Nintendo World Championsh...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Koncert-tråden!

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 06-04-2012 09:44 - Redigeret 21-07-2012 01:20

Er der nogen festivalgængere herinde? Tråden er tiltænkt både at snakke om tidligere års festival-oplevelser, men især at snakke om hvis man skal afsted i år, hvor man skal hen, hvem man skal ligge med, hvad man skal høre og så videre.

Jeg overvejede forrige år virkelig at tage på Skive Festival, idet både Green Day og MIKA spillede der, samt en masse andre. Da jeg manglede nogen til at tage med mig blev det desværre ikke til noget.

Jeg har været på Roskilde én gang, i 2009, hvor det var sammen med nogle andre venner der heller ikke havde prøvet det før og det var et år med meget god musik, så jeg var godt tilfreds. Dog er musikken, hvem jeg kender, og hvem jeg skal ligge i lejr med alle meget store dele for mig når jeg vælger om jeg skal med bestemt år, og det fangede mig ikke rigtig i 2011 og har heller ikke gjort det endnu i år. Jeg følger dog stadig annonceringerne med MEGET stor interesse.

I 2010 var jeg dog afsted én dag, om lørdagen. Det var godt nok dyrt i forhold til at én dag koster det halve af hele ugen, men når jeg kunne nyde vejret uden bagage, besøge en masse venner og se 4-5 koncerter med bands jeg rigtig godt kunne lide, så når man så det på den måde virkede det som en meget billig billet, så det gjorde mig ikke så meget. Dét var en god dag ;D

Jeg overvejer at tage på Roskilde Festivallen i år, men vil gerne prøve at ligge med nogle andre end dem fra mit studie. Desuden er det omtrent

33% hvem jeg skal ligge med
33% hvem jeg ellers kender der skal med
34% hvem der spiller der det år

Som afgører om jeg skal med. Og musikken er jeg ikke vildt imponeret af indtil videre. Det er nogle store navne, bevares, men der er ikke nogle jeg tænker jeg bare må komme afsted for at høre, som der har været i 2009 og 2010.

martinmartin
martinmartin

1033
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 13-04-2012 11:10

Jeg har selv været på Roskilde festivalen et par gange. En gang på Forma Nova, som jeg ikke er sikker på eksistere mere.

Jeg ved ikke. Mit forhold til festivaler bliver mere og mere anstrengt. Sidste gang jeg var på Roskide var det nærmest en fejl. Alt for mange fuldemennesker til at ødelægge koncerterne og bare være upassende. Hele druk og rusmiddel aspektet af - Roskilde festival i al fald - det at være gænger til sådan et event tiltaler mig så uendelig lidt.

Og det er som om at de koncerter, som der er til festivaller altid er i den dårligere ende, end hvis jeg så bandet spille til deres egen koncert. Der er sikkert folk, der får gode oplevelser af det, men jeg synes tit lyden er dårlig og stemningen tit tvivlsom.

Jeg så Wolves in the Throne Room, da jeg sidst var på Roskilde festivalen og at spille atmosfærisk og apokalyptisk natur black metal klokken halv fem en sommer dag holder ikke en meter. Specielt ikke, når halvdelen af menneskerne er så fulde at de skaber en enormt dårlig stemning.

Alligevel!

Der er Heavy Days in Doom Town festivalen i København næste måned, hvor at Noothgrush og Aldebaran spiller, hvilket godt kan blive rigtig godt. Jeg får muligvis ikke selv købt billet, da de i følge dem selv sælger ret godt. Men den kunne jeg godt finde på at tage til.

Så fik jeg i mandags fortalt at Esoteric skulle spille Kill Town Death Fest til august, hvilket jeg er nød til at tage til. Necros Christos, der har lavet en ret fed split med Teitanblood kommer også, plus det er jeg blevet anbefalet Hooded Menance (der også spiller), men har ikke tjekket det ud endnu.

Ellers overvejede jeg et par black metal festivaller sidste år og tilbage i 2009 var jeg ret hooked på at tage til WGT i Tyskland, men kom aldrig afsted.

Men ja. Hvilke bands træk dig til Roskilde festivalen i 2009 og 2010? Jeg husker bare at disse programmet helt vildt de år, som det elitære røvhul jeg er, hah.


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 13-04-2012 11:29

Jeg synes at dette års Roskilde-lineup virker ret dårligt indtil videre - men det kommer jo nok.

Lige nu ser både Northside (med blandt andet The Stone Roses) og Way Out West (med blandt andet Blur, Refused og The Black Keys) meget mere interessante ud - og så tror jeg også at der er en meget andet stemning Roskilde (i hvert fald på Northside). Jeg tror (og håber) at fuldemandsaspektet ryger lidt i baggrunden, for uanset hvor meget jeg elsker at tage en øl eller fem, så er det altså for en fed omgang koncerter at jeg tager på en festival.

Uanset hvad, så håber jeg at tage til enten Northside eller Way Out West sammen med en lille gruppe venner, her til sommer - eller Roskilde, måske. For mig er det meget de små bands nederst på plakaten som afgør hvor jeg tager hen, tror jeg - fx står Bob Mould, som kommer og spiller hele Copper Blue pladen, nederst på Way Out West-lineuppet, men samtidig er han en af de personer jeg ville give en nyre for at se give den gas (og det er jo nok en af de få umiddelbare chancer jeg lige får for at høre hele Copper Blue live).

Ej, sådan en sommertur over til en festival, med nogle ligeledes musikinteresserede kammersjukker som rent faktisk er fine mennesker, det lyder altså bare bedre end at ende i en stor hashhule sammen med resten af gymnasiet på Roskilde. Tror også at man kan få en noget anderledes oplevelse af det, hvis man kun lige kender sin egen lille klynge af fire-fem mennesker, på en festival - specielt i form af at man støder på en hel del flere nye mennesker.

Nuvel, nu glæder jeg mig i hvert fald bare til at se hvad der ellers kommer op på diverse lineups. Way Out West har gang i at afsløre et par stykker i dag, og den ene af dem er vidst Arctic Monkeys - det er jo ikke helt galt.


martinmartin
martinmartin

1033
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 13-04-2012 11:44

Jeg er helt enig i at Roskilde programmet i år er enormt dårligt. Men jeg vil så sige at det har det været længe, høhøhø. Jeg synes også Copenhell programmet er elendigt.

Det er et vildt at Northside har fået Stone Roses på plakaten, selvom jeg overhovedet ikke kan med indie og brit rock tingene.

Det er dog ret vildt at Bob Mould står så lavt. Jeg havde faktisk troet at han ville stå langt højere på plakaten.

Bob Mould fik mig dog først til at tænke på Bobb Trimble, som jeg faktisk lige formåede at forveksle ham med og du havde næsten solgt en tur til Göteborg.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 13-04-2012 12:15

I år har jeg kun planlagt Rock am ring!
Der er et fedt lineup, og alle billeter er udsolgt. Mig og 2 venner tager sammen derned og rocker den ud.

Måske skal jeg også til Bork havne festival, men det er ikke sikkert. Der er noget bøvl med at finde et overnatningsted, og aftale andre ting.

Det er i øvrigt første år jeg har planlagt at jeg vil tage til nogen festivaller overhovedet, så jeg er spændt på det.


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 13-04-2012 12:36

Har overvejet CopenHell, men synes deres lineup er ret dårlig.. Generelt erden lidt for ensidig til den hårde side i henhold til min smag, men jeg må jo så nok bare indse, at jeg ikke er målgruppen haha Smiley

Overvejede Sweden Rock (http://www.swedenrock.com/), men droppede det igen, fordi jeg fandt ud af, at jeg er i Frankrigpå det tidspunkt. Så går det jo ikke. Så nu bliver det nok kun til RIngsted festivalen sammen med familie og venner. Desværre er deres program heller ikke særlig godt IMO, men jeg glæder mig da til at gense Led Zeppelin Jam og DAD!


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 01-05-2012 09:36

Var der nogen der så annonceringen af plakaten for Roskilde Festival 2012 live på nettet? Jeg synes ikke den var synderligt godt. Jack White har jeg hørt lidt fra siden og ville helt klart se ham, omend jeg meget hellere ville have hørt White Stripes - lidt umuligt desværre. The Shins og First Aid Kit er også lige mig og bestemt noget jeg ville se hvis jeg alligevel var, men der er stadig intet der gør at jeg bare MÅ afsted. Håbede lidt på Mumford & Sons.

Derfor har jeg nu fundet Northside, en festival i Århus i næste måned. Kender nogen af jer den? Der spiller både Snow Patrol, When Saints Go Machine og især Mumford & Sons - alle tre bands som jeg meget hellere ville se end det Roskilde tilbyder, så overvejer virkelig at tage afsted. Skal bare lige finde nogen at gøre det med! Kashmir er også formidabelt, men har set dem et par gange før, så er ikke noget der trækker SÅ hårdt.


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 01-05-2012 10:02

Jeg har vist allerede nævnt Northside på siden før, og har også bestemt mig for at jeg tager afsted nu Smiley.

Bombay Bicycle Club er også et must deroppe, hvis man er til Mumford & Sons, og Little Dragon er også ret fede.
The Stone Roses bør man heller ikke, på nogen måde, gå glip af. Billeten koster jo også kun nogenlunde det dobbelte som en af deres koncerter i England (det er til gengæld også rimelig vildt at have Primal Scream og Beady Eye til at varme op for en), så pengene virker til at være godt givet ud.


Pieyanthikos
Pieyanthikos

2743
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 01-05-2012 22:24

Jeg har ikke været på Northside, men kender flere der syntes godt om det sidste år.. de vil helt sikkert anbefale det. Programmet er også ret stærkt i år - Asteroids Galaxy Tour Justice er i hvert fald ikke dårligt!


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 29-06-2012 12:19 - Redigeret 29-06-2012 12:20

Var der nogen der endte med at skulle på Roskilde?

Jeg er kan mærke jeg er ved at blive gammel allerede, synes ikke så godt om musikken på Roskilde i år, men I aften skal jeg til gengæld ind og høre Kim Larsen i Tivoli, hvis vejret arter sig nogenlunde - og jeg glæder mig Smiley

EDIT: Jeg endte forresten med ikke at købe billet til Northside, så kom ikke afsted. Det gjorde dog også at jeg var ENORMT lettet da jeg fandt ud af dagen før koncertet at Mumford and Sons, som jeg ville have taget derover for primært, havde aflyst deres optræden på festivallen! Smiley


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 29-06-2012 17:28

Northside var godt nok en fed festival. Selve organiseringen har altså været helt i top her. På intet tidspunkt var der køer for at komme ind, ingen mangel på mad eller drikke i år og hvad ved jeg. Det hele forløb godt nok flydende.
Stor tommelfinger opad for gratis regnslag og rene toiletter gennem alle 3 dage (!) i hvert fald.

Selve musikken var også godt organiseret. Er ret vild med, at have to scener, så man kan køre koncerter med passende små mellemrum mellem hinanden, uden at de dog ender med at ligge oven i hinanden. Der var godt nok også mange kunstnere, som gav den hele armen. The xx leverede noget af et show, under et af de helt store skybrud, med masser af blæst. Det så åndssvagt fedt ud, at scenen stod under et par centimeter vand og regnen føg rundt derude, mens at de tog det lige så godt som publikum.
The Asteroids Galaxy Tour var også rigtig fede, og Bombay Bicycle Club tog godt nok en stor håndfuld hjerter med hjem lige bagefter - specielt da de kastede sig ud i deres live-udgave af Ivy & Gold, lige da solen endelig poppede frem. Tilfældigvis havde jeg LIGE været henne og hente is, da vi tænkte "nu regner det i det mindste ikke". Nøj, der blev danset rundt.

Faktisk var specielt lørdag og søndag spækket med gode bands. Helt klart det værd, selvom at VETO ikke ligefrem er en tilfredsstillende erstatning for Mumford og drengene. Jeg har i hvert fald fuld tillid til, at Northside kan smække en lige så fed festival op næste år. Så længe de ikke går helt galt i byen med deres line-up (og kan de det?) eller at jeg har en eksamen dagen efter, som ikke er en 24-timers, så tager jeg afsted igen Smiley.


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 01-07-2012 00:45

Skal på Vig festival i år. Glæder mig, omend meget af musikken er liiidt kedeligt. Godt man har mange venner der til at pifte festen lidt mere op. Smiley Det er btw. min første festival, derfor glæder jeg mig afsindigt meget til en 4-5 fede dage med vennerne Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 03-07-2012 12:18

Northside lyder nice. Hvis musikken er lige så nice næste år må jeg tage afsted der. Det er lidt sjovt, havde præcis samme problem forrige år med Skive Festival (ville gerne se Green Day og Mika blandt andre). Jeg kom forresten ikke til Kim Larsen, vejret var virkelig dårligt. Så hører jeg noget af det nu - kan stadig forestille mig han er ret nice live, men det må blive en anden gang.

Til gengæld havde jeg fået job i Parken i går med at hjælpe med til opsætningen og forløbet når Madonna skulle spille der. Der var godt nok party, er første gang jeg har været i Parken på trods af jeg kun bor 4 km derfra! Smiley


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 06-07-2012 16:11

Synes lige vi skal bringe tråden her op igen, når nu der er godt gang i Roskilde Festival, mens at Way Out West går AMOK med deres line-up.

Nøj, der er altså en helvedes masse gode kunstnere derpå. I forgårs proppede de Kraftwerk på, og så i dag røg Mogwai fandeme også lige på listen. Det er simpelthen stjernespækket - jeg kan ikke forstå, hvorfor Roskilde ikke kan finde ud af at lave et line-up der er bare halvt så godt.




Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 06-07-2012 16:14

Det er stadig ikke vildt meget mig, men alene Florance + The Machine trækker mere i mig end nogen kunstner på Roskilde gjorde.


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 06-07-2012 16:47

Nu kommer det vist rimelig meget an på hvilken slags musik man er til, Jakob Smiley Der er ikke ét eneste band på det line-up, der siger mig noget som helst - kender nok kun 5 % af de bands der er nævnt, og dem jeg kender (Kraftwerk, Blur, og andre), er ikke noget jeg finder særlig interessant Smiley