Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Må Du...?

J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

Skrevet 23-06-2005 23:27

Jeg ville bare spørge om i må drikke Alcohol...? Jeg må gerne, men bare ikke hjemme ved andre... Kun hjemme ved mig selv vis jeg har nogen på besøg, må vi gerne drikke øl og sprut...!

Alder 13 Snart 14...

"If you get a knife from behind, then you're nice and in front" - Mr. Skinner
Louise Wielandt
Louise Wielandt

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 26-06-2005 20:31

Ja, det er lort - når man får for meget. Det er desværre det samme med alt i verden, spiser du for meget slik, går det galt. Udsættes du for for meget sollys, går det galt. Men alt med måde; drikker man 5 øl én gang om måneden, får du ikke problemer med den lever pga. alkohol. Spiser du kun slik om lørdagen, får du ingen problemer grundet det.
Efterhånden siger jeg bare det samme igen og igen Smiley Pas på når I drikker; det kan gå galt meget hurtigt, men drikker man en smule, tager man ingen skade!


Undeath
Undeath

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 26-06-2005 20:35

Da jeg er over 18 er der ikke rigtig nogen der har noget at skulle have sagt, men mine forældre har tilladt mig at drikke siden jeg var 15. Jeg drikker mig fuld en gang imellem, og nyder en enkelt genstand lidt oftere (det er ofte meget bedre end at drikke sig bevidstløs). En enkelt øl kan være meget godt til at hjælpe en med at falde i søvn hvis man er nervøs for et eller andet (f.x. en eksamen dagen efter), blot man ikke gør det alt for ofte.


Matthias Aurelian
Matthias Aurelian

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 26-06-2005 20:38 - Redigeret 26-06-2005 20:39

Louise: Det er så ikke rigtigt. Selv små mængder skader MEGET når det gælder rusmidler. Nogle mennesker er bare genetisk/arveligt bedre rustet imod det pga. deres reserver og modstandsdygtighed, så det SER UD SOM OM at de sagtens kan tåle det.
Ja det er heller ikke sundt at spise for meget, eller at spise slik.
Man kan også dø af at drikke vand, hvis man drikker for meget på en gang (mange litter), så sker der osmose i kroppen, og så dør man, men det kan ikke sammenlignes med virkningen af alkohol.
Der er mange ting der er farlige eller giftige i denne verden, men det er ikke grundlag til at man kan sige, *nå man kan ikke undgå alt*, og så bare gøre det. Så udtrykket "alt med måde" skal ikke tage for bogstaveligt.

Men min mening er også, at hvis folk vil drikke (eller andet), så ved de som regel hvad det gør ved dem, og så gør de det bare alligevel. Min instilling er at hvis folk vil drikke så siger jeg ikke noget til det, men jeg vil ikke lægge skjul på hvad det er.


Louise Wielandt
Louise Wielandt

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 26-06-2005 20:46

Ja, men så er det at man skal kende sine grænser, hvilket i bund og grund er det livet handler om. Såjo, alt med måde gælder. Det handler om at vide hvor meget du kan tage af hvert. Alt er relativt. Det du siger et en lille smule, kommer HELT an på personen. Jeg har det lidt på samme måde som dig, hvis jeg ser folk som drikker sig helt lamme, frivilligt, så vil jeg heller ikke lægge skjul på hvad det er, men hvis folk vil drikke én øl, og de ved de kan tåle det, så siger, jamen værsgod!


Matthias Aurelian
Matthias Aurelian

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#50 - Skrevet 26-06-2005 20:52

Okay, så er vi også stort set enigeSmiley (overtolkede dit første indlæg).

Men nu skal vi også tilbage til emnet om man må drikke og i så fald om man gør. Ikke mere med hvad det gør ved en (som jeg selv så smukt begyndte at snakke/diskutererSmiley)


Dingler
Dingler

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#51 - Skrevet 26-06-2005 21:34

Forstår i ikke at alkohol er meget farligere en hash!? Jeg mener blot med mit udsagn at hvis i vil lade jer beruse, så gør det da for fanden i det skønne naturprodukt som hash nuengang er! Istedet for at fylde jer med diverse syntektiske stoffer og andet! Ryg hash, hvis i vil beruse jer!


Matthias Aurelian
Matthias Aurelian

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#52 - Skrevet 26-06-2005 21:39 - Redigeret 26-06-2005 21:43

Hash er ikke bedre, det er mindst lige så vanedandende, og skadeligt som alle andre rusmidler. Kortidshukommelsen og koncentrationen er noget af det man tydeligt skader med hash. Kan godt værre at der er ting hash ikke skader som alkohol skader, men de er begge tydeligt skadelige. Og det med at hash er et "mildt" rusmidel passer i den forstand, at det er mildt i forhold til andre, så ja det er noget af det mest "ufarlige", men ikke mindre end alkohol (dvs ikke ufarligt.)


Louise Wielandt
Louise Wielandt

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#53 - Skrevet 26-06-2005 21:48

Hm.. Så er det nu den lille kemiker i mig skal komme frem, og sige at alkohol er mindst ligeså naturligt som hash. Alle de stoffer du kan finde sammen med alkohol som ER syntetiske, kan meget sagtens også være i en joint. Og så beder vi dig IGEN lade være med at opfordre til afprøvning af rusmidler. Du må meget gerne udtrykke din holdning, men omformuler venligst dine indlæg så.


J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#54 - Skrevet 26-06-2005 21:52 - Redigeret 26-06-2005 21:54

Jeg ved godt at jeg ikke er Moderater eller Admin, men jeg synes ikke at du skal Anbefale Hash Dingler...! Tror jeg nok du hedder! Smiley

Den basked jeg hentyder til
Blev slettet i mens jeg skrev min besked så Undskyld at jeg bare fylder...! Smiley


Dingler
Dingler

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#55 - Skrevet 26-06-2005 22:21

Det skadelige stof der findes i hash, TCH hedder det, er stprt set den eneste forskel der er på en cigaret og en joint, altså burde cigaretter også være forbudte og bandlyst i landet, da de effekter cigaretterne har skader kroppen mindst lige så meget som hash. Men ja det er den evige disskussion, og vi kan disskutere herfra og så til ragnarok...Afsluttende bemærkning herfra: Til dem der er bange for at drikke for meget er her lidt hjælp:

Man kan med en simpel formel beregne hvor fuld man bliver af det man drikker. Først skal man vide hvor mange gram alkohol der er i det man indtager. I en øl er der f.eks. 12 gram. I en mandekrop er der en væskekonstant på 0,68, der skal ganges med sin egen vægt for at få sit samlede væskeindhold. Så tager man altså gram alkohol og dividerer med ens væske i kroppen (alkohol i gram / væskeindhold). Jeg kan får en promille på 0,25 efter en øl fordi, 12 / (0,68 * 70) = 0,25.
For at finde ud af hvor meget man forbrænder i timen, kan man benytte formlen: 0,2 / promille efter en øl. I mit tilfælde, 0,2 / 0,25. Det giver 0,8, der altså er øl forbrændt i timen. Så kan man jo holde lidt styr på det.

Det er fra en kemi rappot i 8. så i kan ligge i det hvad i vil...



Cortsen
Cortsen

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#56 - Skrevet 26-06-2005 22:54

kæææææ.......Smiley


Undeath
Undeath

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#57 - Skrevet 26-06-2005 23:26 - Redigeret 26-06-2005 23:28

<i>Det skadelige stof der findes i hash, TCH hedder det, er stprt set den eneste forskel der er på en cigaret og en joint, altså burde cigaretter også være forbudte og bandlyst i landet, da de effekter cigaretterne har skader kroppen mindst lige så meget som hash. Men ja det er den evige disskussion, og vi kan disskutere herfra og så til ragnarok...</i>

Det hedder THC (tetrahydrocannabinol), men anyways...

Det faktum at hash indeholder det stof er en nok til at gøre et stort skel mellem to to ting. Med din logik burde der være ligeså stor kontrol på forbrug af sodavand som der er på alcopops (f.x. Bacardi Breezers og Sminorf Ice). Stort set den eneste forskel på dem er at en alcopop indehodler alcohol.

Cigaretter indeholder Nicotin og tjære som nogen af de mest skadelige stoffer. Nicotin er et stimuleringsmiddel, på linie med coffein. Ekstremt vanedannende, men det er ikke påvist at have nogen ekstremt skadelige effekter ved moderat brug. Derimod er THC er et stof der menes at være en del mere skadelig end de to ovennævnte (især psykisk), og kan have meget større effekter ved regulært brug. Hvorvidt det egentlig er ekstremt skadeligt er et meget hedt debatteret område, som der bliver forsket en del i. Hvorvidt det er mere skadeligt end alkohol er ligeså meget til at debattere. Faktum er at alkohol er dømt lovligt, og marijuana er dømt ulovligt.
Desuden skal det siges at der er generelt en meget stor indsats for at nedsætte forbruget af cigaretter, har du ikke bemærket de små grimme advarsler på pakken? De mange reklamer for afvendingsmidler?



Mads_7
Mads_7

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#58 - Skrevet 27-06-2005 13:18

Wow, nu er jeg vist ude af diskutionen..! O_O Smiley


Morten
Morten

15
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#59 - Skrevet 27-06-2005 14:10 - Redigeret 27-06-2005 14:11

Jeg har det sån at som ung skal man ha lov at fyre den lidt af mens man kan....så ja drikker da til fester og alt det stads der....men kan sku altid huske hvad jeg har lavet. Med hensyn til hash så har jeg aldrig prøvet det elller noget, men lad være med at begynde på det. Hvis man vil prøve det en enkelt gang for nysgerrighedens skyld sker der nok ikke noget ved det jo...men bare det ikke bliver hver fest man skal prøve det. Så ender det i et misbrug. I værste fald kan det ligefrem ende over i de mere hårde stoffer. Kender en hvor det gik galt, men som dog kom på rette vej igen. Så lad vær med at ødelægge jer selv i så ung en alder.

Og lige til dig dingle: Du skriver alkohol er dyrt....behøver det nu ikke nødvendigvis at være...man kan sagtens få en øl for under 2 kr......mon ikke det er dyrere at komme ud i et mindre hashmisbrug.


MTA aka Skipper
MTA aka Skipper

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#60 - Skrevet 29-06-2005 19:08 - Redigeret 29-06-2005 19:11

Hold da op! Jeg skal love for det er et indlæg med gang og nu mener jeg så det er på tide at blande sig lidt Smiley

Jeg er 19 år, og har drukket siden jeg var 13, min mor gav mig dog først lov til min konfirmation som 14-årig.
Anyways jeg kommer fra Marstal på Ærø, så der kan ikke herske nogen tvivl om at selvfølgelig har jeg drukket mange øl og gør det stadig når jeg går i byen. Havde man spurgt mig for to år siden om jeg drak fordi jeg nød det ville jeg svare nej, jeg drikker for at blive fuld. Men nu har jeg efterhånden prøvet mange forskellige slags øl, og jeg nyder næsten et par stykker hver dag. Personligt synes jeg det er ekstremt lækkert når jeg sidst på aftenen/først på natten, har fået lavet mine lektier, og så lige nyde en øl eller to inden man lægger sig til at sove...

Hvad hash angår... Ja, hvad skal jeg sige... Havde man spurgt mig om det for et år siden havde jeg taget afstand fra det på det allerkraftigste, men så endte jeg med at prøve det og har nu et andet standpunkt. Absolut IKKE noget jeg vil anbefale, men jeg tager heller ikke afstand fra det eftersom jeg selv ryger i ny og næ.

Men hva faen... Jeg er heller ikke en af dem som hele tiden går rundt og siger du skal passe på dit og du skal passe på dat, fordi det gør et eller andet ved dig. Jeg mener, man kan sq lige så godt blive kørt ned af en bil og så er det jo fuldstændig lige meget hvor sundt man har levet. Hvis jeg når en alder af 75, så har jeg haft et godt langt liv og dør jeg før det, ja så har jeg stadig haft et godt liv! Desuden hader jeg gamle mennesker!