Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fire Emblem Heroes annonceret til Android- og iOS-enheder – ude d. 2. februar

Skrevet af KJ85 - 19-01-2017 01:25

Efter at have udgivet Miitomo og Super Mario Run på mobile enheder, så var onsdag aften klar til at annoncere deres næste satsning på det store og lukrative marked, og det var som lover Fire Emblem, der stod for tur. Fire Emblem Heroes blev således annonceret, og med en udgivelse allerede d. 2. februar er spillet lige om hjørnet.

Først, lad os starte med den trailer, som Nintendo præsenterede os for Fire Emblem Direct, hvor størstedelen af tiden var dedikeret til den nye mobil-udgivelse.



Fire Emblem Heroes foregår i en verden med to riger; Emblian-imperiet, der ønsker at herske over hele verden, og Askran-riget, der er deres hindring på vejen. For at redde kongeriget Askr fra total ødelæggelse må du som spiller slutte dig til ordenen af helte, og som summoner har du evnen til at hidkalde legendariske helte fra forskellige Fire Emblem-verdener.

Spillets baner er designet til at passe til skærmen på din smartphone, og du kan trække dine enheder direkte i krig med en modstander eller anvende den traditionelle Fire Emblem-styring, hvor du først vælger at angribe efter at have rykket din enhed. Ligesom i de traditionelle spil, vil det være vigtigt at udnytte terrænet til sin fordel i kampene, og der gøres selvfølgelig brug af den gode gamle våbentrekant.

I spillet anvendes spritnyt artwork tegnet af forskellige kunstnere, der er indtalt stemmer til karaktererne, og efterhånden, som dine helte indtjener erfaringspoint, kan man som spiler benytte optjente belønninger til at få nye skills, øge heltenes niveau og tilmed forbedre deres rating.



Foruden spillets story mode kan spillere engagere sig i at træne sine helte gennem Training Tower og Special Maps, mens man i Arena Duels kan konkurrere om at opnå høje scorer gennem en række på hinanden følgende kampe på slagmarkerne.

I såkaldte Hero Battles kan man, hvis man besejrer sin modstander modtage en ny helt til sit hold, men der er som sagt også mulighed for at hidkalde helte gennem summoning. Dette kræver særlige summoning orbs, som man vil modtage nogle af gennem spillet, men da der er tale om en gratis udgivelse, så kan de naturligvis også købes for ægte valuta.

Oprindeligt lød det, at kun Android-versionen ville blive udgivet d. 2. februar, men det gælder nu også iOS-versionen har Nintendo siden meldt ud. Er dette et spil, som du vil prøve kræfter med?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

19-01-2017 07:19

Det er lækkert, at de to versioner udkommer samtidig for en gangs skyld.

Selve spillet ser egentlig OK ud. Det er ærgerligt, at det kun er 6x8, hvor der så hurtigt bliver mere kamp og mindre taktik, men det er også OK at have det fokus. Hvis det ikke er for dyrt, og det ikke er pay-2-win - hvilket jeg nu ikke synes, det ligner i udpræget grad - så er jeg egentlig på.
1
1ups givet

#2 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

19-01-2017 15:02

Nu er spil til mobil, normalt ikke mig men må indrømme at det ser super godt ud det her ... og har altid godt kunne li Fire Emblem universet så kan nok ikke komme uden om det her spil Smiley
0
1ups givet

#3 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

19-01-2017 20:01

Det lugter lidt af at Jonezy skal spille FE på mobilen på vej til og fra arbejde her i foråret...Smiley

Skal lige have overblikket over alle detajlerne, men umiddelbart tænkte jeg bare must-have.
0
1ups givet