Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Skyward Sword GDC trailer baglæns

koopi
koopi

1580
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

Skrevet 04-05-2011 01:28 - Redigeret 04-05-2011 01:37

Tænkte lige, at I ville blive lidt imponeret over dette fantastiske fund:

Hør godt efter! Smiley

Det er jo mega nice. Smiley

Xbox Live: koopi
PSN: koopi
NNID: KoopiTroopi
Dingler_
Dingler_

21
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 04-05-2011 21:59 - Redigeret 04-05-2011 22:54

HGC fra Danmark skrev:
Dingler, jeg føler virkeligt, at du bare har et ubegrundet hate mod alt i alle nye Zelda-spil. Jeg respekterer din mening, men jeg er dybt, dybt uenig omkring musikken i spilline. Hvis Hyrule Field-temaet fra Twilight Princess havde været at finde i A Link to the Past, Ocarina of Time eller Majora's Mask, ville du garanteret have et andet forhold til det. Det ligger sikkert i top tieren af bedste melodier gennem hele serien (eller, de numre jeg har hørt).



Jeg vil ikke sige jeg hader de nye Zelda-spil, men mange af dem skuffer mig. Jeg syntes mange af de elementer som jeg elsker serien for, er ved at forsvinde - explorer-delen er blevet for stringent (mainquest gogogo!), og tomrummet er blevet fyldt op med puzzles eller kedelige quests. Især i Phantom Hourglass og Spirit Tracks husker jeg, at meget af tiden gik med at snakke med en gut på en ø/by, vælte over til en anden dude og finde hans m8s or whatever. Eller missioner hvor man skulle eskortere X til Y mens Z angriber jer (action finally!). Det viser sig så, at der måske er to fjender på strækningen - udfordrende, thank God we were there!
Vi har bestemt også set gameplay-elementer som disse i tidligere Zelda-spil, og de er helt sikkert med til at skabe den Zelda-magi jeg craver. Men i de tidligere spil, var det som om der var langt færrer, og dem der var, var ofte meget svære - her tænker jeg ikke bare på fjender/action-udfordringen. De var svære i den forstand, at man ikke altid fik at vide hvor man skulle hen, og hvis man gjorde, var det ofte via. kryptiske/hemmelige kilder (gossip stones, town chatter, ruppee-hint guys - wanna hear a secret?) som man helt selv måtte støve op.

Man var med andre ord overladt til sig selv, og kunne gå hvorhen man ville, i håb om at finde næste hint eller få en åbenbaring om hvordan du kunne snyde dig forbi vagten/goronen eller hvor du nu kunne sidde fast i spillet (noget jeg ikke har prøvet i nyere Zelda-spil).
Når du løser tingene selv, og bliver belønnet for det af spillet, er fornemmelsen altid x10 så god! Spillene er alt for styrende idag - jeg føler mig slet ikke belønnet i samme grad når jeg bevæger mig igennem spillet, fordi spillet jeg sidder foran fortæller mig hvad jeg skal gøre, og ikke omvendt.

Det var et lille sidespring fra musikken, jeg beklager Smiley
Musikken i Twilight Princess får mig slet ikke op at ringe, jeg syntes simpelthen det lyder for meget som noget vi har hørt før. Ja, et Zelda-spil skal have de karakteristiske melodier, men i TP's tilfælde er det som om stortset alle symfonierne er nappet fra tidligere spil, rearangeret en smule, done deal!
The Wind Waker formåede at inkludere Zelda-magien i musikken, samtidig med at skabe sin helt egen stil, det var anderledes men meget imponerende. Desværre syntes jeg de håndholdte titler som PH/ST ligger sig alt for tæt op af TWW - jeg kan ikke se hvorfor musikken skal efterlignes blot fordi de kører videre med TWW-celshade på den håndholdte-serie.

WOT anyone?

EDIT: Et eksempel på et nyere Zelda-spil, der gør mange ting rigtigt, er Minish Cap. Sure, historien er dum og ret skæv lore-mæssigt, men udforskning og dungeon-crawling fungerer rigtig godt deri! Overworld-level designet er godt skruet samme, og udfordringen er god. Det er noget tid siden jeg sidst har spillet det, men har også en god fornemmelse af templerne, omend de fleste puzzles hurtigt var overstået. Sidst men ikke mindst er der et hav af sidequests.
Musikken husker jeg ikke...


LocoLogo
LocoLogo

3
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 04-05-2011 22:29

Det interessante ved Zelda serien er, at den indeholder så mange forskellige elementer, så der vil altid være nogen der bliver skuffede over et spil.

Ved ikke om der er lavet en tråd, hvor dette behandles, men vil da lige dele det jeg (mest) elsker Zelda for:

Musikken, puzzles, de varierende miljøer, karaktererne/racerne, dungeons og items
Derfor er mine yndlings OoT, MM og TP Smiley


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 04-05-2011 22:41

Jeg kender ikke en eneste, der synes, at musikken i Twilight Princess var god - selv ikke folk jeg kender, som godt kan lide de moderne Zelda-spil - så det er ret overraskende for mig, at nogle i denne tråd, synes at musikken i Twilight Princess er fed, endsige federe end i de tre første Zelda-spil.

Seriøst. De tre første Zelda-spil har klasse musik. Jeg elsker især temaerne til overworld'en plus i castles og dungeons. Det jeg hader mest ved Twilight Princess er nok overworld themet, der er noget lamt midi gejl plus den musik, der kommer, når man bliver angrebet af en fjende (måske det værste musik i et spil nogensinde!) og så musikken i diverse dungeons, hvor man er ved at falde i søvn af kedsomhed, fordi det er kedeligt, underspillet og generisk - men det passer selvfølgelig til det lavere tempo og større fokus på puzzles i de nye Zelda-spil.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 04-05-2011 23:05

Tp er det bedste zelda spil i min opfatelse.
melodierne er ikke gode at høre efter play trough, ja enig.
Men når man spiller rammer det som oftest den stemning det skal syntes jeg, det giver den rigtige føelse. Man kan mærke de har tænkt sig meget om, med hvilken melodi hvornår. Især hiden village, det var awsome! Pasede perfekt, og var anderledes i forhold til resten af spillet. Jeg brugte også den melodi til nogle af mine custom levels i brawl, fordi jeg kan lide den Smiley


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 04-05-2011 23:44

Dingler_ skrev:
De var svære i den forstand, at man ikke altid fik at vide hvor man skulle hen, og hvis man gjorde, var det ofte via. kryptiske/hemmelige kilder (gossip stones, town chatter, ruppee-hint guys - wanna hear a secret?) som man helt selv måtte støve op.

Man var med andre ord overladt til sig selv, og kunne gå hvorhen man ville, i håb om at finde næste hint eller få en åbenbaring om hvordan du kunne snyde dig forbi vagten/goronen eller hvor du nu kunne sidde fast i spillet (noget jeg ikke har prøvet i nyere Zelda-spil).



"Jeg har siddet fast længe! Faktisk i flere måneder!" - Den høre man ikke længere her på forummet...

Husker de gode gamle dage, hvor jeg vitterligt brugte måneder på at finde en løsning på et "puzzel" i MM. Jeg spillede det dagligt, vendte alle sten og snakkede med alle NPCer... Jeg prøvede vanvittige manøvre i lange baner... . .. Indtil jeg fandt løsningen. En bombe ved siden af en mur. lol.

Pointen Dingler kommer med her er god. Man sidder sjældent - hvis aldrig! - fast i moderne spil. De er strømlinede så det basker...

Word up - TP musikken var ikke noget særligt. Musikken fra Midnas nær-døds-oplevelse er det eneste stykke jeg bed rigtig mærke i dengang jeg spillede det igennem.


Dingler_
Dingler_

21
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 04-05-2011 23:51 - Redigeret 04-05-2011 23:53

^ Haha, good times.

Jeg kan huske at jeg nogle gange bildte mig selv ind, at min kopi af spillet var bugged/broken og at det var umuligt at komme videre!! Alle de timer jeg har brugt på, systematisk at bombe store grundarealer i håb om at finde noget - desperation over at sidde uendelig fast i spillet, nostalgasm!


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 05-05-2011 00:09

Vil bare lige sige at jeg godt kan huske noget af musikken fra TP, som jeg endda nød meget. Især Midna's theme og Hyrule Fields Theme ^^


HGC
HGC

7046
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 05-05-2011 14:56 - Redigeret 05-05-2011 14:58

@Alexander: Jeg mener ikke, at jeg har sagt, at musikken i TP er bedre end i de første tre spil Smiley Jeg siger blot, at enkelte melodier sagtens kan måle sig med melodierne fra tidligere spil.

Du beskriver Hyrule Field-temaet fra TP som "noget lamt midi gejl". Det er musikken fra alle tidligere spil måske ikke? Hvorfor er musikken fra TP "lam", når den fra f.eks. Ocarina of Time eller Majora's Mask ikke er? Hvorfor synes du, at Hyrule Field-temaet er så meget dårligere end alle andre? Den fanger da den episke stemning utroligt godt. Når jeg skal hen til et andet sted, ridder jeg næsten altid hele den lange vej bare for at lytte til musikken. Jeg er dog enig i, at fjende-musikken ikke er noget særligt, men det var den så sandelig heller ikke i OoT og MM.

Musikken i templerne har heller aldrig i 3D-Zelda været noget, man rigtigt ligger mærke til (Woodfall og Stonetower Temple i MM kunne man dog godt stoppe op et øjeblik og lytte til), men skaber nu engang en stemning dertil.

Men der er egentligt ikke så meget at diskutere. Opinion vs. opinion. Du hader alt ved Twilight Princess overalt på Jorden, og det har du fuldkommen lov til.

Jeg synes forresten også ->LOGO<- har en god pointe. Vi forbinder alle noget forskelligt med Zelda. Du, Alexander, forbinder tydeligvis Zelda med action og at skabe sine egne historier. Jeg forbinder Zelda med en stor verden, hvor de forskellige puzzle-dungeons ligger med en puzzle-action-boss til sidst.


PD
PD

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#39 - Skrevet 05-05-2011 17:38

Jeg forestiller Zelda som et stort episk eventyr med gode figure og god historie. Netop derfor har jeg intet imod de nyere spil da de har dem :b


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#40 - Skrevet 05-05-2011 17:43

PD skrev:
Jeg forestiller Zelda som et stort episk eventyr med gode figure og god historie. Netop derfor har jeg intet imod de nyere spil da de har dem :b



What the guy with the short name said. ^^ + Når vi stadig snakker musik, så er jeg lidt ligeglad, da jeg stadig syntes at det meste af TP's musik var nydeligt. Ligesom SMG's ^^


PD
PD

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#41 - Skrevet 05-05-2011 18:04

Moysen skrev:

PD skrev:
Jeg forestiller Zelda som et stort episk eventyr med gode figure og god historie. Netop derfor har jeg intet imod de nyere spil da de har dem :b



What the guy with the short name said. ^^ + Når vi stadig snakker musik, så er jeg lidt ligeglad, da jeg stadig syntes at det meste af TP's musik var nydeligt. Ligesom SMG's ^^


Indeed. Alt musik i et spil behøver jo ikke at være perfekt jo + jeg syntes det meste musik i TP var fedt og gav god indlevelse i stedet man var Smiley


Dingler_
Dingler_

21
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#42 - Skrevet 10-06-2011 12:49

I mangel på et bedre emne, så poster jeg lige en sjov Skyward-video her:

WTF Moment in the Legend of Zelda: Skyward Sword - Sexual Moment?

Lol'd hard Smiley


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#43 - Skrevet 10-06-2011 13:02

Lol, Zelda begynder mere og mere at ligne en moderne anime. x)


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#44 - Skrevet 10-06-2011 13:08

... og Aonuma elsker det!


E
E

14
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#45 - Skrevet 10-06-2011 14:20

Jeg må indrømme at jeg da også holder mest af melodierne i OoT, men jeg tror at det hænger sammen med de minder selve spillet har givet mig. Med det sagt, så synes jeg bestemt ikke musikken i TP er dårlig, den har jeg da lyttet til mange gange gennem spillet og tænkt at det var sgu godt lavet. Genbrug er fedt, når det genbruges ordenligt, og det synes jeg helt bestemt de er gode til hos Zelda-teamet.

Desværre så kan man ikke sige det om Super Mario 3DS: Mario 3DS trailer

Magen til dårligt soundtrack/genbrug skal man da lede længe efter! Så er alt musik i Zelda, genbrug eller ej, da langt overlegen.