Nyt fra Team Sonic Racing...

Persona 5 Scramble: The P...

N-cast: Labo VR support t...

Super Mario Maker 2 udkom...

Nintendo afviser planer o...

Nintendo fremlægger års...

Yderligere tre figurer vi...

Første trailer for Olymp...

Blockbuster-udsalg på Sw...

SteamWorld Quest: Hand of...

Spil på vej til Switch

Mortal Kombat

Releasedatoer

Nintendo på mobil

Cuphead

Mest spillede spil - Swit...

Shoppen

Game Boy fylder 30. Jeres...

Reggie stopper - memes og...

TUB streamer til klubben!

Tilbudstråden

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Hvilke nyheder bør rapporteres


KJ85

13706
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 31-08-2013 02:52 - Redigeret 31-08-2013 02:55

En gang imellem kommer det til diskussioner her på siden om, hvilke nyheder der er relevante at bringe på en side som N-Club, der muligvis positionerer sig som Danmark og Skandinaviens største Nintendo-side.

Der er ikke lagt nogen linje oppefra, da siden på mange områder betegnes som brugernes. Derfor er det også er op til os alle at gøre siden interessant, men hvilke nyheder er det så, der er interessante? Folk er jo af forskellige meninger og holdninger, men vi kan sikkert godt blive enige om, at ikke alt der rapporteres på de store internationale sider er lige interessant..

Vi kan selvfølgelig prøve og se om vi kan komme frem til en eller anden form for guideline gennem sund diskussion i emnet her, og jeg vil personligt gerne starte ud med at nævne nogen ting jeg synes skal rapporteres, og nogle andre ting jeg ikke er så vild med.

Jeg holder på, at det altid er relevant når et nyt retail-spil annonceres til Nintendos konsoller, så længe de kommer til Europa. Derfor afholder jeg mig også for det meste fra nyheder om japanske/amerikanske annonceringer. Vi ved dog også alle sammen nok, at der nogle gange annonceres spil, der har en større sandsynlighed for at blive lokaliseret, da tidligere spil i serien eksempelvis er blevet det, og derfor giver det også god mening at rapportere om disse. Det gælder eksempelvis Monster Hunter 4, Ace Attorney 5, Professor Layton-spillene med flere.

Nye informationer om disse spil er i mine øjne også for det meste relevante. Informationen kan handle om specifikke dele af det pågældende spil, det kan være en ny trailer, det kan dreje sig om udgivelsesdatoen - ja, det kan i bund og grund være mange ting, så længe det tilfører noget, for mange, relevant viden om spillet. I den sammenhæng synes jeg eksempelvis ikke det er særlig interessant at læse, at spiludvikler X siger spillet Y er det bedste af det bedste, for det skal vi jo nok engang selv bedømme. Et andet eksempel er den nyeste trailer for Assassin's Creed IV, hvor de præsenterer stemmeskuespillerne. Fint de er der og de gør sikkert et godt arbejde, men nu er det altså ikke en film vi skal til at se, så hvorfor bruge tid på det.

I afsnittet herover nævnte jeg kort udgivelsesdatoer og der er der også nogle linjer jeg synes vi skal prøve at overholde. Alle Nintendos aktuelle konsoller, med undtagelse af DS'en er regionslåste, så udgivelsesdatoer uden for Europa giver ikke så meget mening for danskere. Dermed ikke sagt, at de ikke må nævnes, men i mine øjne bør en nyhed aldrig oprettes med det formål at fortælle, hvornår et givent spil udkommer i USA, og det skal i hvert fald ikke fremgå af overskriften, så man kan tro den er gældende her. Nyheder om spiludgivelser behøver heller ikke at være specifikke. Når er spil annonceres lyder det eksempelvis ofte, at det udkommer i et bestemt årstal eller kvartal. Senere fastlægges en måned - dette er interessant og der skrives en nyhed - og til sidst endelig en dato, som der selvfølgelig også skrives en nyhed omkring. Jeg har aldrig kritiseret folk for at være for upræcise på det punkt, men jeg holder på, at nyhederne skal omhandle de europæiske planer.

En anden type nyheder som vi ser dukke op nogle steder fra tid til anden er sådan noget som "spiludvikler X klar med stor annoncering om Y dage/uger/måneder". Den slags nyheder giver jeg ikke meget for. Man ved aldrig, hvad det drejer sig om og I mange tilfælde viser det sig at være vildt skuffende. Sådan emner er derfor meget bedre at holde i Bo130s tråd "annonceringer af annonceringer", hvis I spørger mig. Så kan man altid lave en nyhed ud af det, hvis det viser sig at være interessant.

Vi kommer nok heller ikke uden om crowdfunding-nyheder, da Kickstarter er blevet så populært. Om disse nyheder har sin berettelse synes jeg er lidt svært at svare på. Det rapporteres ofte på de store internationale sider, at et spil muligvis kommer til Wii U, hvis en Kickstarter er succesfuld, men i de fleste tilfælde gider jeg ikke engang kigge, hvad det er for noget. Først når det endelig bekræftes at spillet udgives bliver det interessant for mig. Vi har jo også et Kickstarter-emne herinde og sådan nyheder kunne jo passende nævnes derinde uden den store indsats.

Hvad så med rygter? De kan mange gange være interessante, og jeg har da også selv fra tid til anden rapporteret nogen af slagsen som nyheder. Et eller andet sted synes jeg måske ikke de er det, men enkelte er bare så spændende, at det er svært at lade være. En ting er dog sikkert; i tilfælde af, at de rapporteres synes jeg overskriften skal mærkes "RYGTE: bla bla bla". Vi har også emner der kan bruges til spilrygter både til 3DS og Wii U, men jeg vil ikke sige noget nødvendigvis er det rigtige her.

Udviklerinterviews er en hel anden kategori af nyheder, og mange gange kan de indeholde interessantheder, men lige så ofte kan indholdet være fløjtenes ligegyldigt. I de seneste dage har vi her på siden det eksempler på udpluk fra sådanne interviews med Platinum Games, og de har begge formået at ramme det jeg vil kalde interessante emner. Jeg er til gengæld af den overbevisning, at de fleste finder det ligegyldigt, hvilket spil, der er en bestemt persons yndlingsspil, for at komme med et eksempel på noget ligegyldigt.

Der er sikkert mange andre former for nyheder, men ovenstående rammer nok rimeligt bredt. Nogen gange falder nyheder også bare helt uden for kategori, som da det kom frem at Bowser skulle være med i Wreck-It Ralph. I mine øjne skal der også være plads til sådan alternative nyheder på siden, for de kan nu være meget sjove en gang imellem, selv om de ikke handler direkte om spil, men blot er Nintendo-relaterede..


Jeg håber meget I andre vil give jeres meninger til kende, og så ser vi om, der kan laves en form for Go / No Go-liste for nyhedsrapporteringen Smiley

Side: 12Vis alle

Bo130

85
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 31-08-2013 10:12 - Redigeret 31-08-2013 10:16

Først og fremmest vil jeg gentage min udtalelse fra tidligere:
Vi er en dansk Nintendo-side. Vi kommer ikke med nyhederne før de store sider, vi viderebringer dem. Alle kan engelsk. Derfor synes jeg altid en nyhed på siden bør være

 1. Ny
 2. Lægge op til diskussion / virkelig stor
 3. Relevant


Som jeg skriver så kan jeg godt acceptere at en nyhed ikke lægger op til diskussion, hvis den er stor nok, for så skal den nok skabe diskussion eller kommentarer nok til at den ville blive besøgt meget.

Da jeg håber de fleste herinde er enige i de første to punkter, så er det kun 3) vi er uenige om.

Belønningen på 10 coins (som burde være meget mindre i forhold til en anmeldelse) ser jeg mere som at overlevere en stor nyhed først og korrekt - ikke om den nødvendigvis har en bestemt længde.

Generelt er min holdning at hvis der engang er lavet en nyhed om et emne, så hvis der har været mange kommentarer og gang i den nyhed, så bør man lave det næste der kommer (fx en ny trailer) som en ny nyhed. Hvis der derimod kun er en enkelt eller ingen kommentarer, så bør man tage det som en hentydning og ikke lave den næste nyhed med mindre det er noget ENDNU større omkring spillet.
En mellemting er så at skrive det som en kommentar til nyheden, og det synes jeg er helt fint, især fordi det udnytter vores system med at den så kommer frem øverst i nyhederne, men ikke forstyrrer på forsiden.

Man kan selvfølgelig bare afgøre om man vil læse nyheden ud fra overskriften, og det er også fint, vi har forskellige interesser. Men hvis flere end mig har det som nu, hvor jeg går ind i måske hver femte nyhed på forsiden, så er det på tide at revidere hvad der er relevant at bringe op.

I anledningen af dette kiggede jeg de gamle diskussioner igennem og fandt frem til følgende, jeg synes var værd at bringe op igen.

Bo130: Jeg er vant til fra tidligere sider at bringe nyheder hurtigt og præcist, hvilket gjorde vi var blandt de hurtigste i Europa i årgange. Men det fungerer ikke helt på samme måde her eftersom der er gået omkring 10 timer i snit hver gang jeg har skrevet en nyhed herinde til den bliver accepteret. Så mister den sin kant i at komme først og virker derfor bare som en forhastet nyhed.


KJ85: Lige præcis her kommer du ind på en af de ting jeg er mest bekymret for med den måde tingene udvikler sig på siden lige nu. Jeg er en af dem, der går meget op i opbygningen og det sproglige indhold i nyhederne, og sådan set lidt ligeglad med om jeg kan læse nyhederne andetsteds først. Jeg ser hellere, at det kan ses, at der er brugt tid fra skribentens side på at bygge nyhederne pænt op og researchet lidt for at få noget ekstra indhold med - gerne med billeder og videoer når det er relevant.


Jeg mener fortsat at man kun bruger nyheder på N-club til et sted at holde diskussionen om et stort/interessant nok emne, og jeg derfor hellere vil have en præcis og hurtig nyhed op end at der sidder en stakkel og oversætter alt fra et interview. Hold det kort og fokuseret.

Bo130: Det virker bare så meningsløst at lægge det i forumet. Det er jo ikke fordi vores nyheder er lyriske genistreger - hvis vi skriver hvilken nyhed vi arbejder på så det popper op i forumet, så kan folk sagtens selv finde nyheden og forstå den hos originalkilden, og hvis de ikke gør det... Så ville de sgu nok heller ikke læse nyheden når den endelig kom op.<h2>Omkring hvilke områder der bør dækkes:</h2>

 • Nye spilannonceringer: Jeg synes kun det fortjener en nyhed, hvis udvikleren eller serier er kendt fra tidligere og vi ved det kan blive til noget godt, eller hvis titlen allerede er fremvist til andre konsoller og der har fået ros/ser godt ud.

 • Udgivelsesdatoer: De udkommer meget ofte i bunker i form af nye release-lister eller til Nintendo Directs, og jeg synes derfor ligeledes at der ikke bør komme nyheder omkring udgivelsesdatoen for et bestemt spil.
  Jeg kan godt se dit argument med hensyn til udgivelsesdatoer udenfor regionen, godt spottet. Så synes jeg at hvis der dukker nogle interessante ting op, som kan give anledning til diskussion (som fx at Mario og Donkey Kong bytter plads her til jul), så kan det eventuelt være en nyhed.

 • Trailere: Hvis det er et ekstremt populært spil, så som Smash, Mario, Pokémon, Mario Kart eller noget i den stil, så synes jeg nye trailere fortjener nye nyheder. Ellers ville jeg helst bare se et forumemne til det, eller skrive de nye trailere som kommentarer til nyheden om annonceringen af spillet. Om der skrives om ny information i en ny tråd bør meget afhænge af hvor mange der kommenterede på nyheden om annonceringen af spillet (hvor der som regel alligevel følger en trailer med).

 • Annonceringer af annonceringer: Må gerne blive holdt i én forumtråd som nu, hvor der eventuelt kom en oversigt/kalender over hvornår der skete noget vigtigt.

 • Nintendo Directs: Der bør skrives en nyhed når de annonceres, og denne opdateres med selve streamen når den er tilgængelig, så vi har et sted at kommentere på alt der sker undervejs, synes det fungerer bedre end en chat og der er alligevel en øvre grænse på hvor mange mønter man kan få på kommentarer på én dag. Dog skal store annonceringer, der har kød på, have separate nyheder. Så kunne man, netop fordi det er her det er ekstra presserende, også skrive en kommentar at man gik i gang med nyheden og den første der skrev det fik den Smiley

 • Kickstarter: Hører ikke til på forsiden førend spillet er sikkert, hold det til forumemnet. Er det stort laver man en separat tråd som med Eternal Darkness 2.

 • Rygter: Jeg synes man bør vurdere om det er noget der er plausibelt. Hvis det tydeligvis kun er noget fra Twitter eller GameFAQs, som bot er til for at skabe hype, så er det ligemeget. Hvis det dog derimod er en udtalelse med et hint fra en stor udvikler, så synes jeg det er interessant - Det er dog lidt et dårligt eksempel, da det jo ikke rigtig er et rygte. Men synes det er en smagssag for om det er sandsynligt/stort/interessant nok. Men markér det meget gerne med spørgsmålstegn eller RYGTE, ja!

 • Udviklerinterviews: Bør kun skrives, hvis der sker noget interessant i interviewet. De er ofte lange, for lange til jeg gider læse dem, så hvis der udtales noget interessant et sted, så lav en nyhed med link til hele interviewet og et citat til de interessant udtalelser og fokuser på hvorfor det er interessant. Igen, der skal lægges op til diskussion.

 • Salgstal: Jeg ville vældig gerne skrive mere om salgstal, men jeg synes en gang om ugen virker som for meget i forhold til hvor mange andre der tilsyneladende synes det er interessant. Det er rodet i forumtråden lige nu dog, så en mellemting, så der kom fokus på det, ville jeg blive glad for, men anerkender gerne hvis det kun er mig der elsker salgstal Smiley<h2>Lidt off-topic:</h2>
Et par relaterede sager, som jeg faldt over i samme omgang:

 • Jeg synes fortsat det er åndssvagt at vi er 2 (3? 4?) der kan acceptere vores egne nyheder og det stadig ikke er muligt at gøre for resten. Enten burde crewet være til rådighed til at acceptere noget oftere, og ellers burde vi lave disse retningslinjer og give alle der har søgt om det lov. Det er demotiverende at vente en dag på at ens "ny"-hed kommer op.

  Bo130: Ellers skal alle have disse muligheder, og så stole på at folk ikke misbruger det. Dette kan jeg egentlig meget godt lide, for som det er lige nu tjener godkendelsesproceduren alligevel intet udover at forsinke nyheden virker det som om.


 • Jeg synes fortsat at følgende er måden at løse både hvor hvilke nyheder der er relevante, samt at nyheder giver alt for mange coins i forhold til arbejdsmængden:

  Togbis: Måske man istedet skulle give nyheder 0 coins og så én coin for hver 1up nyheden får. På den måde belønnes de gode nyheder med mere end de dårlige.

Bo130

85
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 31-08-2013 11:30

Jeg har kigget lidt på hvor mange besøgende der har været til hver nyhed via Google Analytics. Hvis jeg tog det pr dag kom der noget ret så random med, og pr måned var det trivielt nok ting som 2DS og Directs der havde flest besøgende, så jeg har prøvet at angive det pr uge.

Disclaimer:

Det skal siges, at jeg har fjernet de nyheder der handlede om nye tilføjelser til Auktionshuset og spil til anmeldelse, da jeg ikke synes de skal diskuteres her.

Derudover, så er der en tilbagevendende ugentlig nyhed omkring Nintendo Downloads: Uge __ 2013. De er på så godt som alle Top 5-lister fra uge til uge, så tillykke, fortsæt endelig med dem, men jeg udelader dem fra nedenstående lister.

Bemærk også at de ikke umiddelbart er sammenlignelige de forskellige uger. Nummer 1 de fleste uger er formentlig mindre besøgt end den femte mest besøgte i E3-ugen (uge 24). Som indikator har jeg angivet et tal på nummer 5 i hver, som kan sammenlignes med de andre uger for at finde ud af om ugen bare var nyhedsstom eller om de enkelte nyheder var populære. Igen, det er kun en indikatorJeg har taget Top 5 fra hver uge de seneste tre måneder, da jeg synes 5 nyheder om ugen i snit måske er et meget fint antal, og så kan det her ses hvilke der er de populære Smiley. Bemærk desuden at det ikke er sikkert disse nyheder blev skrevet i den uge, det er rangeret efter hvor mange besøg de fik i den uge. På den måde håber jeg at få nyheder skrevet i slutningen af ugen med alligevel Smiley

Uge 23:

1. Debat: Er videospil blevet for blødsødne
2. Klumme: Der var engang en blikkenslager
3. Sonic: Lost World gameplay, Wii U og 3DS version
4. A Hat in Time - dansk 3D-platformer på Kickstarter
5. Capcom klar med to nye trailere for DuckTales Remastered (124)

Uge 24:

1. E3- Super Mario 3D World
2. Donkey Kong Country: Tropical Freeze annonceret
3. E3-trailer for The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
4. E3-Mario Kart 8 trailer
5. Sakurai fortæller om Super Smash Bros. (167)

Uge 25:

1. StreetPass Mii Plaza-opdatering rullet ud
2. E3- Super Mario 3D World (Også i uge 24)
3. E3-trailer for The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Også i uge 24)
4. Donkey Kong Country: Tropical Freeze annonceret (Også i uge 24)
5. Nintendos første F2P-spil er Steel Diver (124)

Uge 26:

1. Angry Birds Trilogy kommer til Wii og Wii U
2. A Hat in Time - dansk 3D-platformer på Kickstarter (Også i uge 23)
3. Capcom teaser med flere Mega Man titler til VC
4. Ny trailer for Mario & Luigi: Dream Team Bros.
5. Star Wars Pinball på Wii U eShop d. 11. juli (57)

Uge 27:

1. Arkham Origins: Deathstroke DLC kommer til Wii U
2. Ny trailer for Mario & Luigi: Dream Team Bros. (Også i uge 26)
3. One Piece: Romance Dawn udkommer til november
4. A Hat in Time - dansk 3D-platformer på Kickstarter (Også i uge 23 og uge 26)
5. Nintendo udsender nye trailere for Mario & Donkey Kong: Minis on the Move (40)

Uge 28:

1. Zombi U var en underskudsforretning
2. Miyamoto lover ny serie i 2014
3. Ittle Dew kommer til Wii U.
4. Captain Olimar annonceret for Smash til 3DS/Wii U
5. Wii U update klar - stor update i slut september (86)

Uge 29:

1. Ny trailer for Sonic Lost World
2. Nintendo Direct mini
3. Mere Mega Man på vej til Virtual Console
4. Martian Manhunter kommer til Injustice
5. Copperhead blandt lejemorderne i Batman: Arkham Origins (50)

Uge 30:

1. Ingen story-mode i Smash 4
2. Call of Duty: Ghosts officielt bekræftet til Wii U
3. Shin'en Multimedia, snart parat til at afsløre Wii U projekter
4. Introduktionstrailere til Pikmin 3
5. Giana Sisters: Twisted Dreams udgives i august (68)

Uge 31:

1. Nintendo mener ikke Mario kan fungere på smartphone
2. Ingen story-mode i Smash 4 (Også i uge 30)
3. Mere Earthbound på vej?
4. Batman: Arkham Origins får multiplayer - men ikke på Wii U
5. Få Digimon World internationaliseret! (85)

Uge 32:

1. Ny omgang Nintendo Direct i morgen
2. The Legend of Zelda: The Wind Waker HD udgives den 4. oktober
3. StreetPass Relay Stations er nu aktive
4. Nintendo mener ikke Mario kan fungere på smartphone (Også i uge 31)
5. Ny omfattende trailer for The Wonderful 101 (86)

Uge 33:

1. Måne-trailer for DuckTales Remastered
2. DuckTales Remastered udgives den 15. august
3. The Legend of Zelda: The Wind Waker HD udgives den 4. oktober (Også i uge 32)
4. Ny musikalsk trailer for Rayman Legends
5. Mario & Luigi-kostumer i Rayman Legends (44)

Uge 34:

1. Pokémon Fighters på vej?
2. Nintendo fremhæver Wii U-eksklusive spil i ny video
3. Wind Waker HD Wii-U bundle på vej
4. Gamescom-trailer for Sonic Lost World
5. Retro City Rampage kommer til 3DS (78)

Uge 35:

1. Nintendo annoncerer 2DS
2. Wind Waker HD Wii-U bundle på vej (Også i uge 33)
3. Prisen på Wii U daler
4. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds ude d. 22. november
5. Fire Emblem: Awakening har solgt over 1 million units - hvad betyder dette? (105)KJ85

13706
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 31-08-2013 11:39 - Redigeret 31-08-2013 11:48

Jeg vil helst ikke skrive for meget herinde før flere får kommenteret, men hvorfor skal vi agere anderledes fordi vi er en dansk side? Jo flere nyheder vi formår at bringe herinde, jo mere nedbringer vi nødvendigheden af at alle skal besøge de internationale sider. Det er da rigtig nok, at den hårde kerne af brugere nok også kigger ind på dem, men jeg tror altså også, der findes nogen herinde der nøjes med n-club, og ikke nødvendigvis deltager i diskussioner / kommenterer.

Jeg giver heller ikke meget for antallet af kommentarer en nyhed får herinde. Kan da se, at mange læser dem uden at skrive noget, og det er såmænd heller ikke altid jeg selv får kommenteret på de nyheder jeg finder interessante..

Det med at bumpe gamle nyheder med ny information er jeg selv blevet kritiseret en del for at gøre, så det lader jeg nu helt være med. Jeg kan dog godt finde på, at opdatere en nyhed med lidt ekstra info, hvis en relateret nyhed kun er få dage gammel, og derfor stadig aktuel..

Noget helt andet er, at vi lige nu har gang i en skøn udvikling herinde, hvor anmeldelser og "auktioner" er blevet en del af hverdagen. Det er kun fordi vi netop bringer en masse nyheder, at det kan lade sig gøre at få disse aftaler i hus. Nogle udviklere kræver ganske simpelt, at der er masser af aktivitet på nyhedsfronten, og er derfor også mere villige til at indgå aftaler, hvis vi præsenterer deres trailere og så videre herinde. De lever jo af at sælge spillene, så desto mere reklame de får jo bedre..

Nintendo Directs er selvfølgelig selvskrevne til nyhedsemner, men jeg glemte dem lige i nattens mulm og mørke. Vedrørende salgstal synes jeg kun vi eventuelt skal dække, hvis et spil har solgt ekstremt godt/dårligt. Ugentlige salgslister kan jeg bedre lide, at vi holder i forummet.

Sidst men ikke mindst indrømmer jeg gerne, at have flyttet mig en del i forhold til min nyhedsdækning siden jeg startede med at bidrage herinde. Mange gange kunne jeg skrive en lang smøre uden, at det kastede flere kommentarer af sig end tilfældet er nu. Jeg har nok heller ikke den samme tid til at gå i dybden altid, men man mister også lidt lysten til at gøre det når det ikke udmønter sig i mere diskussion herinde.

Edit: Fedt, at du har brugt lidt tid på analyse Bo, men jeg synes nu også bestemt de lister indeholder et bredt udvalg af forskellige nyheder SmileyAND

676
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 31-08-2013 12:31 - Redigeret 01-09-2013 10:53

Bare smid det hele op - så kan folk læse det de finder relevant.aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 31-08-2013 14:15 - Redigeret 31-08-2013 14:17

Super godt initiativ! Smiley

Det kan give nogle interessante diskussioner Smiley

Nu forfatter jeg ikke så mange nyheder, men jeg læser en del af dem, så her er nogle generelle råd til hvordan I kan gøre nyheder mere læsevenlige for mig og andre læsere:


 • Brug af overskrifter der indholder titelnavn, konsolnavn og/eller virksomhedsnavn til at gøre det nemt og hurtigt at vide hvor relevant nyheden er for læseren.
 • Brug af <h2>H2</h2> til det første afsnit i en nyhed.
 • Brug af <h3>H3</h3> til overskrifter i brødteksten.
 • Brug af links integreret i brødteksten.
 • Brug af billeder og/eller videoer til at understøtte brødteksten.
 • Brug af bullet points til at gøre opremsning af funktioner og/eller fordele overskuelige.

KJ85

13706
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 31-08-2013 14:17

^Det er en anden snak Bjarne, og jeg har faktisk tænkt mig at lave en guide, der kan hjælpe flere brugere med at opsætte en pæn nyhed herinde SmileyO-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 31-08-2013 18:05

1. Datoer på kommende EU udgivelser er vigtigst.
2. Hvis Nintendo snakker om noget der er relevant for en tæt udgivelse. Ikke noget med "Wonderful 101 er sjovt", men altså noget omfattende, detaljer som endnu ikke er afsløret eller bekendt for størstedelen, der er jo mange af os der fanger nyhederne fra andre sider, som får det hurtigere end N-club (selvom det virker som om, at der er dedikerede mennesker her)
3. Offentliggørelse af spil, som potentielt kommer til EU. Derfor synes jeg ikke man skal meddele at den 7. installment er på vej, i én eller anden JRPG serie, som aldrig har set dagens lys i Europa, eller vesten i det hele taget.

Har snakket med Bo, og ved ikke med jer andre, men vi kan altså godt lide, når der er lidt udover datoer og annonceringer. Interviews eller interessante udtaler fra relevante udviklere (både firmaer, såvel som individuelle). Det skal selvfølgelig være pårørende overfor Nintendo og have lidt guf i sig.

Umiddelbart de ting jeg finder vigtigst.aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 31-08-2013 19:06

#7, fedt Smiley

Overvej også hvad I forfattere og læsere foretrækker ift. artikler, som ikke er egentlige nyheder SmileyKJ85

13706
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 01-09-2013 14:01

Vil være rart at høre fra nogle flere, der ikke selv skriver nyheder. De er trods alt henvendt mod alle herinde, og der må da være andre der har en mening..Dead-Cheese

37
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 01-09-2013 17:12

Bjarne skrev:

 • Brug af <h2>H2</h2> til det første afsnit i en nyhed.
 • Brug af <h3>H3</h3> til overskrifter i brødteksten.
  [/list]


 • Bjarne,
  nu har jeg studeret lidt kodning, især til hjemmesider, og ved derfor hvordan det grundlægende fungerer. Nu skriver du at vi skal bruge h nemurede overskrifter i nyheder.
  h nemurede overskrifter på hjemmesider gør det normalt lettere for søgemaskiner (google) at finde relateret materiale. Hvis det fungerer lige sådan når nyheder skrives, så kan en nyhed få større opmærksomhed/flere læreseere hvis de korrekte overskrifter bruges. Også for nyhedskriverne er det vigtigt at bemærke at der er mere end bare layotet af teksten der her er vigtig, det handler også om hvordan resten af internettet opfatter det.

  Desuden er det vigtigt for andre brugere at bemærke at det ikke kun er fed skrift der bruges, samt n-clubs funktioner. Det er bestemte koder der skrives.
  <h2>H2</h2> skrives ved at lave < h2>Overksrift< / h2> (uden mellemrum)

  <h3>H3</h3> skrives ved at lave < h3>Overksrift< / h3> (uden mellemrum)
  Tryk evt. "Svar med citat" for neden for at se hvordan koderne er skrevet.  Dead-Cheese

  37
  Offline
  Level: 24 (Whomp)

  0
  1ups givet

  #11 - Skrevet 01-09-2013 21:08

  Jeg syntes at n-club kan have kronikker igen. Som Hassus og zøvnig har lavet før i tiden.  aidbit

  1626
  Offline
  Level: 27 (Beetle)

  0
  1ups givet

  #12 - Skrevet 02-09-2013 19:34

  #11, det har du ret i. Læsevenlighed og søgemaskinevenlighed følges ofte ad. Jeg har testet lidt og brug af en H2-overskrift giver samme overskrift som nyhedens, hvilket ikke er videre læsevenligt. En H2 med en farvekode kunne måske være en mulighed?  artemisthemp

  496
  Offline
  Level: 9 (Bob-omb)

  0
  1ups givet

  #13 - Skrevet 02-09-2013 21:15

  Source - http://blog.ghostlight.uk.com/post/devil-survivor-2-reaches-target

  Ghostlight har fået nok Pre order til at, release Devil Suvivor 2 i EU.  Dead-Cheese

  37
  Offline
  Level: 24 (Whomp)

  0
  1ups givet

  #14 - Skrevet 02-09-2013 22:35

  Bjarne skrev:
  #11, det har du ret i. Læsevenlighed og søgemaskinevenlighed følges ofte ad. Jeg har testet lidt og brug af en H2-overskrift giver samme overskrift som nyhedens, hvilket ikke er videre læsevenligt. En H2 med en farvekode kunne måske være en mulighed?  Det lyder som en god idé, men der er 2 problemer.


  1. Rent designmæssigt skal der arbejdes med det, og alle nyhedskrivere skal enes om en fælles løsning (en farvekode)
  2. Det er kun de mest rutinerede nyhedskrivere der ville kunne sætte sig ind i hvordan nyheds-koderne fungerer.


  En løsning ville kunne være at integrere funktioner for indlæsttese af overskrifter. Desuden ville jeg anbefale at gøre h3 overskriften en skriftstrøelse større, så det kan ses at den er en overskrift, og ikke blot fed markeret skrift.

  For at lave det på siden skal der nogle ID på. Evt. lave en ID der kun virker i nyhedsektionen. Uden at jeg har kigget på koderne, tror jeg at det burde være muligt. N-club har vel nogen som arbejder med den slags?  [8-Bit] MoNkEy

  691
  Online
  Level: 30 (Blooper)

  0
  1ups givet

  #15 - Skrevet 10-09-2013 04:02

  Aben har alle dage brugt fed og grøn skrift for at være synlig.
  At det han så skriver er evigt uinteressant og i bund und grund totalt ligegyldigt, er så en anden sag ^-^

  @ KJ85 - Smider du eventuelt din tutorial (hvordan man sætter et indlæg godt op) op som en nyhed, eller hvor skal man finde den?


  Side: 12Vis alle