Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Strammere spam-politik

AND
AND

630
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 23-08-2006 17:25 - Redigeret 23-08-2006 17:38

Jeg har nu været med på n-club (både det nye og det gamle) i hm... 2-3 år eller sådan noget, og derfor mener jeg også at have fået en vis ide om, hvornår jeg personligt synes at n-club fungerer bedst.
Det her emne er ikke en "ANDs perfekte n-club" eller sådan noget, for jeg synes generelt at crewet skal have ros for at køre siden rigtig godt og det er sgu fuldt fortjent at n-club er Danmarks største nintendo-community, men dog er der dog igennem den sidste tid opstået et voksende irritationsmoment her på siden: SPAM.
Og nej, spam er selvfølgelig ikke helt til at undgå, men som seriøs n-club-bruger ser jeg helst at omfanget minimeres og her må jeg altså undtagelsesvis sige til crewet at jeg ikke synes at I har været konsekvente nok og derfor mener jeg at der skal strammes op på kontrollen og konsekvenserne omkring hvad man skriver i trådene.

Jeg vælger ikke at nævne navnene på de brugere som udøver spam, for jeg ved at du, Christian, allerede har fået henvendelser fra flere bruger omkring emnet.

Men, der er selvfølgelig også en grund til at jeg ikke bare skriver alt dette i en privat-besked til crewet og det er at jeg gerne vil høre jer andre brugeres mening - og samtidig søge opbakning så vi kan få presset lidt på, for at få spam-kontrollen og konsekvenserne af spam opstrammet. Det kan ikke være rigtigt at en bruger gang på gang på gang kan få lov til at ødelægge et udemærket forum-emne med sin spam.

Hvad mener I andre?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
BonusNinja
BonusNinja

1447
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 26-08-2006 17:38

Nu hvor spam strider imod N-clubs regler, så ville jeg ikke mene, det er specielt smart. Chris, du har jo desuden prøvet at oprette en spam-tråd før - den blev slettet af crewet ... fordi det var spam! Smiley Jeg kan udmærket følge ideen, Smiley men det her er en Nintendo-klub, ikke en spam-klub. Hvis man virkelig har sådan et stort ønske om at spamme, så kan man bare lave sin egen spam-side.

De ting, der irriterer mig i forbindelse med spam, er lange signaturer (som den du havde, Chris Smiley), indlæg der udelukkende indeholder en smiley eller et enkelt ord - (VideoGamer/FullMetalGamer, dem laver du ekstremt mange af! Smiley - no offence, men det er ren spam!), og så er der nogle få brugere, der med vilje spammer konstant ... Det er bare nitte.

Her for nylig kiggede jeg på nogle få indlæg, jeg havde skrevet på det gamle N-club ... der spammede jeg faktisk vildt meget, og uden at vide det selv. Smiley Man lærer vel med tiden. Smiley


BonusNinja
BonusNinja

1447
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 26-08-2006 17:51

Tak for inputtet.


chris-peetz-vis
chris-peetz-vis

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 26-08-2006 19:00 - Redigeret 26-08-2006 19:01

Selv tak


Moses
Moses

90
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 26-08-2006 20:24

før jeg startede med at skrive på n-club viste jeg ikke hvad
spam var så det ville være meget rat at det stod et sted på
side Smiley


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 26-08-2006 20:48

Vi er fuldt ud klar ove problemet med spam her på siden og vi prøver at dæmme op for det. Desværre er der en 3-4 personer som har set sig sure på N-club. Flere af dem er blevet bannet men bliver ved men at finder måder at vende tilbage på under nye navne, med nye IP adresser osv. Vi synes også det er surt at skulle bruge tid på at slette indlæg og lege politimænd. Det er jo langtfra den del der gør at vi synes det er sjovt at arbejde på siden.

Hvis i oplever indlæg med spam i som vi ikke selv er blevet opmærksomme på er i altid velkommen til at smide en mail til en af os i crewet Smiley

Når det er sagt så prøver vi altid at strække os så meget som muligt, så alle herinde føler de har en stor frihed i måden de kan skrive og kommunikere på. Er jo trods alt heller ikke sjovt hvis vi slår jer hårdt med en hammer hver gang folk ryger det mindste off topic. Det er en svær balance gang Smiley


chris-peetz-vis
chris-peetz-vis

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 26-08-2006 21:44

ja... jeg ved hvem de er... de er pisse irreterende... og bare fordi de går er der osse mange andre der går.. magen til Bullshit skal man lede længe efter.. og jeg har virkelig lyst til at sige hem det er.. men så tror jeg crewet bliver lidt utilfredse..

men ja... fuck hvor er de irreterende...


Nilks
Nilks

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 26-08-2006 23:49

Lidt offtopic - men jeg har været med fra starten af det N-club bare var en udbrydergruppe af den originale Nintendo side som blev lukket. Jeg har så været inaktiv i over et år nu. Jeg gik over til at spille Battlefield 2. Men er så kommet i tanke om denne side og gik lige ind for at tjekke. Og må sige at det er blevet et flot site efter hånden. I starten synes jeg også det var godt og alle kendte alle da der ikke var særlig mange medlemmer. Men idag er det jo nærmest omvendt. Ved ikke hvad jeg ville foretrække dog.


M60dk
M60dk

0
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 26-08-2006 23:54

det er sjovt du gør fuldstændig offtopic i en tråd der handler om spam...


Nilks
Nilks

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 26-08-2006 23:57

Nemlig - har ikke lige læst hele tråden igennem, men svarer til første indlæg. Der var noget om dette her. Men man skal lige vænne sig til dette system igen Smiley


AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 28-08-2006 19:39

10-4
Håber dog aldrig at jeg har spammede. Tilgengæld syntes jeg desværre AND har ret... for en gang skyld. Men jeg vil dog også sige at det er lidt træls med de tusinde knap så relevante indlæg/tråde omkring gud og hver mand. Især forskellige indlæg om præcis stort set det samme.

-------------------------------------------------------------------------------
Så vil jeg dog lige bruge indlægget til at lige spørge hvordan folk har det med Necro-posting. Altså blæse liv i en gammelt indlæg. Lad os nu sige der er ikke nogen der har skrevet i det i måske et par måneder. Er det så i orden at lige skrive i den igen?
Yes ikke så relevant for dette indlæg, men nu snakker vi alligevel om etik er på forummet.


Linda B
Linda B

0
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 28-08-2006 21:38 - Redigeret 28-08-2006 21:39

Det kommer an på, hvor relevant emnet er. Det kan jo være det har været et populært emne det giver mening at holde liv i, men er forsvundet fra listen på forsiden og derfor er blevet glemt. Sådan et emne synes jeg er okay at genoplive, men at genoplive et emne der f.eks. handler om, hvad man ønsker sig i julegave 2005 synes jeg ikke er i orden. Sådan et emne har ikke rigtig nogen relevans længere.
Det er vel egentlig "en smule" spam det her Smiley Måtte bare lige svare Smiley