Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Achivements/Trophies

chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

Skrevet 09-04-2012 17:05 - Redigeret 09-04-2012 17:36

Ja disse 2 nye tiltag er elsket af mange men hadet af lige så mange.
Da Microsoft udgav xbox360 var det et krav at udviklerne smed achivements i deres spil. Det var ikke tlfældet med Sony. Der måtte man bruge det hvis man ville. I dag har alle PS3 spil trophies.


Jeg har aldrig gået efter dem, men i spil jeg har været glad for har jeg da prøvet så vidt muligt.
Jeg opgiver dog platin/1000G i de spil der kræver mere end en gennemspilning for at få dem alle eller hvis et spil kræver man gennemfører på forskellige sværhedsgrader. Sidst men ikke mindst gider jeg ikke online trophies.
Dem jeg har 100% i er følgende

Phineas & Ferb: 2nd dimension på PS3
Da jeg købte det var det ikke for at få 100% men fandt ud af det faktisk var lige til trophies så tænkte det skulle være mit første platin - og det blev det.

Så fik jeg PS Vitaen og følgende

100% i velkomstspillene. Et par stykker trak tænder ud i form af et spil hvor man skal flytte rundt på nogle brikker inde i et felt. Jeg hader de spil og fatter dem ikke men fandt et godt billede på nettet til at bruge og så gik det som en leg stort set(guld er højest i småspil/menu spil)

100% og Platin i Rayman Origins - Da jeg købte det med min Vita var det for at få noget fedt platforms hopperi og kunne se på trophies første gang at dem ville jeg aldrig få. Der var time trials og der var indsamle så og så mange fluer. Men blev mere og mere grebet af spillet og så endte det med intensiv spil og et platin rigere.

sidste spil var Virtua Tennis 4. Jeg har i lang tid gerne ville have et tennis spil igen og VT4 kan sagtens anbefales. Fandt ud af at den kun havde 2 trophies som gjorde den nedern men da det var de sidste 2 satte jeg mig for at få dem også, bare fordi Smiley Den ene var noget med poker kort man skulle ramme og få tilfældigt og den anden var blive en bestemt rang online. Det gode ved online trophien er at man får point uanset om man vinder eller taber så jeg fik grindet et par dage med et par mennesker fra nettet. Det er ellers imod hvad jeg gider men når jeg var så tæt på så gad jeg ikke stoppe Smiley

Mit spørgsmål er: Går i selv efter dem? Er der nogle typer der er dumme, nogle i ikke orker eller nogle i mener der er for svære for jeres smag?

Har i 1000/Platin i nogle spil?

Sidst men ikke mindst, håber i på at Nintendo kommer med noget tilsvarende ? måske medaljer, stjerner eller andet ?

kunne evt være de nemme giver 1 stjerne og de svære giver 5 og så får man 10 for at få alle. Så tæller den ellers bare sammen hvor mange stjerner man har i alt. Det lyder da som en god idé synes jeg Smiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest
    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 09-04-2012 18:40 - Redigeret 09-04-2012 18:41

    Jeg ejer desværre ikke en Xbox 360, men det er netop dette ved den der er mest fristende ved at købe en. Jeg elsker at have ekstra ting at gå efter i et spil og har ved flere lejligheder selv stillet udfordringer i Nintendo-spil, så de holdt i længere tid, blandt andet at nå bestemte mål i Wii Sports og Smash Bros. Melee og sådan. Jeg er lidt svært ved at se hvorfor nogen kan hade dem, jeg tænker at enten er spillet godt og spillets achievements godt fundet på, eller også er spillet dårligt eller achievements føles påtvunget - men det eneste der kan gøre dårligt for er vel hvis man er bitter over at ens onlinevenner har flere point på deres profil end en selv - selve spillet bliver jo ikke dårligere end det ellers vil have været? Eller er der noget om spillene jeg ikke ved? Smiley

    Men for at svare på det jeg faktisk kan sige noget om, så ville jeg selv gå efter dem så længe spillet var sjovt. For mig skaber de bare en potentielt længere holdbarhed i et spil.


    Lukas Skywalker
    Lukas Skywalker

    2193
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 09-04-2012 19:25

    Jeg er bestemt ikke nogen "achievement-whore", men jeg må konstatere at det virkelig får mig til at yde mere (f.eks. ved at lade være med at skifte sværhedsgrad), hvis jeg ved at der er en achievement bag. Samtidig får det mig måske også til at tænke lidt for meget, og gør måske at jeg ikke nyder spillet helt så meget. Ved et spil jeg har tænkt mig at gennemføre, plejer jeg lige at tjekke achievement-listen for at se om der f.eks. er en achievement for at klare det på normal-sværhedsgrad (er der for f.eks. hard-sværhedsgrad, skruer jeg dog sjældent op på det, men gemmer det til en eventuel anden gennemspilning), eller om der er bestemte områder jeg lige skal være opmærksom på.

    Lige nu sidder jeg og (gen)spiller Mass Effect 2, og selvom jeg spiller på hardcore-sværhedsgrad, så har jeg alligevel to gange skruet ned på casual (det letteste), ganske enkelt fordi at jeg ikke gad at spille det samme område igen mere end de fem gange jeg allerede havde forsøgt (og fejlet). Det havde jeg ikke gjort hvis jeg vidste at der var en achievement for at klare det på hardcore. Man føler måske at man gør sig selv en bjørnetjeneste ved at skrue ned for sværhedsgraden, men er det ikke netop meningen med sådan en funktion? Altså at man skal kunne tilpasse det så det ikke overstiger ens "det-her-gider-jeg-ikke"-niveau? Der er en achievement for mig dog overskyggende, så jeg undlader at skrue ned... oh well.

    Alt i alt synes jeg at achievements er en herlig ting, der får en til at udforske kroge af spillet som man måske ikke ellers ville have opdaget.