KuvertCastlevania Dominus Colle...

KuvertGameplay-trailer for The ...

KuvertNintendo eShop highlights...

KuvertN-club streamer for en ve...

KuvertAtelier Yumia: The Alchem...

KuvertN-cast #229: Kæmpe doubl...

KuvertTales of Graces f Remaste...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertFitness Boxing 3: Your Pe...

KuvertPizza Tower ude nu til Sw...

KuvertSplatoon 3

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertPokémon Unite

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertAlternative nyheder

KuvertFilm med videospilsrefere...

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertPokémon GO

KuvertSkulle Backef Mit SMM2 Se...

KuvertTilbudstråden

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

TV-serier

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 12-12-2010 23:32 - Redigeret 28-10-2011 22:47

Hey folks

Jeg vil lige høre om I har nogle gode tv-serier I kan anbefale?



Jeg kan anbefale Breaking Bad, som er en rigtig fed tv-serie om en high school kemilærer med en kone og en søn, men ikke meget spænding i hverdagen - faktisk er han lidt af en taber. Han får konstateret kræft i lungerne og indser at han ikke har nogen penge han kan støtte sin familie med når han er død og borte, så han ender meget pludseligt med at producere det ulovlige stof Chrystal Meth til videresalg, hvilket han er uhyre god til på grund af sin kemiske viden.
Det er kun første afsnit og herefter bliver det hele mere og mere sindsygt igennem de 4 sæsoner, der indtil videre er lavet. Den er barsk og meget dyster, men også sjov og ekstremt bad-ass. Og så har den vundet en masse emmyer.

[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
palsted
palsted

43
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#376 - Skrevet 19-03-2016 13:59

O-train skrev:
Er du sindssyg Daredevil sæson 2 er SÅ meget mere interessant end sæson 1. Havde dog også forventet det, da 1'eren skulle sætte det hele op, men jeg synes det gik for langsomt. Men fair nok. Nu er vi i gang!



Kunne være jeg sgu give serien en chance igen så Smiley


Park_Triolo
Park_Triolo

7
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#377 - Skrevet 21-03-2016 18:19

Hmm... kunne være man skulle overveje Daredevil.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#378 - Skrevet 21-03-2016 20:26

Det kan endda være, at i kan lide sæson 1 - alle elskede den pga. ham der spillede Kingpin, men han var bare ikke for mig. Jeg synes han var kedelig, og hans historie gav ham en side, som jeg finder dybt uinteressant, og som i øvrigt også undermineres af hans egentlig personlighed (så i enden fandt jeg det meningsløst, men det fylder en del)

Men den er underholdende, og der er nogen mega fede kampscener i den. Jeg synes bare sæson 2 virkede nemmere at komme igennem. Der var kun ét afsnit, hvor jeg var sådan lidt utålmodig.


JOEP
JOEP

78803
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#379 - Skrevet 02-07-2016 10:34

Nu hvor GoT er overstået for denne gang, er jeg gået lidt i serie-limbo. Der et rigtigt mange, jeg gerne vil se, men jeg har muligvis været lidt uheldig med dem.

Startede på iZombie for et par uger siden. Efter 4 afsnit fanger den ikke rigtigt, der er noget off ved den, selvom idéen er interessant. Jeg tror, det er karaktererne, der er for karikerede, og dialogen er lidt svag. Jeg kan godt lide idéen om, at Liv bliver overtaget af hjernens personlighed, det er sjovt, men synes politidelen af serien er unødvendig, og jeg kan ikke lide betjenten. Så ved ikke, om jeg ser mere af den.

Så er det The Magicians, havde et super interessant setting og burde gå rent ind hos mig. Men manuskriptet er for svagt, dialogen er elendig, og figurernes handlinger er ulogiske. Derudover kan jeg ikke rigtigt lide figurerne. Er fire afsnit inde, og gider nok ikke se mere nu, kan ellers godt lide historien. Tror jeg kigger på bøgerne i stedet.

Jeg prøver også at se Daredevil s2, men der er min hustru også med, og hun falder hele tiden i søvn sidst i afsnittene, så det går sløvt med fremskridtet. Hun er desuden mindre vild med den nu end første sæson.

Agent Carter s2 skal jeg have set, ligeså Penny Dreadful s3. Marco Polo s2 glæder jeg mig til, og der vil viven nok gerne være med, så den bliver nok næste.

Ellers ser vi også Casual, der er ganske god og let underholdning. Den kan jeg anbefale.

Har I andre gang i noget, der kan frarådes eller anbefales?


ThePatrickBay
ThePatrickBay

8532
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#380 - Skrevet 02-07-2016 11:43

Efter at have udskudt og udskudt at se Game of Thrones, så var jeg nødt til at tage hul på dét hængeparti for en måneds tid siden. Jeg er lige startet på 4. sæson nu. 1. sæson tog en del afsnit, før jeg for alvor blev fanget, men nu hvor jeg har en god fornemmelse for karakterernes relationer, så synes jeg bestemt, at det er en god serie. Ikke i min top 3, men tæt på.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#381 - Skrevet 02-07-2016 14:26

Taget hul på sæson 2 af Marco Polo. Sæson 1 var alright. Ikke noget fantastisk, men Netflix-serier har enorm produktionsværdi, og det er sjældent mere end 1 element af serien, som bringer det ned i niveau for mig. I det her tilfælde, synes jeg Marco Polo serien sumper for meget rundt i politiske intriger, og det begrænser oftest seriens mulighed for at udnytte den fantastiske verden, som det foregår i; i stedet er man hele tiden indenfor, og man begår sig med for mange karakterer, som man ikke har sympati for. Pacingen er lidt dårlig af denne grund. Den har til gengæld sine øjeblikke!


Rockarina
Rockarina

152
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#382 - Skrevet 26-07-2016 20:44

Har lige set Slasher færdig på Netflix. Må sige at jeg er en smule skuffet, eftersom jeg allerede havde gættet hvem morderen var i første afsnit - plus gættet hvem der var hovedpersonens biologisk far. Havde håbet den ville overraske mig i slutningen men nej, den var lidt for åbenlys :/

Fik også set Stranger things færdig. Den mindede mig om en underlig blanding af E.T, the Goonies og lignende film xD kunne egentlig meget godt lide den


JOEP
JOEP

78803
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#383 - Skrevet 29-07-2016 17:47

Er der nogen af jer, der ved, hvor det er muligt at se Fargo nu? HBO er så nedern at tage sine serier ned i perioder. Synes efterhånden, at den service er virkelig ringe. Dårlig app, ringe lyd, gode serier, men som bliver taget ned i tide og utide uden advarsler.

Jeg er lige blevet færdig med sæson3 af Penny Dreadful. Synes det var en udmærket sæson, der rundede godt af og knyttede sig godt sammen med de to sidste sæsoner, men som også havde nogle unødvendige elementer. Jeg brød mig aldrig om Vanessa som figur, for meget et offer af en skæbne og havde nogle forvirrende historier, men de andre figurer i serien gjorde den ret interessant og god.

Nu står valget mellem Agent Carter s2, Narcos, Gotham, DCs Legends of Tomorrow eller noget helt andet.


Kalak Nuan
Kalak Nuan

82
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#384 - Skrevet 02-08-2016 14:53 - Redigeret 02-08-2016 15:03

Vi er lige blevet færdig med første sæson på denne awesome serie >:]



Den kan stærk anbefales hvis man er til 80'er flavour overnaturligt underholdning Smiley ét minus er dog at serien føles for hurtigt overstået Smiley i den forstand at man ikke forstår hastigheden tiden løb væk i Smiley kan ikke vente på sæson 2 >:]

(redi. tilføjelse)
Musikken er mega dope !!


JOEP
JOEP

78803
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#385 - Skrevet 02-08-2016 14:58 - Redigeret 02-08-2016 14:59

^Den er vi også gået i gang med herhjemme, vi er nået til og med afsnit 3. Den er alt for spændende, seriøst god underholdning! Kan slet ikke vente med at se mere. Jeg var desværre forbeholden overfor den, da jeg syntes den så uhyggelig ud, men det er nu ikke så slemt, når man først er kommet i gang.

Er dog lidt ked af, at der kommer en sæson 2. Jeg vil nogle gange bare gerne have en serie med én sæson, der slutter som tiltænkt og bare ikke vil koge mere vand på den historie.


JOEP
JOEP

78803
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#386 - Skrevet 08-10-2016 13:14

Langt om længe fik Westworld premiere, og jeg har nu set de to første afsnit. Jeg er dybt fascineret af serien, dens præmis og alle dens plot, der tilsyneladende hænger ret godt sammen. Jeg glæder mig til at se mere, og de afsnit kan ikke komme hurtigt nok! Andre der er med på den vogn?

Jeg er derudover ved at se Mr. Robot, og den er ganske hæderlig, men ikke helt så spændende. Der er nogle gode idéer i den, skuespillet er godt, og det er interessant, hvad der sker, men jeg synes, at i de nok skulle holde den på 1-2 sæsoner, som det ser ud nu. Jeg har overstået afsnit 6 i første sæson, så meget kan naturligvis ske endnu, der giver serien en større udvikling, men et eller andet sted håber jeg, at det ikke lykkes for heltene at vinde, og at der derfor ikke er behov for mere end de 2 sæsoner, der er udkommet nu.


JOEP
JOEP

78803
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#387 - Skrevet 08-10-2016 13:14

Langt om længe fik Westworld premiere, og jeg har nu set de to første afsnit. Jeg er dybt fascineret af serien, dens præmis og alle dens plot, der tilsyneladende hænger ret godt sammen. Jeg glæder mig til at se mere, og de afsnit kan ikke komme hurtigt nok! Andre der er med på den vogn?

Jeg er derudover ved at se Mr. Robot, og den er ganske hæderlig, men ikke helt så spændende. Der er nogle gode idéer i den, skuespillet er godt, og det er interessant, hvad der sker, men jeg synes, at i de nok skulle holde den på 1-2 sæsoner, som det ser ud nu. Jeg har overstået afsnit 6 i første sæson, så meget kan naturligvis ske endnu, der giver serien en større udvikling, men et eller andet sted håber jeg, at det ikke lykkes for heltene at vinde, og at der derfor ikke er behov for mere end de 2 sæsoner, der er udkommet nu.


Davir
Davir

1337
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#388 - Skrevet 08-10-2016 17:15

Jeg glæder mig til sæson 3 af pokemon xy den der bliv kaldt xyz kommer til Netflix

også fordi japaner kun mangler at se de sidste 2 afsnit af pokemon xyz at se

elleres er der supergirl på hbo


Davir
Davir

1337
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#389 - Skrevet 08-10-2016 17:15

Jeg glæder mig til sæson 3 af pokemon xy den der bliv kaldt xyz kommer til Netflix

også fordi japaner kun mangler at se de sidste 2 afsnit af pokemon xyz at se

elleres er der supergirl på hbo


Davir
Davir

1337
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#390 - Skrevet 31-12-2016 16:11 - Redigeret 01-01-2017 11:38

Så starte Pokemon xyz fra på fredag på DisneyXD, som er 3et sæson af den serier der