Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Politisk overbevisning

dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 24-12-2005 11:40

Hej
Ville gerne lige høre de forskellige folks polittiske overbevisninger her. I må også gerne skrive om i har stemmeret og i så fald hvem i stemmer på. Personligt er jeg tilhænger af den liberale ideologi, men jeg har ikke stemmeret endnu.

THE CHAINSAW TWIRLS INTO THE CROWD, RIPPING APART FLESH AND BONES. I HEAR THE SOFT STEPS OF MY BEST FRIEND APPROACHING THE FEAST OF HER LIFE. HER MOUTH RIPS THROUGH THE BONES, CRUSHING THEM WHILE THE BLOOD IS DRIPPING FROM HER DISFIGURED FACE. WE ARE HOME.
Niklas Kjær
Niklas Kjær

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 21-01-2006 17:17

Og ved at sætte skatterne så højt op at ingen vil starte deres egen virksomhed eller tænke "Nu tager jeg sgu lige et par timers ekstra arbejde", mener du vil gavne systemet?
En anden ting er at Enhedslistens økonomi slet ikke hænger sammen. Vi skal give utroligt mange penge til u-landene for at være en fremgangsland overfor andre. Der er sgu ingen der ser på lille Danmark, så det kan man ligeså godt glemme.
Grænserne skal åbnes, og jeg vil da nok mene at vi har problemer nok med kriminalitet blandt indvandre som det er nu (hvilket er skide ærgeligt for alle dem som er med til at fremme Danmark som stat).
Til valgkampen lokkede de med gratis bredbånd. Hvad er det for et valgløfte om jeg må spørge? Smiley (ret komisk efter min mening).
Men så længe at der er ytringsfrihed er det jo fint nok. Men at sige at Venstre er en flok ondsindede dræbere som vil slå de fattige ihjel er en omgang pis at lukke ud efter min mening.


Nintendo expert
Nintendo expert

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 21-01-2006 19:19

Hej med jer alle sammen. Jeg syntes ikke at Nintendo bør lave deres eget parti men de bør dog foresætte med at lave spil. Konkurencen er jo stor i spilbranchen og Nintendo er med på frønten idag og det er jo svært at være hele tiden så Nintendo bør efter min menning kun foresætte med at lave spil osv. Men jeg indrømmer Nintendo er bedst til at lave spil verden over. Hilsen DS expert.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 22-01-2006 09:37 - Redigeret 22-01-2006 09:38

Niklas Kjær vist du læser hvad jeg skrev, skrev jeg af jeg stemme enhedslisten for af der et nogen til af modsige, jeg sage aldrig jeg var 100% enig med dem.

jeg mener bare for af have rigtig demokrati er du nød til af have folk fra flere sider af sagen.

jeg har aldrig sagt Venstre vil dræbere de fattig, men af de skulle bare holde kæft.

vist det ikke var fordi Venstre hade udvidret mærsks kontagt om olie, så mærsk kan pumpe noget af de billigest olie op i verden og sælge det væk dyrt.
kunne vi for det først have meget billiger benzin i danmark, plus have en del flere penge i statskassen.

nok kriminalitet blandt indvandre? du ved måske ikke det er de lyse dansker der laver det meste? os der snyder mest i skat, dræber flest, lyver og bedrager, arbjeder mest sort, og det er i % i forhold til hvor mange der er.

men selvfølig sælger det mest af høre om kriminalitet blandt indvandre.


Ignorancia
Ignorancia

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 22-01-2006 17:33

MegaGame: hvis du gad læse dine indlæg igennem et par gange, og sætte nogle kommaer, og i det hele taget gøre dine tekster mere læsevenlige, vel det spare, ihvertfald mig, et par minutter på at gætte sætninger.

Jeg finder det rimelig morsomt at du giver A.P Møller skylden for den høje oliepris, siger den arabiske liga dig noget? At du som kommunist har et problem med Mr. Møller finder jeg kun sjovt, du siger at han trækker beløbet han betalte for operahuset fra i skat, tror du selv, i din vildeste fantasi at han kan trække alle de milliarder fra i skat? Hvis A.P Møller virkelig ville nasse på Danmark, så sejlede hans skibe ikke under dansk flag, og han ville heller ikke årligt bruge mange millioner på at støtte samfundet. Er du overhovedet klar over hvor meget danmarks økonomi reelt afhænger af A.P Møller, jeg tvivler meget, i dine øjne er hans firma vil bare endnu et af disse korrupte emperier på størrelse med CoCa-Cola...

Og bare lige for at understrege, hvis har godtnok en Venstre regering, men grundstenene er socialdemokratiske




chris-peetz-vis
chris-peetz-vis

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 22-01-2006 17:35

Smiley


jeg må vist blande mig udenom... jeg fatter ik en skid af alt det her


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 22-01-2006 21:07

Kajika du vil have flere kommaer end jeg har? og hvad er ikke til af læse?

jeg sage aldrig af mærsk er skyld i høre olie priser, bare af han sælger det dyrt, for det gøre han, da han kan det.
men vist han var tvunget til af sælge det til danmark til en pris der var fornuftig efter udgifter og eftersprøgelse, ville det bliive billiger for folk med bil.

det er alså ikke en påstand af mærsk træk opera-huset fra i skat, det gjorde han, det fremgå af hans regnskab opgivet som man skal når man er en virksomhed som hans, som er et A/S.

Kajika jeg kan ikke tage ansvar for ting du læser i det jeg skriver, som jeg faktis ikke har skrevet, der er ikke noget læse mellem linjer med mig.

og jeg er ikke kommunist eller katapalist, jeg er logiker. jeg stemmer "Ø" som sagt tidliger af de er gode til af se ting andreleds, ikke altid på den beste måde, men man finder ikke det best løsning ved af være enig, men ved af være uenige og tvunget til af snakke om det.

faktis er A.P Møller ikke skyld i noget, A.P Møller er død, A.P Møller var mærks' far, A.P Møller er navn på en virksomhed.


Ignorancia
Ignorancia

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 22-01-2006 22:05

Det er en fejl at jeg ikke har gjort det klart at når jeg skriver 'Han' mener jeg firmaet, jeg er udemærket klar over dets historie, og de forskellige typer firmaer, nu til emnet:

O RLY:
"vist det ikke var fordi Venstre hade udvidret mærsks kontagt om olie, så mærsk kan pumpe noget af de billigest olie op i verden og sælge det væk dyrt.
kunne vi for det først have meget billiger benzin i danmark, plus have en del flere penge i statskassen."

Benzinen bliver absolut ikke billigere af at A.P Møller sælger deres olie til en lavere pris, A.P Møller har en minimal indflydelse på det danske oliemarked, priserne ændrer sig efter den Arabiske Liga's udbyd, APM gør ikke andet end at følge disse priser, skulle APM sætte priserne højere er der jo masser af udemærkede alternativer, som nok ville blive prioriteret højere.

Det ville være dejligt hvis du havde noget at bakke dine informationer op med, operahuset er betalt af Mærsk McKinney Møller og hustrus _private_ fond, så jeg tvivler på at du finder beløbet i noget regnskab (skulle det dog mod forventning lykkedes dig trækker jeg gerne mine ord i mig igen) Og så elsker jeg at du skriver: "mærsk lage pres på venstre for af få lov til af bygge sit opera-hus(selv om det det ikke overholdt københavns lokalplan)" da det blev vedtaget under Poul Nyrups regering (Soc. Dem.)


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 22-01-2006 23:51

hurtige note, regeringen laver ikke lokal plan, men det gøre københavns byråd med dette.


Moses
Moses

90
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#39 - Skrevet 23-01-2006 14:54

Megaman

du har sgu rat i det du sig men det er jo desvære ikke
alle folk der har menneskelig forståelse desvære
Smiley


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#40 - Skrevet 23-01-2006 23:08

Hvordan kan det være, at jo mere venstreorienterede folk bliver, jo dårligere bliver deres stavning og grammatik?
Omkring episoden med operahuset, kan jeg sige, at såvidt jeg er oplyst, fik det, at han brugte penge på operahuset, ham under en hvis skattegrænse, således at han kunne spare en del penge i skat. Det svarer lidt til episoden med damen, der ifølge medierne ikke fik nogen findeløn for at have fundet en taske med mange penge i. Sandheden var imidlertid, at hun ikke tog imod findelønnen, fordi den ville have gjort, at hun havde en så høj indkomst, så hun mistede en ydelse, som hun ellers fik fra staten (jeg kan ikke huske hvilken).


J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#41 - Skrevet 24-01-2006 00:07 - Redigeret 24-01-2006 00:07

Jeg er glad bare vi ikke for Dansk folkeparti (Hvordan kan man være så dumme??)


Kihaishii
Kihaishii

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#42 - Skrevet 24-01-2006 12:15

Pia K som integretionsminister (staves?) og Anders Fogh som Statsminister, og de andre som det er nu. Perfekt!


Moses
Moses

90
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#43 - Skrevet 24-01-2006 13:46

Dustman.

Jeg kan så meget grammatik, at jeg kan se du har for mange kommaer i din tekst, men lad nu det ligge. Jeg kan glæde mig over at begge mine forældre fik 11 i retstavning og at jeg derfor har den bedste hjælp jeg kan få. Hele sidste år beskæftigede jeg mig med politik på efterskolen hvor jeg gik, som var en politisk aktiv RØD efterskole. Jeg er dog trods alt glad for at i besiddelse af en god portion menneskelig forståelse, hvilket jeg fornemmmer du nok ikke er!


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#44 - Skrevet 24-01-2006 14:22

dustman, det er nu det dummest jeg har hørt, jeg kender en del venstreorienterede der staver perfekt og perfekt gramma enda i flere sprog.

og vist du hentyder til mig er jeg ikke venstreorienterede.

jeg siger bare vi har i over 50 år prøvet på den samme måde med forskellige partier, som en sage tidliger, de mindre for meget om hinaden, derfor jeg siger, lad os prøve på en ny måde.

omkring opera-huset, ja det var fonden der betalt, men hvem styre den og hvem er det da betaler mest til den fond, og penge mærsk giver til fonden kan ses som udgift og derfor minsket ens overskud.
og ja jo mindre overskud man har jo mindre skat betaler man.



Niklas Kjær
Niklas Kjær

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#45 - Skrevet 30-01-2006 01:54

MegaGame skrev:
nok kriminalitet blandt indvandre? du ved måske ikke det er de lyse dansker der laver det meste? os der snyder mest i skat, dræber flest, lyver og bedrager, arbjeder mest sort, og det er i % i forhold til hvor mange der er.



I know at det er et gammelt emne, men vil da gerne læse dine kilder. Så vil jeg gladeligt trække mine påstande tilbage...