Disney Dreamlight Valley ...

Husk The Game Awards på ...

Lanceringstrailer for Ins...

Nintendo eShop highlights...

Årets pakkeleg er i gang

Pokémon Violet (Switch)

Summer Game Fest 2023 sta...

Disney Speedstorm udskyde...

Lanceringstrailer for The...

Koa and the Five Pirates ...

Pokémon Scarlet & Violet

Glædelig Jul og Godt Nyt...

Mit gaming setup, vis mig...

Pokémon Unite

Splatoon 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Fire Emblem Engage

Sonic Frontiers

Game Boy spil til 6 årig

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Direct

KJ85
KJ85

20825
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 02-10-2012 23:55 - Redigeret 25-10-2012 11:29

Tråd til diskussion af Nintendo Direct-præsentationer.

Europæiske præsentationer kan følges via dette link.
Amerikanske præsentationer kan følges via dette link.
Japanske præsentationer kan følges via dette link.

Sillyyy
Sillyyy

2420
Online
Level: 17 (Deku Baba)

1
1ups givet

#271 - Skrevet 10-02-2022 14:17

Jeg blev hyped over Fire Emblem indtil det blev annonceret som endnu et Warriors spil, efter det var kun Chrono Cross der fangede min interesse. Switch Sports virker super underligt at udgive ~15 år efter Wii-spillet. Motion controls i sig selv er ikke nyt, godt eller spændende længere. Portal 1 og 2 til Switch var super overraskende. Jeg håbede på mere content til Pokémon Legend ville blive annonceret. Jeg har ikke købt spillet endnu, da det ikke virker til at have noget at give sig til, når man har completed sin Pokédex.


JOEP
JOEP

59464
Online
Level: 49 (Shy Guy)

1
1ups givet

#272 - Skrevet 10-02-2022 14:37

Sillyyy skrev:
Jeg håbede på mere content til Pokémon Legend ville blive annonceret. Jeg har ikke købt spillet endnu, da det ikke virker til at have noget at give sig til, når man har completed sin Pokédex.


Det er rigtigt nok, men den opgave tager de fleste ca. 50 timer at gennemføre, så det er vel i og for sig også rigeligt at lave? Det er ærgerligt, at der ikke er noget á là Battle Frontier, som man kan bruge sine Pokémon til, men det kan jo være, der kommer sådan noget i en opdatering senere - det håber jeg da,

Ift. emnet synes jeg nu, at annonceringen af et nyt Strikers spil er spændende - selvom jeg aldrig rigtig har spillet de andre. Jeg spillede engang en SEGA ækvivalent, men blev aldrig god til det. Derudover er jeg ret begejstret for Switch Sports, der nok skal blive sjovt at spille med sønnike, og så er der Kirby og Xenoblade til at holde mig fanget. Jeg er også ret glad for, at der blev annonceret DLC til MK8, det var lige det, der manglede i det spil. RPG-spillene siger mig til gengæld ikke noget, har spillet Chrono Trigger på DS, men er ikke blæst bagover af det, så Chrono Cross siger mig ikke noget. Har aldrig hørt om Live A Live, så det er også en nyhed, der ikke betyder så meget for mig. Warriors-spillene er ikke min kop te, og jeg er ikke stor FE fan, så det springer jeg også over.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

35
Online
Level: 25 (Kokiri)

1
1ups givet

#273 - Skrevet 11-02-2022 12:53 - Redigeret 11-02-2022 12:53

Klonoa remakes ser jeg lidt frem til SmileySmiley
Det sagt, jeg tror ikke at jeg køber en remake igen..
Jeg håber at det bliver en succes, og der endeligt kommer flere spil Smiley

Faktisk holder de orriginale spil sig ret godt. Jeg er selv lige startet på Klonoa 2. Det var lidt svært at se på, men med en hdmi-adapter så ser det fantastisk ud på moderne fjernsyn. Cel shaded grafik har virkelig gjort at det ikke ser specielt forældet ud i dag. Det skulle lige være nogle af de lidt tvivlsomme karaktermodeller der anvendes...


Hvis man ikke lige kender Klonoa, så minder det en del om spil som Mischief Makers (N64) og Tombi/Tomba (ps1). De spil kan kategoriseres som en mærkelige subgenre. "2.5D sidescrolling enemy grabling platformer".


JOEP
JOEP

59464
Online
Level: 49 (Shy Guy)

1
1ups givet

#274 - Skrevet 08-09-2022 20:44

Intet nyt endnu. Men der er rygter om en Direct i næste uge, hvilket er fint i tråd med, at der har været en Direct i september måned de seneste mange år.

Til gengæld har rygtemagerne nu fået en vej ud, for pludselig rygtes det, at Nintendo måske udskyder næste uges rygtede Direct pga den britiske dronnings nylige død.Ja. Altså, hvis de udskyder udgivelsen af et spil pga en krig i Europa, så kan de vel også udskyde en Direct pga en dronnings død.


Andreas Tarding
Andreas Tarding

5837
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#275 - Skrevet 09-09-2022 08:14 - Redigeret 09-09-2022 08:17

Ja, den ligger vel uundgåeligt i toppen af altoverskyggende mediebegivenheder, så den er da sikkert god nok. (Hvis det overhovedet passede med Nintendo Direct-streamen i første omgang. xD)

Spørgsmålet er jo, hvor længe, de så venter - jeg regner da stærkt med, at det britiske kongehus kommer til at køre det her i længere end bare 14 dage.

Eller modsat - måske lever vi faktisk i så moderne, hektiske tider, at selv Dronning Elizabeths død, næppe kan optage folks opmærksomhed i mere end en uge, eller lign. (.. !)


JOEP
JOEP

59464
Online
Level: 49 (Shy Guy)

1
1ups givet

#276 - Skrevet 09-09-2022 16:09

Dronningen døde kl 3 om natten japansk tid. Hvorfor skulle de dog melde den slags ud midt om natten, og hvordan har rygtemagerne fået nys om det allerede? Jeg synes det lugter af en dårlig undskyldning for, at den ikke kommer i næste uge.
Desuden er der ikke nogen sammenhæng mellem de mennesker, der svælger i sorgen over dronningens død og de mennesker, der ser en Nintendo Direct. Samtidig kommer der heller ikke meget ud om en Direct i mainstream medierne, som dronningens død vil overskygge. Det er nok ikke ligefrem forsidestof i Politiken, som Nintendo annoncerer.