Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Teenage Mutant Ninja Turtles

AND
AND

614
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 09-07-2012 01:35 - Redigeret 09-07-2012 01:53

Jeg har netop fuldført mit eget private Turtles-maraton - dvs. jeg har lige set den tredje af de originale tre teenage Mutant Ninja Turtles-film, fra 90'erne. Det kan godt være at de får slag på rottentomatoes.com, men jeg elsker dem, dæleme! I det hele taget, så er Turtles-franchisen (den poppede/kommercielle del!) = barndomsminder, og ligesom med Nintendo, så elsker jeg at vende tilbage og besøge disse. Er du tosset med Teenage Paderne? Del endelig dine erfaringer her - der må alligevel være en del fra turtles-generationen her på siden.

For mig fylder 90'er skildringen af New York (mest de første to film) en del, i forhold til fortsat at holde af filmene. Den der karikerede, tengeserie-agtige blanding af rygende kloarkdæksler og langhårende, læder- og bandana klædte unge bøller, appellerer bare 100 procent til min egen drenge-fantasi - hvilket måske har medvirket til at jeg i dag er kæmpe heavy rock fan, hoho.

Hvad elsker I andre ved Turtles? De fede one liners, actionscenerne, den romantiske fremstilling af Ninja-filosofien? Jeg elsker det hele, men kom med jeres bud! Smiley

EDIT: I øvrigt, så har jeg anskaffet mig tegnefilmsserien fra 1987: Teenage Mutant Hero Turtles - nogen der ved hvorfor den hedder Hero i stedet for Ninja...?

Any ways - modsat filmene, så synes jeg at serien er out o' date - og i øvrigt er jeg også netop nu i gang med det første Turtles-spil fra 1990 til NES. Det ligner noget fra midt 80erne, men ligesom filmene, så synes jeg stadig at det holder. Der er virkelig god gang i kampene, og paderne har forskellige evner, som virker relevante og efffektive. Selvom det er mega svært og plottet er lidt underligt, så er det fedt, jeg vil opfordre alle der kommer i nærheden af det, til at downloade det til Virtual Console Smiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
    Lukas Skywalker
    Lukas Skywalker

    2193
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 09-07-2012 02:23

    Jeg kan da i hvert fald svare på hvorfor det hedder Hero - det skyldes at man mente, at Ninja var et "farligt" ord Smiley Det første NES-spil hedder også Hero her i Europa (for øvrigt et dejligt spil - har brugt mange timer med det (og har aldrig klaret vandbanen)) Smiley


    M60dk
    M60dk

    0
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 09-07-2012 04:33 - Redigeret 09-07-2012 04:35

    Haha, ja det var dengang medierne stadig beskyldte tegnefilm for at gøre børn voldelige. Nu er det så videospil der er det udskældte medie.

    Jeg har ikke rigtig dyrket Turtles så meget, jeg er måske et par år for ung til at have været med da det peakede. Jeg tror mere det var Motormus og Power Rangers da jeg var i den rette alder.
    Tegnefilmene kørte på engelsk da jeg var meget lille, jeg kunne ikke læse underteksterne dengang men forstod nok alligevel meget godt hvad der skete. Jeg tror faktisk ikke at jeg har set de gamle tegnefilm siden da.

    Jeg har også spillet NES spillet en del og har ligesom Lukas aldrig klaret vandbanen. Jeg synes til gengæld ikke det er et særligt godt spil, når jeg prøver det idag. Man kan godt spille det, men styringen er meget upræcist og det er fyldt med elendigt level design.


    chessr
    chessr

    341
    Offline
    Level: 31 (ChuChu)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 09-07-2012 08:16

    Jeg spillede også NES spillet meget dengang. Det er stort set umuligt at gennemføre uden Game genie Smiley 2eren er bedre men fik det aldrig selv, kendte kun nogen der havde det og vi var ikke rigtige legekammerater

    Filmene har jeg nok set et par gange men husker ikke handlingen i dem, kun at de er ufattelig mørke.

    Tegnefilmene var tilgengæld alt for fede. Jeg så dem igen og igen på vhs som vi lejede i den lokale videosnask.


    KJ85
    KJ85

    21500
    Offline
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 09-07-2012 10:06

    Jeg var ret vil med Turtles som barn, og spillede nærmest konstant spillet på C64, men kan ikke huske om jeg nogensinde klarede det..

    Filmene har jeg aldrig rigtig været hooked på, men tegneserierne så jeg meget, og gav mig også for nyligt til at gense dem. De blev dog ret hurtigt kedelige efter de første par sæsoner synes jeg, så droppede mit projekt med at set dem alle.

    Jeg husker også at jeg som barn havde nogle tegneserie-bøger med Turtles, hvilke bl.a. var de danske versioner af nedenstående.






    chessr
    chessr

    341
    Offline
    Level: 31 (ChuChu)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 09-07-2012 10:23

    de 4 øverste bøger havde jeg også hvis jeg ikke husker forkert Smiley