Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Alien cow abduction!

Kasper Nyborg
Kasper Nyborg

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 05-03-2008 16:59 - Redigeret 05-03-2008 17:00

En historie fra den virkelige verden!Smiley See..

Det er ikke småting som amerikanerne har af problemer med omverdenen. I hvert fald siden hændelsen ved Roswell d. 7. juli '47 har indberetningerne om mærkelige fænomener på himlen over os steget markant, og tiltroen til den amerikanske regerings indsats over for kriseramte "ud-over-det-sædvanlige" mennesker har styrtdykket. Et problem som ikke kun ses blandt borgere og turister i Roswell og initiativrige løsgængere nær Area 51, men et problem som har bredt sig helt til vestkysten, til Californiens uendelige, idylliske græsgange. Her strømmer det ind med indberetninger om kvæg, der simpelthen er forsvundet - antallet er stærkt stigende, og de amerikanske bønder er ikke i tvivl: her er der tale om udenjordiske kræfter, som bortfører dyrene i flying saucers! Tilhængere af denne teori var førhen et latterliggjort mindretal, men efterhånden som antallet af ko-kidnapninger er steget, er det de færreste bønder som tør fordømme den - naboer kan da også kun have medlidenhed med den ulykkelige farmer, vis kæreste malkeko brutalt er blevet revet fra ham, imod en uvis skæbne, kun efterladende dens lille koklokke i græsset...

Denne medlidenhed er dog hurtigt blevet vendt til et indædt had imod fremmede aliens, og enhver anstændig amerikans bonde har nu en eller anden form for advarsel stående fremme: prototyper af såkaldte "alienskræmsler" er blevet taget i brug for at skræmme de ubudne kvægtyve væk, og beskeder fra nærmest bønfaldende "aliens please... we need our milk" til mere kontante som "cow thieves beware" og "alien freaks go home" er blevet set skrevet på skilte og ladernes tage. Derudover er salget af høgreve steget markant, og bønderne er ikke bange for at lade dem stå fremme, til skræk og advarsel!

Uden for bøndernes kredse er der dog en del skepsis, og regeringen har da heller ikke prioriteret problemet specielt højt. Det mindes slet ikke, at emnet har været fremme hos hverken Obama, Clinton eller oppositionen, nej vi skal faktisk helt tilbage til slutningen af George W. Bushs (Jr.) valgkampagne i 2001, hvor han var klar favorit blandt bønderne, da han overbevisende fortalte om den frygtelige nat, hvor et blændende lys var at se over hans fars, George Herbert W. Bushs, lade, og hele besætningen af sortbrogede malkekøer forsvandt op gennem en lyskegle, sammen med lille Bush Jr.. Han kom dog lykkeligvis tilbage efter en uges tid, men med tydelige tegn på eksperimentelt misbrug, som har fulgt ham lige siden. Efter han blev valgt, var der dog alvorlige hændelser, som overskyggede bøndernes råb om hjælp.

Bønderne er dog godt klar over, at deres teori kan være lidt svær at acceptere. Derfor er de gået i en koalition, som skal sikre, at budskabet kommer ud til folket: "we ain't alone!". Dette sker bl.a. igennem en hjemmeside (se nederst) som åbenhjerteligt fortæller om køernes nød, fra en bred skare af øjenvidner, bl.a. vha. billeder "on the spot" og en initiativrig, præventiv antialien dokumentar, som skal sætte fokus på problemet gennem mediet TV.. for ikke at nævne en lærerig faq!

Med dette håber bønderne at nå ud til verden, så andre ofre ikke skal føle sig alene i kampen mod den tilsyneladende mælkeglade overmagt.

Det har da også hjulpet flere forskere frem i lyset. Faktisk reporterer flere førende UFO eksperter at en uforklarlig udenjordisk fascination for køer altid har eksisteret:

"Vi kan simpelt hen ikke forklare det," melder Peter Robbins,
UFO-forsker og medforfatter af Left of East Gate: A first-hand account of Bentwaters-Woodbridge UFO incident.

Disse beretninger om en form for sammenhæng mellem extraterrestrial intelligens og køer, har inspireret The California Milk Processor Board (C.M.P.B.), skaberne af GOT MILK?, til en ny generation af reklamekampagner, som skal sætte endnu mere fokus på mælkens helbredsmæssige fordele. Steve James, ordstyrer for CMPB fortæller:

"Det her er ikke nogen form for svindelnummer og vi holder intet hemmeligt; Vi vil have at jordboerne skal se på mælken med friske øjne, og opdage dens gavnende egenskaber ud over blot at være en kilde til calcium."

Denne "come together" af to overvældende amerikanske pop-culture elementer, aliens og GOT MILK?, lyder da også til at kunne ramme plet. James fortsætter:

"Men faktisk har begge fanget amerikanernes fantasi, og blevet en del af vores modersmål på populære og gennemtrængende måder."

Om bønderne kan acceptere denne kampagne for jordisk mælk af kosmologiske proportioner er endnu uvist, men enkelte har dog givet udtryk for, at "it ain't good for america, when half our cattle be slaves for aliens, it sure ain't no." Om det betyder flere ko-kidnapninger eller ej skal ikke kunne siges her, men mens bønderne gør oprør, ser det ikke ud til at selve hovedofrene, køerne, tager sig synderligt meget af problemet, trods det stigende antal beretninger om hele besætningers forsvinden.

"Vi kan kun vente og se hvad fremtiden bringer, og forsøge at bringe problemet endnu mere frem i mediernes søgelys," udtaler en fortvivlet bonde, stående med et billede af hans kære Maren, det eneste vidnesbyrd på dyrets tidligere eksistens.

Kilder: http://www.cowabduction.com/ (please, lad være med at røre ved køerne! Det er da SYND!Smiley), http://www.planetinneed.com/ , http://www.ufodigest.com/gotmilk.html

---

Okay, havde en fridag som skulle bruges på en lidt anderledes måde, og efter at have set et par afsnit af Roswell (yep.. den serie har lige så meget hold i virkeligheden som jeg har, så perfect match Smiley) fik jeg overordentlig meget lyst til surfe internettet tyndt efter sjove (nej, meget seriøse..) alienhistorier.. Uhm, hvad det så laver herinde? Well, det hele minder i hvert fald mig om en sjov lille sidequest i Majoras Mask, hvor they tilmed ligner de famøse vejrballoner (se her), som det amerikanske militær brugte til at forklare Roswell hændelsen. Hvor jeg elsker sådan nogle små finesser, det er virkelig hvad der gør et spil så godt! Og så er der tilmed magisk, helene moo moo mælk.. mmm.

Og hey hvis der er andre der føler en trang til at dele (u)virkelige uforklarlige fænomener og historier, eller har i selv prøvet at blive bortført af en alien, så del endelig historien med os andre! Indtil da... GOT MILK?

    Lukas Skywalker
    Lukas Skywalker

    2193
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 05-03-2008 17:11

    Har lige læst det Smiley

    Jeg må sige at jeg ikke sådan rigtig tror på det, men på den anden side kan køer (eller mennesker for den sags skyld) jo ikke 'bare' forsvinde


    M60dk
    M60dk

    0
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 05-03-2008 17:53

    Hvor er det skørt... Jeg er ked af det, men jeg kan simpelthen ikke tro på det... Det er bare for langt ude...


    The Kahr
    The Kahr

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 05-03-2008 18:10

    OMG! O_O

    alt det her har jeg aldrig vidst...


    madjor
    madjor

    543
    Offline
    Level: 17 (Deku Baba)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 05-03-2008 18:23

    UFO'er og Aliens - det er da bare lige mig Smiley Er i øjeblikket igang med at se X-Files på DVD. Det er planen at jeg skal se samtlige 9 sæsoner. Jeg er nået til sæson 3!!! Det er bare verdens bedste serie. Den kan klart anbefales Smiley Masser af guf og konspirationsteorier Smiley


    Kasper Nyborg
    Kasper Nyborg

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 05-03-2008 19:43

    Well det er da godt at høre i er lidt skeptiske over det..! Men hvis det ikke er tydeligt nok, så er det sjov og ballade det hele, også hjemmesiderne! Kan se antallet af cow abductions er steget, det er SYNDSmiley Så ikke noget at være ked over, hvis man ikke tror på det heh heh, men sjovt hvor meget internettet kan vildlede! Er personligt meget godtroende så hvis nogen har en røverhistorie så fyr løs! Smiley

    Og madjor - tak for anbefalingen! Vidste ikke hvad jeg skulle finde på når Roswell var gnavet igennem.. Klart bedre på dvd, så man kan se alle de afsnit man behøver for at få stillet sit behov for udenjordiske abnormaliteter... heh heh


    Butju
    Butju

    10
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 05-03-2008 20:27

    jeg gad ikke læse det Smiley


    Nintendo Power
    Nintendo Power

    10
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 05-03-2008 20:29

    det er sikkert dem der har lavet hjemmesiderne der har stjålet Køerne så Landmændene tror det er Ufoer