KuvertSuper Mario Party Jambore...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertAce Attorney Investigatio...

KuvertNy Nintendo Direct annonc...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertNy trailer for Mina the H...

KuvertDLC-udvidelse til Bloodst...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertE3 2021 - og des lige

KuvertYooka-Laylee

KuvertFire Emblem Heroes

KuvertNintendo Switch

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Jeg er blevet bannet.

dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 27-09-2008 18:12 - Redigeret 27-09-2008 18:13

Hej alle. Jeg ville bruge denne tråd til at sige farvel til jer alle, da jeg i dag modtog følgende besked


Hej dustman
Efter den seneste tid’s diskussioner og provokationer overfor crewet, har vi internt i gruppen bestemt at du ikke længere er ønsket på siden. Du har fået flere chancer og mere snor her på siden end nogen har fået før, dette har du ikke forstået at benytte dig af, tværtimod har du gentagne gange bevidst fremprovokeret irettesættelser, oprettet emner som langt overskrider det der hører sig til på et dansk Nintendo forum.
Vi så gerne dette havde været anderledes, men da du stadig ikke har forstået hvad bla. Holistic har skrevet til dig ser vi desværre ikke anden udvej.
Dette er en fælles beslutning af crewet, da vi både har modtaget klager over dig fra andre brugere og internt er enige i at det er det bedste både for din egen og N-club’s skyld
Er du uenig i denne beslutning kan du tage den op med Holistic da han er chefmoderator for N-club.
Din banning træder i kraft i fra d. 28-09-2008Jeg har ikke erfaring med at "holistic" er så god til at kommunikere og forholde sig sagligt til ting (no offense), så jeg ville lave denne tråd i stedet og sige hej til alle jer som har skrevet med mig her på siden. Har haft nogle gode debatter til tider (når mine tråde ikke er blevet lukket)


Omkring selve banningen trådte den i kraft efter de sidste par posts i denne tråd:

http://www.n-club.dk/fora/emner/164007

Hvor jeg spurgte til hvorfor en tråd var blevet lukket, og ikke rigtig fik noget svar. Jeg spurgte igen, men som i kan høre gik jeg åbenbart over stregen her, selvom jeg dog føler at jeg næsten var den eneste, der forblev på topic i den tråd.

Som mange ved har jeg stillet nogle spørgsmål til crewet på det sidste, hvilket de tilsyneladende har følt sig provokeret af.

For at bringe en gammel pointe op er denne banning det ultimative udtryk for at n-club's regler overhovedet ikke er noget udtyrk for hvilke regler der gælder på siden.

Jeg vil også i denne tråd opfordre til en debat af n-clubs regler, hvorvidt de overholdes og hvordan siden styres.

Jeg kan ikke se at denne tråd bryder nogen regler, så kan ikke se nogen grund til at den skulle lukkes. Den er blot ment som en debattråd.

Jeg håber at I bliver glade for siden uden mig Smiley er jeg sikker på at nogen nok skal blive. Jeg mener bare personligt at det er forkert at banne nogen, der ikke har brudt reglerne. Alt hvad jeg har gjort er efter min mening at stille spørgsmål til det yderst mærkværdige og dynamiske regelsæt her på "n-club".

Anyway, til dem der interesserer sig for det kan jeg nu findes et andet sted på internettet og på msn tykkesvin900@msn.com Smiley

THE CHAINSAW TWIRLS INTO THE CROWD, RIPPING APART FLESH AND BONES. I HEAR THE SOFT STEPS OF MY BEST FRIEND APPROACHING THE FEAST OF HER LIFE. HER MOUTH RIPS THROUGH THE BONES, CRUSHING THEM WHILE THE BLOOD IS DRIPPING FROM HER DISFIGURED FACE. WE ARE HOME.
The Terminator
The Terminator

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 29-09-2008 17:51

Ved ikke om det kan nå`s men også et farvel fra migSmileySmiley


Magtail
Magtail

21
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 29-09-2008 21:57

Jeg elsker det dobbelte kor Smiley

RIP dustman!


powerfull499
powerfull499

0
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 29-09-2008 22:26

N-Club skal være en side for alle. Ikke kun for børn, men simpelt hen for alle.

Hvis det kun var for børn, ville det være latterligt, sådan man næsten kunne komme til at grine.. lol. N-Club - KUN FOR BØRN XD. Sådan er det heldigvis ikke. Det er for alle aldre.

Smiley


Tupiaz
Tupiaz

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 29-09-2008 23:59

Berntsen skrev:
Så kan i da bare lave et +16 filter i kan sætte på nogle af de mere specielle emner. For, i realiteten vil man jo ikke kunne have mulighed for at kunne diskutere og lave nyheder om spil som manhunt, resident evil og lign., fordi content er for skræmmende for mindre børn? Og nej, det er ikke noget andet, jeg vil endda sige det kan være værre - da screenshots, altså billeder, kan gøre mere end tekst, i min opfattelseSmileyDa jeg ikke følger dette er besvaret ordenligt, vil jeg fremhæve det igen.

Da snak om bombeplaner, mord ect. alt sammen er ulovligt er dette noget som ikke MÅ finde sted på n-club, så enkelte er det.

Men forskellen på at diskutre mord,vold ect og så til at gøre det viratuelt er for mig meget lille.

Jeg finder det igen mystisk at man ikke må diskutere forskellige seksuelle tilbøjligheder (jeg siger ikke siden skal acceptere links, men DISKUTERE9. Men man godt må snakke om hvilken zelda figur man går i seng med. For mig komme det mere eller mindre ud på et.


lewaan
lewaan

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#50 - Skrevet 30-09-2008 10:58

Det var da utroligt at det skal være så svært, at skelne mellem hvad der er passende at diskutere, og hvad der ikke hører til på en side som n-club.
At dustman ikke er blevet bannet tidligere kan jeg ikke forstå, da han længe har leveret første klasses trolling. Men et permaban, føler jeg måske er lidt over the top. Det er jo ikke godt for et community at banne veteran medlemmer.