South Park: The Stick of T...

Octopath Traveler (Switch)

Sonic Mania Plus ude i mor...

Vi streamer Octopath Trave...

Pokémon Let's Go, Pikachu...

8 spil, jeg gerne vil se p...

Captain Toad: Treasure Tra...

Fortnite sæson 5 er start...

Ugens downloads: Uge 28 20...

Indie-titlerne Cosmic Star...

Hvad spiller du nu? Hvor e...

Mario Kart 8 Deluxe

Spil på vej til Switch

Nyt batteri til N3DS

+300 spil gennemføres

Feedback på ny side

Salgstal

Amiibo!

Fortnite

Super Smash Bros. Ultimate...

B: La Noire til Switch

Tilbudstråden

S : Mario Odyessey + Zelda...

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare card...

GBA og GBC Spil til salg

Solgt!

Nintendo 64 m. tilbehør s...

S: Mario kart 8 Deluxe

S: 3 stks Swicth spil

Nintendo konsoller

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Alternative nyheder


Dingler_

16
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

Skrevet 27-05-2011 14:14 - Redigeret 22-03-2016 18:44

Herinde kan man dele fra sig af nyheder med relevans til Nintendo, hvis de ikke helt lever op til forsidestof! Husk at linke til den pågældende nyhed, så vi kan se, om det er faktuelt, og så vi også kan få et dybdegående billede af emnet til diskussion!O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#1696 - Skrevet 27-10-2015 21:34 - Redigeret 27-10-2015 21:34

Bota skrev:

O-train skrev:
Pokemon rammer også iOS og Android om få år. Bare vent - Nintendo skal bare lige opleve succes på mobilfronten.


Pokemon Shuffle er allerede ude på netop Android og iOS, og Pokemon Go udkommer allerede næste år. Tror ikke du skal regne med hovedspillene nogensinde bliver mobilspil.Hvorfor? Fordi Nintendo eller The Pokémon Company har sagt det?

Nintendo skulle aaaaaaldrig lave mobilspil, kan du huske det? Pokemon skulle aaaaaldrig ud på andet hardware end Nintendo, for dér var det mest attraktivt, ikke?

Nintendo kunne sikkert tjene 1000% mere ved salg af mainline Pokémon spil på de mobile platformer (plus løbende indtjening fra microtransactions, hvis det blev implementeret). Alle elsker Pokémon. Se bare hvilke hype GO fik, og det var ikke et traditionelt spil.

Faktum er, at Nintendos salg har haltet enormt de sidste par år, og det mønster vi ser tyder på, at de desværre er begyndt at blive irrelevante i det store billede. Der er en grund til, at de teamer op med DeNA, og jeg tror det handler om én ting: $$$

Jeg LOVER dig - og du ved det også godt, for det giver sig selv: Hvis Nintendo ser stor indkomst fra mobil som platform, mens de oplever endnu svigtende salg af dedikeret hardware, så vil de ændre strategi. Nintendo favoriserer Japan og Japan favoriserer iOS/Android. Verden følger desværre efter, ser det ud til, og Nintendo har allerede sat de første planer iværks.

Ingen siger, at det sker imorgen, men jeg tror ikke, at vi kan se frem til 10 år med Pokémon ekslusivt på Nintendos dedikeret håndholdte.Bota

40
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#1697 - Skrevet 27-10-2015 22:51

Jeg tror ikke Nintendo ville give lov, nej. Spillene sælger stadig i et tocifret millionbeløb, og så skal man tænke på hvor meget ekstra hardware-salg de får fra de spil alene. Selvfølgelig ville de sælge flere enheder på mobile, men til gengæld kan de ikke tage mange penge pr. spil.
Så længe spillene og Nintendos håndholdte sælger godt tror jeg ikke på der kommer et eksklusivt mainline-spil til mobilenheder.O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#1698 - Skrevet 28-10-2015 06:58

Det er også derfor, at jeg siger, at det nok først ville ske, hvis salget af konsollerne netop fortsatte med at gå ned. 3DS'en er en succes, men salg af konsollen har været ret skuffende det sene stykke tid. Selv med ORAS. "Mønsteret" jeg snakker om, er jo netop den svækkelse af hardwaresalg, som vi har set år for år. Det er klart, at man ikke kaster en serie af spil fra sig, som sælger 10-12 millioner units, men når man høre hvad nogen spil indtjener på iOS og Android, selv når de er free2play, så kan jeg ikke forestille mig at Pokemon spillene ville klare sig dårligere, og jeg tror også Nintendo ved det. Miljøet på den mobile front er også anderledes, så de kunne tillade sig andre ting. Som du nævner, kan de nok ikke tage 399 for deres spil på en AppStore, men de kunne implementere microtransactions, og det har for mange firmaer resulterer i milliardbeløb på ufattelig kort tid. Den kraft Pokemon har bag sig ville uden tvivl kunne sælge mere, da der også er merchandise og andet omkring IP'en.

Jeg er enig med dig i, at det ikke vil ske, hvis Nintendo skubber tonsvis af hardware pga. Pokémon, men så snart at det statistisk set bliver en økonomisk fordel på sigt, så tror jeg godt, at de kunne finde på det.Bota

40
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#1699 - Skrevet 29-10-2015 15:34

Tror ikke på det nogensinde bliver en fordel for dem med mindre deres håndholdte konsoller begynder at sælge under dreamcast-niveau eller de helt stopper med at producere dem. Pokemon vil altid skubbe hardwaresalg mere end noget andet spil kan, og det er vigtigere end alt andet.
Nu hvor der blev annonceret et større samspil mellem smartphones og nintendos konsoller kunne jeg dog godt forestille mig en masse apps bliver udviklet til support af hovedspillene - måske kunne Pokemon Go endda også få tilslutningsmuligheder med dem.

Så er der selvfølgelig også det mere moralske argument om at det ikke ville klæde Nintendo at udnytte en så elsket serie som Pokemon ved at smide microtransactions på og gøre det eksklusivt til en ikke-Nintendo platform. Det havde Iwata næppe gået med til, når vi snakker hovedserien.

ORAS har da i øvrigt klaret sig meget bedre end forventet når man tænker på det er et remake og 3DS'ens install base er betydeligt mindre end både GBA og DS. Det skal nok nå at komme op på omkring 10 millioner.JB

3
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#1700 - Skrevet 29-10-2015 16:53

Jeg tænker godt de kunne prøve at udvikle / portere ORAS til Android/IOS og forlange 299,- for det på appstore..
Square enix har vidst de godt kan sælge final fantasy spil til 100 - 130 kr på IOS/android.Bo130

62
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#1701 - Skrevet 03-11-2015 08:32

Activision har købt holdet bag Candy Crush for 5.900.000.000.

Et er hvad de skal bruge dem til, noget helt andet er hvor absurd et beløb det er! Til sammenligning på nylige, store opkøb.

Disney købte Marvel for 4.000.000.000
Disney købte Star Wars for 4.000.000.000
Facebook købte Instagram for 1.000.000.000
Facebook købte Ocolus for 2.000.000.000
Google købte YouTube for 1.650.000.000

Der er stadig Facebook der købte WhatsApp for 19.000.000.000 dog...O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#1702 - Skrevet 03-11-2015 22:43

^ Det var altså LucasFilm og ikke kun Star Wars - men det gør det ikke meget bedre hehe, for det har naturligvis en langt større færdig en Star Wars alene.

Activision-Blizzard har stort set ingen profil på iOS/Android udover Hearthstone. Nu har de så Candy Crush, som er det mest populære mobilspil. Jeg syntes bare at læse, at King var faldet gevaldigt i værdi ligesom Rovio m.fl. Det slår mig som et one-hit-wonder studie, men det er vel nok sagt, hvis det stadigvæk bringer millioner ind om dagen. Man kan spørge hvorfor Activision-Blizzard er interesseret i King, men jeg tror blot det drejer sig om akkurat samme situation, som vi så med Microsoft og Minecraft: værdi.

Activision-Blizzard bliver kun meget mere værd med King under sig.

Læs eksempelvis om Tencent som ejer Riot. Du får et chok, når du hører om deres værd, og man hører næsten aldrig deres navn her i vesten.JOEP

10431
Online
Level: 44 (Skulltula)

0
1ups givet

#1703 - Skrevet 05-11-2015 16:47

Flere kvinder end mænd ejer en spillemaskine i USA:

A new study in the US has revealed that more women own games consoles than men, flying in the face of the common perception that the hobby is dominated by male players.
Conducted by the Pew Research Centre, the research indicates that 42 percent of US women own a games console, compared to 37 percent of men.
The report - based on a sample size of 1,907 US adults across all 50 US states - also indicates that 40 percent of US adults own a games console, and that ownership is higher among ethnic groups.
It is also indicated that smartphone and tablet use is on the rise, with 68 percent of US adults owning a phone - up from 35 percent in 2011. Tablet ownership now stands at 45 percent.


(Fra NintendoLife, original kilde <a href="http://www.pewinternet.org/2015/10/29/the-demographics-of-device-ownership/">her</a>Smiley
Det havde jeg godt nok ikke regnet med. Tror I, det også forholder sig sådan i Danmark?Bo130

62
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#1704 - Skrevet 02-12-2015 06:08

http://projectmgame.com/en/

Project M lukker og slukkter

Hello friends,

Six years ago, we started a journey born out of our shared love for competitive fighting games. Eventually, the electrifying passion that coursed through us arced out and drew in more people until our small circle of friends grew into a team, and that team grew into an international community. Project M and its community have grown larger than any of us ever anticipated, and it’s truly heartwarming to see all of the unforgettable connections and friendships that have been forged through this project.

Unfortunately, we’re here to say that we’re at the end of that road.

We’ve learned so much in the process of making Project M—accumulating life-changing lessons in communication, team work, professionalism, work ethic, and more—but there’s only so far we can take those skills in a volunteer project. With this in mind, we’ve made a difficult business decision: We’re ready to finish development here and move on to bigger and better ventures.

We realize that this will come as a shock to many of our fans. Please, forgive us. Again, it’s been an excruciating call to make, but it’s been made a bit easier by our satisfaction with the previous and final release, v3.6. We’ve spent six years polishing Project M, and rather than let it drag on through another several years of dwindling development and change-fatigue in the competitive circle, we’re going to consider our work complete.

In the mean time, we plan to be hard at work on new projects, built from the ground up. We can’t spill the beans just yet, but know that we’re looking towards a fresh start with brand new designs. Rather than splitting our focus, many of us want to dedicate ourselves to this new venture fully. In this way, we hope to maintain the level of quality and professionalism you’ve come to expect from us.

In summary, we are ceasing development of Project M (effective immediately) and will be making no further releases as we turn our attention towards an entirely new venture. As the PMDev team will be formally disbanded, please forward all official communications regarding Project M to video game attorney and business consultant . We appreciate your support and your understanding.

One final time,

PMDev

Thank you for playing!

JOEP

10431
Online
Level: 44 (Skulltula)

0
1ups givet

#1705 - Skrevet 07-12-2015 12:51

Der er planlagt vedligeholdelse af servere i dag for følgende spil:

Super Mario Maker (From (approx.) Monday, 7 December 2015 21:00 to Monday, 7 December 2015 22:30)
Mario Kart 8 (From (approx.) Monday, 7 December 2015 21:00 to Tuesday, 8 December 2015 02:00)
Super Smash Bros. for Wii U (From (approx.) Monday, 7 December 2015 22:00 to Tuesday, 8 December 2015 02:00)
Super Smash Bros. for 3DS (From (approx.) Monday, 7 December 2015 22:00 to Tuesday, 8 December 2015 02:00)
Monster Hunter 4 Ultimate (From (approx.) Monday, 7 December 2015 23:30 to Tuesday, 8 December 2015 02:00)
Devil's Third (From (approx.) Tuesday, 8 December 2015 00:00 to Tuesday, 8 December 2015 03:00)
Nintendo Badge Arcade (From (approx.) Tuesday, 8 December 2015 01:00 to Tuesday, 8 December 2015 02:00)


Måske det har noget med dagens "store annoncering" at gøre?LinkTheWindWaker

231
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#1706 - Skrevet 07-12-2015 13:19

Næppe. Jeg synes i hvert fald at kunne huske adskillige gange, hvor "online maintenance" har fået folk til at gisne om den ene og den anden annoncering, som i sidste ende aldrig blev til noget.JOEP

10431
Online
Level: 44 (Skulltula)

0
1ups givet

#1707 - Skrevet 05-01-2016 14:40 - Redigeret 05-01-2016 14:40

Platinum Games fejrer 10 års jubilæum her d. 2. februar. Man kunne håbe på nogle interessante tilbud og afsløringer i forbindelse med det...2016 will mark 10 years since we established our company.
As always, our resolution is to continue our strongest efforts toward game development.
We hope that this will be an incredible year for everyone.
Look forward to what we have in store!

JOEP

10431
Online
Level: 44 (Skulltula)

0
1ups givet

#1708 - Skrevet 10-02-2016 10:55

Der kommer en Sonic-film i 2018 - en blanding af live action og animation.

Sega Sammy Group is currently planning with Sony Pictures to create a live-action and animation hybrid "Sonic the Hedgehog" movie scheduled for release in 2018. Like with this CG animation production, we would like to expand our business into other entertainment areas beyond what we are currently involved.


Åh Gud!Jonas

183
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#1709 - Skrevet 11-02-2016 19:18

Det skal nok blive godt, hvis de kan holde samme kvalitetsniveau som historien og filmsekvenserne i Sonic-spillene. Glæder mig til at se hvem der skal spille Sonics "love interest"!KJ85

11345
Offline
Level: 57 (Gooper Blooper)

0
1ups givet

#1710 - Skrevet 04-03-2016 13:17

Det her falder vist i den grad under kategorien alternative nyheder:

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="da"><p lang="en" dir="ltr">It’s dangerous to go alone. The browser version of Google Maps has a familiar fellow to help you along today. <a href="https://t.co/IXjPSt8fTF">pic.twitter.com/IXjPSt8fTF</a></p>&mdash; Nintendo of Europe (@NintendoEurope) <a href="https://twitter.com/NintendoEurope/status/705727763702018049">4. marts 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>