Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Udvalgte Spil

AND
AND

614
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 07-12-2016 12:06 - Redigeret 09-01-2017 12:36

Jeg faldt lige over en gammel tråd, som desværre ikke længere er aktiv, men hvor en tidligere bruger her fra n-club hver uge udvælger et spil, som vi andre så skal diskutere, indtil ugen er omme. Den tråd vil jeg gerne tage ansvar for, bliver genoprettet (her!), hvis folk er interesserede i, at være med igen. Det foregår således:

1. Hver mandag udvælges et spil, baseret på brugernes forslag (send gerne via post-systemet, så tråden forbliver overskuelig).

2. I løbet af ugen diskuteres spillet ud fra tre konkrete spørgsmål, som skal besvares:
Hvad er det gode?

Hvad er det dårlige?

Holder spillet stadig?

Håber folk er med på legen Smiley


Ugens Udvalgte Spil: Pokémon X/Y


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
zcream
zcream

1822
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 12-12-2016 11:39

En af de, for mit vedkommende, svære titler at bedømme. Spillet har åbenlyse tekniske kvaliteter, men jeg kom aldrig til at holde af det. At sætte finger på noget konkret der var galt kan jeg ikke, men jeg var bare ikke underholdt.

Det er muligt, at jeg bare ikke gav det nok chancer (jeg gennemførte aldrig), men hvor samtlige af de øvrige Mario spil har været fantastiske oplevelser, så står dette tilbage som det enlige bud, jeg aldrig lærte at holde af.


AND
AND

614
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 12-12-2016 12:17

Det gode: Super Mario Galaxy sprængte rammerne for, hvad et 3D Mario-spil kunne tilbyde. Det nye tyndgekrafts-fokuserede platform-gameplay var en kærkommen nytænkning af en spilserie, som - på mange måder - var i risiko-zonen for, at blive for repititiv og collecting-orienteret. Galaxy rettede i stedet fokus på platform-elementet og var - efter AND'ens ydmyge mening - det bedste spil i serien, da det blev udgivet i sin tid.

Det dårlige: Trods spillets 'back to basics' tilgang til gameplay-formularen, formåede det aldrig helt, at ryste de sidste overflødige børnesygdomme af sig; her tænker undertegnede først og fremmest på den megen tid, som gik med at rende rundt i den overflødige main hub - og så var der stadig alt for mange stjerner pr. bane.

Holder det stadig? Jada! Galaxys revolutionerende gameplay er baseret på snorlige styring og knivskarpe mechanics, der aldrig går af mode. Dog ville jeg næppe gide samle alle 120 stjerner igen, for når man har været gennem den enkelte bane et par gange, så er der ikke mange overraskelser tilbage.


AND
AND

614
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 16-12-2016 10:52

Weekenden nærmer sig og det gør deadline på denne uges udvalgte spil også.

Skal du lige nå, at afgive din mening?

Vil du have medindflydelse på næste uges titel?

Alle bidrag er velkomne og intet spil er uden for kategori Smiley Smiley Smiley


The ultimate beast
The ultimate beast

2772
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 16-12-2016 11:04

Super Mario Galaxy er et fantastisk spil! Personligt holder jeg mere af 2'eren, men det første grundlagde fundamentet rigtig godt. Jeg spiller stadig 2'eren ind imellem og kunne også sagtens se mig selv vende tilbage til det første.

Det gode: Et platform mesterværk. Jeg elsker hvordan strukturen i spillet er en god middelvej mellem den frihed der var i 64 og Sunshine, men er noget mere åbent end 2D spillene og senere 3D Land/World.

Det dårlige: Specielt i det første spil, synes jeg, at banerne genbruges lidt for meget. Der er mange ændringer i dem, men det havde været sjovt at se flere unikke baner. En anden ting jeg ikke bryder mig om, er banerne med tidsbegrænsning. Selve tidsbegrænsningen har jeg ikke noget imod, men jeg bryder mig ikke om, at timeren tæller ned, selv når udfordringen er klaret.

Holder det stadig? Absolut! Jeg kan sagtens finde på, at vende tilbage til det, og jeg nyder det nogenlunde ligeså meget som første gang jeg spillede det. Helt klart et rigtig godt spil! Smiley


AND
AND

614
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 16-12-2016 11:17

^Cool observation, at spillet er lidt en mellemting mellem tidligere 2D og 3D spil i Mario-serien. Jeg er fuldstændig enig!


AND
AND

614
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 19-12-2016 10:40 - Redigeret 19-12-2016 10:42

Det er mandag og I ved, hva' det betyder: Ugens Spil, round 3!

Vi fortsætter i samme spor, som sidste uge, med endnu en Wii-titel, omend i en noget anden genre. Ugens Udvalgte Spil er:

Xenoblade Chronicles

Hvad er det gode?

Hvad er det dårlige?

Holder det stadig?


Scrapper
Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 19-12-2016 17:54

Det gode: Kanon historie, fantastisk flot verden for wii'ens standard. Det er kæmpemæssigt. Kampsystemet er også for fedt og hvis man havde tid og lyst til at sætte sig ind i alle de små detaljer er det sikkert et meget dybt et af slagsen.

Det dårlige: Kampsystemet er så også en af de ting, hvor jeg synes spillet ikke er helt okay. Der er mange tilfælde hvor jeg tror spillet forventer man ved alt for meget om kampsystemet end jeg lige har lyst til at sætte mig ind i. Det er vel ikke meningen at man med det bedste købbare udstyr og et hold i level 99 (maximum) stadig ikke kan komme noget sted i nærheden af at klare den sidste række bosser i spillet. Jeg kan ihvertfald ikke.

Holder spillet stadig: Ja det vil jeg da mene, det kan godt være det ser halvringe ud grafisk set med HD-verdenens briller, men historieren er det hele værd. Personligt vil jeg til en hver tid anbefale efterfølgeren Xenoblade Chronicles X.


The ultimate beast
The ultimate beast

2772
Offline
Level: 20 (Moblin)

1
1ups givet

#23 - Skrevet 19-12-2016 18:03

^
Fedt at høre dit input! Det er mig, der har foreslået, at vi i denne uge snakker om dette spil. Jeg har ikke selv spillet det endnu, men det står hjemme på hylden og venter, derfor vil jeg gerne høre, hvad I har af tanker og oplevelser fra spillet. Jeg har ønsket mig efterfølgeren i julegave, så jeg håber også på at få det. Normalt elsker jeg RPG'er, specielt de japanske, men dette virker bare så overvældende stort! Jeg regner med at begynde på det, her i det nye år, derefter spiller jeg forhåbentligt efterfølgeren, så der skal nok være en masse gode timer, men det er en smule intimiderende at gå i gang med så stort et spil. Smiley


Scrapper
Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 19-12-2016 18:06

Kom igang xD Ej, det er rigtigt nok, der er mange timer i det spil. Jeg tror selv jeg har brugt op mod 100 timer på det spil alene og jeg har ikke engang gennemført det. Jeg har også brugt op mod 100 timer på efterfølgeren, som jeg så til gengæld har gennemført. Jeg har længe gerne villet vende tilbage til spillet eller spille igennem det en gang til, men der er bare så mange nye spil hele tiden, som jeg også gerne vil spille Smiley


martinmartin
martinmartin

1033
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 19-12-2016 19:32 - Redigeret 19-12-2016 19:35

Xenoblade Chronicles er sådan et spil, som jeg tager frem, spiller virkelig meget i en periode og går så i stå igen, fordi jeg får for travlt og bliver derved distraheret. Derfor har jeg endnu ikke gennemført det og antager, at jeg mangler en hel del timer endnu, men jeg forsøger at sætte lidt ord på spillet alligevel.

Det gode: Universet er dragende og spændende. Det rammer den der gode j-rpg stil, hvor at det af ukendte årsager altid giver helt vildt god mening at kæmpe med sværd mod skydevåben. Jeg elsker det.

Hvad spillet ikke har i "wow" grafik, har det derimod i et flot univers og steder man husker.

Kampsystemet er, som Scrapper også siger, godt. Jeg kan godt lide det føles så aktivt, samt de muligheder der er. Det gør spillet føles, som et moderne rpg.

Samtidigt lider det ikke under random encounters, som f. eks. Final Fantasy VII. Hvilket gør oplevelsen mere flydende og mere dynamisk.

Udover det, så er jeg personligt virkelig stor fan af de britiske stemmer.

Nå, ja, og musikken!

Det dårlige: Spillet er en stor mundfuld, til tider for stor. Udover det, så føles side questne som en stor grind fest, eller en åndssvag "saml noget op her", hvor at alt man samler op er små lys på jorden. Jeg kan til tider godt lide det, men det kan også tage noget af pusten af spilleren.

Kampsystem er virkelig spændende, men føles sine steder dårligt forklaret. Det kan også blive en rodet omgang, når man har flere karakterer at skifte ud, fordi hvordan spiller deres evner sammen? Er der nogle synergi her overhovedet? Hvad gør denne skill egentligt præcist? Selvfølgelig kan man google alt dette, men...

Holder det stadig? Ja, det gør det. Faktisk synes jeg stadig det fungerer rigtig godt i dag. Jeg spillede for nyligt 3DS versionen, som måske gør det mere overkommeligt at spille igennem, da man pludseligt kan tage det med på farten.


Scrapper
Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 19-12-2016 20:17

^Jeg kan huske da jeg så Chuggaaconroys let'a play af spillet at de har fikset nogle ting i 3DS-versionen, så spillet på en måde er blevet nemmere i 3DS-udgaven. Jeg kan ikke huske de helt konkrete ting han nævnte, men der var et eller andet med ens karakterers stats, der bare gik i ged i wii-versionen, men som de ordnede i 3DS-versionen, så ens karakterer ender med at diske mere skade ud, når man spiller 3DS-versionen.

Nej, ingen random encounters, men til gengæld supervæsner der er 80 level højere end en selv, og som nakker en inden man har opdaget hvad der sker. Men til gengæld ved man da derefter at når man hører det encounter musik, så skal man bare rende så langt væk man kan og håbe på man ikke pludselig bliver ramt xD


AND
AND

614
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 22-12-2016 14:14

Rigtig gode input til Xenoblade. Selv har jeg ikke spillet det, da - som flere af jer er inde på - spillet simpelthen er uoverskueligt stort. 100 timer i et spil!? Det er cirka, hvad jeg bruger samlet, på et helt år!

I næste uge er Ugens Udvalgte Spil sandsyndligvis forsinket lidt, men det skal ikke afholde jer fra, at sende mig forslag til et spil, som vi kan diskutere.


AND
AND

614
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 03-01-2017 08:25

En ny uge er skudt i gang og - efter en let forsinkelse - gælder det samme, for ugens udvalgte spil. Denne uges spil er en nyklassiker, som mange formentlig vil nikke genkendende til:

Super Mario Galaxy 2


Scrapper
Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 03-01-2017 10:22

Super Mario Galaxy 2 er jo kort sagt mere af det samme denne gang med Yoshi. Og det fungerer jo, så hvorfor ændre på det Smiley En ting jeg rigtig godt kunne lide ved spillet er de galaxer, der var remakes af baner fra super mario 64 og sunshine. Det var ret fedt. Til gengæld synes jeg ikke de skulle have tilføjet de der green stars. Spillet holder stadig synes jeg. Måske bør man have spillet 1'eren først, da denne fokuserer mere på at lære en spillet, mens 2'eren for mig at se er en udvidelse med sværere baner.


AND
AND

614
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 03-01-2017 10:32 - Redigeret 01-01-2019 11:01

^Spillene har meget forskellige banedesigns, fordi originalens baner indeholder op til cirka 7 stjerner og derfor er lidt større, hvor Galaxy 2's baner er mindre, med gennemsnitligt 3 stjerner. Det giver en mere dynamisk spiloplevelse, fordi man bruger mindre tid i hver bane og ikke skal tilbage 3-4 gange, for at klare diverse prankster comets.

Det gode: Galaxy 2 bryder med den klassiske 3D Mario-formular ved at tilbyde flere baner med færre stjerner i hver. Det giver langt færre gentagelser i gameplayet og er - efter min mening - det bedste tiltag, som endnu er gjort i serien.

Det dårlige: Ligesom Scrapper skriver, kan jeg bestemt heller ikke se meningen med Green Stars - og så kunne sværhedsgraden måske godt have været en smule højere i spillet, hvor først de sidste baner går hen og bliver decideret udfordrende. Also: hvorfor skal man gennemføre final battle to gange, for at få 120 star bonus?

Holder det (stadig)? Oh yeah! Sammen med 3D World, er Galaxy utvivlsomt den bedste 3D oplevelse i Mario-serien. Spillets controls, kamera og grafik spiller maks, indenfor præmisserne på den lille Wii-konsol. Top-titel! Smiley