende.

8. Support og kundeservice
Hvis du har spørgsmål til brugen af N-club, vil du i de fleste tilfælde kunne finde svaret i vores guides via www.n-club.dk/fora/oversigt/37. Skulle du ikke kunne finde svaret her, er du meget velkommen til at kontakte os på info@n-club.dk. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os omkring spørgsmål eller forslag til disse regler. Vi læser alle e-mails og forsøger at svare med det samme til alle.

Henvendelser til support bliver arkiveret. Behandling af henvendelser kan blive brugt til intern undervisning.

9. Ansvar

9.1. Ansvarsbegrænsning
N-club påtager sig ikke yderligere ansvar, end hvad N-club er forpligtet til efter dansk ret. N-club påtager sig dog i intet tilfælde erstatningsansvar for indirekte tab eller følgeskader af nogen art, medmindre N-club har udvist grov uagtsomhed eller forsæt.

N-club er under alle omstændigheder ansvarsfri ved omstændigheder, som N-club ikke er herre over (force majeure), f.eks., men ikke begrænset til: nedlæggelse af frivillige opgaver, brand, mangel på transportmiddel, krig, valutarestriktioner, computervirus, hacking, systemfejl og -udfald, forbud mod import/eksport, energiudfald m.m.

9.2. Ansvar og spærring ved misbrug
Du kan blive ansvarlig for andres uberettigede anvendelse af din adgangskode til din medlemskonto.
N-club spærrer din medlemskonto i tilfælde hvor du meddeler N-club Support Crew, at du har mistanke om uberettiget misbrug af din adgangskode eller hvis N-club har anledning til at tro, at din konto er udsat for misbrug. Kontoen vil blive genåbnet, så snart der er sikkerhed for, at der ikke er tale om misbrug, idet du samtidig får en ny adgangskode.

10. Misligholdelse af reglerne

N-club forbeholder sig retten til uden varsel at spærre din medlemskonto, hvis du ikke overholder de betingelser, retningslinjer og krav for brug af www.n-club.dk, som er beskrevet på denne side.

Hos N-club ønsker vi naturligvis et godt forhold til enhver af vores brugere, og vores N-club Support Crew vil i tilfælde af misbrug som hovedregel kontakte dig med henblik på at finde ud af, om misbruget skyldes en uforsætlig handling fra din side.

Du bør dog i alle tilfælde, hvor du er i tvivl om regler og vilkår, henvende dig til vores N-club Support Crew, så du kan få vejledning i og forklaring på korrekt brug af N-clubs hjemmeside og andre services.