KuvertTerra Nil får snart Vita...

KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertTetris 99

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Switch-efterfølger officielt bekræftet - annonceres dette finansår

Nintendo Switch-efterfølger officielt bekræftet - annonceres dette finansår

Skrevet af Zone - 07-05-2024 10:49

Nintendo er kendt for at holde kortene tæt når det kommer til annonceringer af nye konsoller og spil. Men i forbindelse med Nintendos årsopgørelse har Shuntaro Furukawa, President of Nintendo, udsendt en besked på X via Nintendo Ltd.-kontoen, hvori han bekræfter eksistensen af en efterfølger til Nintendo Switch. Han går så langt, som at sige, at den bliver annonceret i indeværende finansår, hvilket løber fra april 2024 til marts 2025.


Vi har altså dermed en officiel bekræftelse af, at Switch-efterfølgeren eksisterer og annonceres senere i dette finansår. Som man kan læse i opslaget på X, så fortæller Furukawa at det er 9 år siden Nintendo Switchs eksistens blev bekræftet. Det meddeles også at Nintendo planlægger at fremvise en Nintendo Direct i juni, som vil handle om spil der kommer til den nuværende Switch i den sidste halvdel af 2024.

Men hvis man håber på at høre mere om Switch-efterfølgeren til denne Direct, så må man vente lidt endnu. Furukwara fortæller nemlig at denne Direct IKKE vil indeholde information om Switch-efterfølgeren. Det er dog ikke tit at vi får en Direct bekræftet i så god tid og den kommer da også til at falde på et tørt sted, da vi ikke aner hvilke spil Nintendo udgiver i 2024, efter Luigi's Mansion 2 HD i juni.

Men nu er det altså officielt, at Nintendo Switch snart får en efterfølger. Hvornår tror du den bliver annonceret?

0
1ups givet

Kommentarer:

Andreas Tarding

#1 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

07-05-2024 11:08

Når man overvejer det, kan dette jo potentielt være endnu en udskydelse, lol - så man nu ville snakke annoncering i marts, og udgivelse i sommeren, haha.

Det er jo et interessant kompromis, når de melder noget ud, da det uundgåeligt "koster" dem Switch 1-salg. De må jo dels have vurderet, at shitstormen ved manglende konsol-nyheder om sommeren, ville blive for meget - så bedre at "bløde slaget lidt op" sådan her. Smiley

Men altså - den hænger vel mellem, om de vælger samme rytme som sidst, med en annoncering i oktober, "blowout" i januar, og udgivelse til marts, eller rent faktisk forskyder det maksimalt nu, så det f.eks. er annoncering marts og udgivelse til sommer.

De må jo virkelig sidde og regne på, hvor længe, det bedst kan betale sig at presse citronen med Switch 1.
1
1ups givet
Zone

#2 - Zone

Level: 30 (Blooper)

07-05-2024 11:20

Andreas Tarding skrev:
Når man overvejer det, kan dette jo potentielt være endnu en udskydelse, lol - så man nu ville snakke annoncering i marts, og udgivelse i sommeren, haha.

Men altså - den hænger vel mellem, om de vælger samme rytme som sidst, med en annoncering i oktober, "blowout" i januar, og udgivelse til marts, eller rent faktisk forskyder det maksimalt nu, så det f.eks. er annoncering marts og udgivelse til sommer.

De må jo virkelig sidde og regne på, hvor længe, det bedst kan betale sig at presse citronen med Switch 1.Ja, man kan godt være lidt nervøs for at den kan blive udgivet endnu senere, men nu må vi se. Jeg tror helt sikkert Switch 1-salg har haft noget at sige, men tror det vil betale sig at have ventet og presset citronen. Men man skal så passe på med at vente for længe, så Switch 1-salget ikke stagnerer for hurtigt og de mister momentum, tænker jeg. Jeg har også hørt noget om at værdien af den japanske Yen kan spille ind. Der kan være så mange faktorer. Smiley Håber dog på en 'gentagelse' af den rytme du beskriver. Smiley

1
1ups givet
Andreas Tarding

#3 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

07-05-2024 11:58

Det slår mig jo i øvrigt, at de selvf. har Metroid Prime 4 liggende som et "wildcard". Arbejdet på dét spil er jo sandsynligvis langt nok henne, til at kunne producere en teaser. Dén regner de vel også på. Smiley

At de overhovedet giver lyd fra sig med konsollen, tyder jo i hvert fald på, at de accepterer at det lidt begynder at presse. Hvis de vitterligt intet andet har til sommer, kan da sgu da være, at vi rent faktisk får Metroid at se nu ...

Eller også tænker de vel nu, at "dét var rigeligt!" med dette her tweet. Og der sker intet, whatsoever, andet overhovedet, indtil tidligst oktober. Det ligger vist mere i kortene erfaringsmæssigt. Og så igen, you never know with them Smiley
1
1ups givet
JOEP

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

07-05-2024 12:39

Ja, så har de da heller ikke sagt for meget. Smiley

Men fedt at de umiddelbart bekræfter en lancering i 2025. Det givet nok lidt ro på. Men er spændt på at se, hvordan der kunne påvirke julesalget i år.
1
1ups givet
JOEP

#5 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

08-05-2024 06:29

Furukawa har omtalt Switch 2 som "the next Switch model", hvilket i min optik bekræfter, at de bærer Swtich-formfaktoren videre - altså den hybride konsol.

2
1ups givet
Andreas Tarding

#6 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

08-05-2024 09:34

Ja, investorerne sneg lige én eksklusiv, ekstra tidbit ud af ham, haha. Smiley

Det er jo sandt nok, den tidligere udmelding var egentlig totalt uspecifik - det kan selvf. have været derfor, han så sander at måtte bøje sig, og lige uddybe formuleringen. Smiley

Det ér jo egentlig en ret stor udvidelse af, hvad de bekræfter - men man vidste det jo vel næsten stensikkert på forhånd. (Eks. at backwards-compat med Switch 1 nu er ret impliceret - trods Nintendos blandede historie her, var den vel næsten uundgåelig.)

Og så igen - you never know with them. Altid godt med mere sikker info. Smiley
0
1ups givet
BroSmash

#7 - BroSmash

Level: 8 (Pirahna Plant)

09-05-2024 09:37

Virkelig spændende Smiley aktien har også fået hug efter udmeldingen af salgstal. Det virker som om de prøver at mitigere lidt af det ved at lave den udmelding her. Er spændt på den juni direct, hvis det hele er Switch 1-fokus er det efterhånden begrænset, hvad de kan have i baghånden tænker jeg (udover Prime 4 selvfølgelig) Smiley
0
1ups givet
JOEP

#8 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

12-05-2024 06:34

Nå, det var desværre en dårlig oversættelse, det med "Switch next model". Nintendos officielle oversættelse går på "efterfølgeren til Nintendo Switch", men det er dog lidt i samme dur, tænker jeg.

https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2024/240508e.pdf Q6.
0
1ups givet