Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

''Pokémon er satan''

Monzii
Monzii

16
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

Skrevet 04-06-2005 16:29 - Redigeret 04-06-2005 16:40

Hey, prøv lige at læs denne her artikel www.tagryggen.dk/show_article.php?num=184

Jeg har sendt en mail til Holger Skov Særkjær, og i mailen står der:

Hej.

Jeg vil gerne bede dig tale pænt om Pokémon. Du skal ikke skrive at det er djævle og jeg ved ikke hvad. Pokémon er nogen figurer som er tegne ligesom dyr, fx Meowth er en katte-Pokémon, ikke en indisk halløj eller hvad du nu siger det er, og Pikachu er en rotte-Pokémon selvom den nu ligner mere en kanin. Det er rigtigt at de er monstre men ikke onde monstre, nogen pokémon'er som fx Groudon er ond, men det skal den jo også være, alt i verden er jo ikke kun godt vel? Team Rocket fanger Pokémon'er og gør dem onde, men Ash og hans venner fanger Pokémon og bliver venner med den. Jeg vil ikke have du ned gøre Pokémon, og siger de er djævle og jeg mener det! Alle kan være onde, og alting kan skabe konflikter, der er lidt satan i os alle OGSÅ dig!
Hilsen Simone Vinkel - En meget stor Pokémon Freak!

Han svarer så:

Hej!

Jeg kan desværre ikke tale pænt om Pokemon men kan oplyse dig om, at der åbenbart er meget, du ikke ved om Pokemon. En tidligere heks, som medens han var heks var begejstret for Pokemon, men nu hvor han ikke længere er heks har analyseret, hvad det er, der begejstrer så mange. Han (og ikke alene han) og flere andre har sat sig ind i, hvad figurerne står for.

Eftersom du har valgt at tage godt imod Pokemon, er dit valg jo sket. Derfor finder jeg ikke mere oplysende materiale frem om Pokemon.

Vh H.Skov Særkjær

Forstår ikke helt hans mail... Smiley

Hvis du har lyst til at sende en protest til Holger Skov Særkjær, fordi han skriver det med at Pokémon er satan så kan du sende den til h.ss@tdcadsl.dk - Han skriver nyheder for en side, ved navn "Tagryggen", og bliver ved med at påstå at Pokémon er satan, og alt muligt! Så nu er det NOK!
Du må selv bestemme hvad du skriver, bare skriv noget godt om hvorfor Pokémon ikke er satan, og lignende!

Ignorancia
Ignorancia

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 04-06-2005 23:54

OMG, tag dig nu sammen FFS, hvor gammel er du? 13-14? At de sover sammen betyder sku' da ikke at de har sex (som du jo sådan set hentyder til) hvis du virkelig elsker hende var du glad for hun har fundet en hun har det godt sammen med, og kan vi så komme tilbage til topic...


J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 05-06-2005 01:08

Jeg har ikke sagt at de vil ***** vel...? Jeg har bare sagt at jeg ikke vil tenke på hvad de KAN lave...! Smiley


Hvilkendel
Hvilkendel

20
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 05-06-2005 01:31

Så lad være og lad det ligge, vi gider ikke høre om det uanset hvad. Det rager da ikke os, bare tag og hold dig seriøst til emnet!


ChiCkenEL
ChiCkenEL

820
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 05-06-2005 01:54

I skal ikke tage dem fra den side seriøst på nogen måde...

Jeg har flere kristne venner der er MEGET uenige med dem...

Syntes selv de er godt gammeldags latterlige...

I burde spørge Jens Jensen (Fra N-Gamez) om hva de skrev til ham om Rock musik... Kan godt sige jer i vil bare komme til at syntes de er endnu mere latterlige end i syntes nu...


J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#50 - Skrevet 05-06-2005 02:16

Det gør jeg jo også...! Det er dem der spørger mig...! Smiley


Victor
Victor

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#51 - Skrevet 05-06-2005 10:36

Haha det er da humor i verdensklasse Smiley

Prøv dog og se det sjove i det? Jeg har meget lyst til at kalde dig fanboy ligenu.


Hvilkendel
Hvilkendel

20
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#52 - Skrevet 05-06-2005 12:04

J3nter: Nej, der er ingen der spørger til det, vi beder dig slappe af, og så begynder du at fyrre af om dine kærestesorger, luk, nu!

Vactor, man behøver ikke være fanboy(/girl/ w/e) fordi man ikke kan se at det er til grinSmiley


Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#53 - Skrevet 05-06-2005 12:58 - Redigeret 05-06-2005 13:00

Casper: Hvem er nu J3nter??? Smiley

Nå, lad os nu vende back to topic... Smiley


Undeath
Undeath

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#54 - Skrevet 05-06-2005 13:02 - Redigeret 05-06-2005 13:02

Jeg bliver nødt til også at kommentere dette her.

For det første, manden har ret til en mening. Hvor forskruet den end virker i forhold til vores egen opfattelse så har han ret til det. Jeg må indrømme at jeg ikke bryder mig om denne slags mennesker, ikke fordi de har den mening de har, men fordi de prøver at prakke den på andre. Jeg har set en masse lignende i forbindelse med en klassiker, Dungeons and Dragons. Min personlige mening er at hverken Gud eller Satan findes, så begrebet Pokémon er ikke andet end vi gør det til, og hvis man ikke kan se forskel på et spil og virkeligheden mangler man måske en hvis virkelighedsfornemmelse.

Jeg bliver også nødt til at sige noget meget upoplært her, mht. heks anklagerne. Kristendommen har længe været brugt som undertrykkelsmiddel. Man kan sige hvad man har lyst til, men de mest fanatiske kristne har længe ville undertrykke alle andre religioner de kan komme i nærheden af. Alt hvad der har are for at vælte deres egen magtstatus skal udryddes. Mange ting som er anklaget for at være dæmoniske kan siges at gøre dette - andre trosretninger (især naturreligioner som sætter sexualitet i fokus, og sætter kvinder og mænd på lige fod), underholdning som afholder folk fra at nærlæse biblen og gå kirke osv. Personlig så tror jeg fanatikere prøver at opretholde en orden som har været eller korrupt (middelalderens kirker har været mindst lidt korrupte).

Anyways, min pointe er at, ja det kan være han virker ude a trit med virkeligheden, men lad ham holde det for sig selv. Den bedste måde at takle sådanne mennesker er at ignorere dem - de kan meget let sammenlignes med Trolls på fora.

My $.02 Smiley


Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#55 - Skrevet 05-06-2005 13:14 - Redigeret 05-06-2005 13:16

Undeath: Du kan godt have ret i noget af det du siger, med at han selv må have sin egen mening. Men han tvinger næsten os andre til at have samme mening! Og advarer alle mod Pokémon og siger at de ikke skal købe det, osv.
Man skal ikke sende noget som J3pseN har gjort det, men derimod noget fornuftigt til ham, om hvorfor lige Pokémon er satan. Det kunne lige så godt være legomænd! Og nej, manden er jo ikke almindelig kristen... Han er ekstremist! Det er jo ikke normalt at en almindelig kristen, mener at Pokémon, Harry Potter, m.m. er satan! Det med at han mener at Pokémon er satan, har jo intet at gøre med at han er kristen! Tror jeg...

Man skal ikke begynde at chikanere manden med at sende Slipknot til ham osv. eller sende flere breve til ham af gangen, og spamme ham! Man skal bare nøjes med at sende et seriøst brev til ham, om hvorfor han lige mener at Pokémon er satan, og hvorfor han mener at vi aldrig må købe det. Man må jo også sige at han giver Pokémon rimelig dårlig reklame i den artikel... Angående det med indlæg på andre Nintendo-sider etc., så har Monze og jeg ikke set det da vi startede det her enme. Det har intet med det at gøre. Det her er bare en lille debat om hvorfor han mener at lige Pokémon er satan, og så kan man sende en mail til ham hvis man har lyst.
Så er det sagt. Smiley


Hvilkendel
Hvilkendel

20
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#56 - Skrevet 05-06-2005 13:50

Nu synes jeg ikke at vi skal blande reklame ind i det her, ligesom enhver spilanmelder, har manden ret til at mene og puplicere hvad han vil. Ligesom vi har ret til det samme... bare modsatSmiley


Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#57 - Skrevet 05-06-2005 13:52

Ja, selvfølgelig, Casper. Han hare ret til at synes hvad han vil, som enhver spilanmelder! Det er bare som om han tvinger andre til at synes det samme - det er det jeg skrev. Læs det hele! Smiley


Undeath
Undeath

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#58 - Skrevet 05-06-2005 14:22 - Redigeret 05-06-2005 14:22

"Det med at han mener at Pokémon er satan, har jo intet at gøre med at han er kristen! Tror jeg..."

Jeg tror desværre at det er årsagen. Det er hans overbevisning at Pokémon passer ind på noget der strider mod biblen. Altså er det hans kristne tro der får Pokémon til at virke forkert, men ganske vist kun i en bestemt fortolkning. Som du selv siger er han en ekstremist - han tager efter min mening biblen lidt for bogstavligt.

Som du selv siger er løsningen ikke at sende spam og alt muligt til ham - tvært imod tror jeg det stik modsatte. Han vil bare tage den slags svar som en bekræftelse af at det han siger er rigtigt. Det bedste man kan gøre er at give folk der læser det et alternativ til hans tolkning, og ellers bare ignorere ham. De fleste folk der danner den slags meninger kan aldrig tales til fornuft; jeg henviser igen til Dungeons and Dragons sagerne (jeg beklager manglen på dokumentation), hvor nogler grupper direkte går ind for frobud af det fordi det indeholder materiale der kan tolkes som satanisk, og ikke ser nogen fornuft.

Kort sagt: oplysning er det bedst middel mod dette. Og det skal komme fra en ekstern kilde, for jeg tvivler på han kan tales til en anden mening.


Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#59 - Skrevet 05-06-2005 14:29 - Redigeret 05-06-2005 14:30

Ja, du har ret i at lidt af det har noget at gøre med at han er kristen. Men han er ikke almindelig kristen! Han er ekstremist...
Alle kristne tror jo ikke at Pokémon er satan... Altså det jeg mener, er at det der med at Pokémon er satan har intet at gøre med den almindelige kristne tro.
Som sagt - det tror alle kristne ikke! Kun ekstremister! Smiley


Louise Wielandt
Louise Wielandt

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#60 - Skrevet 05-06-2005 14:51

Puha.. Et lille svar fra mig..
Jeg er kristen, tror på gud og alt det der gøgl. Men det forhindrer mig ikke i at elske pokémon på det plan jeg gør. Og bare det at man blander kristendommmen ind i det, synes jeg er noget mærkeligt noget. Det er jo helt klart fanatikere, de mennesker der påstår sådanne ting, og dem skal man ikke tage for seriøst, ligesom man heller ikke skal tage ovedrevede pokémon fanatikere seriøst. Men man skal respektere dem, for de har valgt at tro sådan, og det er der ikke nogen der kan lave om. Ja, man kan være total uenig, men man skal stadig respektere dem.

Og så vil vi ikke se mere spam, trusler, og off-topic snak, Det er imod vores regler og fortsætter I, vil der være konsekvenser.