Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Yoshi’s Island DS

Skrevet af KJ85 - 31-05-2015 23:00

I sidste uge udgav Nintendo spillet, Yoshi’s Island DS, på Wii U eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Tag tilbage til Yoshi’s Island og oplev et originalt eventyr i ånd med den Super Nintendo-klassikeren. Yoshi teamer her ikke blot op med Baby Mario og Baby Luigi – nej, babyversioner af Peach, Donkey Kong, Wario og Bowser kommer også ind i billedet, og Yoshi kan tilmed transformere sig til en helikopter, en tank og en ubåd. Rejs på tværs af fem verdener og udnyt hver af babyernes unikke egenskaber, lige fra Baby Marios hurtigløb over Baby Donkey Kongs svingeegenskab til Baby Bowsers ildspyende ånde, for i sidste ende at forhindre den onde Kameks planer.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.



Da der er tale om en VC-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Wii U med minimum 111 MB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på torsdag får lov at anmelde det, og skal inden 14 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

12-05-2015 13:01

Det ligner rigtig meget Super Mario World 2, synes jeg. Fint nok med de der ekstra features via forskellige babyer, men ellers totalt det samme. Bliver spændende at læse en anmeldelse af spillet - personligt var jeg ikke imponeret over Yoshi's Island.
0
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

12-05-2015 14:27

Jeg har godt nok købt spillet selv allerede. Jeg har dog ikke haft tid til at nå særlig langt i det. Jeg får nok heller ikke særlig meget tid til det indenfor nærmeste fremtid Smiley
0
1ups givet

#3 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

12-05-2015 17:50

Av, har svært ved at se det her fungere særligt godt på Wii U. Da jeg i sin tid spillede det på DS, blev jeg flere gange lettere frustreret over måden spillet blev delt på de to skærme, og jeg kan umuligt forestille mig, at det vil fungere bedre, når den ene skærm nu bliver mange gange større end den anden, som unægteligt bliver tilfældet med en GamePad og et tv.

Når det er sagt, så er Yoshi's Island DS såmænd et udmærket spil. Det er efter min mening ikke på højde med det originale Yoshi's Island, både hvad angår banedesign, musik og generelle feel. Gimmicken med de to skærme er såmænd meget morsom og fungerer generelt også fint, men kan som sagt godt blive lidt træls nogle enkelte steder.

Yoshi's Island DS mangler på en eller anden måde lidt sin forgængers charme, men det har helt klart også sine egne lyspunkter indimellem.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-05-2015 17:55

^Du er med på, at den måde du nævner kun er en af tre måder at spille DS-spillene på. Du kan også have de to skærme ved siden af hinanden på GamePad eller vende controlleren på højkant, så det fremstår som på en DS. Der kan selvfølgelig være problemer med disse måder også, men det er vel sådan noget man blandt andet kommer ind på i en anmeldelse Smiley
0
1ups givet

#5 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

12-05-2015 18:12

Det jeg har spillet indtil videre i eShop-udgivelsen fungerer rimelig godt synes jeg. Jeg har så heller ikke været ude for, at det har været nødvendigt at bruge touch-funktion endnu. Jeg er også kun lige begyndt Smiley
0
1ups givet

#6 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

12-05-2015 18:50

Nå, der kan man bare se, må lige sørge for at læse lidt op på det næste gang. Må indrømme, at jeg ikke rigtig har sat mig ind i noget der vedrører Wii U, da jeg stadig har til gode overhovedet at se en i virkeligheden endnu, høhø. Af gode grunde kan jeg derfor heller ikke rigtig melde mig som anmelder til det her spil.
0
1ups givet

#7 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

12-05-2015 19:04

Haha, godt ord igen. Det kan da ihvertfald blive lidt svært at anmelde et spil til en konsol, man ikke ejer Smiley
0
1ups givet

#8 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

01-06-2015 12:53

Ville jeg da gerne prøve kræfter medSmiley
har spille det på DS tilbage i 2006
5
1ups givet

#9 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-06-2015 12:58

Så er der hermed en kode på vej til dig Smiley
0
1ups givet