Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Frygter terror til DK???

Don Joko
Don Joko

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 19-07-2005 22:33

Jeg blev noget så chokeret da je glæste nyheden om terror'en i London... Men det der slog mig mest var at DK ville være de næste på listen! JEg begyndte straks at tænke "F**K jeg skal på arbejde de næste 4 dage, når jeg kommer hjem inde i Magasin Århus og jeg skal tage bussen (gider ikke at cykle... langt)! shit tænk hvis den bliver Bombet! ARGH"

mÆÆÆÆn nu er jeg kommet hjem og faldet lidt ned , og HIVS der bliver terror i DK så rammer de nok KBH...


MEN MIT SPØRGSMÅL ER; ER I BANGE FOR AT TERROR'EN RAMMER JER I BUSSEN eller lign.??


HYGGE JOk0

(husk med masser af vat i munden):
"I'm gonna make you an offer you can't refuse"
dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 19-07-2005 23:04

Nej det er jeg ike bange for
Der er jo større chance for at dø af passiv ryging eller fedme eller at blive losset af et æsel. Selvfølgelig ville det være skidt, men der dør også mange i fx trafikken og der er jeg sjovt nok heller ikke bange for at færdes (god topic btw)


Louise Wielandt
Louise Wielandt

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 19-07-2005 23:12

Jeg tror ikke terroren kommer til Danmark.

Men gør den, så tror jeg der bliver et maseehysteri over det. Jeg har lige været i england, jeg rejste den samme morgen som bomberne sprang, og London døde i 18 timer, hvorefter alt var som før, med undtagelse af nogle få togliner. Men rammer sådan noget danmark, vil alt gå ned, og medierne vil flippe over det.

Så jeg hverken tror, og slet ikke håber det gør. Hvad skulle formålet også være?


AND
AND

614
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 19-07-2005 23:14

Nej, jeg er heller ikke bange for at blive dræbt af en bombe i en bus eller for at få et fly i hovedet eller andet i den stil, men jeg er bange for at det skulle ske med nogen jeg elsker - bort set fra det, så tror jeg ikke at vi vil opleve terror i DK...

Jaja - vi er de næste på listen og vi er blevet truet utallige gange, men det som alle glemmer er, at der er utallige eksempler på terrorangreb imod England som er blevet stoppet... Og det er DER at forskellen ligger: Vi har ikke tidligere været udsat for nogle forsøg på terror fra islamiske grupper eller lign. og derfor tror jeg ikke at det er terror at vi skal frygte mest i DK...


DkVik1ng
DkVik1ng

12
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 19-07-2005 23:29

typisk man bor i hovedstaden Smiley


J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 19-07-2005 23:35

Jeg tror det ikke! Danmerk er for lille og har ikke stor betydning! vis dekan rame england eller usa gør de det!


Bambi
Bambi

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 20-07-2005 00:15

AND > Utroligt så enig jeg kan være med dig!Smiley

Hvis jeg bliver sprunget i luften og dør, kan jeg sådan set være ligeglad, for så er det overståetSmiley


Morten
Morten

15
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 20-07-2005 00:51 - Redigeret 20-07-2005 00:52

Ja der er jo truet med at DK og Italien er næste ofre. Om der er noget om det kan man ik sige, men umuligt er det da nok ikke. En eller anden dag skal det vel nok kunne ske. Men jeg tror dog også der er en chance for at de bare skræmmer os for at stoppe samarbejder med USA. Hvilket ikke vil virke tror jeg....tværtimod.
Og skulle det ske er jeg noget i tvivl om at det vil ske i Kbh. Ville det ikke være lidt for oplagt? Nærmere en af de større provinsbyer måske.


Monzii
Monzii

16
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 20-07-2005 02:54

Det ville da også være dumt at gøre det i Danmark for så rammer de mange af deres egneSmiley Men de har jo set at ''Danmark'' og Bush er venner, og de ka' vist ikke så godt li' Bush..Smiley Men HVIS de laver terror mod Danmark for de ballade med mig Smiley Smiley


J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 20-07-2005 02:56

Og mig!!! J3pseN Og MonZe tar ud for at stoppe terre!!! Smiley


Triforce
Triforce

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 20-07-2005 11:51

Haha. Jeg så kommer Danmarks kæmpe hær Smiley.

Men jeg tror ikke der kommer Terror i danmark. Landet er simpelthen for lille og ubetydeligt. Vi er ikke engang 1/10 af en stat i USA som stadig er deres primære mål.

Selv hvis det sker skal vi ikke lade vores politiske holdninger blive ændret. Så viser man jo bare at terror virker.


Malu
Malu

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 20-07-2005 12:49

Enig med Triforce Smiley Jeg mener desuden, at det er dumt at gå rundt og være bange for, at en bombe sprænger (eller hvad nu ellers terroristerne kan ryste op af ærmet), da frygten hæmmer en og derved gør, at man måske ikke kan fungere fuldt ud i hverdagen. Jeg tror jeg vil hen til, at hvis frygten overtager det hele eller en del af en liv, opnår terroristerne det de vil og det vil være nederlag for os.


Christian Jessen
Christian Jessen

5
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 20-07-2005 13:05

Jeg frygter mere politikernes reaktion, end en bombe. HVIS der kom terrorangreb mod Danmark; hvordan ville politikerne så reagere?

Det jeg er mest bange for er socialdemokraternes reaktion; hvis de vil begynde og kæmpe for at få vores soldater ud af Iraq, så mister jeg virkelig alt respekt for dem. Det er det værste der kunne ske; for så giver vi jo op overfor terroristerne. Jeg snakkede med en den anden dag, som bare syntes det ville være godt hvis vi trak vores tropper ud af Iraq nu... Er det ikke ret snæversynet? Vi er gået ind i det her, og nu skal vi altså gøre vores arbejde færdigt! Jeg har absolut ingen respekt for lande/regeringer som er gået ind i det her, og så begynder at snakke om at forlade det. Værre kan man ikke gøre det for sig selv, for det gør bare terroristerne ENDNU mere engagerede, og giver dem endnu flere grunde til at lave terrorisme.
Min holdning er at vi for alt i verden ikke må bøje os for terroristerne.

Om der så kommer terrorisme i lille Danmark, ved jeg ikke. Om det er mere end trusler kan man ikke så, og sådan som vi sørger for vores invandrer, håber jeg virkelig ikke de så meget som tænker på den slags. Jeg tror ikke de har nogen celle i Danmark som er stor nok.


AND
AND

614
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 20-07-2005 15:45

Jeg er enig i, at det ville være dumt at trække vores tropper hjem fra Iraq nu, men jeg synes generelt at det var en kæmpe fejl fra vores regering at sende lade os deltage i krigen i første omgang... Nu er jeg så også venstreorienteret, men jeg mener at det var en meget umoden beslutning fra Fogh Rasmussen og co. at deltage i en krig, hvor grundlaget har vist sig at være det rene opspind.

Jeg mener ikke at man kan sige det nok: Der var INGEN biologiske eller kemiske våben at finde i Iraq, og det var jo netop med begrundelsen om eksistensen af disse, at den danske regering sendte vores tropper i krig. Jeg er ikke i tvivl om at vores regering virkelig TROEDE på at der var disse våben, men de havde jo tydelig vis ikke orienteret sig nok om det, for så ville vi jo ikke have stået i denne situation nu...


Super Bowser
Super Bowser

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 20-07-2005 18:06 - Redigeret 20-07-2005 18:07

I ka' tro, jeg er bange for terror i DK.


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 20-07-2005 19:59

AND: Nej der var ingen kemiske våben i Irak. Jeg er også MEGET uenig i at USA ikke lod FN undersøge tingene bedre først. Når det er sagt glemmet folk vidst at han har slået mange tusinde kurdere ihjæl i sit eget land. Lavet etniske udrensninger i ydreområderne af Irak osv. At den man er sat fra bestilling kan jeg ikke fælde en tåre over. Og jeg er sgu stolt over at DK for én gang skyld vidste lidt noss*r

Og jo jeg tror der vil kommer terror i Danmark. Vi undervudere os selv ufattelig meget herhjemme. Vi er med i sikkerheds rådet sammen med de største magter i verdenen. Vi er aktive i flere krige. Vi har fra officiel side ikke lagt skjul på vi er med til et bekæmpe terroren. Der var fuld focus verden over, på at vi havde Bush på besøg i DK (kan simpelthend ikke udstå den stodder)
Der er en grund til at Danmark bliver nævnt ved navn af terroristerne. Og selvom jeg ikke håber det sker. Ser jeg det som værende naivt at tro vi ikke bliver ramt før eller siden. landets størrelse har intet med den slags at gøre. Det er hvor aktive man er internationalt