Endless Ocean Luminous (S...

Nintendo World Championsh...

Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fokus på Rabbids Land

Skrevet af KJ85 - 15-08-2012 21:07

Med Rayman Raving Rabbids blandt launch-titlerne til Wii i 2006, stiftede vi første gang bekendtskab med Ubisofts skøre kaniner. Nu er de så klar til at invadere os på Wii U, hvor fokus denne gang ligger i en forlystelsespark med navnet Rabbids Land. Indtil videre har spillet ikke fået sin egen nyhed på N-club, så det skal der nu laves om på.

Indtil videre er det faktisk ret småt meddetaljerne omkring Rabbids Land, men som nævnt i indledningen foregår det altså i en forlystelsespark hvilket også fremgår af spillets første trailer, der blev fremvist ved E3 i år.


Helt specifikt kommer Rabbids Land til at indeholde mere end 20 forskellige forlystelser, der vil være repræsenteret i spillet som minigames, og på en eller anden vis tilfører oplevelsen en snert af asymmetrisk gameplay.

Spillet ser ud til at foregå som en form for brætspil, hvor kaninerne løber rundt og kæmper om en række trofæer og hver runde giver sig i kast med seks af de mere end 20 forskellige spil. Rundt omkring på spillepladen er der en lang række forskellige symboler, men hvad de enkeltvis betyder, er der endnu ingen oplysninger om. Nogle af symbolerne kan ses på nedenstående billede, der i øvrigt ser ud til, at afsløre målet som værende indsamling af 10 trofæer.


Indtil videre er der sluppet info ud om fem af de i alt 20 forskellige minigames, og dem vil jeg prøve at beskrive nærmere i det følgende.

Star Cheap Tour 3D:


I dette spil dyster to spillere mod hinanden på en rutsjebane – den ene udstyret med Wii U GamePad og den anden med Wii Remote og Nunchuk. Spilleren med Wii Remote spiller en form for bevægelsesstyret rytmespil, og udløser for hvert korrekt slag en ildkugle der sendes mod spilleren med GamePad. Spilleren med Gamepad skal selvfølgelig forsøge at undvige ildkuglerne, hvilket han/hun gør ved at vippe controlleren fra side til side.

The Princess of Bel-Air:


Dette spil er jeg faktisk lidt i tvivl om, hvordan spilles. Men da det optræder i den nyeste trailer for spillet vil jeg gøre et forsøg på at beskrive det, der endnu engang lader til at være en kamp mellem to spillere – denne gang foregående i et middelalder-univers. Spilleren med GamePad ser ud til at tegne trampoliner på skærmen for at de kan hoppe op og udrydde en række drager, som den store prinsesse spiser. Spilleren med Wii Remote skal imidlertid forsvare dragerne ved at skyde kaninerne.

Raiders of the Lost Ball:


Denne attraktion er helt tydeligt inspireret af Indiana Jones, og spilles som i de to forrige mod hinanden. Spilleren med GamePad kontrollerer tre kaniner på hver deres grønne bold, som har til opgave at indsamle diamanter spredt rundt i banen. Spilleren med Wii Remote kontrolleren en kanin på en større gul bold og skal forsøge at mose de andre kaniner, inden de når at indsamle et vist antal diamanter.

De første tre spil kan alle ses i den helt nye trailer fremvist i forbindelse med Gamescom, hvor en hel bunke skærmbilleder også er blevet offentliggjort.


The Gift of Taking:


Dette minispil handler om tyveri, og har indtil videre ikke været fremvist i noget videomateriale. Spilleren med Wii Remote agerer sikkerhedsvagt i en butik, og har til opgave at forhindre tyve i at stjæle – opdages tyvene på overvågningen kan der sendes en laserstråle mod dem. Spilleren med GamePad har til opgave at stjæle udvalgte ting og kontrollerer flere tyve på den trykfølsomme skærm. Her har han/hun et billede af butikken set oppefra, kan se hvor overvågningskameraerne dækker og skal så forsøge at sende tyvene uopdaget mod det, der skal stjæles, ved at tegne bevægelsesbaner for de forskellige kaniner.


Matchmaker:


Navnet på den sidste forlystelse, som er blevet fremvist, har jeg ikke været I stand til at finde navnet på, men den handler åbenlyst om matchmaking. Målet er for to spillere at finde frem til fem potentielle kærestepar ved at finde de kaniner, der under tøjet gemmer ens symboler. Der skal altså således arbejdes sammen i denne forlystelse, og det er essentielt, at der kommunikeres godt mellem de to spillere, da de arbejder på hver sin skærm. Gameplay fra denne forlystelse, og to af de forrige, kan ses i videoen herunder.


Fokusset i Rabbids Land er tydeligvis, at finde sjove måder, hvorpå asymmetrisk gameplay kan introdures til publikum - tiden vil vise om det bliver et hit.

I Forbindelse med Gamescom er der også blevet præsenteret et boxart til spillet, der udkommer inden jul og sandsynligvis allerede på dagen, hvor Wii U lanceres.



Hvad synes du om, det der hidtil er fremvist fra Rabbids Land, og tror du Ubisoft har formået at lave et ligeså stort hit som på Wii?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-08-2012 10:25

Så er der selvfølgelig lige kommet lidt ekstra info om spillets Trophy Race, som jeghar prøvetat beskrive i nyheden:

The trophy race is at the center of Rabbids Land. It’s an arena where you’ll be able to play up to 4 players, turn by turn and in which you compete with your friends to collect trophies. The trophy race has many to offer: special events that will change all the rules of the game, plus unique items to beat up your friends and steal their trophies. For example, you may find a baseball bat to hit other Rabbids and steal their trophies or throw a cow at your opponents to make them loose trophies. You’ll even be asked stupid questions, and be catapulted to the attractions! The trophy race is available in 2 session lengths: one long and one short!


Synes nu det lyder som et ok multiplayer-spil indtil videre. På en eller anden måde lidt Mario Party over det.

1
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-09-2012 15:40

I den her video kan man se noget mere af hele boardgame-princippet, og der er også et minigame, som ikke er set andre steder Smiley


0
1ups givet