Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

SSBB/MK Wii konkurrence online

Nome®
Nome®

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 07-11-2009 18:08

Jeg ved mange keder sig i weekenden og ikke har noget at tage sig til(not like me xD) Anyways vil spørge om nogen vil være med til en mini-konkurrence i en af de overstående titler.

Hey der!!
    Jonas
    Jonas

    204
    Offline
    Level: 15 (Geega)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 02-06-2010 00:18

    Bumper lige det her gamle emne.

    Vi ska have nogle turneringer!
    Hvis nogen af jer jævnligt er benytter hjemmesiden N-Gamez.com, ved I, hvor svært det kan være at samle folk til en online-turnering, og i sidste ende har hjemmesiden ganske enkelt opgivet turneringerne. Det kan der være flere grunde til. En af dem er, at folk simpelthen ikke gider.
    En anden er, at N-Gamez på en eller anden måde griber de forkert an. Det kunne være interessant at undersøge, om man kunne få flere til at deltage. Man kan stille sig selv følgende spørgsmål:

    -Hvornår? N-Gamez' brugere har tit skrevet, hvornår de gerne vil deltage, men selvom redaktionen lytter til brugerne, møder de bare ikke op. Det kan være svært at finde et tidspunkt, hvor alle er ledige. Jeg tror, at folk er nødt til at aftale et tidspunkt med hinanden, fremfor at arrangøren bare sætter en dato, i hvert fald i starten.

    -Hvem? Man kan ikke lave en turnering uden deltagere. Jeg vil sige, at man som minimum skal have 6-8 deltagere, før det overhovedet kan svare sig at holde en turnering fremfor bare at spille online friendlies. Det kunne også være en godt, hvis interesserede fortalte deres venner, der ikke bruger hjemmesiden, om turneringen.

    Det skal også være en nogenlunde ansvarlig og engageret person, der står for at arrangere turneringen. Han eller hun skal have et godt kendskab til spillet for at kunne fastsætte fair regler, holde styr på alle kampe, der foregår i hver runde og være god til at gøre alle opmærksom på, hvornår de skal spille. Det er nok også en god idé at sende reminders ud til folk via mail eller PM nogle timer før, der hele går løs. Han eller hun skal også jævnligt skrive i turneringens tråd for at holde en stemning om en forestående turnering kørende. Der har været en tendens til, at de fleste registrerede deltagere i NG's turneringer simpelthen glemmer at om begivenheden.

    -Hvilket spil? Når man skal holde en turnering, skal man naturligvis have et spil at gøre det i. Folk vil gerne konkurrere i forskellige spil, men man skal passe på ikke at bringe for mange spil på bordet. Som sagt skal man gerne have et vist antal deltagere, så selvom der er et online-spil, man er vild med, kommer man ikke til at spille det, hvis ikke folk er interesserede (eller selv skaber interesse). På Wii og DS er de mest populære nok MKWii, MSCF, SSBB og PKMN D/P og HG/SS, men selvom det snævrer dem lidt ind, er det alligevel lidt for mange til hvis man nu vil holde en serie af turneringer i gang. Turneringen bliver altså ikke til noget, hvis folk helst vil spille deres eget spil.

    Hvis der er nok mennesker, der bare er en smule interesseret i online-turneringer, vil jeg med glæde stå for arrangeringen. Hvis der er nogle stykker derude, der godt kunne tænke sig at prygle andre end deres lillesøster i et eller andet spil, så skriv endelig her i tråden!
    Det gælder også folk der tænker "det kunne måske være sjovt nok" men som ellers ikke gider det der "kompetitive gaming", eller som ikke føler, de er gode nok til at deltage i en turnering. Husk at det bare handler om at hygge sig lidt med noget online gaming, specielt fordi jeg ikke rigtig kan tilbyde nogle præmier for at deltage Smiley


    Moysen
    Moysen

    40
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 02-06-2010 12:20

    Jeg ejer begge titler. Da jeg har læseferie fortiden, er det ikke sikkert at jeg kan deltage hele tiden. Men når jeg er færdig med mine mundtlige årsprøver, er jeg frisk i hele sommerferien. Dog ikke når jeg spiller SMG2. Smiley


    Jonas
    Jonas

    204
    Offline
    Level: 15 (Geega)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 02-06-2010 13:12

    Havde også tænkt mig, at det skulle være i sommerferien, da de fleste har travlt med at læse Smiley
    Dog skaber ferien også et problem, da mange er på ferie her. Det kunne måske være omkring slutningen af ferien.


    Moysen
    Moysen

    40
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 02-06-2010 13:23

    Jaa, jeg regner med at jeg er i Italien i uge ... Det ved jeg ikke. Men fra den 12-13 Juli til den 20. eller noget lignende. Smiley

    Gerne flere deltagere. Jonas har fat i et emne, som nok er meget interresant, og kunne fører til noget. Andet end at sidde og stene et eller andet kedeligt alene i jeres mørke værelse, hvor solen aldrig rammer. Smiley


    Tomber
    Tomber

    11
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 02-06-2010 13:46

    Deltager gerne i MKWii, MSCF eller SSBB hvis I mangler deltagere.


    L'er
    L'er

    19
    Offline
    Level: 6 (Cucco)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 02-06-2010 13:55

    Jeg deltager gerne i SSBB hvis jeg har tid/er hjemme på det tidspunkt.


    HGC
    HGC

    7046
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 02-06-2010 20:44

    Grunden til jeg aldrig deltager i turneringerne på N-Gamez er tidspunktet. Det er næsten altid om aftenen, og eftersom konsollen og fjernsynet står i stuen, kan jeg ikke spille om aftenen Smiley
    Jeg regner dog med snart at købe mig et fjernsyn til mig selv, så jeg ikke behøver at tage hensyn til resten af familien Smiley


    L3G3ND
    L3G3ND

    6
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 02-06-2010 21:54

    Grunden til NGs mislykkede forsøg på at samle deltagere skal måske findes i, at det ofte har været lidt useriøst og uorganiseret. En fra crewet, gider ikke nævne navne, skriver en lille nyhed om det en eller anden kedelig søndag, og så har brugerne ellers en uge, eller sådan noget, til at finde på spil og regler og til at melde sig til. Problemet er bare, at de færreste er online på siden særlig tit. Det, kombineret med hvad folk nu ellers har travlt med, giver en ringe brugertilslutning.

    Smiley


    Navn
    Navn

    38
    Offline
    Level: 19 (Bullet Bill)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 02-06-2010 22:19

    Jep, deres brugerbase er ikke just stor for tiden.

    Anyway, hvis jeg har tid osv. er jeg også game på pretty much alt.


    Bota
    Bota

    140
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 02-06-2010 23:02

    Samme her. Er ikke så aktiv på N-Gamez mere, men turneringerne var altid sjove. Hvis jeg har lyst og tid, er jeg helt sikkert også med på nogle turneringer i stort set alle spil.