KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertTerra Nil får snart Vita...

KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D fÃ...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertTetris 99

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: TÃ¥ger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mint Super Mario 64 DS: Special Edition sælges

Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

Skrevet 24-08-2005 16:28 - Redigeret 24-08-2005 16:33

Ja, Special Edition fordi der følger en lille historie med. Spillet er frugten af en lang kamp...

Da Bergsala's Club Nintendo i sin tid startede sin konkurrence i Super Mario 64 DS' Marios Slides minispil, var jeg glad; Ikke mindst fordi jeg lige havde erhvervet mig en Nintendo DS med Super Mario 64, spillet der skulle holde mig beskæftiget med denne nye konsol et stykke tid, men også fordi, jeg desperat forsøgte at få denne udbrændte klassiker til at leve lidt videre.

Tiden går, og jeg spilder, erh, bruger masse af min tid på at forbedre denne rekord, og endelig lander jeg på et tilfredsstillende resultat, som jeg er sikker på vil nette mig et godt resultat. Så, glad og tilfreds, sender jeg min rekord ind til vores alle sammens Club Nintendo, komplet med billedbevis mm...

Dagene går, og jeg begynder at blive en smule utålmodig - Endelig oprinder dagen, hvor jeg finder en pakke fra Bergsala da jeg kommer hjem fra endnu en hård dag i skolen. Spændt begynder jeg at åbne pakken, undrende over hvad der er i; "Jeg sagde da godt nok ikke hvilke spil jeg ville have, hvis jeg vandt 1. præmien..." (Ja, for førstepræmien var ganske rigtigt et splinternyt spil fra Bergsalas lager)

Efter at have hugget, stikket og ligefrem mast denne pakke, der for i alt i verden ikke ville dele sit indhold, får mit arbejde endelig en materiel form; Et bordur. Jeg tænker "Nå, man kan ikke vinde hver gang", og smider dette billige bordur til siden, som tydeligvis bare er dit sædvanlige bordur med et Club Nintendo-badge stukket skævt på siden. Der var dog en tanke der luskede i mit baghoved; "Hvor meget tabte jeg med?"

Dagene går, og der er ikke et spor af CN's juliudgave af deres blad (Ikke at der var usædvanligt; De er kendt for at være sent på den) Endelig kommer det ud, og der går ikke længe, før en venlig sjæl skynder sig at kontakte mig, med et billed af konkurrencens resultat, som talte fuldstændig imod mig; Den heldige (og dygtige; Det kræver sgu evner at få sådan et resultat) vinder er afsløret, og jeg kun nævnt ude i siden, som en af de 5 der var tættest på.

Normalt ville det ikke røre mig; Er ikke første gang en konkurrence ikke er endt i mit favør (Tværtimod). Denne gang, however, var der en "detalje" der fangede mit øje; Vinderens rekord var næsten 100 point fra min rekord! Som enhver anden i den situation, vil jeg skyde på, fyrer jeg Hotmail op (Tak for alt dit samarbejde gennem årene), finder CN's mailadresse, og skriver en klage til dem, som jeg mener taler tydeligt for min sag.

Der gik ikke længe, før jeg fik et svar der oste af skam; Det var klart en ærlig fejl, som kunne ske for enhver. Det var dog imidlertid gået ud over mig, og de lovede at råde bod på det. Dette fik straks mit humør en smule op; Jeg var ikke ved at blive gal, talblind, eller det der ligner. Kort efter at have sendt en mail, hvor jeg siger pænt tak, falder der pludselig en ting ind for mig; "Jeg sagde sgu da heller ikke hvilke spil jeg ønskede denne gang". Ok, fair nok, de har vel travlt nok, og de fortalte, at de ikke kunne gøre så meget før mandag, da en ansat lige nu var på ferie, så jeg fik nok en chance til der.

Mandag - Mandag, som i mandag d. 23. august - Det der i skrivende stund er i går. Intet svar, og jeg bliver lidt mistænkelig; Som sagt er det dog ikke første gang lidt fejltagelse er blevet set hos Club Nintendo, så jeg rykker på skuldrene, og beslutter at give det lidt tid til. Lidet anede jeg dog, at jeg ikke behøvedes at vente meget længere;

Den følgende dag...

Tirsdag d. 24. august - Et fejlagtigt kig på mit skoleskema betød, at jeg til min misfornøjelse, at jeg ikke havde fri før kl. 16. En lang dag, især når 2 af dem er geografi, med en lærer, der skriger "BOOORING!", for at sige det med lidt engelsk flair. Efter at have nærmest smidt sig ind af døren, finder jeg til min overraskelse en pakke af samme kaliber som jeg stødte på et par måneder siden; Denne gang er jeg dog parat, og får den flået op med en ny makker; Den nye, lækre, sorte saks der blev erhvervet for lidt tid siden (Og til en billig pris, må jeg tilføje!)

Resultatet? Well... Af alle spil i hele verden havde de sendt mig... SUPER MARIO 64 DS, SELVSAMME SPIL JEG HAVDE BRUGT ADSKILLIGE TIMER PÃ… FOR AT VINDE KONKURRENCEN I SAMME!

Og nu sidder jeg så her.

DET KORTE AF DET LANGE!

Super Mario 64 DS sælges; Spillet er PAL version, og det har stadig folie omkring sig, så det er uden tvivl i en bedre stand end dem du ser i din gennemsnitslige spilbutik!

Jeg havde håbet på 200 kr + porto, men hvis DU mener din pris er mere fair, så giv da endelig et bud! (Jeg ville dog vurdere det til prisløst; Der er utallige overkommelser og følelsesmæssig værdi i det spil)

Jeg ser frem til en potentiel køber! Smiley

    J3pseN
    J3pseN

    135
    Offline
    Level: 8 (Pirahna Plant)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 24-08-2005 16:40

    Hmm... Vil gerne give 200,- og jeg betaler Porto?


    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 24-08-2005 16:48

    Aaah, skønt at vide at jeg allerede nu har mulighed for at få lidt ud af mit arbejde; Dit bud på 200 er noteret, men jeg ser da gerne at andre også byder; Som sagt har det jo en helt utrolig historie; Ikke dit gennemsnitslige Super Mario 64 DS. Smiley


    J3pseN
    J3pseN

    135
    Offline
    Level: 8 (Pirahna Plant)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 24-08-2005 16:50

    hA! Nej det har du ret i! Så vil jeg da give 200,25øre! hA hASmiley


    dustman
    dustman

    17
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 24-08-2005 17:56

    Fed historie Smiley har også selv dårligeerfaringer med præmier i spilkonkurrencer men den historie må vi gemme til en anden gang Smiley
    Ayway jeg er ikke interesseret da jeg ikke har nogen DS Smiley men cool historie da


    Don Joko
    Don Joko

    10
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 24-08-2005 18:21

    MÃ¥ sige at historien er da lidt sjov, men det var lidt dumt du ikke skrev hvilket spil du ville ha' >_>

    Men jeg må sq sige at du skriver herre godt og flydende... du må få høj karakter i dansk stil..


    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 24-08-2005 18:33 - Redigeret 24-08-2005 18:34

    Mht. delen med at spørge, hvilke spil man skulle have, så kan man vel godt sige det var min fejl, ja; Dog synes jeg dog også Bergsala ikke udtrykte sig selv klart nok. I deres blad stod der sådan set bare, at man vandt et valgfrit spil, og jeg fik det indtryk, at hvis man vandt, så ville de kontakte én. (Og jeg efterlod noget de kunne kontakte mig på. Måske har de dog overset det, eftersom de overså min rekord... )

    Heller ikke i deres beklagende e-mail stod der noget om at jeg skulle ønske noget... Og siden de velsagtens allerede har sendt eksemplarer ud til vinderen (Det er vistnok Malmer herinde fra; Tillykke til dig, selvom det var lidt på min bekostning. Smiley Dog ikke din skyld. Smiley ), var det vel begrænset hvad de havde tilovers.

    Men hey, i det mindste fik jeg en sjov historie ud af det. Tak for rosen, forresten - Mine karakterer i dansk stil er irrelevante, though...

    ...

    Ok, ok, får 10-11 i de fleste >_>


    Niklas Kjær
    Niklas Kjær

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 24-08-2005 22:21

    Derfor kunne Bergsala da godt gå ud fra at han havde spillet når han trods alt havde fået rekord i det. Smiley


    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 25-08-2005 15:58 - Redigeret 25-08-2005 16:56

    Nå, jeg fik minsandten en mail fra dem i dag... - Det lader til at jeg har været lidt for hurtig.

    "Hej (Mit navn)

    Ja det er fantastisk at have kollegaer i hele Norden!!!
    Nu er min svenske kollega kommet til at sende dig Super Mario 64 DS, fordi
    jeg har videresendt din mail med den overskrift... SÃ¥ hun troede at det var
    det spil du skulle have.

    Jeg undskylder for al vores kludren.

    Hvis du skriver til mig hvilket spil du godt kunne tænke dig, og sender
    Mario-spillet tilbage til os. Så sender vi dig det nye spil, så snart vi har
    fået det andet."

    Jeg vil egentlig bare høre, om J3psen er forstående overfor at jeg accepterer dette tilbud - Jeg kan bygge videre på denne allerede lange saga. Smiley Det er noget uortodoks at aflyse sin egen handel på denne måde, men håber det er i orden. Smiley

    Og hvad kan man så lære af dette? Man skal ikke sælge skindet før bjørnen er solgt... I dette tilfælde gav bjørnen dog mig først en lille del af pelsen, indtil den opdagede at jeg skulle have haft den hele, hvorefter den gav mig den forkerte, og først opdagede det bagefter... Errrh...


    MegaGame
    MegaGame

    0
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 25-08-2005 18:44

    derfor når man har virksomhed med andre en folk fra kun et land man skal bruge engelsk.

    men sjov..
    men så kan du bytte det til et af de nyeste.



    J3pseN
    J3pseN

    135
    Offline
    Level: 8 (Pirahna Plant)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 25-08-2005 20:16

    hA! Det gør ikke noget! Men lidt syn jeg ikke kunne få det til den billige pris! hA... Smiley


    Don Joko
    Don Joko

    10
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 25-08-2005 21:04

    Fantastisk histore det er så smukt...

    NÃ…R ENDEN ER GOD ER ALTING GODT Smiley


    Kanin
    Kanin

    641
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #12 - Skrevet 26-08-2005 11:50

    .. men er dette enden?Smiley


    Don Joko
    Don Joko

    10
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #13 - Skrevet 27-08-2005 12:17

    Hæhæ måske får Eagle ikke sit rigtige spil og så sker der et eller andet mysti-fystisk.. HAHA det kunne være godt