KuvertCastlevania Dominus Colle...

KuvertGameplay-trailer for The ...

KuvertNintendo eShop highlights...

KuvertN-club streamer for en ve...

KuvertAtelier Yumia: The Alchem...

KuvertN-cast #229: Kæmpe doubl...

KuvertTales of Graces f Remaste...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertFitness Boxing 3: Your Pe...

KuvertPizza Tower ude nu til Sw...

KuvertSplatoon 3

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertPokémon Unite

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertAlternative nyheder

KuvertFilm med videospilsrefere...

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertPokémon GO

KuvertSkulle Backef Mit SMM2 Se...

KuvertTilbudstråden

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Call of Duty, Zelda eller Rayman?

Firerw
Firerw

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 03-01-2007 13:56

Hej

Står og er lidt i tvivl om mit første køb til min nye Wii maskine. Har moret mig med Wii Sports i et godt stykke tid nu, men vil gerne prøve at se hvad maskinen ellers kan i andre spil. Har 1 controler og 1 nunchuck.

Har bestilt spillet Wii Play incl. en remote over nettet, ved dog ikke hvornår denne lander i postkassen. Vil derfor gerne have noget jeg kan more mig med nu. Men skal jeg vælge Rayman, som lyder til at være super sjovt i multiplayer, er det også okay i singleplayer? Har jo kun en controller.

Wii er min første maskine fra Nintendo, kender derfor ikke ret meget til Zelda, er det et must have? Har været stor fan af Playstation førhen og haft både 1'eren og 2'eren, har spillet spil som: Max Payne, Crash bandicoot, metal gear solid, Jak and Daxter. Hvad vil Zelda kunne give mig?

Endelig er der så Call of Duty som jeg har været vild med på PC, kan den nye styring og gameplayet på Wii hamle op med det?

Vil gerne have et spil som kan vise mig hvilket potientiale controlleren har, styringen skal være god og må ikke have de store mangler.

På forhånd tak.

TheMan
TheMan

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 03-01-2007 14:00

Rayman kan anbefales. har det selv.
Jeg kan more mig med det i lang tidSmiley

Call of duty ser fed ud og tror jeg køber det.
På et tidspunkt



Nymark99
Nymark99

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 03-01-2007 14:10

Rayman udnytter Controlleren Rigtig godt og er mega sjov i Singel player.. men du mangler en tittel og der er red steel som også er meget godt og meget udfordrene. de 2 spil kan jeg anbefale da de begge syns jeg bruger wii moten og nunch rigtig godt


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 03-01-2007 14:30

Helt ærligt: Zelda er et must have og alle der siger noget andet de siger forkert!!
For det første er det den bedste launch-titel nogensinde! Det er også uden tvivl det spil der bedst udnytter Wiiens kræfter og styring... (husk på at CoD og Rayman er 3.-parts spil, mens det er Nintendo selv der laver Zelda).
For det andet er Twilight Princess et godt sted at starte hvis du er ny i Nintendos univers... det er ikke for nemt eller for avanceret... det giver en god introduktion til Wiimotens muligheder, såvel som Nintendos måde at lave spil på... og at dømme ud fra de spil Du godt kunne lide til PS2 så vil Du også blive glad for Zelda...
Sidst men ikke mindst burde der faktisk slet ikke være nogen tvivl!! Zelda køber man først!! ...så kan man købe andre spændende titler bagefter...
...og hvis Du gerne vil spille multiplayer så kan Du sagtens have det sjovt med Wii-Sport indtil du igen får råd til et nyt spil som f.eks. Rayman... Mig og Min bror spiller det stadig og Jeg har haft Min Wii i snart en måned...


Firerw
Firerw

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 03-01-2007 14:53

Flere der har noget at sige om de forskellige spil?

Samt tak til alle dem der har svaret...


Magtail
Magtail

21
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 03-01-2007 14:56 - Redigeret 03-01-2007 15:02

PriCorp skrev:
Det er også uden tvivl det spil der bedst udnytter Wiiens kræfter og styring... (husk på at CoD og Rayman er 3.-parts spil, mens det er Nintendo selv der laver Zelda).



Det har da ingen betydning! Med Wii-sports er Nintendo da sprunget over, hvor gærdet er suverænt lavest! Jeg synes i hvert flad ikke, at det fungere optimalt, selvom man burde forvente det, når det er det selv samme firma der har udviklet hardware'en.

Zelda udnytter Wiimoten, som man kunne forvente, og ikke mere end det. Man sigter med Wiimoten, når man bruger Bue, Sling shot, Bumerang og Ball and chain. Udover det vifter du med Wiimoten, for at svinge sværet eller angribe som ulv. Det er ligegyldigt og et gimmick. Du har meget mere kontrol når du trykker på en knap, og spillet reagerer selt ikke, i forhold til hvilke bevægelser du laver.

Hvis du vil have et spil som udnytter Wiimoten optimalt, så vent til april. Der komme Elebits, som so far skulle være det spil der gør det bedst.

Hvis du vil have underholdning, så køb Zelda. Der findes intet som Zelda, og det skal spillet. Du vil uden tvivl elske det!


Firerw
Firerw

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 03-01-2007 15:02

HVor mange timers spil er der i Zelda? Er underholdningen i top hele vejen eller er det meget et snakke spil?


Magtail
Magtail

21
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 03-01-2007 15:04 - Redigeret 03-01-2007 15:05

Underholdningen er i top! Den snak der er er spændende, og omhandler historien, som også er meget spændende og let at sætte sig ind i. Hvis du løber lige gennem spillet har du mellem 30 og 40 timer første gang, men hvis du vil have ALT er 60-80 timer overdrevet.

Men læs nogen anmeldelser hvis du er i tvivl, de giver et godt overblik og informerer dig om spillet styrker og svagheder.


Firerw
Firerw

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 03-01-2007 15:10

Prøver lige at lede efter nogle anmeldelser af Zelda, nogle der har et link til en god en?


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 03-01-2007 15:15

Der er noget tekst i Zelda så hvis du leder efter ren aktion så få fat i Red Steel.... Zelda er en blanding af action, adventure og tænkning, med et twist af platform af og til... Det tog Mig 50-60 timer at spille handlingen igennem... (Jeg har spillet næsten alle tidligere spil... for dig vil det givetvis tage noget længere...) Spillet er til tider meget dramatisk, men det har også sin helt egen særlige humor, og et meget bredt persongalleri...
Læs evt. nogle anmeldelser (ikke GameReactor) og se IGN's video-review af spillet som giver et godt indtryk af grafikken og stilen uden at spoile...


Mikkel Larsen
Mikkel Larsen

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 03-01-2007 15:22

Zelda er rigtig fedt, efter min mening. Men som de andre siger: Læs nogen andmeldelser, så du kan se om det er noget for dig.

Jeg spillede 2 minispil i Rayman, det var da ret sjovt, men prøvede det meget kort, så det er svært for mig at bedømme om det er godt eller skidt.


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 04-01-2007 19:57

jeg kan anbefale alle 3

startede med at gennemføre rayman derefter Red Steel der efter halvdelen af tony hawk og nu er jeg 15 timer inde i Zelda ca. Smiley


SkumF
SkumF

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 04-01-2007 20:14

Jeg er også helt ny til Zelda universet og jeg vil klart anbefale spillet (TP). Det er rigtigt underholdene, man bliver bidt af det og du kan sagtens følge med selvom du ikke har spillet andre Zelda spil før. Jeg har også rayman, det ville jeg nok vente med til du har 2 controller sæt, da det er og bliver sjovest i multiplayer. Ikke fordi du ikke kan hygge dig med det i singleplayer, men det er bare ikke så sjovt som i multiplayer.

COD3 er bestilt, så det venter jeg på dukker op i postkassen.

Mit råd er at købe Zelda, hvis det er noget der fanger din interrase. Jeg kender ikke COD3 endnu og Rayman er multiplayer - Så uden 2 controller sæts mister du 70% af det underholdene ved spillet (efter min mening, selvfølgelig)


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 04-01-2007 20:19

SkumF jeg ville afbestille cod3 til wii vist jeg var dig.......


SkumF
SkumF

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 04-01-2007 20:23

Tja, FPS spil er mig. Det er det FPS spil der har fået bedst anmeldelser, så skal prøve det.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 04-01-2007 20:32

jeg ved ikke hvad de der har skrevet de anmeldelser har lavet der de spillet det.

for styringen er af h.til, også selv om du er højre håndet, styrningen hakker tit i det, eller er gjordt mere indviklet end nødvendigt.

f.eks samle en af fjends hændgrenater op som de har kaste, skal du først holde en knap inde lidt, så trykke på en anden for af fortælle af du vil kaste den(det er den dumme del, hvad ellers regnet de med man vil gøre med den, stå og kigge på den mens den spærger), og så lave en kaste bevægelse.