KuvertCastlevania Dominus Colle...

KuvertGameplay-trailer for The ...

KuvertNintendo eShop highlights...

KuvertN-club streamer for en ve...

KuvertAtelier Yumia: The Alchem...

KuvertN-cast #229: Kæmpe doubl...

KuvertTales of Graces f Remaste...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertFitness Boxing 3: Your Pe...

KuvertPizza Tower ude nu til Sw...

KuvertSplatoon 3

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertPokémon Unite

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertAlternative nyheder

KuvertFilm med videospilsrefere...

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertPokémon GO

KuvertSkulle Backef Mit SMM2 Se...

KuvertTilbudstråden

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Jeg er blevet bannet.

dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 27-09-2008 18:12 - Redigeret 27-09-2008 18:13

Hej alle. Jeg ville bruge denne tråd til at sige farvel til jer alle, da jeg i dag modtog følgende besked


Hej dustman
Efter den seneste tid’s diskussioner og provokationer overfor crewet, har vi internt i gruppen bestemt at du ikke længere er ønsket på siden. Du har fået flere chancer og mere snor her på siden end nogen har fået før, dette har du ikke forstået at benytte dig af, tværtimod har du gentagne gange bevidst fremprovokeret irettesættelser, oprettet emner som langt overskrider det der hører sig til på et dansk Nintendo forum.
Vi så gerne dette havde været anderledes, men da du stadig ikke har forstået hvad bla. Holistic har skrevet til dig ser vi desværre ikke anden udvej.
Dette er en fælles beslutning af crewet, da vi både har modtaget klager over dig fra andre brugere og internt er enige i at det er det bedste både for din egen og N-club’s skyld
Er du uenig i denne beslutning kan du tage den op med Holistic da han er chefmoderator for N-club.
Din banning træder i kraft i fra d. 28-09-2008



Jeg har ikke erfaring med at "holistic" er så god til at kommunikere og forholde sig sagligt til ting (no offense), så jeg ville lave denne tråd i stedet og sige hej til alle jer som har skrevet med mig her på siden. Har haft nogle gode debatter til tider (når mine tråde ikke er blevet lukket)


Omkring selve banningen trådte den i kraft efter de sidste par posts i denne tråd:

http://www.n-club.dk/fora/emner/164007

Hvor jeg spurgte til hvorfor en tråd var blevet lukket, og ikke rigtig fik noget svar. Jeg spurgte igen, men som i kan høre gik jeg åbenbart over stregen her, selvom jeg dog føler at jeg næsten var den eneste, der forblev på topic i den tråd.

Som mange ved har jeg stillet nogle spørgsmål til crewet på det sidste, hvilket de tilsyneladende har følt sig provokeret af.

For at bringe en gammel pointe op er denne banning det ultimative udtryk for at n-club's regler overhovedet ikke er noget udtyrk for hvilke regler der gælder på siden.

Jeg vil også i denne tråd opfordre til en debat af n-clubs regler, hvorvidt de overholdes og hvordan siden styres.

Jeg kan ikke se at denne tråd bryder nogen regler, så kan ikke se nogen grund til at den skulle lukkes. Den er blot ment som en debattråd.

Jeg håber at I bliver glade for siden uden mig Smiley er jeg sikker på at nogen nok skal blive. Jeg mener bare personligt at det er forkert at banne nogen, der ikke har brudt reglerne. Alt hvad jeg har gjort er efter min mening at stille spørgsmål til det yderst mærkværdige og dynamiske regelsæt her på "n-club".

Anyway, til dem der interesserer sig for det kan jeg nu findes et andet sted på internettet og på msn tykkesvin900@msn.com Smiley

THE CHAINSAW TWIRLS INTO THE CROWD, RIPPING APART FLESH AND BONES. I HEAR THE SOFT STEPS OF MY BEST FRIEND APPROACHING THE FEAST OF HER LIFE. HER MOUTH RIPS THROUGH THE BONES, CRUSHING THEM WHILE THE BLOOD IS DRIPPING FROM HER DISFIGURED FACE. WE ARE HOME.
Jainay
Jainay

2
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 27-09-2008 18:18

Jeg synes personligt N-club bliver styret helt fint, og du faktisk en gang imellem går over stregen. Det der med at spørge hvorfor et 1 år gammelt emen er lukket, er da det mest ligegyldige nogensinde. Havde du overhovedet kigget emnet igennem først? Altså, så ville du da nok have kunne indset, "Nå ja, det er da vist blevet besvaret, og der er nok ikke så meget at komme efter nu, andet end en masse folk med Off-Topic snak."

Men ærgerligt det skulle gå så vidt til at du skulle bannes.


ProPokémonMeztarh
ProPokémonMeztarh

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 27-09-2008 18:21

Der forsvandt den sidste grund til stadig at være på NC ='(


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 27-09-2008 18:21 - Redigeret 27-09-2008 18:24

Janai:
Tja, n-club's moderatorer har før lukket emner 3 år efter de er lavet, så kan ikke rigtig se hvad der er galt i at jeg spørger om det.

Selv hvis nogen synes det er ligegyldigt gør vel ikke man ikke må spørger Smiley er da ufattelig mange tråde i off-topic som jeg fx synes er "ligegyldige", men ville da aldrig sige at der var noget galt i at folk skrev ting som jeg fandt "ligegyldige".
Moderatorer har selv skrevet at emner ikke skal lukkes bare fordi der gås off topic, og de bliver normalt heller ikke lukket hvis spørgsmålet er besvaret (med mindre topicstarteren beder om det) så det var derfor jeg spurgte. Man behøver jo ikke svare hvis man synes det er så ligegyldigt

Men sådan har det jo været i et stykke tid her Smiley Jeg er ikke så god til at gætte reglerne.

ProPokémonMeztarh og ToTola: Tak for støtten Smiley men jeg må jo bare prøve at se om der er plads til mine emner et andet sted så.


Mogen Mewtwo
Mogen Mewtwo

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 27-09-2008 18:25

ProPokémonMeztarh skrev:
Der forsvandt den sidste grund til stadig at være på NC ='(




SÅ enig!


Holistic
Holistic

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 27-09-2008 19:01

Vi er altid åbne for kritik og foreslag, bare det er konstruktivt og ikke lavet for kun at provokere.


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 27-09-2008 19:01

Farvel. Ses på N-Gamez Smiley


BonusNinja
BonusNinja

1737
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 27-09-2008 19:06

Øv, det er jeg ked af at høre. Du er en af grundene til, at jeg stadig besøger N-club. Synes, at mange af dine emner er gode og "forfriskende", men nogle af emnerne har også været waaay out (fx nekrofil-emnet). Jeg tror ikke, du har gjort det nemt for crewet med dine evige spørgsmål om, hvad der er tilladt og ikke er tilladt osv. Og på baggrund af det, kan jeg på en måde måske godt forstå deres beslutning.

Men altså, du er jo ikke typen, der laver ligegyldig spam, og man kan sagtens tage en 100 % fornuftig diskussion med dig. Du har endda været bruger på N-club i længere tid end næsten alle i crewet. Med det prøver jeg at sige, at jeg har på fornemmelsen, at der har været en brist i kommunikationen mellem dig og crew. Måske har deres tilgang været for aggressiv. Hvad ved jeg.

Kan godt være, du ikke er den eksemplariske forumbruger (eller forumburger Smiley), men du har åbenbart været lidt for grænseoverskridende til, at crewet vil tolerere det. Mange af dine indlæg har også været fokuseret på regler - hvad man må/ikke må. Personligt mener jeg, at mange af dine spørgsmål - i den forbindelse - kunne være blevet besvaret med lidt sund fornuft fra din side. Jeg kan ikke lade være med at få bare lidt medlidenhed med de crews, der har brugt lang tid på at give dig svar på alle de der regel-spørgsmål, lol.

Jeg modsiger vist rimelig meget mig selv i det her indlæg Smiley Men for at konkludere, så tror jeg, at din banning kunne være undgået, hvis der havde været en mere positiv dialog mellem dig og diverse crews. For - som sagt - du er jo ikke lige typen, der spammer og alt det der. Du er bare en anelse grænseoverskridende.

Og helt til sidst: Mht. "Pokemon Koder"-tråden, så var det mig, der dengang fik det låst. Synes ærlig talt, det fremgår meget tydeligt, hvorfor den blev låst, hvis man bare tager et kig på indholdet. Det ville være 1.000 gange nemmere at oprette en ny tråd med samme emne, i stedet for at bruge en time på at slette alle spam-indlæggene Smiley

Anyway, you will be missed, dustie Smiley


Zag
Zag

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 27-09-2008 19:20

Ses jo nok der over dustman Smiley



Moses
Moses

90
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 27-09-2008 19:20

hvorfor blev dustman bannet før tid ? Smiley og hvorfor blev han's tråd lukket ned ? vi ses på en anden N side Smiley


ZerX
ZerX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 27-09-2008 19:27

Det er jo netop de grænseoverskridende emner som holder en debat og et forum igang ... Og hvis ikke man har lyst til at læse de emner har man da valget at lade være med at gå ind på dem >.> De overtrådte jo ikke N-clubs regler...


NessXX
NessXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 27-09-2008 19:32 - Redigeret 27-09-2008 20:42

Åhh :/

Du var aktiv og meget venlig.

Vi vil savne dig held og lykke frem over Smiley

Ps: ses på n-gamez Smiley

Pss: er faktisk selv blivet banned fra andfan.dk da jeg var lille xD


Don Joko
Don Joko

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 27-09-2008 20:35

Syntes det er latterligt du er blevet bannet! tror mange syntes det var nogle interessante emner du lavede - og ja måske grænseoverskridende! men som Anders Fogh sagde det under Muhammed-krisen, hvor ytringsfriheden vor i fokus (ligesom her åbenbart!! ) : hvis ikke der er nogle der overskrider grænserne, så udvikler samfundet sig aldrig!! Hvordan skal N-Club ændre sig nu, uden Dustman???

SUK..

Du vil blive savnet!

PS. godt være jeg ikke debatterede i dine emner dustman, men jeg læste dem altid.. de var nu engang det mest interessante..


Holistic
Holistic

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 27-09-2008 20:38

Der går rigtig mange ting forud for denne banning. Også en del PB's, dustman og crew imellem.

Han har fået 1000vis af chancer og andet igennem tiden, netop fordi han ud over hans mere provokerende emner og hans konstante udfordring af crewet, netop også laver fede og interesante emner. Han har været bruger på siden længe og har generelt også altid hjulpet andre brugere.

Ingen af os i crewet har noget som helst personligt imod Dustman, dette var bare den eneste udvej efter de sidste 14 dage pb's frem og tilbage.


SimonAndersen
SimonAndersen

11
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 27-09-2008 20:50

han gjorde det i en god sag.. det er jo latterligt at blive bannet naar man ik har gjordt noget der staar i reglerne man ik maa


Jainay
Jainay

2
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 27-09-2008 20:59

Jeg forstår seriøst ikke hvorfor i er "sure" på N-club, og ikke forstår deres valg. De har jo advaret ham 1000vis af gange, og hvis han ikke forstår en henvendelse fra et Crewmember, så fatter jeg egentlig heller ikke hvad man vil lave her.

Nu synes jeg næsten heller ikke dustman har lavet andet end at finde på nye måder at pisse crewet af her på det sidste. Jeg prøver overhovedet ikke at være ond mod dustman her, jeg siger bare det jeg ser.